Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ποια rom έχεις? Είναι όπως ήρθε το τηλέφωνο ή έχεις πειράξει τίποτα? Τα Google play services δουλεύουν?

Έχω την 1447.δεν έχω πειράξει κάτι

Γεια σας.Εχω μια ερωτηση.

Το κινητο υποστιριζει 32gb Micro SD;

Ναι κανονικα

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Προβλημα,

οι εφαρμογες τυπου mp3 cut η players εκτος του lenovo mp3 player δεν μπορουν να διαβασουν τα μουσικα αρχεια απο την microSD

Υγ. Φωτογραφιες μεταφορες αρχειων και εμφανιση φακελων δεδομενων τα βλεπω και τα διαχεριζομαι ολα κανονικα.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

Γεια σας.Εχω μια ερωτηση.

Το κινητο υποστιριζει 32gb Micro SD;

32 εχω μεσα

Αλλα διαβασα εδω μεσα οτι υποστιριζει και 64

Προβλημα,

οι εφαρμογες τυπου mp3 cut η players εκτος του lenovo mp3 player δεν μπορουν να διαβασουν τα μουσικα αρχεια απο την microSD

Υγ. Φωτογραφιες μεταφορες αρχειων και εμφανιση φακελων δεδομενων τα βλεπω και τα διαχεριζομαι ολα κανονικα.

Το Walkman player που έχω μια χαρά βρίσκει τους φακέλους με τα mp3

εβαλα μια εφαρμογη να δω τα δικαιωματα του χρηστη αλλα ειναι ενταξει η microSd στο read & write.

Καντιλακ ? Ξαναπερασα την vibeui v2.0 1447.7.39.1 χωρις να πειραξω ρυθμισεις στο startup η εφαρμογες αλλα δεν βλεπω διαφορα στην μπαταρια κυριως.

Τι προτεινεις ? Πια ρομ να περασω που να εχει και ελληνικα μεσα ? Διαβασα αρκετα ποστ χτες με πολλες διαθεσιμες ρομ αλλα θελω την αποψη σου για κατι stable ας ειναι και παλαιοτερη δεν με ενοχλει

Edited by TonimanakHTC

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

εβαλα μια εφαρμογη να δω τα δικαιωματα του χρηστη αλλα ειναι ενταξει η microSd στο read & write.

Καντιλακ ? Ξαναπερασα την vibeui v2.0 1447.7.39.1 χωρις να πειραξω ρυθμισεις στο startup η εφαρμογες αλλα δεν βλεπω διαφορα στην μπαταρια κυριως.

Τι προτεινεις ? Πια ρομ να περασω που να εχει και ελληνικα μεσα ? Διαβασα αρκετα ποστ χτες με πολλες διαθεσιμες ρομ αλλα θελω την αποψη σου για κατι stable ας ειναι και παλαιοτερη δεν με ενοχλει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6078533#post6078533

Πήρα και πάλι το κινητό για ένα φιλο και έχω μια ερώτηση...

Είναι root απο το vickmall και θελω να βγαλω το lenovo security, όπως έχω κάνει και στο δικό μου. Με το titanium pro, κανω freeze, κάνω uninstall και λεει ότι εχει γίνει απεγκατασταση. Όμως με κάθε επανεκκινηση γραφει android update (η κάτι τέτοιο) και το security επανέρχεται... Τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ πολύ

Δεν ειναι για να βγαινει

Μια πλήρης φόρτιση.

Πήρα και πάλι το κινητό για ένα φιλο και έχω μια ερώτηση...

Είναι root απο το vickmall και θελω να βγαλω το lenovo security, όπως έχω κάνει και στο δικό μου. Με το titanium pro, κανω freeze, κάνω uninstall και λεει ότι εχει γίνει απεγκατασταση. Όμως με κάθε επανεκκινηση γραφει android update (η κάτι τέτοιο) και το security επανέρχεται... Τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ πολύ

κατέβασε από το playstore την εφαρμογή "Link2SD"...

από μέσα βρες το security και κάνε "Πάγωμα" δηλαδή "Freeze" !

Αν εχεις προχειρο στειλε μου και τον οδηγο σε παρακαλω.

Στην σελιδα 350 φευγα διαβασα και για την 1501 απο εναν Τουρκο developer. Ειναι αξιοπιστη να την δοκιμασω και αυτη ?

Edited by TonimanakHTC

Αν εχεις προχειρο στειλε μου και τον οδηγο σε παρακαλω.

Στην σελιδα 350 φευγα διαβασα και για την 1501 απο εναν Τουρκο developer. Ειναι αξιοπιστη να την δοκιμασω και αυτη ?

Αυτή χρησιμοποιώ και εγώ.

Ορίστε και οδηγός!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036475#post6036475

Το Walkman player που έχω μια χαρά βρίσκει τους φακέλους με τα mp3

Οπως επισης και το VLC player. :)

32 εχω μεσα

Αλλα διαβασα εδω μεσα οτι υποστιριζει και 64

Επιβεβαιωνω 64GB. Καποιος ειπε οτι τη δικη του δεν τη βλεπει, αν θυμαμαι καλα ειχαμε 2 επιβεβαιωμενες 64αρες τοτε.

κατέβασε από το playstore την εφαρμογή "Link2SD"...

από μέσα βρες το security και κάνε "Πάγωμα" δηλαδή "Freeze" !

Δυστυχως και με το link2sd , οπως και με το titanium , μπορω να κανω freeze ή /και uninstall αλλα με την επανεκκινηση του κινητου ,επανερχεται το Lenovo security... γραφει upgrading android και ως εκ θαυματος ξαναυπαρχει.

Κατι αλλο,μπορω να δοκιμασω;

Edited by BASILISP

Αυτή χρησιμοποιώ και εγώ.

Ορίστε και οδηγός!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036475#post6036475

Ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες και σε θεμα μπαταριας ?

Δυστυχως και με το link2sd , οπως και με το titanium , μπορω να κανω freeze ή /και uninstall αλλα με την επανεκκινηση του κινητου ,επανερχεται το Lenovo security... γραφει upgrading android και μερα ως εκ θαυματος ξαναυπαρχει.

Κατι αλλο,μπορω να δοκιμασω;

Βάλε το TWRP recovery, μετά φλάσαρε το SuperSU μέσω του TWRP recovery, και μετά ξαναπροσπάθησε να βγάλεις το Security.

Edited by kandilak

Καλησπερα παιδια,θερμοκρασια της CPU γενικα κοιτατε; Ειμαι στην 1508,και νομιζω ζεσταινει περισσοτερο απ οτι οταν ειχα την 1447..Παιζει κατι τετοιο;Ζεσταινει σχετικα γρηγορα στο πισω μερος οταν σερφαρω η παιζω κανα παιχνιδι..Επισης,στο clean master δειχνει 40-42 μολις αρχιζω να το χρησιμοποιω..

Άσχετο με το θέμα αλλά το είχα δει παλιά και δε μπορώ να βρω το ποστ. Αυτές τις ιστορίες που είναι φορητές και φορτίζουν το κινητό πως λέγονται? (προφανώς και είναι φορητοί φορτιστές αλλά πως λέγονται στα αγγλικά, έχω κολλήσει ) Έχει κανείς να μου προτείνει καμία οικονομική λύση?

Ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες και σε θεμα μπαταριας ?

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία αλλά δεν η χρήση που κάνω είναι κυρίως για κλήσεις. Για παράδειγμα όταν είμαι σπίτι είναι κλειστό το wifi.

Εγω το τηλεφωνο το γονατιζω καθημερινα ισως και για αυτο να τελειωνει η μπαταρια τοσο γρηγορα.

Υγ. Στην ρομ 1447 πολυ lag βλεπω σε σχεση με την 9432

Βάλε το TWRP recovery, μετά φλάσαρε το SuperSU μέσω του TWRP recovery, και μετά ξαναπροσπάθησε να βγάλεις το Security.

Δυστυχως το προβλημα συνεχιζεται... Δεν μπορω να εξολοθρευσω το lenovo security.

Εχω χρησιμοποιησει το link2sd , titanium backup pro για να κανω freeze η απεγκατασταση ΑΛΛΑ στην επαννεκινηση αναιρει αυτοματα την αλλαγη και το επανεγκαθιστα. Αν κανω freeze το κανει αυτοματα unfreeze , αν κανω uninstall στην επανεκιννηση γραφει "upgrading android" και το @#$@%# υπαρχει ξανα .

Ευχαριστω kandilak

Edited by BASILISP

Power bank λέγονται και υπάρχει τεράστια ποικιλία σε mAh.

Μέχρι και ηλιακοί υπάρχουν.

Χiaomi 10400, δεν υπαρχει αλλο Power bank (στο αντιστοιχο θεμα). Οι ηλιακοι θα φορτισουν του αγιου ποτέ.

Μια πλήρης φόρτιση.