Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλιδτα σε ευχαριστώ!!!!Από ότι βλέπω και εσύ διαμαρτυρεσαι για lags.Και μαλιστα προτείνεις τη μη αγορα του αν κατάλαβα καλά? ???Επίσης επειδή ακόμα δε το έχω δει από κοντά παρα μόνο σε ψεύτικο η πίσω πλευρά του είναι στυλ note 3 note 4????Τέλος καλή θύκη ώστε να στέκεται το ταμπλετ ορθιοκαι να μπορείς να δουλευεις υπάρχει ?Α και κάτι τελευταίο θεμα μετον exynos και το 4g υπάρχει?

Εγω σου λεω να το πάρεις άφοβα γιατί ειναι το πιο ολοκληρωμένο ενω τα μικροlag δεν ενοχλούν και πιθανόν θα εξαλειφθουν με Update αφου απ το καλοκαίρι που το πηρα δεν εχει λάβει ακομα κανενα update.

Χρειάζεσαι την official book cover που κουμπώνει στις 2 τρυπουλες του tab s και ειναι η πιο σταθερή θήκη που εχει βγει για Tablet. Είναι ακριβή αλλα τ αξίζει http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/samsung-book-cover-ef-bt700bsegww-thiki-samsung-galaxy-tab-s-84-kafe/prod6350091pp/

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω σου λεω να το πάρεις άφοβα γιατί ειναι το πιο ολοκληρωμένο ενω τα μικροlag δεν ενοχλούν και πιθανόν θα εξαλειφθουν με Update αφου απ το καλοκαίρι που το πηρα δεν εχει λάβει ακομα κανενα update.

Χρειάζεσαι την official book cover που κουμπώνει στις 2 τρυπουλες του tab s και ειναι η πιο σταθερή θήκη που εχει βγει για Tablet. Είναι ακριβή αλλα τ αξίζει http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/samsung-book-cover-ef-bt700bsegww-thiki-samsung-galaxy-tab-s-84-kafe/prod6350091pp/

ετσι ειναι, γιαυτο και σε υποψηφιους αγοραστες εχω προτεινει να περιμενουν αν δεν βιαζονται να τους πουμε εντυπωσεις με το update Που λογικα θα παρει συντομα..

Οσο για την θηκη, αυτη που προτεινα απο ebay ειναι αυτη που προτεινεις και εσυ, που κουμπωνει πισω και γλιτωνεις ενα 40ευρω...

Μην ειστε θυματα των αλυσιδων, για 5 ευρω και εγω δε θα πηγαινα ebay, αλλα οχι να μου το πουλανε 3 φορες πανω το ιδιο πραγμα! προσωπικα απο τη θηκη εχω μεινει υπερ ευχαριστημενος, δεν τιθεται θεμα κουμπωματος αφου το κραταει πολυ καλα το ταμπλετ και δεν φοβασαι να μην ξεκουμπωσει και φυγει.

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά από λίγες ώρες χρήσης έχω εντυπωσιαστεί από την οθόνη (δε χορταίνεις να βλέπεις video!), τέλειος σχεδιασμός (μικρά bezels), από το ότι μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να στέλνεις κανονικά μηνύματα (sms), έχει φλας η κάμερα, γενικώς δεν του λείπει τίποτα! Κολληματάκια θα δεις, αλλά αν σε προβληματίζουν τόσο πολύ μπορείς να περάσεις μια άλλη rom η απλά να πάρεις κάποιο ipad (προφανώς με περίπου τα διπλάσια χρήματα για κάτι αντίστοιχο...):)

ετσι..αλλα το να πας σε ipad αν δε σαρεσει το λαγκ δεν ειναι εξυπνο, καλυτερα Ζ3 (απλα για να τα λεμε πιο σωστα.)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά εγώ το χρησιμοποιώ σαν tablet, τηλέφωνο, τηλεόραση, navigator, mini pc, φωτογραφική μηχανή, κλπ. κλπ. κλπ. Είμαι κατευχαριστημένος. Από τότε που άλλαξα και κάρτα τα lags είναι ανεπαίσθητα. Το μόνο που θα ήθελα είναι μνήμη 32GB για να σώζω κατευθείαν στην εσωτερική μνήμη και nfc. Έχω το το 8,4 με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

ετσι ειναι, γιαυτο και σε υποψηφιους αγοραστες εχω προτεινει να περιμενουν αν δεν βιαζονται να τους πουμε εντυπωσεις με το update Που λογικα θα παρει συντομα..

Οσο για την θηκη, αυτη που προτεινα απο ebay ειναι αυτη που προτεινεις και εσυ, που κουμπωνει πισω και γλιτωνεις ενα 40ευρω...

Μην ειστε θυματα των αλυσιδων, για 5 ευρω και εγω δε θα πηγαινα ebay, αλλα οχι να μου το πουλανε 3 φορες πανω το ιδιο πραγμα! προσωπικα απο τη θηκη εχω μεινει υπερ ευχαριστημενος, δεν τιθεται θεμα κουμπωματος αφου το κραταει πολυ καλα το ταμπλετ και δεν φοβασαι να μην ξεκουμπωσει και φυγει.

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ετσι..αλλα το να πας σε ipad αν δε σαρεσει το λαγκ δεν ειναι εξυπνο, καλυτερα Ζ3 (απλα για να τα λεμε πιο σωστα.)

Δεν το δα το link σου βρε :p

Οταν το πηρα την εσκασα 70€ τη θήκη αλλα δεν ειχα εναλλακτική τοτε.

Πάντως ακομα και λευκό να πάρει ο φιλος ας μην πάρει την λευκή θηκη, βρωμιζει πολυ εύκολα κι εχω βαρεθεί να την καθαρίζω.

Δεν το δα το link σου βρε :p

Οταν το πηρα την εσκασα 70€ τη θήκη αλλα δεν ειχα εναλλακτική τοτε.

Πάντως ακομα και λευκό να πάρει ο φιλος ας μην πάρει την λευκή θηκη, βρωμιζει πολυ εύκολα κι εχω βαρεθεί να την καθαρίζω.

χαχα, εγω εχω γινει ο καλυτερος πελατης του ebay, ειναι αρρωστεια, ψωνιζεις για να ψωνισεις απο ενα σημειο και μετα! :lol::lol::cry::!:

αλλα οταν ειιδα ποσο εκανε εδω δεν επαιζε να τα σκασω..εξαλλου σου λεει οτι ειναι γνησια αντιγραφη της γνησιας! :lol:

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

χαχα, εγω εχω γινει ο καλυτερος πελατης του ebay, ειναι αρρωστεια, ψωνιζεις για να ψωνισεις απο ενα σημειο και μετα! :lol::lol::cry::!:

αλλα οταν ειιδα ποσο εκανε εδω δεν επαιζε να τα σκασω..εξαλλου σου λεει οτι ειναι γνησια αντιγραφη της γνησιας! :lol:

:lol: ... καλό! Αφου κουμπωνει στις τρύπες πισω και ειναι οκ οι μαγνήτες, who cares; ;

Εξαλλου η γνήσια αντιγραφή της γνησιας ειναι σαφέστατα πιο grande απο ενα σκέτο ...original ;)

Παιδια οσον αφορα τις αναβαθμισεις μπορειτε να κατεβασετε νεα firmwares στο http://www.sammobile.com/firmwares

Οταν αγορασα το T805 δεν μου εβγαζε καποια ota και το εβαλα μεσω download mode και Odin.

Η διαφορα που ειδα ηταν εμφανεστατη.

Ειμαι νεος στις sammy συσκευες αλλα αν δεν κανω λαθος, ο knox δεν επηρεαζεται γιατι ειναι official update. Επισης δεν εχει σημασια αν ειναι απο Ρωσια,, Πορτογαλια κτλ, μπορεις να επιλεξεις χωρις προβλημα οποια γλωσσα θες.

Προσωπικα, δυο πραγματακια εκανα και ειδα εμφανη βελτιωση οσον αφορα το lag, αν καποιος δε θελει να βαλει custom rom, root κτλ.

Πρωτον, το firmware απο sammobile και δευτερον στα developer options αλλαξα τα animations.

Στην κλιμακα γραφικων μεταβασης το εβαλα στο 0 ετσι ωστε να μην εχω το lag στο ανοιγμα/κλεισιμο των εφαρμογων και τα αλλα δυο στο 0.5. Και πιο γρηγορο ειναι ετσι και με λιγοτερο lag.

Edited by kostasb13

Δηλαδη υπαρχουν updates που δεν τα εχουμε λαβει λες? εγω το εβαλα στο kies Και δε μου εβγαλε τιποτα..Να ριξουμε καρφωτο απο εκει?

Αν και τωρα οπου ναναι ερχεται Lollipop οποτε μαλλον θα περιμενω..αλλα θα κανω τη ρυθμιση στα animations να δω τι παιζει..

επειδη μπηκα μενου, εννοεις οτι το απενεργοποιησες την κλιμακα γραφικων μεταβασης ενω το απο πανω και το απο κατω στο 0,5?

Ναι την κλιμακα γραφικων μεταβασης στο 0 και την κλιμακα κιν.παραθυρων και προγραμματος animation στο 0.5. Αυτη ειναι η ρυθμιση που εγω προτιμω, βαλε οποια ρυθμιση εσυ θεωρεις καλυτερη. Και μετα κανε και ενα reboot.

Σχετικα με το update μπορεις να δεις αν στο sammobile υπαρχει νεοτερη εκδοση για τη συσκευη σου απο αυτη που γραφει στις ρυθμισεις/πληροφοριες συσκευης

Παιδια οσον αφορα τις αναβαθμισεις μπορειτε να κατεβασετε νεα firmwares στο http://www.sammobile.com/firmwares

Οταν αγορασα το T805 δεν μου εβγαζε καποια ota και το εβαλα μεσω download mode και Odin.

Η διαφορα που ειδα ηταν εμφανεστατη.

Ειμαι νεος στις sammy συσκευες αλλα αν δεν κανω λαθος, ο knox δεν επηρεαζεται γιατι ειναι official update. Επισης δεν εχει σημασια αν ειναι απο Ρωσια,, Πορτογαλια κτλ, μπορεις να επιλεξεις χωρις προβλημα οποια γλωσσα θες.

Προσωπικα, δυο πραγματακια εκανα και ειδα εμφανη βελτιωση οσον αφορα το lag, αν καποιος δε θελει να βαλει custom rom, root κτλ.

Πρωτον, το firmware απο sammobile και δευτερον στα developer options αλλαξα τα animations.

Στην κλιμακα γραφικων μεταβασης το εβαλα στο 0 ετσι ωστε να μην εχω το lag στο ανοιγμα/κλεισιμο των εφαρμογων και τα αλλα δυο στο 0.5. Και πιο γρηγορο ειναι ετσι και με λιγοτερο lag.

σωστά τα λες . τα rom με odin να είναι ευρωπαϊκής προέλευσης (μόνο από ευρωπαϊκές χώρες) , διαφορετικά δεν σε καλύπτει η εγγύηση.... (στα rom κοιτάμε το Build Date ..) ανάλογα με την rom που θα περάσεις θα συνδέεται πλέον το ταβλετ για τις ota αναβαθμίσεις..

Edited by alex222800

Ναι την κλιμακα γραφικων μεταβασης στο 0 και την κλιμακα κιν.παραθυρων και προγραμματος animation στο 0.5. Αυτη ειναι η ρυθμιση που εγω προτιμω, βαλε οποια ρυθμιση εσυ θεωρεις καλυτερη. Και μετα κανε και ενα reboot.

Σχετικα με το update μπορεις να δεις αν στο sammobile υπαρχει νεοτερη εκδοση για τη συσκευη σου απο αυτη που γραφει στις ρυθμισεις/πληροφοριες συσκευης

δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα γιατι δε μου ειχε χρειαστει εδω και 2 χρονια, απο το arc S εχω να τα πειραξω.Τωρα ειναι πιο αργο στην αποκριση αλλα χωρις λαγκ, δηλαδη σα να το προφορτωνει και να στο ανοιγειμετα, οποτε δεν ειναι αργο το εφε του ανοιγματος ή της μετακινησης μιας εφαρμογης, απλα το ξεκιναει λιγο πιο μετα απο ο,τι πριν, καπως ετσι το εκλαμβανω. Παντως θα το δω μερικες μερες..

Οσο για ρομ, πως θα βγαλω ακρη ρε παιδια? στα σονυ μου λεει αριθμο εκδοσης και τελος, εδω τι να δω? εκδοση κερνελ? αριθμο κατασκευης ?

κερνελ λεει 3.4.39.-20885145 ......30/06/ 2014...απο την ημερομηνια καταλαβαινουμε τι εχουμε?

Ευχαριστώ παιδί για τις απαντήσεις!!!!Τελευταία ερώτηση για σύνδεσή σε τηλεόραση τι παίζει?υπάρχει κάποιος ανταπτορας?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθε και σε μένα το update, περίπου 110-120mb. (8.4 wifi)

Διορθώθηκε η ειδοποίηση σε κάθε boot για την προσάρτηση της κάρτας sd.!

Παιδιά για αλλαγή οθόνης σε λογικό κόστος που να πάω? Μόλις μου έπεσε από μικρό ύψος και απέκτησε ρωγμή εγκάρσια. Περιέργως δεν παρουσιάζει bleeding.....

Μια εικονα χιλιες λεξεις...

[ATTACH]56733[/ATTACH]

Νομίζω όμως ότι αυτο στη φωτογραφία είναι το 8άρι μοντέλο.

Κάνω λάθος;

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Πως μπορω να στειλω την οθονη του ταμλετ στην samsung τηλεοραση μου;;;

Για screen mirroring : ενσύρματο με MHL adapters ,ασύρματη με με αυτό http://www.cellphones.gr/p/2235/ ,miracast....

Για screen mirroring : ενσύρματο με MHL adapters ,ασύρματη με με αυτό http://www.cellphones.gr/p/2235/ ,miracast....

Υπαρχει διαφορα ποιοτητας;;στο ενα με το αλλο;λογικα θα ειναι συμβατα και με το note3;πρεπει παρω τον αυθεντικο mhl adapter?

Samsung Galaxy S8 plus.....

Γιατί λέει συμβατό με nfc android smartphones; Χρειάζεται να έχει nfc; Εγώ έχω πάρει το ανταπτοράκι πάντως και δουλεύει άψογα.

Το αυθεντικο εχεις;

Έχω MHL adapters (μη γνήσιο,θέλει προσοχή ,δεν δουλεύουν όλα ) σε ασύρματο ναι.. αυθεντικό...(σε ασύρματο μη περιμένετε να παίξουν τέλεια τα παιχνίδια...) δεν έχω το S ( θα δουλέψουν 100% ,έχω note 10.1 2014 lte,και s4 )

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"