tasos7785 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημερα σε ολους Εχω αγορασει απο Κινα το lenovo A806 αλλα δεν εμφανιζονται οι επαφες,εμφανιζονται μονο οι αριθμοι οταν με καλουν.Εχετε καμια συμβουλη; Το θεμα ειναι οτι προσπαθησα και με +30 και χωρις αλλα και με το να αποθηκευσω και τα δυο αλλα παλι δεν. Ευχαριστω πολυ Τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jordi_7 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Έχει περάσει κανεις την Miui στο Lenovo για να μου πει μερικά πραγματακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εχω αγορασει απο Κινα το lenovo A806 αλλα δεν εμφανιζονται οι επαφες,εμφανιζονται μονο οι αριθμοι οταν με καλουν.Εχετε καμια συμβουλη; -Μέσα στην εφαρμογή "τηλέφωνο"/ επιλογές/ περισσότερα (επιπλεον χαρακτηριστικα-ρυθμισεις)/ More display options(επιπλεον επιλογες προβολης)/ τοποθεσία(avatar κειμενου)/ και κλείνεις τον διακόπτη στο "εμφάνιση θέσης αριθμού" (avatar κειμενου). Μετά πας πίσω/ matching digits of number (ταιριασμα ψηφιων αριθμου)/ και επιλεγεις το "7 digits"(7 ψηφια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos7785 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλημερα Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Προσπαθησα να εφαρμοσω αυτα που γραφεις αλλα δεν μπορω/δεν βρισκω το τελευταιο κομματι matching digits of numbers. Καμια συμβουλη; Ευχαριστω κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos7785 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εδω νομιζω φαινεται η εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είναι παλιά η έκδοση σου. Από την έκδοση 1447 και μετά έχει λυθεί το πρόβλημα με τις επαφές. Αν ξέρεις να φλασαρεις ρομ ακολούθησε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα, αν όχι άστο όπως είναι και ζήσε με αυτό το πρόβλημα ή έστω βρες κανένα φίλο σου που να ξέρει από κινητά και να σου περάσει άλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 kandilak γιατι με την 1536 η αναλυση στις φωτο δεν ειναι τοσο καλη οπως πχ στην 1447? Εχεις παρατηρησει αν την αγγλοκινεζικη 1536 εχει καποια διαφορα προς το καλυτερο στο θεμα της καμερας? Μηπως το αρχειο που πειραζουμε για να εχουμε εντοπισμο θεσης για τον καιρο επηρεαζει αρνητικα? Στην τελικη η λυση ειναι καποιο αλλο προγραμμα καμερας ή δεν θα αλλαξει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το τελευταιο καιρό αντιμετωπίζω προβληματα με τη φορτιση. Το κινητο αν και το εχω ολο το βραδυ στη πρίζα αλλες φορες εχει φορτισει 25%, αλλες φορες 90% και κάποιες αλλες βεβαια ποιο λιγες 100% έχω την 1536 να φταίει άραγε η μπαταρία ή να πρέπει να του κάνω κανα φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το τελευταιο καιρό αντιμετωπίζω προβληματα με τη φορτιση. Το κινητο αν και το εχω ολο το βραδυ στη πρίζα αλλες φορες εχει φορτισει 25%, αλλες φορες 90% και κάποιες αλλες βεβαια ποιο λιγες 100% έχω την 1536 να φταίει άραγε η μπαταρία ή να πρέπει να του κάνω κανα φορματ? Δοκίμασε πρώτα έναν άλλο φορτιστή και βλέπεις, στο λέω γιατί είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με ένα tablet.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Να ρωτησω κάτι.επειδή με αυτό το παλιό security πολλές φορες κάτι γίνετε και δε μ έρχονται ειδοποιήσεις απο skype viber κλπ , παρόλο που από τις ρυθμισεις έχω ενεργοποιήσει να ερχονται., θα υπάρξει προημα αν το απεγκαταστησω με link2sd? Η δε γίνετε καθόλου?, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Mηπως εχεις προφιλ εξοικονομισης ενεργειας; Με το link2sd παγωσε το, μην το απεγκαταστησεις, αν και δεν το προτεινω.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Απο τη διαχείρηση ενεργειας έννοιες ε?,όχι το τσεκαρα και αυτό . αλλες φορες έρχονται ,αλλες όχι. Τώρα π χ μιλάω skype , τπτ! Εκανα επανεκκίνηση και έρχονται κανονικά. Μετα απο 15-20 λεπτα παλι τπτ.και όχι μονο με skype , με όλες τις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Να ρωτησω κάτι.επειδή με αυτό το παλιό security πολλές φορες κάτι γίνετε και δε μ έρχονται ειδοποιήσεις απο skype viber κλπ , παρόλο που από τις ρυθμισεις έχω ενεργοποιήσει να ερχονται., θα υπάρξει προημα αν το απεγκαταστησω με link2sd? Η δε γίνετε καθόλου?, Αν δεν έχεις την δικη μου 1536 θα πρέπει να σταματήσεις να τις τερματίζεις από την οθόνη πρόσφατων εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Τι δική σου έχω πριν 5-6 μέρες την έβαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Τις έχεις βάλει σε ignore list ώστε να προστατεύονται από λειτουργία εξοικονόμησης ή εκκαθάρισης ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ίσως όχι , μπορείς να μ θυμίσεις το τροπο?απο security η απο διαχείρηση ενεργειας το κάνω ? Το περίεργο είναι οτι μετα Άλο επαννεκινηση φτιαχνει αρα μάλλον κάτι κάνω εγώ και το χαλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 kandilac αρχικα να σε ευχαριστησω για την δουλεια σου πανω στις rom του A806. Eπεσα ομως πανω στο εξης ζητημα. Σκανναρα το flashaki με τη rom με το bitdefender antivirus και αυτο βρηκε στη rom και διεγραψε τα: Αndroid.Riskware.SmsPay.EA (αυτο το βρηκε στο lenovo theme center) και Android.Trojan.Agent.gXYKP (αυτο στο lenovo safe center) Γνωριζεις για αυτα? Προκειται για false alarm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ίσως όχι , μπορείς να μ θυμίσεις το τροπο?απο security η απο διαχείρηση ενεργειας το κάνω ? Το περίεργο είναι οτι μετα Άλο επαννεκινηση φτιαχνει αρα μάλλον κάτι κάνω εγώ και το χαλαω. Δεν ξέρω πως το κάνεις. Εσύ θα έπρεπε να ξέρεις τι κάνεις στο τηλέφωνο σου. Το μυστικό είναι να μην τερματίζεις τις εφαρμογές που θες να έρχονται ειδοποιήσεις. Το πώς το κάνεις το ξέρεις εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kandilac αρχικα να σε ευχαριστησω για την δουλεια σου πανω στις rom του A806. Eπεσα ομως πανω στο εξης ζητημα. Σκανναρα το flashaki με τη rom με το bitdefender antivirus και αυτο βρηκε στη rom και διεγραψε τα: Αndroid.Riskware.SmsPay.EA (αυτο το βρηκε στο lenovo theme center) και Android.Trojan.Agent.gXYKP (αυτο στο lenovo safe center) Γνωριζεις για αυτα? Προκειται για false alarm? Δεν ξέρω αν είναι false ή true . Μπορείς να θέσεις το ερώτημα σου στο support της lenovo. Η rom είναι η επίσημη αγγλοκινεζικη του A806 με κάποια mods για καλύτερη " ευρωπαϊκή " συμπεριφορά και root. Το αν σε κάποιες εφαρμογές της lenovo βγάζει alarm το bitdefender , δεν είμαι υπόλογος εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δεν ξέρω πως το κάνεις. Εσύ θα έπρεπε να ξέρεις τι κάνεις στο τηλέφωνο σου. Το μυστικό είναι να μην τερματίζεις τις εφαρμογές που θες να έρχονται ειδοποιήσεις. Το πώς το κάνεις το ξέρεις εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω αν είναι false ή true . Μπορείς να θέσεις το ερώτημα σου στο support της lenovo. Η rom είναι η επίσημη αγγλοκινεζικη του A806 με κάποια mods για καλύτερη " ευρωπαϊκή " συμπεριφορά και root. Το αν σε κάποιες εφαρμογές της lenovo βγάζει alarm το bitdefender , δεν είμαι υπόλογος εγώ. Δε σε κατηγορω, το γνωριζω οτι αποτελουν κομματι της rom, και σε ξενα φορουμς εχει αναφερθει οτι ειναι υποπτα ή τελος παντων τους κανει εντυπωση. Ελεγα ομως μηπως ξερεις κατι παραπανω ή αν πρεπει οσοι χρησιμοποιουμε την rom να εχουμε κατι υποψιν μας / να κανουμε καποια κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Δοκίμασε πρώτα έναν άλλο φορτιστή και βλέπεις, στο λέω γιατί είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με ένα tablet.. Είχες δικαιο μετα την αλλαγη φορτιστη φανηκε η διαφορα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Είχες δικαιο μετα την αλλαγη φορτιστη φανηκε η διαφορα :D :thumbup::thumbup::thumbup: Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosk7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλημερα.τελευταια βδομαδα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.οταν συνδεομαι στο ιντερνετ,ειτε μεσω wifi,αλλα ακομα περισσοτερο μεσω δεδοδεμενων,οποια εφαρμογη κ να δουλευω,ακομα κ στην επιφανεια εργασιας,μου πεταει διαφορες εφαρμογες κ παιχνιδια,σα διαφημιση,να τα κανω εγκατασταση.μου εφαγε ηδη 400mb,χωρις να το καταλαβω.εκανα 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω,περνοντας πολυ λιγες εφαρμογες,να δω τι κ ποια φταιει,κ παλι μου πεταει διαφημισεις.επαναλαμβανω,δε χρειαζεται να δουλευω καποια εφαρμογη,ακομα κ τη συλογη να ανοιξω,μου το κανει,αρκει να ειναι συνεδεμενο στο ιντερνετ.μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο?ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Δοκίμασε να κάνεις αυτά τα βήματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565292#post6565292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ρε παιδια με το GPS τι παιζει? Εχω το κινητο εναμιση χρονο, ολα δουλευαν ρολοι, εδω κ κανα 2μηνο κανει κανα 5λεπτο τουλαχιστον να κλειδωσει κ αλλες φορες δεν κλειδωνει καθολου (φυσικα μιλαω για εξωτερικους χωρους, οχι μεσα σε σπιτι). Υπαρχει κατι που να το διορθωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts