Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερχόμενος από ipad, είχα συνηθίσει κάποια gestures αλλά και κάποια άλλα μικρά μικρά, όπως το scroll to top όταν πατάς στη status bar. Υπάρχει τρόπος χωρίς ρουτ να βαλω7κάποια από αυτά. ;;;

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά ,έχει παρατηρήσει κανείς μετα από καιρό "παράξενη" συμπεριφορά της μπαταρίας ή μειωμένη απόδοση;;

εξηγούμαι

το έχω περίπου 3 μήνες από την προσφορά του EBW

όλα καλά και όλα μια χαρά…2 μερούλες άνετα με καλή χρήση…ειδικά στην αρχή , φρέσκο ήταν , το δούλευα πολύ….

πριν από καμιά 20αρια ημέρες άρχισε να μου κάνει κάτι ανεξήγητα battery drain..

να μου πηγαίνει από 60% στο 14% μέσα σε 20 λεπτά , χωρίς ιδιαίτερη χρήση

περιοδικά όμως…

το απέδωσα σε κάποιο πρόγραμμα και προχτές έκανα hard reset και πέρασα τα πάντα από την αρχή

Ή τουλάχιστον σχεδόν τα πάντα , γιατί ξεφορτώθηκα κάτι clean swype και GSM battery κτλ.

Δεν το έχω γεμίσει widgets..ένα για τον καιρό , ένα για Facebook και ένα για twitter

3 emails συγχρονίζονται ανά 10 λεπτά , Facebook,twitter κτλ. να τρέχουν

Αυτόματη φωτεινότητα , flight mode με Wi-Fi ανοιχτό και adaptive display…ούτε smart stay , ούτε reading mode…όλα αυτά στο off..να σημειώσω ότι έχω περάσει Nova launcher

Αλλά βλέπω ότι παραμένει το πρόβλημα…όχι με ραγδαία πτώση σαν αυτή που περιέγραψα , αλλά σήμερα πχ

Από το 100% έπεσα στο 67%

Με 1 ώρα και 16 λεπτά οθόνη (53 της μπαταρίας)

και χωρίς να έχω κάνει φοβερή χρήση..

Περισσότερο messenger και tapatalk …ούτε video ,ούτε μουσική , ούτε ιδιαίτερο browsing….

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω περισσότερο για να το τσεκάρω;;

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για γνωστό πρόβλημα με μπαταριά ή είμαι ο μόνος που «γκρινιάζει»

thanx

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

παιδιά ,έχει παρατηρήσει κανείς μετα από καιρό "παράξενη" συμπεριφορά της μπαταρίας ή μειωμένη απόδοση;;

εξηγούμαι

όλα καλά και όλα μια χαρά…2 μερούλες άνετα με καλή χρήση…ειδικά στην αρχή , φρέσκο ήταν , το δούλευα πολύ….

περιοδικά όμως…

το απέδωσα σε κάποιο πρόγραμμα και προχτές έκανα hard reset και πέρασα τα πάντα από την αρχή

Ή τουλάχιστον σχεδόν τα πάντα , γιατί ξεφορτώθηκα κάτι clean swype και GSM battery κτλ.

Δεν το έχω γεμίσει widgets..ένα για τον καιρό , ένα για Facebook και ένα για twitter

Αυτόματη φωτεινότητα , flight mode με Wi-Fi ανοιχτό και adaptive display…ούτε smart stay , ούτε reading mode…όλα αυτά στο off..να σημειώσω ότι έχω περάσει Nova launcher

Αλλά βλέπω ότι παραμένει το πρόβλημα…όχι με ραγδαία πτώση σαν αυτή που περιέγραψα , αλλά σήμερα πχ

Περισσότερο messenger και tapatalk …ούτε video ,ούτε μουσική , ούτε ιδιαίτερο browsing….

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για γνωστό πρόβλημα με μπαταριά ή είμαι ο μόνος που «γκρινιάζει»

thanx

Δεν βαζεις ενα screenshot της μπαταριας;;; Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.

αναγκαστικά ανεβάζω photos γιατι η λειτουργία του screenshot με τον nova launcher δεν λειτουργει

οι 9 ωρες δεν πολυισχύουν γιατι περιλαμβάνουν και το βράδυ που κοιμόμουν...απο τις 11 παρα κατι και μετα το επιασα στα χερια μου...

http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/IMAG0667_zps7oicn4gg.jpg

http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/IMAG0668_zpsncvhyymc.jpg

Το android system καταναλωνει πολύ. Για δες αυτο που ανεβαζω https://www.dropbox.com/sc/1h1gm8jzmcw8b4e/AABo5-fKW200B-DAdbkrpJsda

Η αφύπνιση και η οθονη ενεργη συμβαδιζουν σ εσενα;;;

thanx και συγνωμη για την καθυστερηση

εδω τα δικα μου στατιστικα που πηρα πριν απο λιγο....

https://www.dropbox.com/s/yjrgqpy0n5qjwib/IMAG0670.jpg?dl=0

thanx και συγνωμη για την καθυστερηση

εδω τα δικα μου στατιστικα που πηρα πριν απο λιγο....

https://www.dropbox.com/s/yjrgqpy0n5qjwib/IMAG0670.jpg?dl=0

Υπέθεσα οτι καποια εφαρμογή δεν άφηνε την συσκευή να κοιμηθεί αλλά είναι νορμαλ τα stats σου. Τι να σου πω, κατι συμβαινει, αυτό είναι σίγουρο. Αστο κι αν δεν φτιάξει, θα πρέπει λογικά να πας Service για αλλαγη μπαταρίας

Υπέθεσα οτι καποια εφαρμογή δεν άφηνε την συσκευή να κοιμηθεί αλλά είναι νορμαλ τα stats σου. Τι να σου πω, κατι συμβαινει, αυτό είναι σίγουρο. Αστο κι αν δεν φτιάξει, θα πρέπει λογικά να πας Service για αλλαγη μπαταρίας

το παραδοξο ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με την μπαταρια του ποτε....

ισα ισα που μου εβγαζε 2 ημερες ανετα και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι τις πρωτες ημερες το σκαλιζα αρκετα.....ειχα εντυπωσιαστει κιολας απο την οθονη....

θα το περιμενω καμια εβδομαδα ακομα και μετα το παω προς service...εχουμε υπ'οψιν αλλες συσκευες με προβληματα στην μπαταρια ή ειμαι ο (πιθανος) πρωτος;;

το παραδοξο ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με την μπαταρια του ποτε....

ισα ισα που μου εβγαζε 2 ημερες ανετα και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι τις πρωτες ημερες το σκαλιζα αρκετα.....ειχα εντυπωσιαστει κιολας απο την οθονη....

θα το περιμενω καμια εβδομαδα ακομα και μετα το παω προς service...εχουμε υπ'οψιν αλλες συσκευες με προβληματα στην μπαταρια ή ειμαι ο (πιθανος) πρωτος;;

Μέχρι στιγμής δεν εχει αναφερθει κάτι εδω μεσα αλλά οκ δεν ειναι λόγος για να αγχωθεις. Εντος εγγυησης θα γινει η αλλαγή, απλα θα το αποχωριστεις για λιγες μέρες. Κι εγω το εχω απ το καλοκαίρι και το φορτιζω καθημερινά με 6-8 ωρες screen χωρις να εχω κάποια πτώση στην απόδοση της μπαταρίας.

εξηγούμαι

περιοδικά όμως…

thanx

Και σε μενα περιπου κανει τα ιδια και αν το κανω restart ξαναπαει σωστα.Δλδ εκει που ειναι 50% ξαφνικα παει στο 15% και μετα το restart παει στο 48%.Περασα κι εγω ρομ Ελληνικη απτην αρχη και για κανα 2 μερες δεν τον εκανε.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

παρατηρησα κατι τετοιο , δηλαδη μετα απο restart να ανεβαινει η μπαταρια , αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ηταν στις ημερες που ειχα battery drain...

μυστηρια πραγματααααααααααα.......

Επειδή ειλικρινά δεν αντέχω άλλο τα κολλήματα θα αλλάξω την κάρτα μήπως τελικά φταίει αυτή αλλιώς θα πάει για πούλημα. Πείτε μου σας παρακαλώ μια 64αρα δοκιμασμένη που να δουλεύει. Στις samsung υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην pro και την evo;

Επανέρχομαι για λίγο στο θέμα της Μπαταρίας...

Δοκίμασα το hitman go.. Σιγά το απαιτητικό παιχνίδι... Ούτε τίποτα τρελά 3d γραφικά...

Από 64% σε 13% σε 16 λεπτά παιχνιδιού.......

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα αξιόπιστο για να δω καλύτερα τα στατιστικά της μπαταριας;;

GSM battery? Battery bot?

Επειδή ειλικρινά δεν αντέχω άλλο τα κολλήματα θα αλλάξω την κάρτα μήπως τελικά φταίει αυτή αλλιώς θα πάει για πούλημα. Πείτε μου σας παρακαλώ μια 64αρα δοκιμασμένη που να δουλεύει. Στις samsung υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην pro και την evo;

Εχω την 32αρα evo στο νοτε2 και την 64αρα προ στο tab s. Επειδη τις εχω αλλαξει θεση καμποσες φορες μπορω να σου πω οτι στην αναγνωση δεν θα καταλαβεις καμμια διαφορα, αλλα στην εγγραφη οντως η προ κανει περιπου το μισο χρονο. Οποια κι αν παρεις ομως δεν θα χεις προβλημα.

η Pro ειναι αρκετα πιο γρηγορη, ομως η evo ειναι τοσο γρηγορη ωστε να καλυπτει πολλες αναγκες, ακομα και εγγραφη 4Κ βιντεο, οποτε θεωρω οτι αν δεν εχεις συγκεκριμενο λογο, δεν αξιζει να παρεις την pro που εχει διπλασια τιμη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει στο tablet εναν εξωτερικο σκληρο δισκο

και αν τον αναγνωρισε; (εννοείται με ρευμα δικο του)

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει στο tablet εναν εξωτερικο σκληρο δισκο

και αν τον αναγνωρισε; (εννοείται με ρευμα δικο του)

εφόσον το ταβλετ αναγνωρίζει otg γίνεται (έχω note 10.1 2014 ,δοκιμασμένο σε 2.5 hdd 1tb , 3.5 2tb ) .... εάν είναι σε fat32 ,exfat τον ανοίγει χωρίς πρόβλημα (ανεξάρτητα από τα gb )

εάν είναι σε ntfs δεν το " διαβάζει" απευθείας ,δοκίμασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer

σε note 10.1 2014 δουλεύει ! (μόνο για να αναπαραγωγή αρχείων....copy paste δεν μπορείς να κάνεις !) για πλήρη πρόσβαση ....να κάνεις ότι θέλεις (καλύτερη λύση ) χρειάζεται να έχεις custom kernel !!(να υποστηρίζει και τα τρία είδη format .....)

εάν το θέλεις για τοπικό δίκτυο σου συνιστώ να κάνεις streaming τα αρχεία σου (ο σκληρός είναι βαρύς επιβαρύνει την θήρα usb ,με το καιρό μπορεί να χαλάσει...) ιδανικό για αυτό είναι το Es Explorer ...(το ταβλετ μου είναι μόνιμα συνδεόμενο με το pc μου και τα πάνω από 10tb )

Το android system καταναλωνει πολύ. Για δες αυτο που ανεβαζω https://www.dropbox.com/sc/1h1gm8jzmcw8b4e/AABo5-fKW200B-DAdbkrpJsda

Η αφύπνιση και η οθονη ενεργη συμβαδιζουν σ εσενα;;;

καλημερα, δλδ το android system, ποσο πρεπει να ειναι? στο δικο μου, αν και η μπαταρια δεν εχει σκαμπανεβασματα, ειναι 15%.

Edited by boymanos

καλημερα, δλδ το android system, ποσο πρεπει να ειναι? στο δικο μου, αν και η μπαταρια δεν εχει σκαμπανεβασματα, ειναι 15%.

Μια χαρά είσαι, αλλα στον φιλο που ειχε πρόβλημα εξεταζα το ενδεχομενο να φταίει αυτό.

Αύριο, καιρού επιτρέποντος, θα μου έρθει η καινούργια κάρτα (samsung 64αρα, pro). Θα πρέπει να την κάνω format μέσω υπολογιστή πριν την τοποθετήσω στο tablet;

Και αν ναι, σε ποια μορφή; exFAT ή NTFS;

Edited by Cadfael

Αύριο, καιρού επιτρέποντος, θα μου έρθει η καινούργια κάρτα (samsung 64αρα, pro). Θα πρέπει να την κάνω format μέσω υπολογιστή πριν την τοποθετήσω στο tablet;

θα σου ελεγα να την κανεις με το ταμπλετ φορματ, ωστε να επιλεξει αυτο τον τροπο που θα την κανει..θεωρητικα ειναι το πιο σωστο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Format μόνο σε exfat (σε ntfs δεν θα το αναγνωρίζει)

Και εγώ το ES File Explorer χρησιμοποιώ για file manager.Πολύ καλό πρόγραμμα.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"