Roid_rage Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πληκτρολόγιο TouchPal Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! root πως το κάνω;; έχει ήδη την 1447 Multi...μονο ρουτ θέλω να γίνει.. Αφού έχεις φλασάρει επιτυχώς το TWRP, θα μπουτάρεις σε TWRP με τον συνδυασμό κουμπιών που ειπώθηκε , και θα κάνεις Install το http://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip?retrieve_file=1 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβασε στον υπολογιστη σου το Kingo Root, μετα ψαξε στο Google εχει οδηγους κ βιντεο για να το ρουταρεις μεσω Kingo Root ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kantilak ή οποιος αλλος γνωριζει, θελω να κανω μια ερωτηση αλλα ειναι λιγο off topic. Μπορω να ρουταρω ενα Leagoo Lead 5 με το Kingo Root κ επειτα να το σταθεροποιησω φλασαρωντας το SuperSU μεσω TWRP Recovery? Σορυ, αλλα δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω... :O :OΔοκίμασε με το Kingo root. Μπορεί να είναι εντάξει και να μην χρειάζεται τίποτα άλλο. Το ότι στο A806 έχει ένα θεματάκι δεν σημαίνει ότι θα έχει σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 [/color]Δοκίμασε με το Kingo root. Μπορεί να είναι εντάξει και να μην χρειάζεται τίποτα άλλο. Το ότι στο A806 έχει ένα θεματάκι δεν σημαίνει ότι θα έχει σε όλα. Οκ, σε ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acei Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Καμία βοήθεια? Καλησπέρα φίλε μου,ακριβώς το ίδιο είχα κι εγώ όταν επικοινώνησα με το etotalk μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν ηχείο για αντικατάσταση.Εμένα ήθελε ένα απαλό χτυπηματάκι στο ηχείο και από τότε παίζει απροβλημάτιστα.Ο φίλος που το τσέκαρε μου είπε πριν ότι μπορεί να είχε γίνει και κάποια κόλληση της επαφής του ηχείου στον "αέρα" και ίσως χρειαζόταν φύσημα με ένα ειδικό πιστολάκι ζεστού αέρα.Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να το στείλεις Κίνα...Ελπίζω να βρεις κάποια λύση. Edited February 26, 2015 by Acei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πότε επιστρέφουν οι κινέζοι απο τις διακοπές για να ανοίξουν τα μαγαζάκια τους, να δούμε τι παίζει ? Ελα ντε! Και περιμενω εδω και 2 μερες να δω καποιον online. Ουτε online, ουτε σε μηνυματα απαντανε στο vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justindim Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ελα ντε! Και περιμενω εδω και 2 μερες να δω καποιον online. Ουτε online, ουτε σε μηνυματα απαντανε στο vickmall. Κι εγώ την ίδια αγωνία από προχθές. Εν τω μεταξύ το To2c έχει ξεκινήσει κανονικά αποστολές κτλ. Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εγώ με banggood μίλησα σε livechat κανονικά εχθές το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Καλησπέρα φίλε μου,ακριβώς το ίδιο είχα κι εγώ όταν επικοινώνησα με το etotalk μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν ηχείο για αντικατάσταση.Εμένα ήθελε ένα απαλό χτυπηματάκι στο ηχείο και από τότε παίζει απροβλημάτιστα.Ο φίλος που το τσέκαρε μου είπε πριν ότι μπορεί να είχε γίνει και κάποια κόλληση της επαφής του ηχείου στον "αέρα" και ίσως χρειαζόταν φύσημα με ένα ειδικό πιστολάκι ζεστού αέρα.Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να το στείλεις Κίνα...Ελπίζω να βρεις κάποια λύση. Το υποψιάστηκα ότι παίζει κάτι τέτοιο... Αλλά άντε να βρω κάποιον να το δει... Ευχαριστώ πάντως Edited February 27, 2015 by navi55 Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Έχω και εγώ το ίδιο θέμα οπότε πρέπει να το λύσω όπως πρότεινε ο kandilak... γραμματοσειρα που να δουλεύει που βρίσκουμε; βρήκες τίποτα; το έλυσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Έχω και εγώ το ίδιο θέμα οπότε πρέπει να το λύσω όπως πρότεινε ο kandilak... γραμματοσειρα που να δουλεύει που βρίσκουμε; βρήκες τίποτα; το έλυσες; Roboto Regular. Υπάρχει στα fonts του συστήματος (δείχνει το video πως τα βρίσκεις). Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopmail1 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το πρόβλημα με τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων στα sms εγώ δεν το έλυσα επαρκώς ουτε με το Textra. Μου δίνει 145 χαρακτήρες, και όχι 160, και αυτό μόνο με την επιλογή "Περιεκτικά μηνύματα SMS" που καταργεί τους τόνους κτλ. Το Go SMS και η εφαρμογή του κινητού μου δίνουν 60 και 35 χαρακτήρες αντίστοιχα! Έχει κανείς κάτι να προτείνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το πρόβλημα με τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων στα sms εγώ δεν το έλυσα επαρκώς ουτε με το Textra. Μου δίνει 145 χαρακτήρες, και όχι 160, και αυτό μόνο με την επιλογή "Περιεκτικά μηνύματα SMS" που καταργεί τους τόνους κτλ. Το Go SMS και η εφαρμογή του κινητού μου δίνουν 60 και 35 χαρακτήρες αντίστοιχα! Έχει κανείς κάτι να προτείνει? Ευχαριστώ. την ίδια ακριβώς απορία έχω και εγώ... εμένα το textra μου δίνει καμιά 70 αρια χαρακτήρες.. δεν ενεργοποίησα βέβαια την επιλογή "περιεκτικά μηνύματα " που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 1.Καμιά φορά όταν με παίρνουν τηλ η οθόνη δεν ανάβει αλλά πρέπει να πατήσω το κουμπί που ξεκλειδώνει για να δω την κλήση και να απαντήσω. Βέβαια έχω εγκαταστήσει το gravity box και άλλο ένα module του xposed που αλλάζει την οθόνη κλειδώματος. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; 2. Ενεργοποίησα το 4g, μου ήρθε και μήνυμα,αλλά δίπλα στο σήμα συνεχίζει να μου δείχνει ότι είμαι στο 3g δίκτυο. Προφανώς έχω ενεργοποιήσει το enable 4g από το ρυθμίσεις-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και είμαι σε περιοχή που υποτίθεται υποστηρίζει 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 1.Καμιά φορά όταν με παίρνουν τηλ η οθόνη δεν ανάβει αλλά πρέπει να πατήσω το κουμπί που ξεκλειδώνει για να δω την κλήση και να απαντήσω. Βέβαια έχω εγκαταστήσει το gravity box και άλλο ένα module του xposed που αλλάζει την οθόνη κλειδώματος. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; 2. Ενεργοποίησα το 4g, μου ήρθε και μήνυμα,αλλά δίπλα στο σήμα συνεχίζει να μου δείχνει ότι είμαι στο 3g δίκτυο. Προφανώς έχω ενεργοποιήσει το enable 4g από το ρυθμίσεις-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και είμαι σε περιοχή που υποτίθεται υποστηρίζει 4g. AOSP..... έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Όχι, την 1447 multilanguage που έχει όλος ο κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μια απορια... Όποιο θέμα κ να βαλω απο το Theme Center, Ενω στην προεπισκοπηση φαινεται οτι στην αρχικη σελιδα υπαρχει η ωρα κ η ημερομηνια, με μεγαλα γραμματα κ νουμερα, σε μενα δεν τα δειχνει. Η ωρα υπαρχει μονο πανω δεξια με μικρα, διπλα στην ενδειξη της μπαταριας. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πάρε ρολόϊ.....με ημερομηνία.......! :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Όχι, την 1447 multilanguage που έχει όλος ο κόσμος Χposed modules που επεμβαίνουν στο GUI συστήματος συμβατά με την VibeUI v2 rom εγώ δεν γνωρίζω κανένα. Μόνο το vibexpert αλλά κι αυτό είναι για την VibeUI v1.5, με την v2 δουλεύουν 2-3 πράματα , όχι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Στα μόνα πράγματα που έχω επέμβει σε θέμα gui είναι να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας από το gravity box και την οθόνη κλειδώματος με το knock code (το οποίο εδώ που τα λέμε δε μου φαίνεται και πολύ αξιόπιστο). Επίσης είχα δοκιμάσει για πλάκα και τα pie controls του gravity box, αλλά τη μια δουλεύουν και την άλλη όχι. Αυτό που ρωτάω είναι αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο καμιά φορά όταν χτυπάει το τηλεφωνο η οθόνη να μένει σβηστή και να πρέπει να πατήσεις το power button για να ανοιξει η οθόνη και να δεις ποιος σε καλεί και να απαντήσεις για να δω αν είναι κατι που όντως συμβαίνει και σε άλλους ή φταίει κατι που πείραξα εγω. Edited February 27, 2015 by occam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πάρε ρολόϊ.....με ημερομηνία.......! :p:p Αν ειναι να παιρνει κ τηλεφωνο, ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Στα μόνα πράγματα που έχω επέμβει σε θέμα gui είναι να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας από το gravity box και την οθόνη κλειδώματος με το knock code (το οποίο εδώ που τα λέμε δε μου φαίνεται και πολύ αξιόπιστο). Επίσης είχα δοκιμάσει για πλάκα και τα pie controls του gravity box, αλλά τη μια δουλεύουν και την άλλη όχι. Αυτό που ρωτάω είναι αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο καμιά φορά όταν χτυπάει το τηλεφωνο η οθόνη να μένει σβηστή και να πρέπει να πατήσεις το power button για να ανοιξει η οθόνη και να δεις ποιος σε καλεί και να απαντήσεις για να δω αν είναι κατι που όντως συμβαίνει και σε άλλους ή φταίει κατι που πείραξα εγω. του έχεις flip case με παράθυρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Οχι, δεν το έχω καθόλου σε θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) 2. Ενεργοποίησα το 4g, μου ήρθε και μήνυμα,αλλά δίπλα στο σήμα συνεχίζει να μου δείχνει ότι είμαι στο 3g δίκτυο. Προφανώς έχω ενεργοποιήσει το enable 4g από το ρυθμίσεις-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και είμαι σε περιοχή που υποτίθεται υποστηρίζει 4g. Πόσο καιρό έχεις την Sim; Έχεις τσεκάρει αν υποστηρίζει 4G; Edited February 27, 2015 by Pavlos_P Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καινούργια είναι, ούτε ένα μηνα δεν την εχω. Και υποστηρίζει 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Οχι, δεν το έχω καθόλου σε θήκη. Εγώ θα απενεργοποιούσα το xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts