Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου 1000 ευχαριστω.Μαλλον επιασε.Ειχα βαλει κατι θεματα ios 7 και ισως για αυτο κολλουσε.Θα προσπαθησω να το κρατησω οσο μπορω μανισιο να μην εχω προβλημα.Να σαι καλα

Φιλε μου 1000 ευχαριστω.Μαλλον επιασε.Ειχα βαλει κατι θεματα ios 7 και ισως για αυτο κολλουσε.Θα προσπαθησω να το κρατησω οσο μπορω μανισιο να μην εχω προβλημα.Να σαι καλα

"μανίσιο"???? Ξέρω και γω ένα με τον Τοτό!!!!:lol:

Ναι ρε ****το... το Locale more pro ! Τί μπορεί να συμβαίνει ?

Την τρέλα μου μέσα!!! Οι τόνοι έφταιγαν !!! Απίστευτο. Πως μπαίνουν τόνοι στο default πληκτρολόγιο ? :O

Το δοκίμασα με το SwiftKey και βρήκε κανονικότατα τις πόλεις στα ελληνικά αλλά τονισμένα !!! :D

"μανίσιο"???? Ξέρω και γω ένα με τον Τοτό!!!!:lol:
όταν λέμε ότι το το κινητό είναι root αυτό σημαίνει το "μανίσιο" (μαμίσιο το ξέρω εγώ:lol:) ή λάθος έχω καταλάβει;

Υ.Γ. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε kandilak με το SuperSu, το έκανα και μια χαρά (μου το εμφανίζει) τώρα αλλά δεν κατάλαβα γιατί ενώ με τον ίδιο τρόπο έκανα την παλιότερη έκδοση (νόμιζα ήταν η τελευταία) από τον οδηγό, δεν μου εμφανιζόταν πουθενά... αλήθεια, και που δεν υπήρχε ποια η διαφορά με τώρα που το έβαλα, ήταν και τόσο ανάγκη;

Υ.Γ. 2 το Lenovo Suite (πρόγραμμα που κάνει autorun όταν συνδέω με το κινητό με usb στο PC) είναι στα κινέζικα και το κλείνω καθώς δεν καταλαβαίνω τίποτα... γνωρίζει κάποιος τι δουλειά κάνει και πως μπορώ (αν γίνεται) να του αλλάξω την γλώσσα;

Την τρέλα μου μέσα!!! Οι τόνοι έφταιγαν !!! Απίστευτο. Πως μπαίνουν τόνοι στο default πληκτρολόγιο ? :O

Το δοκίμασα με το SwiftKey και βρήκε κανονικότατα τις πόλεις στα ελληνικά αλλά τονισμένα !!! :D

Λύθηκε λοιπόν το μυστήριο!!:cool:

Έβαλα πριν λίγες μέρες την 1516 του kandilak.

Όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά όπως και με την 1508 που είχα πριν.

Λύθηκε και το μόνο πρόβλημα που είχε μείνει.

Με όλες τις vibeui δεν μου δούλευε το Sync του Firefox, με αυτήν λειτουργεί κανονικά.

Απόψε αν έχω χρόνο θα παίξω με το xposed :D

Μπράβο ωραία η ROM .

Έβαλα πριν λίγες μέρες την 1516 του kandilak.

Όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά όπως και με την 1508 που είχα πριν.

Λύθηκε και το μόνο πρόβλημα που είχε μείνει.

Με όλες τις vibeui δεν μου δούλευε το Sync του Firefox, με αυτήν λειτουργεί κανονικά.

Απόψε αν έχω χρόνο θα παίξω με το xposed :D

Μπράβο ωραία η ROM .

Στην λίστα των modules του xposed υπάρχει το module "Custom text" με το οποίο θα μπορούσε κάποιος να μεταφράσει το menu ρυθμίσεων ώστε να είναι στα ελληνικά. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται πάρα πάρα πολύ δουλειά , τόση που δεν βλέπω να αξίζει τον κόπο.:(

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συνεχως αλλαζει η εφαρμογη των μηνυματων μου απο Textra στην εφαρμογη της Lenovo; Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και με το SwiftKey. Μεχρι στιγμης εχω παρατηρησει πως μετα απο reboot, επανερχεται σε stock για SMS και στο βασικο πληκτρολογιο.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συνεχως αλλαζει η εφαρμογη των μηνυματων μου απο Textra στην εφαρμογη της Lenovo; Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και με το SwiftKey. Μεχρι στιγμης εχω παρατηρησει πως μετα απο reboot, επανερχεται σε stock για SMS και στο βασικο πληκτρολογιο.

Έχεις microsd στο τηλέφωνο?

Την έχεις επιλέξει ως προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής?

Στην λίστα των modules του xposed υπάρχει το module "Custom text" με το οποίο θα μπορούσε κάποιος να μεταφράσει το menu ρυθμίσεων ώστε να είναι στα ελληνικά. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται πάρα πάρα πολύ δουλειά , τόση που δεν βλέπω να αξίζει τον κόπο.:(

Αν γίνει η μετάφραση, μετά θα μπορεί να χρησιμοποιείται to module του xposed σε άλλες ROM για το Α806?

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Αν γίνει η μετάφραση, μετά θα μπορεί να χρησιμοποιείται to module του xposed σε άλλες ROM για το Α806?

Ναι θα μπορεί , αρκεί να κάνει export τις αλλαγές και μετά import όταν βάλει την καινούργια rom . Έχω κάνει μια δοκιμή αλλάζοντας όλο το 1ο επίπεδο του menu ρυθμίσεων , αλλά βλέποντας την δουλειά που χρειάζεται για κάτι όχι τόσο ουσιαστικό για μένα το σταμάτησα.

Edit: Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το δοκιμάσει, για να μπορεί να βλέπει τις αλλαγές χωρίς να κάνει reboot κάθε φορά, πρέπει να εγκαταστήσει το busybox μέσω της https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el .

Edited by kandilak

Είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω που να ψάξω και τι. Όταν βάζω το κινητό να φορτίσει μου βγάζει charging protection activated και φορτίζει αργά. Το πρόβλημα δεν υπήρχε μέχρι την 1447 multi και το παρουσίασε τόσο στην 1508 st όσο και στην τελευταία του kandilak (και σε τρεις διαφορετικούς φορτιστές και καλώδια). Στου kadilak στην πρώτη φόρτιση έκανα και calibration αλλά συνεχίζεται. Η προφανής λύση είναι να γυρίσω στην 1447 που δουλεύει, αλλά θα ήθελα να το αποφύγω. Ευχαριστώ για την βοήθεια και ευχαριστώ τον kandilak για την πλήρη ρομ ετοίμασε!

Είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω που να ψάξω και τι. Όταν βάζω το κινητό να φορτίσει μου βγάζει charging protection activated και φορτίζει αργά. Το πρόβλημα δεν υπήρχε μέχρι την 1447 multi και το παρουσίασε τόσο στην 1508 st όσο και στην τελευταία του kandilak (και σε τρεις διαφορετικούς φορτιστές και καλώδια). Στου kadilak στην πρώτη φόρτιση έκανα και calibration αλλά συνεχίζεται. Η προφανής λύση είναι να γυρίσω στην 1447 που δουλεύει, αλλά θα ήθελα να το αποφύγω. Ευχαριστώ για την βοήθεια και ευχαριστώ τον kandilak για την πλήρη ρομ ετοίμασε!

όταν λες ότι φορτίζει αργά, δηλαδή πόση ώρα κάνει να φορτίσει?

Έχεις microsd στο τηλέφωνο?

Την έχεις επιλέξει ως προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής?

Ναι, εχω microSD και την εχω επιλεξει ως προεπιλεγμενο δισκο εγγραφης.

Ναι, εχω microSD και την εχω επιλεξει ως προεπιλεγμενο δισκο εγγραφης.

Και η εγκατάσταση των εφαρμογών Swiftkey και Textra είναι στην sdcard έτσι? Αυτό σημαίνει ότι έτσι όπως έχεις σετάρει το τηλέφωνο οι δύο αυτές εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στην εξωτερική sdcard. Όταν λοιπόν μπουτάρει το τηλέφωνο, πρώτα γίνονται mount τα partition της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου και τελευταία της εξωτερικής sdcard. Έτσι όταν το σύστημα κατά το boot διαβάζει της προσωπικές σου ρυθμίσεις δεν έχει γίνει mount ακόμα η microsd οπότε γυρνάει στις default ρυθμίσεις.

Θα πας λοιπόν και θα μετακινήσεις της εφαρμογές αυτές στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Αυτό δεν θα χρειαζόταν να το κάνεις αν σαν προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής είχες επιλέξει την εσωτερική μνήμη.

Έχει και άλλος θέμα με το κινητό σε silent και κλήσεις να χτυπάνε κανονικά? :wacko:

Για κάποιο λόγο κάποιες επαφές (αν όχι όλες) είναι VIP και ο ήχος ενεργοποιείτε μετά τα 10-15 δευτερόλεπτα....

Έχει και άλλος θέμα με το κινητό σε silent και κλήσεις να χτυπάνε κανονικά? :wacko:

Για κάποιο λόγο κάποιες επαφές (αν όχι όλες) είναι VIP και ο ήχος ενεργοποιείτε μετά τα 10-15 δευτερόλεπτα....

Ναι πολλοί το είχαν επειδή είχαν την 9432 rom από τα κινέζικα μαγαζιά. Θα πρέπει να αλλάξεις rom.

όταν λες ότι φορτίζει αργά, δηλαδή πόση ώρα κάνει να φορτίσει?

Δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι να ξεφορτίσει τελείως αλλά όταν το έβαλα στον φορτιστή στο 58% το power manager έλεγε ότι θέλει 1:34 λεπτά.

Eπειδη θελω λιγο ακομα για να τρελαθω, ξερει κανεις πως βγαινει η μονιμη ειδοποιηση του security που λεει ποσα MB κατεβασες/ποσα MB remaining απο τη Notification bar, γιατι δεν το βρισκω;

Επισης τα Modules CPUFreq in statusbar και CpuTemp in status bar δε μου δουλευουν.. γιατι αραγε;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ενω εισαι στη lockscreen, κατεβαζεις τη Notification bar

ή αν εχεις αναπαντητη/μηνυμα εμφανιζεται ετσι κιαλλιως

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημέρα σε όλους !

Για όποιον ξέρει και κυρίως για τον δημιουργό (kandilak) !

Επειτα από update στην κινέζικη εφαρμογή lenovostore, η γλώσσα της εφαρμογής γύρισε σε κινέζικα !

Πρέπει να αλλάξουμε τίποτα στο xml αρχείο στο appsettings ?

Και κάτι ακόμη. Υπάρχει τρόπος κάποιες κινέζικες εφαρμογές, όπως αυτή, να τις παγώνουμε και να μην γίνονται ούτε τα updates ?