Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Καλημέρα, τώρα τελευταία έχω θέμα με το Wi-Fi ενεργοποιείται μόνο του το κλείνω και μετά από λίγη ώρα ανοίγει πάλι μόνο του γνωρίζει κανείς Γιατί συμβαίνει αυτό Ευχαριστώ.το τηλεφωνώ είναι μαμά όπως το παρέλαβα.

Το viber το ανοίγει. Θα ψάξεις στις ρυθμίσεις του viber , στο Γενικά, μετά Πολιτική αναστολής λειτουργίας WiFi και θα επιλέξεις το Χρήση ρυθμίσεων συσκευής. Μετά θα πας και στις ρυθμίσεις του wifi ,θα πατήσεις το πλήκτρο menu και μετά το Σύνθετα και εκεί θα επιλέξεις στο "Να παραμένει ενεργοποιημένο το Wlan......." θα επιλέξεις το Πάντα.

Το viber το ανοίγει. Θα ψάξεις στις ρυθμίσεις του viber , στο Γενικά, μετά Πολιτική αναστολής λειτουργίας WiFi και θα επιλέξεις το Χρήση ρυθμίσεων συσκευής. Μετά θα πας και στις ρυθμίσεις του wifi ,θα πατήσεις το πλήκτρο menu και μετά το Σύνθετα και εκεί θα επιλέξεις στο "Να παραμένει ενεργοποιημένο το Wlan......." θα επιλέξεις το Πάντα.

Φίλε ότι και να πω είναι λίγο για άλλη μια φορά σου δίνω συγχαρητήρια για την πολύτιμη προσφορά σου για αυτή την συσκευή.συνέχισε έτσι και να είσαι πάντα καλά και κοντά μας...

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Δυστυχώς καμία τύχη! Δοκίμασα με 2 sd και δεν τις βλέπει καν, οπότε ούτε restore to defaults μπορεί να κάνει αλλά ούτε και να τις δει από κάποιο άλλο μενού

Γιατί δεν μπορεί να κάνει restore defaults ? Θεωρητικά το πρόβλημα δεν το έχει το τηλέφωνο, αλλά οι κάρτες. Μου έχει συμβεί και σε μένα σε άλλο τηλέφωνο.

Αν δεν δούλεψαν με το mini tool partition wizard, τότε κατέβασε το Live CD του Gparted από το http://gparted.sourceforge.net/download.php

Μετά δες το βίντεο στο

για να καταλάβεις πως πάνω κάτω δουλεύει. Εσύ θα πρέπει να διαγράψεις το παλιό partition και να φτιάξεις ένα καινούργιο Primary partition σε fat32.

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες με format με διάφορα προγράμματα το θέμα λύθηκε κάνοντας format την SD σε ένα άλλο κινητό. Μετά από αυτό την αναγνώρισε κανονικά. Πέρασα και την τελευταία ρομ και τώρα είμαι στην ευχαριστη θέση να σετάρω το κινητό (αν και είχα ψηθεί να παραγγείλω το lenovo Κ3 note)

Για κάποιο λόγο πάλι δεν κάνει restore defaults αλλά install έκανε κανονικά!

Kandilak σε ευχαριστώ για την ενασχόληση με το πρόβλημά μου ακόμα και τα μαύρα μεσανυχτα!!(κατά τις 2.30 ανταλλάσαμε posts!)

Καλά πως καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει restore dafaults στις ρυθμίσεις του TWRP? Τι περιμένεις να κάνει? Απλά αλλάζει κάποιες επιλογές στην χρήση του TWRP. Αν έχεις πχ τσεκάρει κάτι zip verification ή md5 check κλπ στις ρυθμίσεις του TWRP τα οποία δεν είναι τσεκαρισμένα από προεπιλογή και πατήσεις το Restore defaults θα τα δεις να ξετσεκάρονται.

Τέλος πάντων αφού λύθηκε το πρόβλημα ΟΚ. Πάντως αυτό το live cd του Gparted είναι must have για τέτοια προβλήματα.

Νόμιζα ότι θα έκανε κάποιο restart και γι' αυτό νόμιζα ότι δε λειτουργούσε. Όταν το πατούσα έκανε μια δόνηση το κινητό

Καλημέρα

Σήμερα ξαφνικά άρχισε το security να πετάει μήνυμα ότι το Dropbox είναι virus και να προτείνει uninstall. Απεγκατέστησα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια. Το database του antivirus είχε ενημερωθεί στις 5/4/2016 και πάτησα ενημέρωση και ενημερώθηκε με σημερινή ημερομηνία 15/4/2016. Το μήνυμα συνεχίζει.

Έχει κάνεις άλλος τέτοιο θέμα;

Το κινητό το έχω εδώ και 1μιση χρόνο και έχει την VIBEUI 9432

Ευχαριστώ!

Μιας και κατάφερα να βρω λύση την αναφέρω..

Κατάργησα την εφαρμογή και την ξανά έβαλλα μέσω του mobogenie, και δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα ως τώρα .

Καλημερα , προσπαθω να βαλω νεα rom στο τηλεφωνο αλλα επειδη δεν ειμαι σχετικος δυσκολευομαι, τα θεματα ειναι παλια και τα λινκ που παραπεμπουν π.χ στο TWRP δεν ανοιγουν...πως μπορω να ψαξω για να κατεβασω τα αρχεια που χρειαζονται για φλασαρισμα..TWRP, SP FLASH κτλ?

υπάρχει καμιά "άκρη" κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη να αλλάξουμε οθόνη γιατί μου έπεσε τις προάλλες και η επαφή δεν δουλεύει και πολύ καλά?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλημέρα σε όλους , σήμερα μου το έκανε για πρώτη φορά!!! μετά απο 2 χρόνια που το έχω στην κατοχή μου , το άφησα το βράδυ με μπαταρία 70% και το πρωί το βρήκα στο 1%. Το έχω πάντα ανοικτό λόγο της δουλειάς και δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό. (Σημ. έχω ROM 1536) καμία γνώμη ? Ευχαριστώ.

Λογικά κάποια ή κάποιες εφαρμογές μείναν ανοιχτες.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Λογικά κάποια ή κάποιες εφαρμογές μείναν ανοιχτες.

Πως μπορώ να το δώ?

Λογικα Στις ρυθμίσεις στην μπαταρία θα φαίνεται πόσο μπαταρία καταναλωθηκε και απο που. Δεν το εχω πλέον για να σου πω ακριβώς.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το έχω πάντα ανοικτό λόγο της δουλειάς και δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό.

Δεν κανει κακο καμια επανεκκινηση που και που.

Καλησπέρα, το κινητό το εχω πανω απο χρονο και είμαι πολυ ευχαριστημένος (βέβαια χωρίς την βοήθεια του kadilak σε πολλά θέματα θα ηταν αλλη η γνώμη μου για το κινητό) το μονο που με κάνει να θαλω να το αλλάξω είναι η κάμερα του. Το πρόβλημα για εμενα είναι οτι ξ κάμερα δεν εστιάζει γρήγορα και οι φωτογραφιες βγαίνουν τραβηγμένες η θολες. Συνήθως τραβαω φωτογραφιες την κορη μου που δεν σταματάει να κινηται.με της γυναίκας μου το acer liquid e2 οι ιδιες φωτογραφιες βγσινουν πολυ καλυτερες χωρις τα προβλήματα που αναφέρω. Χρησιμοποιώ την στανταρ εφαρμογή αν και έχω δοκιμάσει και άλλες χωρίς να δω διαφορά. Μήπως δεν εχω σωστές ρυθμίσεις; ξέρετε κάποια εφαρμογη η ρυθμίσεις που να δθορθωνουν το προβλημα;

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

letv le1pro US model

Μην περιμένεις με άλλη εφαρμογή να βγουν καλύτερες.Τόσο μπορεί το κινητό τόσο βγάζει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Δεν κανει κακο καμια επανεκκινηση που και που.

Του κάνω επανεκίνηση αλλα βλέπω οτι κάποιες εφαρμογές τώρα μένουν ανοικτές ,ενώ πρώτα όχι , υπάρχει κάποια ρύθμιση που ενεργοποιήθηκε μόνη της?:(

Η θολούρα είναι και θέμα ρυθμίσεων ειδικά όταν τραβάς σε χώρο με μη επαρκή φωτισμό.

Δυστυχως ο λογος που με εκανε να παω απο την 1536 παλι πισω στην 1447 ειναι οτι στην 1536 δεν κανει καλη εστιαση η καμερα σε ιδιο φωτισμο που εχω δοκιμασει και με την 1447.

Δεν ξερω αν φταιει καποια ρυθμιση μεσα στην ρομ.

Το θέμα της τραβηγμενης φωτο διορθώνεται απο κάποια ρύθμιση;;;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης να ρωτήσω κάτι ακόμα; εχω βάλει την 1536 με twrp. Ψάχνοντας στην εσωτερική μνήμη του τηλ βρήκα ενα buck up του twrp 1.8gb αυτο θα πρέπει να είναι στην εσωτερική μνήμη η μπορώ να το μεταφέρω στην sd;

letv le1pro US model

Μπορείς να το μεταφέρεις και στην SD, αλλά το λέω με επιφυλαξη, μπορεί να το βλέπει και μπορεί να μην το βλέπει..

Για τις φωτογραφίες σιγουρέψου ότι έχεις τη ρύθμιση για την υψηλότερη ποιότητα εικόνας.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το backup του TWRP μπορείς να το έχεις στην microsd αλλά μέσα στον φάκελο TWRP και στον αντίστοιχο υποφακελο που δηλώνει την συσκευή (στο δικό μας τηλέφωνο είναι ένας με πολλά μηδενικά)

Του κάνω επανεκίνηση αλλα βλέπω οτι κάποιες εφαρμογές τώρα μένουν ανοικτές ,ενώ πρώτα όχι , υπάρχει κάποια ρύθμιση που ενεργοποιήθηκε μόνη της?:(

Καλημέρα σε όλους , σήμερα μου το έκανε για πρώτη φορά!!! μετά απο 2 χρόνια που το έχω στην κατοχή μου , το άφησα το βράδυ με μπαταρία 70% και το πρωί το βρήκα στο 1%. Το έχω πάντα ανοικτό λόγο της δουλειάς και δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό. (Σημ. έχω ROM 1536) καμία γνώμη ? Ευχαριστώ.

Δεν έχω βρεί κάποια απάντηση γνωρίζει κάποιος γιατί οι εφαρμογές μένουν ανοικτές ενώ πρώτα όχι (έχω βάλει την 1536 εδώ και ένα μήνα όλα καλά εκτός απο τώρα):!:

εκανα φορματ το κινητο αλλα ξεχασα να βαλω στην sdcard το αρχειο με την rom.

εκλεισα το κινητο για να βγαλω την καρτα και να περασω το αρχειο αλλα τωρα φυσικα δεν ανοιγει γτ εχουν σβηστει ολα. δοκιμαζω να μπω σε recovery mde αλλα δε μπαινει με τπτ. παταω vol up+vol down+power και απλα ανοιγει το κιν οχι σε mode