Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω όμως ότι αυτο στη φωτογραφία είναι το 8άρι μοντέλο.

Κάνω λάθος;

Αν μιλάς για το Tab S δεν ξέρω αν καν υπάρχει 8αρι... αυτό είναι 16αρι LTE

Αν μιλάς για το battery pack είναι 12.000mhA

Παιδιά, καλημέρα! Εντελώς ενημερωτικά για όποιον σκέφτεται να το πάρει, χθες διάβασα ότι τον Ιούνιο-Ιουλιο βγαίνει το tab s second generation. Προφανώς με καλύτερο 64bit επεξεργαστή ώστε να εξαλειφθουν τα lags. Και εγώ ήθελα να το πάρω καθαρά και μόνο λόγω της super amοled που στα tablet μετράει κατά τη γνώμη μου, αλλά προερχόμενη από το nexus 10 που ακόμα και τώρα πάει σφαίρα ειδικά με το λολιποπ, δεν θα το άντεχα. Ελπίζω με το second iteration να τα πάνε καλύτερα, μακάρι! Θεωρώ ότι κρίμα είναι να το πάρει κάποιος τώρα τη στιγμή που σε 4 μήνες θα βγει πολύ καλύτερη version...

@maria_1

Ο τροπος σκεψης σου ειναι αδιεξοδος, και μονο γι αυτους που δεν χρειαζονται πραγματικα το tab s, ή εχουν ηδη καποιο αντιστοιχο. 4 μηνες αναμονης στα ηλεκτρονικα ειναι αιωνιοτητα. Κι εγω ετσι σκεφτομουν μεχρι που ειδα το αδιεξοδο του πραγματος. Εχοντας το νοτε2 δεν ψηθηκα να παρω το νοτε3 και περιμενα το νοτε4. Οταν πηγα και ειδα το νοτε4 τελικα αγορασα το... tab s 10.5 πακετακι με το πληκτρολογιο. Μικροελαχιστα lags αλλα s.amoled οθονη, qhd που μπορεις να δεις και που ειναι αχρηστη στις 5.7 ιντσες του νοτε4. Μεγαλο ρολο βεβαια στο να μην παρω το νοτε4 επαιξε και η ληξη της εγγυησης του νοτε2, οπότε του περασα μια custom rom και εγινε νοτε4 σε επιπεδο ευκολιων πενακιου και ταχυτητας αποκρισης αλλα χωρις τους απαραδεκτους περιορισμους εγγραφης στην εξωτερικη sd και την απαγορευση συντομευσεων στη lockscreen. Με τον τροπο σκεψης σου θα επρεπε να περιμενω αλλη μια αιωνιοτητα μεχρι το νοτε5.

Οσοι μπορουν ή εχουν τη δυνατοτητα να περιμενουν ας περιμενουν. Εγω εδω και 4 μηνες εχω βαλει το λαπτοπ (σχεδον) στην ακρη κι εχω ξεκουρασει τα ματια μου αφου το διαβασμα στην s. amoled ειναι πολυ ανετο. Οπως εχουν πει και αλλα παιδια πιο πανω τελειοτητα δεν υπαρχει πουθενα, αλλα το tab s με hancom office και με πληκτρολογιο (ή χωρις) πλησιαζει πολυ κατα τη γνωμη μου.

Edited by fioravanti90

κάθε 6 μήνες βγαίνει μια καινούρια συσκευή ...εάν περιμένεις δεν θα αγοράσεις πότε....(δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά..)

Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε! Εννοείται ότι κάθε 6 μήνες βγαίνει καινούρια συσκευή και με αυτή τη λογική θα έπρεπε πάντα να περιμένουμε. Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν ήδη μια συσκευή να κάνουν τη δουλειά τους και τους ενδιαφέρει αποκλειστικά το tab s, ότι θα μπορούσαν αν είχαν την πολυτέλεια χρόνου να περιμένουν 4 μήνες για το καινούριο γιατί η διαφορά του δεν είναι μικρή, όπως με άλλες εκδόσεις της Samsung και των άλλων εταιρειών. (όπως πχ από tab 3 σε tab 4).Λογικα θα φοράει τον 64bit exynos 7420 (μιας και η Sammy φεύγει σιγά σιγά από qualcomm) και σε συνδυασμό με την ίδιας ανάλυσης οθόνη, θα προσφέρει κατά πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης από ότι ο παλιός 5420 του τωρινό. Επαναλαμβάνω γι αυτούς που έχουν ήδη tablet και δεν τους πειράζει να περιμένουν λίγους μήνες, και όχι χρόνο. Πάντα προσωπική άποψη και για την συγκεκριμένη περίπτωση μόνο, όχι γενικά :)

Παιδιά, καλημέρα! Εντελώς ενημερωτικά για όποιον σκέφτεται να το πάρει, χθες διάβασα ότι τον Ιούνιο-Ιουλιο βγαίνει το tab s second generation. Προφανώς με καλύτερο 64bit επεξεργαστή ώστε να εξαλειφθουν τα lags. Και εγώ ήθελα να το πάρω καθαρά και μόνο λόγω της super amοled που στα tablet μετράει κατά τη γνώμη μου, αλλά προερχόμενη από το nexus 10 που ακόμα και τώρα πάει σφαίρα ειδικά με το λολιποπ, δεν θα το άντεχα. Ελπίζω με το second iteration να τα πάνε καλύτερα, μακάρι! Θεωρώ ότι κρίμα είναι να το πάρει κάποιος τώρα τη στιγμή που σε 4 μήνες θα βγει πολύ καλύτερη version...

Μαρία είμαι πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του tab s, αλλά καλό θα ήταν να μην έχουμε αυταπάτες... Εδώ έχουμε ταχύτατους τετραπήρυνους επεξεργαστές και τα lag πάνε και έρχονται και θεωρείς ότι θα λυθεί το θέμα με τους 64bit επεξεργαστές...? Δεν πα να βάλεις και i7 στο tablet, αν δεν κάνεις βελτιστοποίηση του user interface που χρησιμοποιείς δεν πρόκειται ποτέ να δώσεις στους πελάτες σου τελείως smooth εμπειρία! Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα σε smartphones και tablets της samsung είναι η παντελής έλλειψη διάθεσης της εταιρίας να βελτιστοποιήσει το software που χρησιμοποιεί (σε hardware πάντα χρησιμοποιεί το καλύτερο αλλά...). Σου προτείνω λοιπόν να πάρεις το tab s τώρα που θα πέφτει σιγά σιγά η τιμή του και να το ευχαριστηθείς γνωρίζοντας τα μικρά μειονεκτήματα του UI του, γιατί αν πας να αγοράσεις τα καινούργια που θα ανακοινωθούν τότε θα πληρώσεις τα μαλιοκέφαλά σου και προφανώς είναι σχεδόν απίθανο να μη συναντήσεις lag (για samsung μιλάμε...:))

Συμφωνώ.

Καλύτερα υπομονή.

Μπορεί το software να είναι τροχοπεδι, δεν παύει όμως ο 5420 που φοράνε τα σημερινά έχουν τραγικό GPU+ ότι δεν δουλεύουν αποτελεσματικα οι 2+2 πυρήνες που χωλαινει να σηκώσει την 2k οθόνη για αυτό και τα lag πάνε σύννεφο.

Πως γίνεται το Note 4 με 5433 να πηγαινει σφαίρα που και αυτό έχει τις ίδιες βαρυφορτομενες εφαρμογές και μάλιστα με wacom digitazer που και αυτό επιβαρύνει μια συσκευή;;;;;

Άρα λάθος να λέμε ότι σε hardware έδωσε τα μέγιστα η Sammy,ενώ μόνο σε software υστερεί.

Και οι 2 παράγοντες ευθύνονται 50/50.

ΑΛΛΑ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά είναι ότι ακόμα και βαρυφορτομενο λογισμικό η κακογραμμενο να είναι ένας καλύτερος συνδυασμός σε CPU-GPU όπως πχ ο 5433 ή ο νέος σειρά 7 θα κρύβουν πολύ καλύτερα τα οποία μειων σε software και αυτό που θα εισπρατει ο χρήστης θα είναι πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Το ίδιο συμβαίνει σε ios όπου το Hardware του Air 2 κρύβει πολύ πιο αποτελεσματικα τα οποία bug της 8/8.1 σε σχέση με προηγούμενα ipad με χειρότερα specs.

Το software από μόνο του θαύματα δεν κάνει.

Μάλλον κατά 99% το 2015 θα είναι το πρώτο έτος που η Samsung θα προσφέρει μια άψογη εμπειρία χρήσης σε Tablet.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Συμφωνώ.

Καλύτερα υπομονή.

Μπορεί το software να είναι τροχοπεδι, δεν παύει όμως ο 5420 που φοράνε τα σημερινά έχουν τραγικό GPU+ ότι δεν δουλεύουν αποτελεσματικα οι 2+2 πυρήνες που χωλαινει να σηκώσει την 2k οθόνη για αυτό και τα lag πάνε σύννεφο.

Πως γίνεται το Note 4 με 5433 να πηγαινει σφαίρα που και αυτό έχει τις ίδιες βαρυφορτομενες εφαρμογές και μάλιστα με wacom digitazer που και αυτό επιβαρύνει μια συσκευή;;;;;

Άρα λάθος να λέμε ότι σε hardware έδωσε τα μέγιστα η Sammy,ενώ μόνο σε software υστερεί.

Και οι 2 παράγοντες ευθύνονται 50/50.

ΑΛΛΑ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά είναι ότι ακόμα και βαρυφορτομενο λογισμικό η κακογραμμενο να είναι ένας καλύτερος συνδυασμός σε CPU-GPU όπως πχ ο 5433 ή ο νέος σειρά 7 θα κρύβουν πολύ καλύτερα τα οποία μειων σε software και αυτό που θα εισπρατει ο χρήστης θα είναι πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Το ίδιο συμβαίνει σε ios όπου το Hardware του Air 2 κρύβει πολύ πιο αποτελεσματικα τα οποία bug της 8/8.1 σε σχέση με προηγούμενα ipad με χειρότερα specs.

Το software από μόνο του θαύματα δεν κάνει.

Μάλλον κατά 99% το 2015 θα είναι το πρώτο έτος που η Samsung θα προσφέρει μια άψογη εμπειρία χρήσης σε Tablet.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο τελευταιο που αναφερεις. Εαν το software προσαρμοστει εξαρχης στο συγκεκριμενο hardware που τρεχει η καθε συσκευη τοτε οντως μπορει να δεις απιθανα πραγματα. Αυτο ομως κοστιζει σε χρονο και εργατικο δυναμικο. Το quality απαιτει χρονο και χρημα...

Edit: Δεν υπαρχει κανενα νοημα να αναφερομαστε καν στο ios το οποιο ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα, ειναι παναλαφρο με το ποιο απλο user interface της αγορας και τρεχει σε λιγα διαφορετικα set hardware

Edited by geo_xar

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο τελευταιο που αναφερεις. Εαν το software προσαρμοστει εξαρχης στο συγκεκριμενο hardware που τρεχει η καθε συσκευη τοτε οντως μπορει να δεις απιθανα πραγματα. Αυτο ομως κοστιζει σε χρονο και εργατικο δυναμικο. Το quality απαιτει χρονο και χρημα...

Edit: Δεν υπαρχει κανενα νοημα να αναφερομαστε καν στο ios το οποιο ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα, ειναι παναλαφρο με το ποιο απλο user interface της αγορας και τρεχει σε λιγα διαφορετικα set hardware

Η Samsung κατά κορων εταιρεία Hardware είναι και πολύ λιγότερο software.

Άρα ας δώσει τα μέγιστα σε Hardware που δεν έχει κάνει έως σήμερα στα Tablet και να δεις που το software δεν θα αποτελεί τροχοπεδι στο βαθμό που είναι σήμερα,ακόμα και στάσιμο να παραμείνει(που έστω και ελαφριά θα βελτιωθει μέσα στο 15 το λιγότερο,αλίμονο)

Μην περιμένεις να γίνει htc η ακόμα και Sony που τα πάνε καλύτερα στο τομέα software.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν μιλάς για το Tab S δεν ξέρω αν καν υπάρχει 8αρι... αυτό είναι 16αρι LTE

Αν μιλάς για το battery pack είναι 12.000mhA

Εννοώ τις ίντσες της διαγωνίου.Αν κρίνω από τη φωτογραφία νομίζω ότι αυτό που βλέπω κατά 99% (μην πω 100%) είναι το 8ιντσο μοντέλο.

Εγώ έχω το 10ιντσο μοντέλο.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Μαρία είμαι πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του tab s, αλλά καλό θα ήταν να μην έχουμε αυταπάτες... Εδώ έχουμε ταχύτατους τετραπήρυνους επεξεργαστές και τα lag πάνε και έρχονται και θεωρείς ότι θα λυθεί το θέμα με τους 64bit επεξεργαστές...? Δεν πα να βάλεις και i7 στο tablet, αν δεν κάνεις βελτιστοποίηση του user interface που χρησιμοποιείς δεν πρόκειται ποτέ να δώσεις στους πελάτες σου τελείως smooth εμπειρία! Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα σε smartphones και tablets της samsung είναι η παντελής έλλειψη διάθεσης της εταιρίας να βελτιστοποιήσει το software που χρησιμοποιεί (σε hardware πάντα χρησιμοποιεί το καλύτερο αλλά...). Σου προτείνω λοιπόν να πάρεις το tab s τώρα που θα πέφτει σιγά σιγά η τιμή του και να το ευχαριστηθείς γνωρίζοντας τα μικρά μειονεκτήματα του UI του, γιατί αν πας να αγοράσεις τα καινούργια που θα ανακοινωθούν τότε θα πληρώσεις τα μαλιοκέφαλά σου και προφανώς είναι σχεδόν απίθανο να μη συναντήσεις lag (για samsung μιλάμε...:))

Συμφωνώ απόλυτα ότι το πρόβλημα είναι το πολύ κακόγραμμένο software εξ αρχής! Ακριβώς γι αυτό λέω, όπως ο Alex ανωτέρω ότι τουλάχιστον ας μας δώσει καλό hardware, μπας και βελτιωθεί λιγάκι η κατάσταση, γιατί μέχρι τώρα δυστυχώς δεν το κάνει. Εδώ δεν έβαλε ούτε καν τον 5430(ποσω δε μάλλον τον 5433), αλλά τον παλαιότερο 5420, προφανώς γιατί ήθελε να ξεστοκαρει. Δεν είμαι spec freak, αλήθεια δεν είμαι, και δεν θα το σκεφτόμουν αν ήταν άλλη εταιρία, αλλά από τη στιγμή που έχει θεματακια με το software, ας δώσει το καλύτερο εκεί που μπορεί.. Και χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν είναι καλή αγορά το υπάρχον tablet εννοείται! :)

Συμφωνώ απόλυτα ότι το πρόβλημα είναι το πολύ κακόγραμμένο software εξ αρχής! Ακριβώς γι αυτό λέω, όπως ο Alex ανωτέρω ότι τουλάχιστον ας μας δώσει καλό hardware, μπας και βελτιωθεί λιγάκι η κατάσταση, γιατί μέχρι τώρα δυστυχώς δεν το κάνει. Εδώ δεν έβαλε ούτε καν τον 5430(ποσω δε μάλλον τον 5433), αλλά τον παλαιότερο 5420, προφανώς γιατί ήθελε να ξεστοκαρει. Δεν είμαι spec freak, αλήθεια δεν είμαι, και δεν θα το σκεφτόμουν αν ήταν άλλη εταιρία, αλλά από τη στιγμή που έχει θεματακια με το software, ας δώσει το καλύτερο εκεί που μπορεί.. Και χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν είναι καλή αγορά το υπάρχον tablet εννοείται! :)

το να σου δωσει καλυτερο h/w δε λυνει το προβλημα, και παραδειγμα το note 4 το οποιο δεν εχω χειριστει εγω, αλλα εδω στην παρουσιαση του myphone ανεφεραν μικρο lags..Αν λοιπον καταφεραν και αυτο με την μιση οθονη απο το Τab S να το λαγγαρουν, τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα λαγγαρει το επομενο tab s? Εγω πραγματικα, κανω ελαφρια χρηση στο ταμπλετ και δε με ενοχλει, αλλα ωρες ωρες που τα ανοιγω ολα μαζι νιωθω οτι ειναι το ιδιο γρηγορο με το xperia M Που εχω για ρεζερβα.. Δε θεωρω οτι φταιει το h/w λοιπον, αλλα 100% ειναι θεμα s/w. Οπως προανεφερα, ενα κινητακι που κοστιζε και κατω απο 100 ευρω παει σφαιρα επειδη ειναι καλογραμμενο. Γιαυτο οσοι θελετε το tab S και δεν βιαζεστε, εγω προτεινω να περιμενετε να σας πουμε εντυπωσεις απο lollipop, ελπιζω να διορθωθει το πραγμα.

Παρεπιπτοντως, αν δεν μας κατσει καλα ρε παιδεις η lollipop, πως γυρναμε σε προηγουμενη εκδοση χωρις να επηρεαστει το Knox? με odin?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το να σου δωσει καλυτερο h/w δε λυνει το προβλημα, και παραδειγμα το note 4 το οποιο δεν εχω χειριστει εγω, αλλα εδω στην παρουσιαση του myphone ανεφεραν μικρο lags..Αν λοιπον καταφεραν και αυτο με την μιση οθονη απο το Τab S να το λαγγαρουν, τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα λαγγαρει το επομενο tab s? Εγω πραγματικα, κανω ελαφρια χρηση στο ταμπλετ και δε με ενοχλει, αλλα ωρες ωρες που τα ανοιγω ολα μαζι νιωθω οτι ειναι το ιδιο γρηγορο με το xperia M Που εχω για ρεζερβα.. Δε θεωρω οτι φταιει το h/w λοιπον, αλλα 100% ειναι θεμα s/w. Οπως προανεφερα, ενα κινητακι που κοστιζε και κατω απο 100 ευρω παει σφαιρα επειδη ειναι καλογραμμενο. Γιαυτο οσοι θελετε το tab S και δεν βιαζεστε, εγω προτεινω να περιμενετε να σας πουμε εντυπωσεις απο lollipop, ελπιζω να διορθωθει το πραγμα.

Παρεπιπτοντως, αν δεν μας κατσει καλα ρε παιδεις η lollipop, πως γυρναμε σε προηγουμενη εκδοση χωρις να επηρεαστει το Knox? με odin?

επιστροφή από 5. X.X σε 4.x.x δεν γίνεται

επιστροφή από 5. X.X σε 4.x.x δεν γίνεται

τετοια λεγε μου να ξενερωσω.. Γιατι ετσι? στα σονυ γινεται οπως και να πας πισω σε μια μικρη αναβαθμιση. Λογω knox ή γενικα υπαρχει θεμα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δεν λεω να μην το παρεις. λεω τι θα συναντησεις αν παρεις αυτο και ποια τα μειονεκτηματα του σε σχεση με το αμεσως καλυτερο που θεωρω οτι ειναι το Ζ3c tablet το οποιο σε αυτα τα 2 πραγματα που ποναει το tab S ειναι αριστο..ΠΧ αν τα ηξερα τα 2 θεματα πριν αγορασω το tab s θα το σκεφτομουν που να παω, αλλα οταν το πηρα απλα πηρα αυτο που μαρεσε θεωρωντας οτι και τα 2 πανε σφαιρα..Επισης κανω πολυ χαλαρη χρηση για να με νοιαζει και το lag αλλα το συνανταω σε ο,τι κανω σχεδον.

Απο εκει και περα το Ζ3 πχ δε μαρεσε, μοιαζει σαν κορνιζα με τα μπεζελ που εχει, αν και λεπτο, οποτε ειναι καθαρα θεμα προσωπικο του καθενος τι θα παρει. Ειναι αλλοι, οπως πχ μερικα παιδια που συναντησα απο το φορουμ που οταν το χειριστηκαν το tab s μου το απεριψαν γιατι ειδαν οτι λαγγραρει στις μισες κινησεις του μενου του. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι αργο ομως, εχει διαφορα.

Τελος, πισω, ειναι σαν το S5, αλλα δειχνει πολυ πιο ομορφο, ειδικα στο bronze που το εχω παρει.

Θηκη εχω παρει αυτη:

http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-10-5-T700-T800-High-Imitation-Original-Book-Case-/151398275617?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item23400a5a21

την καφε

ειναι αντιγραφο στης αυθεντικης που εδω κανει απο 25-50 ευρω..50 την ειδα στη wind χθες. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει παθει κατι αλλα δεν το λιωνω και δεν την ταλαιπωρω.

Αυτη ειναι μια ακομα που μαρεσε:

http://www.ebay.com/itm/SW-Folio-Stand-Leather-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Tab-S-10-5-T800-8-4-T700-/171398830439?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item27e82a9967

δε μαρεσε πισω τοσο αλλα μπροστα σπαει καλυτερα.

Μια ερώτηση η θήκη που πήρες από το ebay έχει Wake up & Sleep function γιατί μια που είχα πάρει ενώ έλεγε ότι έχει δεν είχε η κάποιος άλλος έχει να προτείνει άλλη θήκη με αυτή την λειτουργία κυρίως από ebay για οικονομία

Μια ερώτηση η θήκη που πήρες από το ebay έχει Wake up & Sleep function γιατί μια που είχα πάρει ενώ έλεγε ότι έχει δεν είχε η κάποιος άλλος έχει να προτείνει άλλη θήκη με αυτή την λειτουργία κυρίως από ebay για οικονομία

ναι κανονικα.. εννοεις οτι να ανοιγει η οθονη οποτε ανοιγω την θηκη και να κλεινει ετσι? αυτο δεν ειναι θεμα ρυθμισης ομως? ή εχει καποιο μαγνητακι η θηκη που το ενεργοποιει? γιατι τι αλλο να εχει? θεωρουσα οτι το wake up γινεται επειδη οι αισθητηρες παιρνουν φως, στο πανω μερος..και οτι ακομα και με το δαχτυλο σου να τους κρυψεις θα λειτουργουσε.

ΌΧΙ!!!!!!!!!

Μιας και αναφέρθηκε. Δεν έχω βρεί πουθενά στις εφαρμογές η στις ρυθμίσεις κάπου κάτι σχετικό με το knox. Ξέρεις που βρίσκεται?

Μιας και αναφέρθηκε. Δεν έχω βρεί πουθενά στις εφαρμογές η στις ρυθμίσεις κάπου κάτι σχετικό με το knox. Ξέρεις που βρίσκεται?

Τι εννοείς ; για να δεις εάν είναι το knox 0x0; η μέσο download mode η κάνε εγκατάσταση αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"