TonimanakHTC Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι μπαινω κανονικα και τα εχωολα απενεργοποιημενα. Ελπιζω ετσι να ειναι καλυτερα. Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μέχρι και πριν λίγο καιρό που είχα την 1447 όταν ολοκληρωνόταν η φόρτιση το τηλέφωνο ειδοποιούσε με έναν "παρδαλό" ήχο και έγραφε πως η μπαταρία γέμισε... Τώρα με την 1501 δεν ειδοποιεί και δεν κάνει τίποτα που να δείχνει πως η φόρτιση έφτασε στο 100%, ούτε με κάποιον ήχο ούτε με ένδειξη στο notification bar, παρά μόνο στην κεντρική μεγάλη φούσκα του lock-screen να γράφει φορτίστηκε... γνωρίζει κάποιος τι και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μέχρι και πριν λίγο καιρό που είχα την 1447 όταν ολοκληρωνόταν η φόρτιση το τηλέφωνο ειδοποιούσε με έναν "παρδαλό" ήχο και έγραφε πως η μπαταρία γέμισε... Τώρα με την 1501 δεν ειδοποιεί και δεν κάνει τίποτα που να δείχνει πως η φόρτιση έφτασε στο 100%, ούτε με κάποιον ήχο ούτε με ένδειξη στο notification bar, παρά μόνο στην κεντρική μεγάλη φούσκα του lock-screen να γράφει φορτίστηκε... γνωρίζει κάποιος τι και πως;Εσύ θες να σου κάνει ήχο όταν φορτίζει στο 100% ή δεν σε νοιάζει. Αν δεν σε νοιάζει , μην σ' απασχολεί, το κινητό σου δεν έχει πρόβλημα. Αν θες να κάνει ήχο , βάλε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Εσύ θες να σου κάνει ήχο όταν φορτίζει στο 100% ή δεν σε νοιάζει. Αν δεν σε νοιάζει , μην σ' απασχολεί, το κινητό σου δεν έχει πρόβλημα. Αν θες να κάνει ήχο , βάλε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbsα μάλιστα... στην 1447 υπήρχε αυτή η εφαρμογή οπότε λόγο αυτής με ειδοποιούσε... τώρα που στην 1501 δεν υπάρχει γι αυτό δεν έχω ειδοποίηση... αν εξαιρέσουμε την ειδοποίηση στο τέλος της φόρτισης ότι η μπαταρία είναι πλήρης έχω κάποιον άλλο λόγο να την κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή, δηλαδή προσφέρει κάτι επιπλέον που να αξίζει να την έχω και να μου πιάνει χώρο; τι λες ως περισσότερο ειδικός και γνώστης... Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 α μάλιστα... στην 1447 υπήρχε αυτή η εφαρμογή οπότε λόγο αυτής με ειδοποιούσε... τώρα που στην 1501 δεν υπάρχει γι αυτό δεν έχω ειδοποίηση... αν εξαιρέσουμε την ειδοποίηση στο τέλος της φόρτισης ότι η μπαταρία είναι πλήρης έχω κάποιον άλλο λόγο να την κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή, δηλαδή προσφέρει κάτι επιπλέον που να αξίζει να την έχω και να μου πιάνει χώρο; τι λες ως περισσότερο ειδικός και γνώστης... Ευχαριστώ!:)Εγώ δεν την έχω στο τηλέφωνό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Γεια σας .Προσφατα αγόρασα το Lenovo A806.Εψαξα και βρηκα οτι το τελευταιο ρομ που εχει βγει ειναι το 1508.Κοιταξα στο κινητο μου να δω πιο εχω και γραφει τα παρακατω(στο screenshot).Μηπως ξερει καποιος αν εχω την τελευταια version του ρομ;Αν οχι πια ειναι η τελευται και πως μπορω να την εγκαταστησω; [ATTACH]60391[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Γεια σας .Προσφατα αγόρασα το Lenovo A806.Εψαξα και βρηκα οτι το τελευταιο ρομ που εχει βγει ειναι το 1508.Κοιταξα στο κινητο μου να δω πιο εχω και γραφει τα παρακατω(στο screenshot).Μηπως ξερει καποιος αν εχω την τελευταια version του ρομ;Αν οχι πια ειναι η τελευται και πως μπορω να την εγκαταστησω; [ATTACH]60391[/ATTACH] Η ρομ που έχεις είναι αρκετά παλιά και θέλει αλλαγή. Δες στη πρώτη σελίδα πως και ποια ρομ να βάλεις. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλο μηνα παιδια!Εχετε να προτεινετε καποιο καλο συστημα πλοηγησης?Να το κατεβασω απο το playstore η υπαρχει και αλλη δυνατοτητα? Here maps free και πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ευχαριστω φιλε.κοιταξα στην πρωτη σελιδα.λες εκει που λεει Official A806 roms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 αντιμετωπιζετε προβληματα με το gps? Σε εφαρμογες οπως instagram,facebook,tomtom δεν δουλευει. Ειναι στη ρομ 1447 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μαπα το καρπουζι.... Απο τις εννια το πρωι εως τωρα ειμαι στο 33% μπαταρια με ελαχιστη χρηση τ τηλεφωνου Το rotate το εχεις στο auto rotate ? Ευχαριστω φιλε.κοιταξα στην πρωτη σελιδα.λες εκει που λεει Official A806 roms; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Κλειστο ειναι εννοειται. Δυο προβληματα εχω 1 ο ηχος της αφης system volume δηλαδη σε καθε restart ειναι τερμα. Πως θα διορθωθει αυτο? Ειναι λιγο ενοχλητικο. Οι αλλοι ηχοι ειναι ρυθμισμενοι στις.εντασεις που καθορισα εγω. Εβαλα τον μομπαιλ θειο πηγα στους ηχους αλλα καμια τιμη δεν ειναι στο φουλ για να πειραξω κατι. 2 Το widget του security που διαβαζει την ραμ και τις ανοιχτες εφαρμογες οποτε θελει αυτο δουλευει. Συνηθως ειναι κολλημενο κανοντας refresh μονιμως. 3)Μετα τη νεα ρομ η μπαταρα τελειωνει πιο γρηγορα... Στις 9 το πρωι το εβγαλα απο το ρευμα και εμαι στο 15% δουλευοντας wifi gmail instagram και φωτεινοτητα στο 30% Edited May 4, 2015 by TonimanakHTC Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Επισης στις εφαρμογες που εκτελουνται βλεπω δυο φορες να τρεχει ταυτοχρονα υπηρεσιες google play 13mb 1 διεργασια και 5 υπηρεσιες υπηρεσιες google play 13mb 1 διεργασια και 1 υπηρεσια Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αν πατήσεις τις διεργασίες αυτές θα δεις ότι τρέχουν διαφορετικές υπηρεσίες στη κάθε μία, οπότε είναι φυσιολογικό να βλέπεις δύο να τρέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αρα αυτο ειναι οκ Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 φιλε ευχαριστω.Λεει οτι ειναι του Vickmall εγω το εχω απο Minideal παιζει ρολο;Επισης 1447 δεν ειναι παλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Κι όμως συμβαίνει. 10 Μάρτη πήρα το 1ο Α806 και πραγματικά πετάει (τώρα στα χέρια του γιού μου). 30 Απρίλη παρέλαβα το 2ο για δικό μου και ώ του θαύματος καμία σχέση με το άλλο. Δεν τρέχει όπως το άλλο (δοκίμασα τις ROM, 9432, 1447, 1501, 1512), αλλά το ποιο τραγικό "τρώει" πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Το 1ο, με τη χρήση που έκανα, έβγαζε 3 ημέρες, αυτό ούτε μια. Με την 1447 ROM κατέληξα να είμαι, αλλά 4 μέρες τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν ξέρω τι φταίει. Βλέπω πως αυτό το twiter μου ρουφάει το μεγαλύτερο ποσοστό της μπαταρίας κι ας μην το χρησιμοποιώ. Το απενεργοποιώ, αλλά πάλι τρέχει άμα κάνω επανεκκίνηση. Υπάρχει τρόπος να το ξηλώσω, γιατί δεν βρίσκω πως να το κάνω. Είναι φυσιολογικό τα ίδια τηλέφωνα με το ίδιο λογισμικό και χρήση να συμπεριφέρονται διαφορετικά; Εκτός κι αν γι αυτό είναι φτηνά!!! Οποιαδήποτε ιδέα-βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) φιλε ευχαριστω.Λεει οτι ειναι του Vickmall εγω το εχω απο Minideal παιζει ρολο;Επισης 1447 δεν ειναι παλια; Δεν εχει σημασια που το πηρες απο το minideal , ειναι πιο παλια αλλα ειναι σταθερη. Υπάρχει τρόπος να το ξηλώσω, γιατί δεν βρίσκω πως να το κάνω. Κατεβασε το link2sd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el , βρες την εφαρμογη και πατα απεγκατaσταση (ελπιζω να εισαι root). Edited May 4, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Κι όμως συμβαίνει. 10 Μάρτη πήρα το 1ο Α806 και πραγματικά πετάει (τώρα στα χέρια του γιού μου). 30 Απρίλη παρέλαβα το 2ο για δικό μου και ώ του θαύματος καμία σχέση με το άλλο. Δεν τρέχει όπως το άλλο (δοκίμασα τις ROM, 9432, 1447, 1501, 1512), αλλά το ποιο τραγικό "τρώει" πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Το 1ο, με τη χρήση που έκανα, έβγαζε 3 ημέρες, αυτό ούτε μια. Με την 1447 ROM κατέληξα να είμαι, αλλά 4 μέρες τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν ξέρω τι φταίει. Βλέπω πως αυτό το twiter μου ρουφάει το μεγαλύτερο ποσοστό της μπαταρίας κι ας μην το χρησιμοποιώ. Το απενεργοποιώ, αλλά πάλι τρέχει άμα κάνω επανεκκίνηση. Υπάρχει τρόπος να το ξηλώσω, γιατί δεν βρίσκω πως να το κάνω. Είναι φυσιολογικό τα ίδια τηλέφωνα με το ίδιο λογισμικό και χρήση να συμπεριφέρονται διαφορετικά; Εκτός κι αν γι αυτό είναι φτηνά!!! Οποιαδήποτε ιδέα-βοήθεια ευπρόσδεκτη. Βάλε την 1447. Απενεργοποίησε όσες εφαρμογές δεν θέλεις από τον Application manager του συστήματος (όσες επιτρέπει) και από τον Application Manager του Security App Freezing τις υπόλοιπες (πάλι από αυτές που επιτρέπει). Το twiter εγώ το πέταξα τελείως. Όταν τις απενεργοποιήσεις μπες στο tab των απενεργοποιημένων και τσέκαρε μία - μία ότι είναι απενεργοποιημένες (αν δεν είναι, θα είναι ανοιχτή η επιλογή "Αναγκαστική Διακοπή") την επιλέγεις και ησυχάζεις. Αν κρατήσεις το DU Battery και χρησιμοποιείς την διαχείριση ενέργειας να τσεκάρεις κάθε τόσο τις καταγραφές του Supersu ή Superuser για διενέξεις. Αλλιώς απενεργοποίησε το και βάλε το "Μπαταρία +" που καλιμπράρει κι αυτό την μπαταρία. Το δικό μου με το παραπάνω σετάρισμα και χρήση του τηλεφώνου και ελάχιστη των υπολοίπων (βίντεο, παιχνίδια κλπ.) βγάζει πάνω από 4 μέρες. :) Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ήδη ξήλωσα το twiter με το link2sd. Το DU Battery το έχω πετάξει ήδη. Θα δοκιμάσω αυτά που λες Pavlos_P. Eυχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δεν εχει σημασια που το πηρες απο το minideal , ειναι πιο παλια αλλα ειναι σταθερη. Βρηκα αυτην εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6080591#post6080591 του kandilak.Την εχει κανεις;Να προτιμησω την 1447 η την 1516 του kandilak; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Η 1516 δεν εχει ελληνικα και οπως διαβαζεις θελει μια διαδικασια παραπανω απο το να βαλεις την 1447. Βασικα και οι 2 του kandilak ειναι!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Η 1516 δεν εχει ελληνικα και οπως διαβαζεις θελει μια διαδικασια παραπανω απο το να βαλεις την 1447. Βασικα και οι 2 του kandilak ειναι!:p οκ φιλε ευχαριστω για την βοηθεια ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχετε να προτεινετε καποιο app για camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Γεια σας .Προσφατα αγόρασα το Lenovo A806.Εψαξα και βρηκα οτι το τελευταιο ρομ που εχει βγει ειναι το 1508.Κοιταξα στο κινητο μου να δω πιο εχω και γραφει τα παρακατω(στο screenshot).Μηπως ξερει καποιος αν εχω την τελευταια version του ρομ;Αν οχι πια ειναι η τελευται και πως μπορω να την εγκαταστησω; [ATTACH]60391[/ATTACH] με αυτην ειμαι απο περσι που το αγορασα και το κιν. πεταει (34730 antutu)διχως κανενα προβλημα μεχρι τωρα βεβαια δεν κανω αναβαθμιση λογο μη τυχων και τα κανω θαλασσα :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια με το 4G το σημα τι παιζει;Μπορουμε να πιασουμε; μονο αν εχει η περιοχη σου και ο παροχος σου εγω ενεργοποιησα το 4g στην vodavone που ειμαι αλλα η περιοχη μου δεν εχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Μια βοήθεια ρε παιδιά! Βλέπω στον power manager την εφαρμογή "Google backup transport" να καταναλώνει πολύ μπαταρία, 89%!!!! Γνωρίζετε κάτι σχετικά? Rom 1516 από @kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Το Power consumption το εχουμε κλειστο η ανοιχτο ? Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts