chousi Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 γνωριζει κανενας γιατι οταν συνδεομαι απο wifi δεν μπορω να δω στο theme center τιποτα μπαινει και απλα οταν παω να ανοιξω κατι με λεει network failed με (δεδομενα ανοιχτα δουλευει κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 κανε μια αναζητηση στο store για flash notifications ή screen notifications... Μπορειτε να μου πειτε καποια εφαρμογη που να την κανει αυτη τη δουλεια? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Υπάρχει περίπτοση ο φορτιστής να έχει ανάποδα pins (δύσκολο αλλα δεν ξέρεις ποτέ) δοκίμασε πρώτα άλλον φορτιστή (για κηνιτό κατα προτήμηση). Το power manager το έχω κάνει freeze me link2sd μαζί και με το security χωρίς κανένα πρόβλημα... δοκίμασε το και δές. Καλύτερα να το κάνεις freeze και όχι απεγκατάσταση. Δύσκολα πάντως να είναι software το θέμα Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. Πριν παρω τον νεο φορτιστη (nillkin) ειχα μετρησει τους 2 που ηδη εχω (original lenovo και LG) με πολυμετρο. Σκεφτηκα, πως αφου αυτους τους 2 που εχω τους αναγνωριζει κανονικα, θα παρω και τον νεο με το ιδιο usb προτυπο. Για την ιστορια λοιπον, και οι 3 φορτιστες χρησιμοποιουν το προτυπο DCP (dedicated charging port). Αυτο το προτυπο εχει σαν στοιχειο αναγνωρισης την "ενωση" των 2 data καναλιων (data+, data-) που μπορει να δοκιμαστει πανευκολα με ενα τεστ συνεχειας χρησιμοποιωντας ενα απλο πολυμετρο. Αυτο ειναι που με κανει να πιστευω πως το προβλημα ειναι software και θέλω να δοκιμασω τι παιζει με τις εφαρμογες. Φίλε μου δοκίμασα καλώδιο και φορτιστές από Samsung, HTC και Sony και το τηλ φορτίζει κανονικά. Δόκιμασε κάποιο άλλο εκτός LG καλώδιο+φορτιστή. Σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση σου. Και μενα με τον LG φορτιστη δουλευει σωστα, το προβλημα ειναι με τον φορτιστη της nillkin που τον αναγνωριζει σαν usb με αποτελεσμα να μην φορτιζει το κινητο γρηγορα. Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. Πριν παρω τον νεο φορτιστη (nillkin) ειχα μετρησει τους 2 που ηδη εχω (original lenovo και LG) με πολυμετρο. Σκεφτηκα, πως αφου αυτους τους 2 που εχω τους αναγνωριζει κανονικα, θα παρω και τον νεο με το ιδιο usb προτυπο. Για την ιστορια λοιπον, και οι 3 φορτιστες χρησιμοποιουν το προτυπο DCP (dedicated charging port). Αυτο το προτυπο εχει σαν στοιχειο αναγνωρισης την "ενωση" των 2 data καναλιων (data+, data-) που μπορει να δοκιμαστει πανευκολα με ενα τεστ συνεχειας χρησιμοποιωντας ενα απλο πολυμετρο. Αυτο ειναι που με κανει να πιστευω πως το προβλημα ειναι software και θέλω να δοκιμασω τι παιζει με τις εφαρμογες. Σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση σου. Και μενα με τον LG φορτιστη δουλευει σωστα, το προβλημα ειναι με τον φορτιστη της nillkin που τον αναγνωριζει σαν usb με αποτελεσμα να μην φορτιζει το κινητο γρηγορα. πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι θέμα software αφού με τον LG φορτιστή δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 επιμένω στα ανάποδα pins ή εστω σε διαφορετική σειρά, κάποια καλλώδια επίσεις έχουν τα pins αντεστραμένα (όπως τα crossover ethernet για παράδειγμα) αυτό γιατί οι κινέζoι σε κάποια tablets ή κινητά τα βάζουν όπως τους βολέυουν και δεν ακολουθούν τα πρότυπα. Υπάρχουν επίσεις πολλές διαφορετικές θύρες micro usb οπου κάποιες μπορεί να έχουν διαφορετική σιρά pins (η σειρά στην πλακέτα ενοώ - το πού πάει κάθε pin). Απο την στιγμή που άλλοι φωρτιστές (που ακολουθούν τα πρότυπα -LG) λειτουργούν σωστά τότε φταίει καθαρά ο Nilkin. Γι' αυτό λέω οτι μου φένεται δύσκολο να είναι θέμα software Βέβαια δεν μου έχει τύχει στο Α806 προς το παρών και το έχω φορτίσει με διάφορους φορτιστές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά έχω το Α806 3 μέρες τώρα και αντιμετοπίζω ένα περίεργο προβληματάκι. Αγοράστικε απο To2C με την VIBEUI_V2.0_9432_ST-A806. Έχω βάλει το απαραίτητο για μένα torque το οποίο επικοινονεί με bluetooth με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Όποτε ανοίγει η εφαρμογή συνδέεται με to bluetooth OBDII module. Συνεχώς πετάγεται μύνημα οτι το torgue θέλει να συνδεθεί στο bluetooth και όσα allow και να πατήσω συνεχίζει να εμφανίζεται, με αποτέλεσμα να γίνεται η σύνδεση reset κάθε φορά και να μήν συνδέεται ποτέ. Αυτό όμως δεν είναι ούτε απο το security (το έκανα freeze με link2sd και πάλι τα ίδια), ούτε απο superuser. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Επίσεις υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν τα capacitive keys; (το back με βολεύει πιο πολύ στα αριστερα) Έχετε να προτείνετε κάποιο app για notifications λόγο έλειψης LED; edit: και κάτι ακόμα - υπάρχει καποια εντελος vanilla rom; μου αρέσει τελικά η "μανίσια" ρομ που φοράει και το security είναι πολύ καλό και χρήσιμο, αλλα θα προημούσα vanilla android. Thanx Υπάρχει καμια λύση για το torque τελικά;:cry: να δοκιμάσω μήπως vanilla rom; (δεν έχω και πολύ όρεξη να το ξαναστήνω άλλη μία) την έχει δοκιμάσει κανείς; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορειτε να μου πειτε καποια εφαρμογη που να την κανει αυτη τη δουλεια? NoLED ή Flash Notifications αυτές έχω δοκιμάσει, υπάρχουν κι άλλες όμως δοκιμάζεις ποια σ'αρέσει ε΄γω κατέλειξα στην NoLED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Στο Α806 φίλου με περασμένη την 1507 ST, παρουσιάζει αρκετό lag το contant manager, αργεί να μπει στο κατάλογο με τα ονόματα, αργεί να ανοίξει το dialer και να εμφανίσει το ιστορικό των κλήσεων, αργεί να σκρολάρει τον τηλεφωνικό κατάλογο, σέρνει με το δάχτυλο προς τα πάνω και προς τα κάτω για να κινηθεί εντός του ονομαστικού καταλόγου και αυτός ανταποκρίνεται μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Αργεί επίσης να εμφανίσει την αναγνώριση κλήσεων, δείχνει τον αριθμό αλλά, λογικά λόγω του προβλήματος, αργεί να διαβάσει από τον contact manager το όνομα και να το δείξει στην οθόνη. Παραδόξως, τα μηνύματα δουλεύουν μια χαρά χωρίς lag. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChoMol Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 αν ξερει καποιος ας απαντησει στην ερωτηση που εκανα παραπανω: ξερετε αν υπαρχει τροπος να ρυθμισω την ελαχιστη ή την μεγιστη ενταση ηχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 αν ξερει καποιος ας απαντησει στην ερωτηση που εκανα παραπανω: ξερετε αν υπαρχει τροπος να ρυθμισω την ελαχιστη ή την μεγιστη ενταση ηχου; απ' όσο καταλαβαίνω κάτι τέτοιο γίνεται μεσω του mobileuncle αλλα δεν ξέρω να σου πω κάτι περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Στο Α806 φίλου με περασμένη την 1507 ST, παρουσιάζει αρκετό lag το contant manager, αργεί να μπει στο κατάλογο με τα ονόματα, αργεί να ανοίξει το dialer και να εμφανίσει το ιστορικό των κλήσεων, αργεί να σκρολάρει τον τηλεφωνικό κατάλογο, σέρνει με το δάχτυλο προς τα πάνω και προς τα κάτω για να κινηθεί εντός του ονομαστικού καταλόγου και αυτός ανταποκρίνεται μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Αργεί επίσης να εμφανίσει την αναγνώριση κλήσεων, δείχνει τον αριθμό αλλά, λογικά λόγω του προβλήματος, αργεί να διαβάσει από τον contact manager το όνομα και να το δείξει στην οθόνη. Παραδόξως, τα μηνύματα δουλεύουν μια χαρά χωρίς lag. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ο φίλος σου χρησιμοποιεί task killer για να τερματίζει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο? Το lag μπορέι να οφείλεται στο ότι κάνει kill τον contact manager συχνά με αποτέλεσμα όποτε πάει να ανοίξει την εφαρμογή να χρειάζεται να φορτώσει εναν όγκο πληροφοριών και τραβώντας περισσότερη μνήμη να εμφανίζεται lag. Αυτό όμως θα πρέπει μετά από λίγο (1-2 λεπτά το πολύ) να σταματήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γνωριζει κανενας γιατι οταν συνδεομαι απο wifi δεν μπορω να δω στο theme center τιποτα μπαινει και απλα οταν παω να ανοιξω κατι με λεει network failed με (δεδομενα ανοιχτα δουλευει κανονικα) Δες αν έχεις πειράξει την πρόσβαση του theme center στο δίκτυο μέσω wifi από το firewall του security ή αν έχεις αλλό προγραμμα που κάνει τέτοια δουλειά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν ξερει καποιος ας απαντησει στην ερωτηση που εκανα παραπανω: ξερετε αν υπαρχει τροπος να ρυθμισω την ελαχιστη ή την μεγιστη ενταση ηχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ο φίλος σου χρησιμοποιεί task killer για να τερματίζει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο? Το lag μπορέι να οφείλεται στο ότι κάνει kill τον contact manager συχνά με αποτέλεσμα όποτε πάει να ανοίξει την εφαρμογή να χρειάζεται να φορτώσει εναν όγκο πληροφοριών και τραβώντας περισσότερη μνήμη να εμφανίζεται lag. Αυτό όμως θα πρέπει μετά από λίγο (1-2 λεπτά το πολύ) να σταματήσει. Όχι, εγώ το έχω στήσει το τηλέφωνο πριν του το παραδώσω, δεν υπάρχει κανένα task killer, η εφαρμογή τρέχει κανονικά στο παρασκήνιο. Την έκανα εγώ kill και την ξανάνοιξα αλλά και πάλι έκανε τα ίδια. Μου κάνει εντύπωση, δε το έχω ξανασυναντήσει παρά το γεγονός ότι έχω δουλέψει σχεδόν όλες τις εκδόσεις της official VIBE στο δικό μου S820. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το ειχα και γω στην 1447, δεν εφτιαξε με εκκαθάριση δεδομενων ή με clear cache/dalvik.. Αν θυμαμαι αλλαξα τελικα ρομ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Καλησπερα .. Εχω καιρο να διαβασω το θεμα,λογο ογκου δημοσιευσεων αλλα κ προσωπικου χρονου. Σημερα το πρωι σκαλιζοντας το λενοβο κ την εφαρμογη root,app,delete πρεπει να σβησα κατι σημαντικο μια κ δεν μπορω πλεον ουτε να κανω κληση αλλα ουτε κ να δεχτω.. εφοσων δουλευω το exdialer ειπα να σβησω την εργοστασιακη εφαρμογη κλησεων. Το εικονιδιο της υπαρχει αλλα μαλλον δεν λειτουργει πλεον .. Το μενου ρυθμισεις κλησεων δεν ανοιγει,δοκιμασα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,δεν μ αφηνει ... Επισης βλεπω οτι πλεον δεν συνδεετε στην βονταφον,ακομα κ το μενου δικτυων κινητης δεν λειτουργει,δεν μου ζηταει καν το πιν οταν το ανοιγω ... οτιδηποτε αλλο λειτουργει κανονικα,κατι πρεπει να σβησα σχετικο με κλησεις κ δικτυα .. Οταν παω να κανω καποια κληση απλα παει να την κανει μεσο skype .. Ξερεις καποιος καποιο τροπο να το σωσω γιατι εχω μεινει απο κινητο ?:( Ευχαριστω. Edited July 14, 2015 by thodoros1369 Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπερα .. Εχω καιρο να διαβασω το θεμα,λογο ογκου δημοσιευσεων αλλα κ προσωπικου χρονου. Σημερα το πρωι σκαλιζοντας το λενοβο κ την εφαρμογη root,app,delete πρεπει να σβησα κατι σημαντικο μια κ δεν μπορω πλεον ουτε να κανω κληση αλλα ουτε κ να δεχτω.. εφοσων δουλευω το exdialer ειπα να σβησω την εργοστασιακη εφαρμογη κλησεων. Το εικονιδιο της υπαρχει αλλα μαλλον δεν λειτουργει πλεον .. Το μενου ρυθμισεις κλησεων δεν ανοιγει,δοκιμασα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,δεν μ αφηνει ... Επισης βλεπω οτι πλεον δεν συνδεετε στην βονταφον,ακομα κ το μενου δικτυων κινητης δεν λειτουργει,δεν μου ζηταει καν το πιν οταν το ανοιγω ... οτιδηποτε αλλο λειτουργει κανονικα,κατι πρεπει να σβησα σχετικο με κλησεις κ δικτυα .. Οταν παω να κανω καποια κληση απλα παει να την κανει μεσο skype .. Ξερεις καποιος καποιο τροπο να το σωσω γιατι εχω μεινει απο κινητο ?:( Ευχαριστω. Χωρίς να υπόσχομαι ότι θα δουλέψει, μπες στο TWRP και κάνε install το https://www.dropbox.com/s/2g1bwn1099qhknb/ideafriend_contacts.zip?dl=0 Μετά το install κάνε και ένα Wipe cache/dalvik. Αν δεν δουλέψει θα πρέπει να ξαναπεράσεις ολόκληρη την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Χωρίς να υπόσχομαι ότι θα δουλέψει, μπες στο TWRP και κάνε install το https://www.dropbox.com/s/2g1bwn1099qhknb/ideafriend_contacts.zip?dl=0 Μετά το install κάνε και ένα Wipe cache/dalvik. Αν δεν δουλέψει θα πρέπει να ξαναπεράσεις ολόκληρη την rom. Mετα μονο reboot ? επελεξα english κ στην συνεχεια install αλλα δεν το δεχτηκε κ εκανα μονο reboot αλλα δεν ειχε καποιο αποτελεσμα .. Επειδη ειμαι σκραπας με το αθλημα γραφω αναλυτικα τι εκανα ανοιξα twrp ->install->add zip->dropbox->το αρχειο στο λινκ->'τικ' στο Wipe cache/dalvik->flash now->english ... φτανουμε στο main menu .. τι παταω ?? δοκιμασα το install update package αλλα δεν το προχωραει.. τελικα εκανα reboot αλλα δεν αλλαξε κατι .. Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniospit Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπερα .. Εχω καιρο να διαβασω το θεμα,λογο ογκου δημοσιευσεων αλλα κ προσωπικου χρονου. Σημερα το πρωι σκαλιζοντας το λενοβο κ την εφαρμογη root,app,delete πρεπει να σβησα κατι σημαντικο μια κ δεν μπορω πλεον ουτε να κανω κληση αλλα ουτε κ να δεχτω.. εφοσων δουλευω το exdialer ειπα να σβησω την εργοστασιακη εφαρμογη κλησεων. Το εικονιδιο της υπαρχει αλλα μαλλον δεν λειτουργει πλεον .. Το μενου ρυθμισεις κλησεων δεν ανοιγει,δοκιμασα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,δεν μ αφηνει ... Επισης βλεπω οτι πλεον δεν συνδεετε στην βονταφον,ακομα κ το μενου δικτυων κινητης δεν λειτουργει,δεν μου ζηταει καν το πιν οταν το ανοιγω ... οτιδηποτε αλλο λειτουργει κανονικα,κατι πρεπει να σβησα σχετικο με κλησεις κ δικτυα .. Οταν παω να κανω καποια κληση απλα παει να την κανει μεσο skype .. Ξερεις καποιος καποιο τροπο να το σωσω γιατι εχω μεινει απο κινητο ?:( Ευχαριστω. Telephoneprovider.apk και Telephoneprovider.odex Ψάξε Αυτά και Κάνε εγκατάσταση ίσος λυθεί το πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Mετα μονο reboot ? επελεξα english κ στην συνεχεια install αλλα δεν το δεχτηκε κ εκανα μονο reboot αλλα δεν ειχε καποιο αποτελεσμα .. Επειδη ειμαι σκραπας με το αθλημα γραφω αναλυτικα τι εκανα ανοιξα twrp ->install->add zip->dropbox->το αρχειο στο λινκ->'τικ' στο Wipe cache/dalvik->flash now->english ... φτανουμε στο main menu .. τι παταω ?? δοκιμασα το install update package αλλα δεν το προχωραει.. τελικα εκανα reboot αλλα δεν αλλαξε κατι ..Το ότι είσαι σκράπας έπρεπε να το σκεφτείς πιο νωρίς πριν ξεκινήσεις να πειράζεις το τηλέφωνο. Όταν μιλάω για TWRP δεν εννοώ την εφαρμογή TWRP manager. Αφού λοιπόν φαίνεται πως δεν έχεις το TWRP στο τηλέφωνο αλλά το Lenovo recovery θα κάνεις τα βήματα 1,2,6 απο το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChoMol Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 απ' όσο καταλαβαίνω κάτι τέτοιο γίνεται μεσω του mobileuncle αλλα δεν ξέρω να σου πω κάτι περισσότερο ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το ότι είσαι σκράπας έπρεπε να το σκεφτείς πιο νωρίς πριν ξεκινήσεις να πειράζεις το τηλέφωνο. Όταν μιλάω για TWRP δεν εννοώ την εφαρμογή TWRP manager. Αφού λοιπόν φαίνεται πως δεν έχεις το TWRP στο τηλέφωνο αλλά το Lenovo recovery θα κάνεις τα βήματα 1,2,6 απο το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275# Εφτασα μεχρι το 6 ... μετα απο κει τι κανω ? Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Εφτασα μεχρι το 6 ... μετα απο κει τι κανω ? έχεις κατεβάσει το αρχείο από το λινκ του dropbox που σου έδωσα πριν? Αν το έχεις κατεβάσει και είσαι σε TWRP πατάς install, βρίσκεις και επιλέγεις το zip που κατεβασες και μετά σέρνεις το δάχτυλο στην κάτω μπάρα που λέει swipe to install. Αν συνεχίσεις τι διάβασμα στο προηγούμενο λινκ που λέει πως κάνεις install κάποια αλλά zip θα καταλάβεις καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 έχεις κατεβάσει το αρχείο από το λινκ του dropbox που σου έδωσα πριν? Αν το έχεις κατεβάσει και είσαι σε TWRP πατάς install, βρίσκεις και επιλέγεις το zip που κατεβασες και μετά σέρνεις το δάχτυλο στην κάτω μπάρα που λέει swipe to install. Αν συνεχίσεις τι διάβασμα στο προηγούμενο λινκ που λέει πως κάνεις install κάποια αλλά zip θα καταλάβεις καλύτερα. για να βαλω την 1516 πρεπει να κανω τα βηματα 3-4 του αρχικου οδηγου ? 3. Κατεβάστε και αποθηκεύστε την official 1441 rom. Εάν την έχετε κατεβάσει μέσω system update θα την βρείτε στον φάκελο /sdcard/lenovota 4. Κατέβασε το τελευταίο Update SuperSU-v2.14.zip και αποθήκευσε το στην sdcard. Απ οτι καταλαβα στο σημειο που ειμαι αλλαζω rom κ οτι βγει ... Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. Πριν παρω τον νεο φορτιστη (nillkin) ειχα μετρησει τους 2 που ηδη εχω (original lenovo και LG) με πολυμετρο. Σκεφτηκα, πως αφου αυτους τους 2 που εχω τους αναγνωριζει κανονικα, θα παρω και τον νεο με το ιδιο usb προτυπο. Για την ιστορια λοιπον, και οι 3 φορτιστες χρησιμοποιουν το προτυπο DCP (dedicated charging port). Αυτο το προτυπο εχει σαν στοιχειο αναγνωρισης την "ενωση" των 2 data καναλιων (data+, data-) που μπορει να δοκιμαστει πανευκολα με ενα τεστ συνεχειας χρησιμοποιωντας ενα απλο πολυμετρο. Αυτο ειναι που με κανει να πιστευω πως το προβλημα ειναι software και θέλω να δοκιμασω τι παιζει με τις εφαρμογες. Σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση σου. Και μενα με τον LG φορτιστη δουλευει σωστα, το προβλημα ειναι με τον φορτιστη της nillkin που τον αναγνωριζει σαν usb με αποτελεσμα να μην φορτιζει το κινητο γρηγορα. ωπα ωπα μισο! ξαναδιάβασα το μύνημα λες οτι με τον NILKIN τελικά φορτίζει αλλα πολυ αργά; Αν είναι έτσι τότε πολύ απλά ο Nilkin δίνει απο 500 μέχρι 800mAh (όσο δίνει και μια κανονική θύρα usb υπολογιστή). Γιαυτο φορτίζει αργά. Για να είναι η φόρτιση γρήγορα χρειάζεται να δίνει το λιγότερο 1mAh. Πάντως καλό είναι πού και πού να κάνεις μια πλήρη φόρτιση (απο 15-20% μεχρι 100%) με λίγα mAh (πχ απο υπολογιστή ή κάποιον φορτιστή με μικρή έξοδο 500-800mAh) για διατήρηση της ζωής της μπαταρίας. Εγώ αυτό έκανα πάντα σε όλλα τα κηνιτά μου. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά έχω το Α806 3 μέρες τώρα και αντιμετοπίζω ένα περίεργο προβληματάκι. Αγοράστικε απο To2C με την VIBEUI_V2.0_9432_ST-A806. Έχω βάλει το απαραίτητο για μένα torque το οποίο επικοινονεί με bluetooth με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Όποτε ανοίγει η εφαρμογή συνδέεται με to bluetooth OBDII module. Συνεχώς πετάγεται μύνημα οτι το torgue θέλει να συνδεθεί στο bluetooth και όσα allow και να πατήσω συνεχίζει να εμφανίζεται, με αποτέλεσμα να γίνεται η σύνδεση reset κάθε φορά και να μήν συνδέεται ποτέ. Αυτό όμως δεν είναι ούτε απο το security (το έκανα freeze με link2sd και πάλι τα ίδια), ούτε απο superuser. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Επίσεις υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν τα capacitive keys; (το back με βολεύει πιο πολύ στα αριστερα) Έχετε να προτείνετε κάποιο app για notifications λόγο έλειψης LED; edit: και κάτι ακόμα - υπάρχει καποια εντελος vanilla rom; μου αρέσει τελικά η "μανίσια" ρομ που φοράει και το security είναι πολύ καλό και χρήσιμο, αλλα θα προημούσα vanilla android. Thanx Συγγνώμη που πρίζω αλλα δεν έχω βρεί άκρη Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει και πως να λύσω αυτο το πρόβλημα; Δεν το είχα ποτέ αυτο το πρόβλημα σε κανένα android κι ούτε και αντιμετοπίζεται πουθενά ωστε να βρω πιθανή λύση Προς το παρών έχω παγώσει (με link2sd) to security και power mgr Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 για να βαλω την 1516 πρεπει να κανω τα βηματα 3-4 του αρχικου οδηγου ? 3. Κατεβάστε και αποθηκεύστε την official 1441 rom. Εάν την έχετε κατεβάσει μέσω system update θα την βρείτε στον φάκελο /sdcard/lenovota 4. Κατέβασε το τελευταίο Update SuperSU-v2.14.zip και αποθήκευσε το στην sdcard. Απ οτι καταλαβα στο σημειο που ειμαι αλλαζω rom κ οτι βγει ...Οχι, για την 1516 οι οδηγίες είναι στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6080591#post6080591 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Οχι, για την 1516 οι οδηγίες είναι στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6080591#post6080591 Ειναι τοσο απλο οσο το διαβαζω ?? Σαν scrap-ας που ειμαι θα κανω καποιες ερωτησεις :O Κάνετε Wipe cache & dalvik Απλα τα τικαρουμε ? Πατάτε back Στο μενου του twrp η στα κουμπια της συσκευης ? Συγγνωμη αν καποια απ αυτα εχουν γραφτει αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να τις δω ολες.. Ευχαριστω για την βοηθεια !! :) Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ειναι τοσο απλο οσο το διαβαζω ?? Σαν scrap-ας που ειμαι θα κανω καποιες ερωτησεις :O Κάνετε Wipe cache & dalvik Απλα τα τικαρουμε ? Πατάτε back Στο μενου του twrp η στα κουμπια της συσκευης ? Συγγνωμη αν καποια απ αυτα εχουν γραφτει αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να τις δω ολες.. Ευχαριστω για την βοηθεια !! :) Έχεις μπει σε TWRP mode? Για να μπεις σε TWRP άνοιξε το mobileuncle tool και επέλεξε "into recovery mode" ή με εντελώς κλειστό το τηλέφωνο πατας τα δύο κουμπιά έντασης ήχου και αφού σιγουρευτείς ότι τα κρατάς και τα δύο πατημένα πατάς και το power. Τα κρατάς και τα τρία πατημένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το λογότυπο "dual sim". Από εκεί και πέρα διαβάζεις τον οδηγό εγκατάστασης official rom για να καταλάβεις πως δουλεύει το TWRP και όταν έχεις καταλάβει τι γίνεται εκεί τότε διαβάζεις τις οδηγίες της 1516 rom και κάνεις ότι χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGROUL Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 καλησπερα. αλλαξα την sd με μια sundisck ultra sd 32 και εχω τα εξης προβληματα. πηγα να περασω στην καινουργια τις φωτογραφιες απο την παλια και δεν τις περναει ολες. σε καποιες μου γραφει οτι δεν υπαρχει προεπισκοποιση η οτι δεν υποστηριζεται ο τυπος απο ην συσκευη. οταν βαζω την παλια sd η τις κανω αντιγραφει στην εσωτερικη μνυμη μου τις δειχνει κανονικα. επισεις απο την μερα που εβαλα την sd στην οποαι εχω βαλει να αποθηκευονται οι φωτογραφιες και τα βιντεο , καποια απο αυτα που τραβαω ( φωτο και βιντεο) μου τα εμαφνιζει σαν μαυρα εικονιδια στην προσεπισκοποιση και οτανα παω να τα ανοιξω ειτε τα ανοιγει κανονικα ( χωρις να μπορω να βλεπω την προεπισκοποιση) η μου γραφει κατεστραμενο αρχει η δεν υποστηριζεται απο την συσκευη. καποια βοηθεια. καληεμρα, εκανα φορματ την sd σε fat32 οπως μου ειπες kadilac αλλα το προβλημα παραμενει χωρις καμια βελτιωση. μαλλον προβληματικη sd?????????? Παράθεση letv le1pro US model Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts