thodoros1369 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Αν δεν βλέπεις "Ελληνικά" στις γλωσσες τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις φλασαρει την 1536 multilanguage. :wacko: Aν την κατεβασω η διαδικασια εγκαταστασης ειναι ιδια ? οπως εβαλα κ αυτην με dirty flash εννοω .. Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Αν και ειχα κανει εδω και καιρό εγκατασταση dirty flash με την οποια δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος χθες που βρήκα χρόνο εκανα clean flash και το κινητό έγινε κανονικό κινητό ευχαριστουμε kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 :wacko: Aν την κατεβασω η διαδικασια εγκαταστασης ειναι ιδια ? οπως εβαλα κ αυτην με dirty flash εννοω .. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι αυτή που περιγράφετε στο ποστ από το οποίο θα την κατεβάσεις (βλ. link στην υπογραφή μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alk70 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπέρα, έχω το lenovo a806 ,πόλη καλό,τέλειο,αλλά την τελευτεα εβδομαδα μου κανει θέμα όταν είναι σε αναμονή χάνει το σήμα της κινητής (cosmote),και όταν με παίρνουν φαίνεται σαν κλειστό.ευχάριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπερα.εκανα backup τις εφρμογες μου με το titanium και τωρα δε μπορω να τις κανω restore.Στην καρτελα restore μου δειχνει διπλα οτι δεν υπαρχει καμια εφαρμαγη για να την κανει backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Καλησπερα.εκανα backup τις εφρμογες μου με το titanium και τωρα δε μπορω να τις κανω restore.Στην καρτελα restore μου δειχνει διπλα οτι δεν υπαρχει καμια εφαρμαγη για να την κανει backup. Τις έκανες backup και μετά τι έκανες και θες να τις κάνεις restore. Από προεπιλογή ο φάκελος που το titanium κάνει backup τις εφαρμογές βρίσκεται στην εσωτερική SD card. Αν έχεις κάνει format την εσωτερική μνήμη τότε διέγραψες και τον φάκελο με το backup. Edited December 13, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Τις έκανες backup και μετά τι έκανες και θες να τις κάνεις restore. Από προεπιλογή ο φάκελος που το titanium κάνει backup τις εφαρμογές βρίσκεται στην εσωτερική SD card. Αν έχεις κάνει format την εσωτερική μνήμη τότε διέγραψες και τον φάκελο με το backup. Περασα αλλη ρομ.το backup Υπαρχει στη εσωτερικη καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Περασα αλλη ρομ.το backup Υπαρχει στη εσωτερικη καρτα μνημης. Άνοιξε το titanium, πάτα menu μετά Προτιμήσεις , μετά "Θέση του φάκελου αντιγράφων ασφαλ" και πάτα "Ευρεση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Άνοιξε το titanium, πάτα menu μετά Προτιμήσεις , μετά "Θέση του φάκελου αντιγράφων ασφαλ" και πάτα "Ευρεση" Ναι βρισκει τα αντιγραφα και εκανα χρηση αυτης της θεσης,αλλα αν παω στην επαναφορα σε ολα εχει 0 .δεν εχει τιποτα να επαναφερει δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ναι βρισκει τα αντιγραφα και εκανα χρηση αυτης της θεσης,αλλα αν παω στην επαναφορα σε ολα εχει 0 .δεν εχει τιποτα να επαναφερει δηλαδη Τότε δεν έχεις πάρει backup καμιά εφαρμογή. Πήρες ποτέ, backup κάποια εφαρμογή με το Titanium και να την επαναφέρεις μετά ή είναι 1η φορά που το προσπαθείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ναι εχω ξανακανει την διαδικασια.Μολις ετοιμαζομουν να βγαλω ενα βιντεο να στο δειξω αλλα το παραξενο ειναι οτι μολις ξαναμπηκα στο titanium μου εβγαζε να κανω restore.Δε μπορω να το δικαιολογησω.Ευχαριστω πολυ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ευχαριστω πολυ γι αλλη μια φορα! QUOTE=kandilak;6444354]Αν έχεις το TWRP , κατέβασε το https://www.dropbox.com/s/no4ofvcnjl66veh/Network.location.fix.zip?dl=0 και φλασαρε από TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busselik Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Με το πρόγραμμα Link2SD , θα βρεις την εφαρμογή "Πρόγραμμα διαχείρισης επαφών" θα πατήσεις πάνω παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί το menu επιλογών και μετά θα επιλέξεις πάγωμα. Προφανώς θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένη κάποια εναλλακτική εφαρμογή διαχείρισης επαφών και μηνυμάτων (εγώ χρησιμοποιώ το True phone dialer & contacts για τις επαφές-dialer και chompSMS για μηνήματα) Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα ξανα. https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/14/462b1da32c42e9e36199aaf14e89fa5a.jpg ενω εχω βαλει να επιτρέπει μεσω του security να στελνει sms η εφαρμογή textra kai what's up δε μπορουν να στείλουν μήνυμα. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις -- Εφαρμογές -- πάτα το κουμπί menu και μετά επέλεξε "Ρυθμίσεις απορρήτου εφαρμογής", και μετά πήγαινε στην καρτέλα "Μηνύματα", βρες και επέλεξε την εφαρμογή που δεν μπορεί να στείλει μήνυμα και δες αν είναι απενεργοποιημένη η αντίστοιχη επιλογή. Εναλλακτικά δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Επειδή χθες προσπαθούσες να επαναφέρεις εφαρμογές από το backup που είχες κάνει με το Titanium ελπίζω να επανέφερες μόνο εφαρμογές χρήστη και όχι και εφαρμογές συστήματος. Το titanium κάνει καλή δουλειά αλλά ορισμένες εφαρμογές χρειάζονται "καθαρή" εγκατάσταση όταν αλλάζεις rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις -- Εφαρμογές -- πάτα το κουμπί menu και μετά επέλεξε "Ρυθμίσεις απορρήτου εφαρμογής", και μετά πήγαινε στην καρτέλα "Μηνύματα", βρες και επέλεξε την εφαρμογή που δεν μπορεί να στείλει μήνυμα και δες αν είναι απενεργοποιημένη η αντίστοιχη επιλογή. Εναλλακτικά δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Επειδή χθες προσπαθούσες να επαναφέρεις εφαρμογές από το backup που είχες κάνει με το Titanium ελπίζω να επανέφερες μόνο εφαρμογές χρήστη και όχι και εφαρμογές συστήματος. Το titanium κάνει καλή δουλειά αλλά ορισμένες εφαρμογές χρειάζονται "καθαρή" εγκατάσταση όταν αλλάζεις rom. Η επιλογή αποστολη sms ηταν επιλεγμένη. Παρολαυατα απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα αλλη εφαρμογή για τα μηνύματα αλλα και παλι δε στέλνει(το whatup και αυτο τα ιδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Γύρισε την ρύθμιση στο Security, από το Allow στο Notice και ξαναδοκίμασε. Θα πρέπει να σου βγάλει ειδοποιήσει ότι το πρόγραμμα προσπαθεί να στείλει SMS στο οποίο θα πατήσεις Send. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Γύρισε την ρύθμιση στο Security, από το Allow στο Notice και ξαναδοκίμασε. Θα πρέπει να σου βγάλει ειδοποιήσει ότι το πρόγραμμα προσπαθεί να στείλει SMS στο οποίο θα πατήσεις Send. Έτσι ηταν στη αρχη. Αλλα και τωρα παλι τίποτα δε μπορει να στειλει μνμ με σε καμια εφαρμογή. (δοκιμασα και αλλη εκτος του textra) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έτσι ηταν στη αρχη. Αλλα και τωρα παλι τίποτα δε μπορει να στειλει μνμ με σε καμια εφαρμογή. (δοκιμασα και αλλη εκτος του textra) Τελικα δεν μου απάντησες.....τι επανέφερες με Titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τελικα δεν μου απάντησες.....τι επανέφερες με Titanium? Εφαρμογές επαναφερα. Και μεσα σς αυτες και το user experience που δε ξςρω τι είναι. Αν το κανω ξανα clean μηπως στρωσει? Χωρίς backup (να βαλω απο την αρχη τις εφαρμογές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εφαρμογές επαναφερα. Και μεσα σς αυτες και το user experience που δε ξςρω τι είναι. Αν το κανω ξανα clean μηπως στρωσει? Χωρίς backup (να βαλω απο την αρχη τις εφαρμογές)Τα έκανες έναν αχταρμά λοιπόν. Από την αρχή την φλασαρισμα την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τα έκανες έναν αχταρμά λοιπόν. Από την αρχή την φλασαρισμα την rom. Σουπερ! Θα το κανω και θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπερα Περασα την ρομ αλλα παλι δε στελνει μνμ με τιποτα σε καμια απο τις 2 εφαρμογες.Δε ξερω τι μπορει να φταιει και τι αλλο μπορω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπερα Περασα την ρομ αλλα παλι δε στελνει μνμ με τιποτα σε καμια απο τις 2 εφαρμογες.Δε ξερω τι μπορει να φταιει και τι αλλο μπορω να κανω Έχεις υπόλοιπο στην κάρτα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλησπερα Περασα την ρομ αλλα παλι δε στελνει μνμ με τιποτα σε καμια απο τις 2 εφαρμογες.Δε ξερω τι μπορει να φταιει και τι αλλο μπορω να κανω Προσωπικά η εφαρμογή what's up δεν μου δούλευε καλά ούτε σε αυτήν την συσκευή ούτε στην προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts