Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις κοιτάξει μήπως τρέχει κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή στο παρασκήνιο;Βέβαια στο λέω αυτο με κάθε επιφύλαξη γιατί μιλάμε για άλλο μοντέλο νομίζω πιο σαφή απάντηση θα πάρεις απο κάποιον κάτοχο που έχει το ίδιο με το δικό σου.

αν ξερεις, πες μου πως θα το κοιταξω αυτο? απο την εφαρμογη με τις καταναλωσεις της μπαταριας?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν ξερεις, πες μου πως θα το κοιταξω αυτο? απο την εφαρμογη με τις καταναλωσεις της μπαταριας?

Ναι απο εκεί θα δείς σε πρώτη φάση τι καταναλώνει την μπαταρία και επίσης μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν απο το ggogle play και δύο χρήσιμες κατά την γνώμη μου εφαρμογές ( είναι ελαφριές ) αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piriform.ccleaner

και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard για να καθαρίζεις σκουπίδια και άλλα

I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE

καλημερα, ειναι ευκολο να μου πεις στο αρχειο της ενδειξης της μπαταριας, στο ποσοστο 31% που εχεις καταναλωσει και εχει κρατησει μια ημερα, τι εργασιες εχεις κανει? απλα το ειχες ανοιχτο χωρις wifi? επαιξες παιχνιδια?

Εμενα μου βγαζει την μερα αλλα οχι παραπάνω. Φυσικά το λιώνω και βγαζω με φουλ φωτεινότητα και τα παντα ανοιχτά γυρω στις 5-6 ωρες οθόνη.

Με μειωμένη φωτεινότητα οι χρονοι θα διπλασιαστουν.

Εμενα μου βγαζει την μερα αλλα οχι παραπάνω. Φυσικά το λιώνω και βγαζω με φουλ φωτεινότητα και τα παντα ανοιχτά γυρω στις 5-6 ωρες οθόνη.

Με μειωμένη φωτεινότητα οι χρονοι θα διπλασιαστουν.

Καλησπέρα Μιχάλη εγώ την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο

I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE

Επειδη αρκετοι θα ενδιαφέρεστε προς αποκτηση:

στο Ιταλικο Αμαζον (με πωλητη το ιδιο το Αμαζον) εχουμε το 10αρι στα 515 ευρω (με LTE) και το 8,4 στα 350 ευρώ (με LTE)

http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Tab-10-5-Processore/dp/B00LALXP3M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1409504833&sr=8-1&keywords=galaxy+tab+s

και

http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Tab-8-4-Processore/dp/B00LALXQUE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1409504833&sr=8-2&keywords=galaxy+tab+s (μη αμεσα διαθεσιμο αυτο)

οι τιμές ειναι πολυ καλές, αρκεί να μην έχουν κάνει κανα λάθος...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Το Σάββατο και εγω στην παρέα, το φέρνω απο Αμερική, είχαν προσφορά τα Walmart 350 δολάρια το 8.4 wifi για κάτι λίγα κομμάτια ,και απ οτι μου έλεγαν εχει γίνει ανάρπαστο .
giphy.gif

Καλημέρα σε όλους.....Αν παίξετε στο site του Κωτσόβολου με το παζάρεψέ το, παίρνετε το Samsung Galaxy Tab S 10.5, 456€!!! Το φθηνότερο στο skroutz σήμερα είναι 513€. Επίσης το LTE στα 592€,

Καλημέρα σε όλους.....Αν παίξετε στο site του Κωτσόβολου με το παζάρεψέ το, παίρνετε το Samsung Galaxy Tab S 10.5, 456€!!! Το φθηνότερο στο skroutz σήμερα είναι 513€. Επίσης το LTE στα 592€,

549€.

http://www.kamthing.com/offers/?deals=samsung-galaxy-tab-s&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=%E2%9C%94_%CE%A4%CE%BF_%CE%BD%CE%AD%CE%BF_Tablet_Galaxy_Tab_S,_%CE%BC%CE%B5_%CF%84%CE%B7%CE%BD_Super_AMOLED_%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7_%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE!

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μολις μου χτυπησε οτι εφτασε στο 15% η μπαταρία και το εβαλα για φόρτιση. Ειπα για πλακα να κοιταξω τους χρόνους κι επαθα ενα σοκ. 7 ωρες screen time σε φουλ φωτεινότητα

https://www.dropbox.com/sc/bvx2n1rpqbnxyxe/AAB9106_482W1KGXT8xLDQnaa

Παιδια όσοι είστε κάτοχοι του tab sb 8.4 lte έχετε δει lag ? καθυστερήσεις η να ζορίζεται να τρέξει καποια παιχνιδια απο το market ?

Το λέω γιατι κάτι τέτοια διάβασα στο xda. Eπίσης υπάρχει και νήμα στο xda με κατόχους που έτρεξαν antutu test και το πίσω καπάκι έκανε μια μικρη σαν λακουβίτσα ας το πουμε στο σημείο που ειναι ο επεξεργαστης λόγο θερμότητας.

Και κατι τελευταίο που ήθελα να ρωτήσω δεν κυκλοφορεί με snapdragon πουθενα ε ?

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Παιδια όσοι είστε κάτοχοι του tab sb 8.4 lte έχετε δει lag ? καθυστερήσεις η να ζορίζεται να τρέξει καποια παιχνιδια απο το market ?

Το λέω γιατι κάτι τέτοια διάβασα στο xda. Eπίσης υπάρχει και νήμα στο xda με κατόχους που έτρεξαν antutu test και το πίσω καπάκι έκανε μια μικρη σαν λακουβίτσα ας το πουμε στο σημείο που ειναι ο επεξεργαστης λόγο θερμότητας.

Και κατι τελευταίο που ήθελα να ρωτήσω δεν κυκλοφορεί με snapdragon πουθενα ε ?

Εγώ έχω το TAB S 10,5 LTE.Όσο αφορά το lag εμφανίζεται μόνο κατά το άνοιγμα της συσκευής ( power on ) άν και για καινούργιο μοντέλο δεν θα έπρεπε.Απο εκεί και έπειτα όμως η εναλλαγή μεταξύ των home screens γίνεται εντελώς smooth και καθ΄ όλη την διάρκεια λειτουργίας.Επίσης έχω τρέξει το Antutu τρείς φορές και δέν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα στο πίσω καπάκι λόγω υπερθέρμανσης αλλά ούτως ή άλλως δεν έχω διαπιστώσει κάποια υπερθέρμανση στο tablet.Σε γενικές γραμμές το tablet είναι πολύ καλό και με υπέροχη οθόνη.

Εγώ έχω το TAB S 10,5 LTE.Όσο αφορά το lag εμφανίζεται μόνο κατά το άνοιγμα της συσκευής ( power on ) άν και για καινούργιο μοντέλο δεν θα έπρεπε.Απο εκεί και έπειτα όμως η εναλλαγή μεταξύ των home screens γίνεται εντελώς smooth και καθ΄ όλη την διάρκεια λειτουργίας.Επίσης έχω τρέξει το Antutu τρείς φορές και δέν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα στο πίσω καπάκι λόγω υπερθέρμανσης αλλά ούτως ή άλλως δεν έχω διαπιστώσει κάποια υπερθέρμανση στο tablet.Σε γενικές γραμμές το tablet είναι πολύ καλό και με υπέροχη οθόνη.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Νομίζω ότι το δικό σου ίσως λόγο μεγαλύτερης οθόνης άρα και μεγέθους να γλιτώνει της θερμοκρασίες. Το πρόβλημα νομίζω είναι στα μικρά 8.4 ιντσών. Με τα παιχνίδια έχεις παρατηρήσει κάτι; αν και πιστεύω ότι παλι λόγο μεγέθους οθόνης και πιο μικρό ppi θα είναι πιο άνετο σε σχέση με το μικρό..

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Νομίζω ότι το δικό σου ίσως λόγο μεγαλύτερης οθόνης άρα και μεγέθους να γλιτώνει της θερμοκρασίες. Το πρόβλημα νομίζω είναι στα μικρά 8.4 ιντσών. Με τα παιχνίδια έχεις παρατηρήσει κάτι; αν και πιστεύω ότι παλι λόγο μεγέθους οθόνης και πιο μικρό ppi θα είναι πιο άνετο σε σχέση με το μικρό..

Οπως και να χει αφου στο μεγαλο δεν έχουμε καν θέρμανση, αποκλειω στο μικρό να υπάρχει υπερθέρμανση.

Εκεί έχω κοιτάξει και δεν βρίσκω τπτ της προκοπής εκτός από την μαμά η οποία δεν θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά της. Γενικά παίζει τόσο μικρή ποικιλία ;. Το έχω από 20/8 και δεν έχω δει επιλογές σε θήκες ειδικά για το 10.5..

Εκεί έχω κοιτάξει και δεν βρίσκω τπτ της προκοπής εκτός από την μαμά η οποία δεν θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά της. Γενικά παίζει τόσο μικρή ποικιλία ;. Το έχω από 20/8 και δεν έχω δει επιλογές σε θήκες ειδικά για το 10.5..[/

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Εκεί έχω κοιτάξει και δεν βρίσκω τπτ της προκοπής εκτός από την μαμά η οποία δεν θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά της. Γενικά παίζει τόσο μικρή ποικιλία ;. Το έχω από 20/8 και δεν έχω δει επιλογές σε θήκες ειδικά για το 10.5..

Απο πού βγάζεις το συμπέρασμα οτι η original θήκη της Samsung δεν αξίζει τα λεφτά της;Έχω αγοράσει το book cover για το TAB S 10,5 LTE πού έχω και σου λέω κατηγορηματικά οτι μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο απο πλευράς εμφάνισης όσο και χρηστικότητας όσο αφορά την δυνατότητα τοποθέτησης του tablet σε διάφορες θέσεις αλλά και το κυριότερο προστατεύει επαρκώς το tablet απο διάφορα μικροχτυπήματα.Επίσης και στην αφή η θήκη είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει περίπτωση να σου γλυστρίσει το tablet.:up:

Edited by sot2691

Βλέπω την προσφορά του amazon.it για το 8.4 lte στα 350 ευρώ και είμαι έτοιμος για αγορά. Θέλω να ρωτήσω εδώ για διάρκεια μπαταρίας. Έχω κανά χρόνο το nexus 10 και βγάζω άνετα 6 ώρες οθόνη ανεξάρτητα από τη χρήση. Μπορώ να κάνω το ίδιο και με αυτό; Επίσης παρόλο που είναι διπύρηνο δεν έχει σχεδόν καθόλου lags. To 8.4 τι λέει σε αυτό τον τομέα;

Είναι αξιόπιστο να το παραγγείλουν από αμαζον? Ρωτάω γιατί δεν έχω παραγγείλει κάτι τόσο ακριβό. Μπορείς να δώσεις ένα Λίνκ ?
:thanks:

Μακάρι λέω να το ρισκάρω να το παραγγείλω σε λευκό 1-3 ημέρες λέει !

Με ποιον τρόπο πληρώνεις στο site αυτό? Πιστωτική ή αντικαταβολή? Paypal δέχονται? Ελλάδα αποστέλουν κανονικά ή κάνουμε καμιά μαγκιά?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"