Jump to content

VaCilhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VaCilhs

  1. Ναι ρε φιλε δικιο εχεις.... τωρα δουλευει... σ ευχαριστω πολυ και σιγα την καθυστερηση...
  2. τελικα μαλλον ξανα χρειαζομαι την βοηθεια σου.... ειπα να κανω σημερα το partition στην SD και ακολουθησα αυτο τον οδηγο: http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη Link2SD και επιλεγω ext3 μου βγαζει αυτο: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64407&stc=1&d=1444774658 ξερεις τι να κανω??
  3. τοτε ομως δεν το ηξερα.... Ναι σε αυτο που λες εχεις ενα δικιο για την ακριβεια τα 470mb δεν φτανουν για τπτ..... Θα το κοιταξω ομως αυριο αυτο... Σ ευχαριστω πολυ και για τον χρονο σου και για την βοηθεια σου.. Καλο βραδυ
  4. ναι ναι... την προηγουμενη φορα που ειχα κανει αυτη την διαδικασια δεν ειχα φλασσαρει και την ξανα εκανα απο την αρχη :Ρ το κινητο δουλειυει κανονικα και επισης λειτουργει και η καμερα χωρις να κατεβασω επιπλεον εφαρμογη.... μηπως θα μπορουσες να μου πεις για ποιο λογο να κανω partition την sd??
  5. ναι αυτη φλασαρα, εβαλα και gapps και κανω τις πρωτες ρυθμισεις.... μου φανηκε οτι αργησε παρα πολυ να ανοιξει αλλα παλι καλα ανοιξε
  6. Κατι μου λεει οτι θα το κανω μετα την εγκατασταση γιατι η εγκατασταση ξεκινησε..... εγω συνηθως κανω καθαρισμα στην sd αφου τελειωσω πρωτα την αναβαθμιση... δεν μου το εχει πει κανεις απλα ετσι εχει τυχει ως τωρα να το κανω.... ΥΓ οπως βλεπεις δεν προτιμω μονο εγω τα ελληνικα χαχαχαχαχα
  7. Επειδη ειδα τι επαθες εσυ για αυτο κοιταξα και εγω την μπαταρια του :Ρ Για αυτα που λες : ''βάζοντας πάνω greenify, link2sd, κτλπ κτλπ..κάνε επίσης και micro-SD partition μέσω του minitool partition wizard ( μεγάλο μέρος της σελίδας να το αφήσεις σε primary με fat32 και καμια 1-1.5gb κάνε το primary xt4 .'' δεν εχω ιδεα τι ειναι.... για τα υπολοιπα δεν εχω προβλημα αν και θα προτιμουσα το βιντεο να ηταν στα ελληνικα :Ρ Partition την SD πρεπει να την κανω πριν την εγκατασταση της 4.4.4 ρομ?
  8. Εχω windows 7... Αθανατο κινητο... το ειχα εγω μεχρι τον Φεβρουαριο του 2015 απο την πρωτη ημερα που βγηκε, το εδωσα στην αδερφη μου και επειδη του πινει το αιμα και αυτη σημερα κοιταξα και την μπαταρια του μηπως ειχε αρχισει να φουσκωνει αλλα παλι καλα ειναι μια χαρα :Ρ
  9. Και εμενα αυτα που λες κατι μου θυμιζουν αλλα τωρα δεν το βρισκω... Βρηκα να κατεβασω ξανα το flashtool μπας και βγαλω ακρη.... Σ ευχαριστω παντως για το αμμεσο ενδιαφερον σου....
  10. μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις να κατεβασω το flashtool ετσι ωστε να τα κανω απο την αρχη γιατι μεσα στα program files μου δεν βρισκω τπτ για flashtool?
  11. :/ οταν κατεβασα το flashtool κατεβασα μονο την εφαρμογη που ετρεξα δεν κατεβηκε κανενας φακελος...
  12. Καλησπερα παιδια, ειχα ασχοληθει παλια με live with walkman και ειχα ξεκλειδωσει την rom του και του ειχα βαλει την 4.1.2 και επειδη ειδα τα σχολια σας εδω ειπα να το παω στην 4.4.4.... εχω παρακολουθησει αυτο το βιντεο , εχω κατεβασει και τα αρχεια που εχει στην επιφανεια εργασιας του αλλα με το που συνδεω το κινητο σε fastboot mode (μου βγαζει και το μπλε led) και παω στο flashtool να ξεκινησω μου βγαζει με κοκκινα γραμματα: ''ERROR-Drivers need to be installed for connected device. ERROR-You can find them in the drivers folder of Fashtool'' εχετε καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?
  13. ευκολο, μια συνηθεια ειναι... σ ευχαριστω kandilak...
  14. Μολις εγκατεστησα την 1536 multi.... H πρωτη εντυπωση ειναι παρα πολυ καλη... Σ ευχαριστω πολυ kandilak.... Εχω μια ερωτηση μονο, χρησιμοποιω κωδικο για το ξεκλειδωμα της οθονης, με την 1447 που ειχα πριν οταν πληκτρολογουσα τον σωστο κωδικο δεν χρειαζοταν να πατησα ξεκλειδωμα ενω τωρα με την 1536 χρειαζεται, ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω αυτο?
  15. αυτην εδω εχεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 και την εχεις βαλει συμφωνα με τον δηγο του kandilak?
  16. το system update σου λειτουργει???
  17. η 1447 multilanguage ειναι στα ελληνικα και ειναι δωρεαν?
  18. Ποια ειναι καλυτερη η 1447 multilanguage ή η 1501 dev ?
  19. εχει ελληνικα αυτη και απο το need rom θα την βρω??
  20. οποτε αναγκαστικα να αλλαξω την rom??? πριν απο λιγο διορθωσα και το προβλημα με το +30 απο τον οδηγο σου, σ ευχαριστω παρα πολυ ηταν πολυ ευχρηστος.... εσυ kandilak ποια rom εχεις???
  21. Oκ σ ευχαριστω παρα πολυ, επειδη πριν απο την αλλαγη της rom θα θελα να δοκιμασω και το hard reset ξερεις αν μετα θα χασω το root της συσκευης???
  22. Με αυτην θα δουλευουν ολα κομπλε?? Επισης αμα αλλαξω rom χανω την εγγυηση ή δεν εχω εγγυηση? απο minideal το πηρα
  23. Δυστυχως ειδα οτι δεν επρεπε να τα πω αυτα οταν πηρα το κινητο στα χερια μου... Πηγα στις ρυθμισεις και επελεξα την ελληνικη γλωσσα αλαλ και παλι πολλα πραγματα μου τα δειχνει με αγγλικα... Με τις εφαρμογες του δεν εχω καποιο προβλημα, μονο το system update δεν δουλεει και υπεθεσα πως μαλλον εχει διαγραφτει καποια εφαρμογ και για αυτο δεν δουλευει οποτε αν του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η hard reset θα επανελθουν ολες οι εφαρμογες του και θα δουλευει το system update???? σ ευχαριστω παντως για τον χρονο σου Roid_rage
×
×
  • Create New...