dp8 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το δικο μου 8 μηνων 10.5 wifi απο το πλαισιο πηρε ota πριν 5 μερες χωρις καν να τσεκαρω για αναβαθμιση. Αρα θα ερθει σε ολα τα ελληνικα συντομοτατα. ok-αναμενω-ευχαριστω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cm11783 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλησπέρα σας, η συσκευασία του WiFi 10.5 τι περιλαμβάνει; Έχω δει κάποιες διαφορές σε unboxing βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ταμπλετ- ακουστικα-φορτιστη-manual. Απο το Πλαισιο πριν 8 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στο δικό μου γαλλικό 8.4 wifi ακόμα καμία ενημέρωση!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Και στο δικο μου 8,4 lte ελληνικο τιποτα Edited June 7, 2015 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για τα εκτος ελλαδος δεν παρακολουθω που εχει δοθει η λολιποπ και που οχι. Αλλα οταν στο ελληνικο νοτε2 μου δοθηκε η 4.4.2 θυμαμαι οτι ποσταραν την ιδια μερα παρα πολλοι οτι ηρθε και σ αυτους. Ενω εδω και μια βδομαδα δεν εχω δει καποιον αλλο με ελληνικο tab S που να του εχει ερθει ota η λολιποπ. Περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 που βλέπω απο πια χωρα είναι το tablet? γιατι έχω πάρει τι Lollipop πολύ καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 που βλέπω απο πια χωρα είναι το tablet? γιατι έχω πάρει τι Lollipop πολύ καιρό... Εγκατέστησε αυτήν εδώ την εφαρμογή απο το play: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Θα βρεις μέσα όλες τις πληροφορίες για το τάμπλετ σου(χωρα προέλευσης,χαρακτηριστικά κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 που βλέπω απο πια χωρα είναι το tablet? γιατι έχω πάρει τι Lollipop πολύ καιρό... Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 μπορω να εχω το πληκτρολογιο του tab στο Note 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Αυτές οι ρομ που αναφέρονται στο Sammobile ότι έχουν ανακοινωθεί ( Baltic, Αγγλική, South east Europe) είναι καλές για να τις εγκαταστήσει κανείς στο ελληνικό τάμπλετ του, τις έχει βάλει κάποιος φίλος για να μας πει τις εντυπώσεις του? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Αυτές οι ρομ που αναφέρονται στο Sammobile ότι έχουν ανακοινωθεί ( Baltic, Αγγλική, South east Europe) είναι καλές για να τις εγκαταστήσει κανείς στο ελληνικό τάμπλετ του, τις έχει βάλει κάποιος φίλος για να μας πει τις εντυπώσεις του? Εγω εχω το 8.4 wifi οταν βγηκε η ελβετικη ρομ την εβαλα,μετα βγηκε η αγγλικη και δοκιμασα και αυτην και την εχω εως σημερα.Λοιπον η αγγλικη ειχε 4-5 εφαρμογες τυπου ενημερωσης που ομως μπορουνα να απεγκατασταθουν πιστευω στην ελληνικη οταν βγει η samsung δεν θα τις δινει,σαν lollipop ειναι πολυ πιο γρηγορο δεν lagαρει καθολου,αλλαξαν τα γραφικα υποκειμενικο αν σου αρεσουν η οχι,η μπαταρια μου κρατουσε σε θεαση video 1080p mp4 περιπου 8.30 ωρες τωρα κραταει συμφωνα με δικα μου τεστ 10.30,se internet κραταει αρκετα πιο λιγο περιπου 7 ωρες οθονη περιπου τοσο μου κρατουσε και με kit kat,δεν ξερω τι εκααναν και κραταει τοσο παραπανω σε θεαση video(το τεσταρισα με τις ιδιες ταινιες),με lollipop εκτος το δικο του file manager που μετεφερ,και διεγραφε και στην kit kat αρχεια απο και προς την sd καρτα τωρα το κανουν και ο es και ο solid (την πρωτη φορα σου ζητανε να τους δωσεις δικαιωματα και μετα δεν στο ξαναζητανε).Αntutu δεν το εχω τωρα να στο ποσταρω με kit kat 38000+ με lollipop 43000+ αν και αυτα ειναι σχετικα και κατα την αποψη μου δεν επηρεαζει την γενικη εικονα.Σαν δικο μου συμπερασμα και σαν χρηστης αρκετων samsung συσκευων αυτη την φορα η samsung εδωσε τον καλυτερο εαυτο της,χαιρεσαι να χρησιμοποιηεις αυτο το tablet.Aν καταφερει και παρει και την επομενη εκδοση του android που οπως λεγεται απεέυθερωνει εντελως την sd card πιστευω οτι θα ακουμπησει το τελειο συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα.:) Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην κουρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Εγω εχω το 8.4 wifi οταν βγηκε η ελβετικη ρομ την εβαλα,μετα βγηκε η αγγλικη και δοκιμασα και αυτην και την εχω εως σημερα.Λοιπον η αγγλικη ειχε 4-5 εφαρμογες τυπου ενημερωσης που ομως μπορουνα να απεγκατασταθουν πιστευω στην ελληνικη οταν βγει η samsung δεν θα τις δινει,σαν lollipop ειναι πολυ πιο γρηγορο δεν lagαρει καθολου,αλλαξαν τα γραφικα υποκειμενικο αν σου αρεσουν η οχι,η μπαταρια μου κρατουσε σε θεαση video 1080p mp4 περιπου 8.30 ωρες τωρα κραταει συμφωνα με δικα μου τεστ 10.30,se internet κραταει αρκετα πιο λιγο περιπου 7 ωρες οθονη περιπου τοσο μου κρατουσε και με kit kat,δεν ξερω τι εκααναν και κραταει τοσο παραπανω σε θεαση video(το τεσταρισα με τις ιδιες ταινιες),με lollipop εκτος το δικο του file manager που μετεφερ,και διεγραφε και στην kit kat αρχεια απο και προς την sd καρτα τωρα το κανουν και ο es και ο solid (την πρωτη φορα σου ζητανε να τους δωσεις δικαιωματα και μετα δεν στο ξαναζητανε).Αntutu δεν το εχω τωρα να στο ποσταρω με kit kat 38000+ με lollipop 43000+ αν και αυτα ειναι σχετικα και κατα την αποψη μου δεν επηρεαζει την γενικη εικονα.Σαν δικο μου συμπερασμα και σαν χρηστης αρκετων samsung συσκευων αυτη την φορα η samsung εδωσε τον καλυτερο εαυτο της,χαιρεσαι να χρησιμοποιηεις αυτο το tablet.Aν καταφερει και παρει και την επομενη εκδοση του android που οπως λεγεται απεέυθερωνει εντελως την sd card πιστευω οτι θα ακουμπησει το τελειο συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα.:) Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην κουρασα..Οχι φυσικά δεν με κούρασες καθόλου και σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου η οποία είναι κατατοπιστικότατη, απλά έτυχε να πέσει το μάτι μου προς τα 'κει και αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο η θα μπλέξω με τίποτα περίεργες ρομ, κι όχι τίποτα άλλο μπορεί σε κανα δυο μέρες να βγει η δική μας εδώ στο ελλάντα, που μια ζωή απ' τους τελευταίους παίρνουμε αναβαθμίσεις.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Οχι φυσικά δεν με κούρασες καθόλου και σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου η οποία είναι κατατοπιστικότατη, απλά έτυχε να πέσει το μάτι μου προς τα 'κει και αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο η θα μπλέξω με τίποτα περίεργες ρομ, κι όχι τίποτα άλλο μπορεί σε κανα δυο μέρες να βγει η δική μας εδώ στο ελλάντα, που μια ζωή απ' τους τελευταίους παίρνουμε αναβαθμίσεις..[/ Οτι εκδοση περασεις με odin δεν πειραζει το knox αρα εαν εχεις χρονο για πειραματισμους μπορεισ να δοκιμασεις οποια lollipop εκδοση θελεις.Υποψην απλα ενημερωτικα γιατι δεν νομιζω οτι χρειαζεται εαν πας σε lollipop χωρις root δεν ξαναγυρναει σε kit kat. Tωρα για root,νομιζω οτι εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο το συγκεκριμενο tablet που δεν μομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι παραπανω εκτος καποιες αισθητικες διαφορες και αμφιλεγομενες διαφορες στις επιδοσεις κατι που ο συνηθισμενος χρηστης δεν θα καταλαβει ποτε και την δυνατοτητα να βαζεις σε multiwindow οποιαδηποτε εφαρμογη,κατι που εχω δοκιμασει σε ολα τα τηλ και ταμπλετ samsung που ειχα και πολλες φορες εκλειναν και πανω απο ολα τρωνε πολυ περισσοτεερη μπαταρια,πιθανων γιατι δεν ειναι γραμμενες ολες οι εφαρμογες για αυτην τη δουλεια,ακομα και το φημισμενο greenfy τελικα πιο πολυ μπαταρια ετρωγε παρα εξοικονομουσε.Αυτα βεβαια ειναι δικη μου αποψη εχε υποψην σου οτι στο συγκεκριμενο tablet λογω exynos εαν ρουταρεις θα γραψει το knox και χανεται η εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Οχι φυσικά δεν με κούρασες καθόλου και σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου η οποία είναι κατατοπιστικότατη, απλά έτυχε να πέσει το μάτι μου προς τα 'κει και αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο η θα μπλέξω με τίποτα περίεργες ρομ, κι όχι τίποτα άλλο μπορεί σε κανα δυο μέρες να βγει η δική μας εδώ στο ελλάντα, που μια ζωή απ' τους τελευταίους παίρνουμε αναβαθμίσεις..[/ Οτι εκδοση περασεις με odin δεν πειραζει το knox αρα εαν εχεις χρονο για πειραματισμους μπορεισ να δοκιμασεις οποια lollipop εκδοση θελεις.Υποψην απλα ενημερωτικα γιατι δεν νομιζω οτι χρειαζεται εαν πας σε lollipop χωρις root δεν ξαναγυρναει σε kit kat. Tωρα για root,νομιζω οτι εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο το συγκεκριμενο tablet που δεν μομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι παραπανω εκτος καποιες αισθητικες διαφορες και αμφιλεγομενες διαφορες στις επιδοσεις κατι που ο συνηθισμενος χρηστης δεν θα καταλαβει ποτε και την δυνατοτητα να βαζεις σε multiwindow οποιαδηποτε εφαρμογη,κατι που εχω δοκιμασει σε ολα τα τηλ και ταμπλετ samsung που ειχα και πολλες φορες εκλειναν και πανω απο ολα τρωνε πολυ περισσοτεερη μπαταρια,πιθανων γιατι δεν ειναι γραμμενες ολες οι εφαρμογες για αυτην τη δουλεια,ακομα και το φημισμενο greenfy τελικα πιο πολυ μπαταρια ετρωγε παρα εξοικονομουσε.Αυτα βεβαια ειναι δικη μου αποψη εχε υποψην σου οτι στο συγκεκριμενο tablet λογω exynos εαν ρουταρεις θα γραψει το knox και χανεται η εγγυησηΜπα δεν με βλέπω για ρουτάρισμα γιατί έχω ακόμη πολύ χρόνο για να λήξει η εγγύηση και είναι αμαρτία να πάθει κάτι και μετά να πληρώνω κερατιάτικα, να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις πάνω σ' αυτό αλήθεια , η εγγύηση που λέμε τώρα τι ακριβώς καλύπτει μόνο προβλήματα λογισμικού και αστοχία υλικού ας πούμε? σπασίματα οθόνης νερό κλπ φαντάζομαι είναι εκτός Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μπα δεν με βλέπω για ρουτάρισμα γιατί έχω ακόμη πολύ χρόνο για να λήξει η εγγύηση και είναι αμαρτία να πάθει κάτι και μετά να πληρώνω κερατιάτικα, να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις πάνω σ' αυτό αλήθεια , η εγγύηση που λέμε τώρα τι ακριβώς καλύπτει μόνο προβλήματα λογισμικού και αστοχία υλικού ας πούμε? σπασίματα οθόνης νερό κλπ φαντάζομαι είναι εκτός Καλυπτει μπαταρια και hardware(καμενη πλακετα,πιξελ στην οθονη κλπ),software(κοληματα απο κακη εγκατασταση λειτουργικου ελεγχους κλπ), δεν μαλυπτει τιποτα σπασμενο,βρεγμενο και γενικα ενα κακοποιημενο tablet το θεωρουν υποπτο και απο εκει και περα παιζει ρολο η προσωπικη επαφη με smartec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλυπτει μπαταρια και hardware(καμενη πλακετα,πιξελ στην οθονη κλπ),software(κοληματα απο κακη εγκατασταση λειτουργικου ελεγχους κλπ), δεν μαλυπτει τιποτα σπασμενο,βρεγμενο και γενικα ενα κακοποιημενο tablet το θεωρουν υποπτο και απο εκει και περα παιζει ρολο η προσωπικη επαφη με smartec? Τη μπαταρία για έναν χρόνο όμως, όπως όλοι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Πάντως απ' ότι καταλαβαίνω κι ενώ έχω ήδη ένα πραγματικά καλό τάμπλετ, η έλευση της λολιποπ αναμένεται να του δώσει άλλες προοπτικές, γιατί έχω διαπιστώσει από Note 3 και z3c, μετά την λολιποπ είχα μόνο καλά λόγια (ισως με μόνη μικρή εξαίρεση την μπαταρία στο Note 3) τόσο όσο αφορά την εμφάνιση αλλά και την απόκριση των συσκευών, καληνύχτα σε όλους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδια μπορω να συνδεσω το tablet με το pc ωστε οτι δειχνει το tablet να προβαλεται στο pc μου?Το αντιθετο με αυτο που κανει το remote pc δηλαδη ψαχνω. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Οχι. Καμμια εφαρμογη τριτου δεν γραφει στην εξωτερικη καρτα. Αλλα αυτο ισχυει για ολες τις στοκ λολιποπ απ οτι ειδα χθες. Με root και xposed μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cm11783 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο-δοκιμασμένο tv tuner; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Με root και xposed μονο.. Και τοτε πως στο δικο μου χωρις ρουτ και με lolipop γραφω κανονικα στην sd και με την stock εφαρμογη και με το es xplorer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο-δοκιμασμένο tv tuner; Έχω πάρει από το Πλαίσιο ένα turbo x, το οποίο είναι πολύ καλό. Συνδέεται μέσω wifi και κατεβάζεις μια εφαρμογή που λέγεται siano. Ακόμα και στο αυτοκίνητο εν κινήσει μέσα στη πόλη πιάνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Και τοτε πως στο δικο μου χωρις ρουτ και με lolipop γραφω κανονικα στην sd και με την stock εφαρμογη και με το es xplorer; Μετα απο καθαρισμο της cache του es explorer μπορω πλεον να μεταφερω αρχεια στην εξωτερικη καρτα, αλλα δυστυχως μεχρι εκει. Ουτε εφαρμογες τρεχουν απο την εξωτερικη sd, ουτε καν αρχεια excel και word που εχω μεταφερει στην εξωτερικη καρτα μπορω να επεξεργαστω και να αποθηκευσω στην εκωτερικη καρτα. Το μTorrent τελος δεν αποθηκευει στην εξωτερικη καρτα με τιποτα. Αν καποιος εχει λυσει καποιο απο τα παραπανω προβληματα στη λολιποπ, ας βοηθησει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μετα απο καθαρισμο της cache του es explorer μπορω πλεον να μεταφερω αρχεια στην εξωτερικη καρτα, αλλα δυστυχως μεχρι εκει. Ουτε εφαρμογες τρεχουν απο την εξωτερικη sd, ουτε καν αρχεια excel και word που εχω μεταφερει στην εξωτερικη καρτα μπορω να επεξεργαστω και να αποθηκευσω στην εκωτερικη καρτα. Το μTorrent τελος δεν αποθηκευει στην εξωτερικη καρτα με τιποτα. Αν καποιος εχει λυσει καποιο απο τα παραπανω προβληματα στη λολιποπ, ας βοηθησει παρακαλω. χρειάζεται root για αυτά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts