VaCilhs Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 ναι εντελως δωρεαν την εχω και εγω το system update σου λειτουργει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 το system update σου λειτουργει??? ναι αλλα δεν το κανω ποτε γιατι θα αλλαξει την ρομ και θα χασω την multilang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Root εχω κανει με το kingo root. Update τη ρομ δεν μπιρω να κανω. Ουτε καν με το lenovo assistant Update στις rom κάνουμε σύμφωνα με τον οδηγό αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaCilhs Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 ναι αλλα δεν το κανω ποτε γιατι θα αλλαξει την ρομ και θα χασω την multilang αυτην εδω εχεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 και την εχεις βαλει συμφωνα με τον δηγο του kandilak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Γεια σας αντιμεμωπιζω ενα προβλημα με την φορτιση στο τηλεφωνο.παντα το κλεινω το τηλεφωνο κανει πληρη φορτιση 100% και μετα παω να το ανοιξω και δεν κανει τιποτα θα πρεπει να βγαλω την μπαταρια πρωτα για να ξεκινησει.παρατηρησα οτι οταν ανοιγει ειναι ενεργοποιημενο η λειτουργια πτηση.μπορει να βοηθησει καποιος εαν γνωριζει κατι ευχαριστω. με τον φορτιστή το φορτίζεις ή από την θυρα usb του υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπερα,γνωριζετε αν εχει βιντεοκληση μεσω παροχου(οχι απο app)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Δεν το βρισκεις, γιατι δε λεγεται "μηνυματα", αλλα ειναι μία και η αυτη εφαρμογη για επαφες, κλησεις και μηνυματα, η "Προγραμμα διαχειρισης επαφων" στα ελληνικα. Δεν απεγκαθισταται ομως. Δες τον οδηγο για ολες τις ρυθμισεις που μπορεις να κανεις. Ευχαριστω, δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιρνω ειδοποιηση απο το app messaging lenovo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ευχαριστω, δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιρνω ειδοποιηση απο το app messaging lenovo; βλέπε --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581 Αντικατάσταση των stock εφαρμογών για κλήσεις και μηνύματα: Αλλάζω το βασικό πρόγραμμα μηνυμάτων από αυτό της συσκευής στο handcent. Επίσης παρά το γεγονός ότι έχω απενεργοποιήσει την ειδοποίηση της βασικής εφαρμογής μετά από λίγο όταν έρχεται μήνυμα έρχονται δύο ειδοποιήσεις (μία του handcent και μία του messaging). Όταν τις κάνω freeze δε δουλεύουν ούτε τα μηνύματα ούτε κλήση μπορώ να λάβω Λύση: Στις ρυθμίσεις ,4-5 επιλογή είναι το more και επιλέγεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα μηνυμάτων, στην μαμά εφαρμογή πατάς το αριστερό κουμπί και επιλέγεις more και πάλι ρυθμίζεις αντίστοιχα, στο security ξεμπλοκάρεις το handcent για να στέλνει μηνύματα χωρίς να σε ρωτάει κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα και, το σημαντικότερο και αυτό που έλυσε το πρόβλημα, στις εφαρμογές πηγαίνεις στη στήλη όλες και βρίσκεις τον contacts manager(από μνήμης δεν έχω το κινητό μπροστά μου) και εκεί ξετίκαρα το show notifications και πιο κάτω επέλεξα να "ξεχάσει τις προεπιλογές για την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Φιλε kandilak,τα πρωτα τα ειχα κανει αλλα αυτοπ που δουλεψε ειναι το παρακατω Λύση: Στις ρυθμίσεις ,4-5 επιλογή είναι το more και επιλέγεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα μηνυμάτων, στην μαμά εφαρμογή πατάς το αριστερό κουμπί και επιλέγεις more και πάλι ρυθμίζεις αντίστοιχα, στο security ξεμπλοκάρεις το handcent για να στέλνει μηνύματα χωρίς να σε ρωτάει κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα και, το σημαντικότερο και αυτό που έλυσε το πρόβλημα, στις εφαρμογές πηγαίνεις στη στήλη όλες και βρίσκεις τον contacts manager(από μνήμης δεν έχω το κινητό μπροστά μου) και εκεί ξετίκαρα το show notifications και πιο κάτω επέλεξα να "ξεχάσει τις προεπιλογές για την εφαρμογή Ευχαριστω παρα πολυ! Με ειχε κουρασει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 με τον φορτιστή το φορτίζεις ή από την θυρα usb του υπολογιστή? με τον φορτιστη το κανω παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλημερα! καποιος ειχε ανεβασει ποιες εφαρμογες μπορουμε να απεγκαταστησουμε η να τις κανουμε freeze.νομιζα ειχε μπει στην αρχικη αλλα τελικα δεν ειναι εκει.εψαξα να το βρω και παλι τιποτα.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στην πρωτη σελιδα ειναι αυτη η παραπομπή, οπου λεει αναλυτικα, προς το τελος Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasA806 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλημερα! καποιος ειχε ανεβασει ποιες εφαρμογες μπορουμε να απεγκαταστησουμε η να τις κανουμε freeze.νομιζα ειχε μπει στην αρχικη αλλα τελικα δεν ειναι εκει.εψαξα να το βρω και παλι τιποτα.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις? Καλημερα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Για την 1447 Multi μπορούμε να απεγκαταστήσουμε άφοβα τα παρακάτω. game center, players tutorial, dr.safety, shareit, twitter, cleanmaster,du battery booster, du battery saver, caller id Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 To shareit λενε ότι εχει πολυ γρηγορη μεταφορά, αλλα πρέπει να το'χει και ο άλλος.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 με τον φορτιστη το κανω παντα. Αγαπητε candilak αυτο μου το κανει απο τοτε που δοκιμασα τον Οδηγός βελτίωσης της απόδοσης της μπαταρίας που εχεις ανεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Άσχετο, αλλά γιατί να το κλείνεις πάντα για να το φορτίζεις? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλημέρα..! Όπως είχα γράψει και σε παλαιότερο ποστ το κινητό μου φοράει την 1447 του vickmall, με την διαφορά όμως ότι δεν ήρθε rooted. Με το king root και αφού σύνδεσα το κινητό με το λάπτοπ, έγινα root και τώρα μου βγάζει ένα μήνυμα στο κινητό ότι πρέπει να κάνω update το superSU, αλλά δεν γίνεται γιατί αν θυμάμαι καλά λείπει ή δεν μπορεί να συνδεθεί με το binary SU. Ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφεται στο οδηγό εγκατάστασης TWRP μέσω PC, αλλά μόλις φτάσω στο σημείο που πατάω το πράσινο βελάκι (download) και συνδέω το κινητό στο λάπτοπ κάνει έναν ήχο ότι συνδέθηκε τον οποίο επαναλαμβάνει χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Σαν να προσπαθεί να συνδεθεί και να μην μπορεί. Τους drivers τους έχω εγκαταστήσει, αφού ούτως ή άλλως έτρεξα με επιτυχία το king root. Τώρα έχω μείνει με το κινητό χωρίς μπαταρία και θα ήθελα να τελειώσω με ότι χρειάζεται να κάνω, γιατί για να ξαναβγεί η μπαταρία είναι σκέτη ταλαιπωρία.:mad: Καμιά ιδέα...; Ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αγαπητε candilak αυτο μου το κανει απο τοτε που δοκιμασα τον Οδηγός βελτίωσης της απόδοσης της μπαταρίας που εχεις ανεβασεις. Οι οδηγίες αυτές δεν αφήνουν κατάλοιπα! Δηλαδή μετά από ένα reboot τα πράγματα είναι όπως πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα..! Όπως είχα γράψει και σε παλαιότερο ποστ το κινητό μου φοράει την 1447 του vickmall, με την διαφορά όμως ότι δεν ήρθε rooted. Με το king root και αφού σύνδεσα το κινητό με το λάπτοπ, έγινα root και τώρα μου βγάζει ένα μήνυμα στο κινητό ότι πρέπει να κάνω update το superSU, αλλά δεν γίνεται γιατί αν θυμάμαι καλά λείπει ή δεν μπορεί να συνδεθεί με το binary SU. Ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφεται στο οδηγό εγκατάστασης TWRP μέσω PC, αλλά μόλις φτάσω στο σημείο που πατάω το πράσινο βελάκι (download) και συνδέω το κινητό στο λάπτοπ κάνει έναν ήχο ότι συνδέθηκε τον οποίο επαναλαμβάνει χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Σαν να προσπαθεί να συνδεθεί και να μην μπορεί. Τους drivers τους έχω εγκαταστήσει, αφού ούτως ή άλλως έτρεξα με επιτυχία το king root. Τώρα έχω μείνει με το κινητό χωρίς μπαταρία και θα ήθελα να τελειώσω με ότι χρειάζεται να κάνω, γιατί για να ξαναβγεί η μπαταρία είναι σκέτη ταλαιπωρία.:mad: Καμιά ιδέα...; Ευχαριστώ..! Παράτα το sp flash tool. Με το kingo root κάνεις το κινητό root αλλά επειδή έχει το πρόβλημα που λές με το update του su binary έχω πει ότι πρέπει να μπει το TWRP με το mobileuncle tool (Recovery update κλπ) και μετά μέσα από το TWRP να γίνει install το τελευταίο update του SuperSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Άσχετο, αλλά γιατί να το κλείνεις πάντα για να το φορτίζεις? Επειδη παντα το βραδυ το κλεινω το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Επειδη παντα το βραδυ το κλεινω το τηλεφωνο. Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς την διαδικασία , μήπως και μπορέσω να την εφαρμόσω στο τηλέφωνο μου να δω τι θα κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Επειδη παντα το βραδυ το κλεινω το τηλεφωνο. Θα μπορούσες να το βάζεις σε flight mode και να το φορτίζεις με ένα φορτιστή γύρω στα 300 mAh. Δεν είναι ο,τι καλύτερο να μένει στο ρεύμα 100% φορτισμένο για 6+ ώρες επιπλέον.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς την διαδικασία , μήπως και μπορέσω να την εφαρμόσω στο τηλέφωνο μου να δω τι θα κάνει? θα το δοκιμασω παλι σημερα να δω τι θα κανει και θα σε ενημερωσω σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπορούσες να το βάζεις σε flight mode και να το φορτίζεις με ένα φορτιστή γύρω στα 300 mAh. Δεν είναι ο,τι καλύτερο να μένει στο ρεύμα 100% φορτισμένο για 6+ ώρες επιπλέον.. καλως θα το δοκιμασω σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 6. Τρέξτε το Mobileuncle και στο παράθυρο superuser που θα βγει πατήστε "Χορήγησε" (Grant αν το έχετε στα αγγλικά). Από τις επιλογές του προγράμματος επιλέξτε "Recovery Update". Πατήστε το "recovery_twrp.img" και μετά OK και πάλι ΟΚ για να μπεις στο TWRP recovery. 7. Πρώτη δουλεία μας στο TWRP είναι να πάρουμε backup την rom και τα data μας ώστε αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν μας αρέσει η νέα rom να γυρίσουμε εύκολα στην προηγούμενη κατάσταση. Στο home του TWRP recovery επέλεξε "Backup" και στην επόμενη οθόνη τσεκάρετε όλες τις επιλογές. Αφού ολοκληρώσω την παράγραφο 6 του οδηγού αναβάθμισης μετά το δεύτερο OK δεν με βάζει στο TWRP, αλλά στο lenovo recovery, όπου φυσικά δεν υπάρχει επιλογή backup. Δοκίμασα και τον συνδυασμό volume up + volume down + power, αλλά πάλι με βάζει στο lenovo recovery. Το recovery_twrp.img το αποθήκευσα όπως λέει ο οδηγός χύμα στην SD card (internal). Κάνω κάτι λάθος..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts