tsavman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Συγχωρέστε με αν αυτό που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όσο έψαξα. Πήρα και εγώ το κινητό και του φλάσαρα την multilang έκδοση που προτείνετε. Έχω δύο θεματάκια όμως: 1) πως απενεργοποιείται εντελώς το lenovo security; Το παγώνω από το Titanium Backup αλλά μετά από restart τρέχει πάλι 2) Θέλω να παγώσω εντελώς την κινέζικη εφαρμογή SMS. Γνωρίζει κανείς ποια είναι; Χρησιμοποιώ chomp SMS και χτυπάνε διπλές ειδοποιήσεις, παρότι έχω ορίσει να μην έχει ειδοποιήσεις η ενσωματωμένη εφαρμογή, και το chomp σαν default SMS app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 VIBEUI_V2.0_1501_7.80.1_DEV_A806_NK_W_07B8 VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_A806_NK_W_064D VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay παιδια καλησπερα και στα 3 αυτα το bitdefender internet security μου βγαζει ιους ειδικα στο τελευταιο trojan το funweather.apk του lenovo .να το σβησω?(τα αλλα ειναι riskware οχι τπτ ιδιαιτερο) Είναι διαφορετικές εκδόσεις ? Είναι official ? Ποιά είναι η πιο τελευταία ? Υπάρχουν διαφορές (και τι διαφορές), μεταξύ αυτών των τριών ? Ποιές είναι root+multi+gapps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Συγχωρέστε με αν αυτό που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όσο έψαξα. Πήρα και εγώ το κινητό και του φλάσαρα την multilang έκδοση που προτείνετε. Έχω δύο θεματάκια όμως: 1) πως απενεργοποιείται εντελώς το lenovo security; Το παγώνω από το Titanium Backup αλλά μετά από restart τρέχει πάλι 2) Θέλω να παγώσω εντελώς την κινέζικη εφαρμογή SMS. Γνωρίζει κανείς ποια είναι; Χρησιμοποιώ chomp SMS και χτυπάνε διπλές ειδοποιήσεις, παρότι έχω ορίσει να μην έχει ειδοποιήσεις η ενσωματωμένη εφαρμογή, και το chomp σαν default SMS app. 1) γιατί να το κάνεις; 2)Καλυτερα να μην την παγωσεις, πρέπει να είναι η ιδια εφαρμογή με καταλογο/κλησεις κλπ. Είναι διαφορετικές εκδόσεις ? Είναι official ? Η ST Ποιά είναι η πιο τελευταία? 1501 Υπάρχουν διαφορές (και τι διαφορές), μεταξύ αυτών των τριών ? Ποιές είναι root+multi+gapps ? Εξαρτάται από πού θα την κατεβάσεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 1) γιατί να το κάνεις; 2)Καλυτερα να μην την παγωσεις, πρέπει να είναι η ιδια εφαρμογή με καταλογο/κλησεις κλπ. 1) το θεωρώ intrusive και αχρείαστο για μένα.. γίνεται να απεγκατασταθεί κάπως; 2) όντως, έτσι φαίνεται, αλλά πως θα μπορέσω να την "εξαφανίσω"; Μου δίνει notifications ενώ τα έχω απενεργοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) 1) το θεωρώ intrusive και αχρείαστο για μένα.. γίνεται να απεγκατασταθεί κάπως; 2) όντως, έτσι φαίνεται, αλλά πως θα μπορέσω να την "εξαφανίσω"; Μου δίνει notifications ενώ τα έχω απενεργοποιήσει. 1) Μπες στο TWRP και φλάσαρε το https://dl.dropboxusercontent.com/u/3724021/LENOVO%20A806/SECUREit_REMOVE.zip Για επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση σε περιπτώση που αρχίσουν ανεπιθύμητα προβλήματα θα πρέπει να ξαναφλασάρεις την rom. 2)θα βρεις απάντηση κάπου στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581 Edited February 13, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα προσπαθώ να βάλω το taxibeat σαν εφαρμογή αλλά στο playstore γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Παίζει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα προσπαθώ να βάλω το taxibeat σαν εφαρμογή αλλά στο playstore γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Παίζει κάτι τέτοιο; έχεις την AOSP rom μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλός η κακώς ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Για τη default εφαρμογή μηνυματων, εμενα οκ εχω το Textra δεν έρχονται διπλες ειδοποιησεις, ουτε εχει κανενα προβλημα, το μονο που θα ήθελα ειναι στον κατάλογο επαφων οταν συρεις αριστερά την επαφή για αποστολή μηνύματος, ανοίγει κατευθείαν τη default εφαρμογή και αυτό δυστυχώς δε βλέπω να αλλαζει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagkakia Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπερα παιδια ... Ψηθηκα και εγω για το κινιτο και οπως λεει ο τιτλος σαν ασχετος εκανα την ΕΠΙΚΗ βλακεια και το παρηγγειλα απο εδω http://www.everbuying.net/product745516.html με αποτελεσμα να μην υποστηριζει 3g το κινητο .Και μετα σαν κλασσικος Ελληναρας "ανακαλυψα" το φορουμ σας και λεω ας διαβασω κατι για το κινητο που περιμενω πεφτωντας φυσικα απο τα συνεφα. Το κινητο δεν το εχω παραλλαβει ακομα αλλα ειναι ηδη σε shipped status οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να το επιστρεψω με δικα μου μεταφορικα η να το πουλησω.Με μια μικρη συζητηση που ειχα με φιλο που κατι ψιλοσκαμπαζει για το θεμα μου ειπε οτι το μονο πακετο που τρωω ειναι οτι δεν θα μπορω να μπω στο ιντερνετ απο δεδομενα αλλα μονο απο WiFi (αν καποιος εχει να προσθεσει καποιο πακετο με χαρα :(θα τον ακουσω) κατι που για μενα δεν ειναι αποδεκτο γιατι εκανα πακετο στην cosmote για αρκετα δεδομενα Αν καποιον δεν τον απασχολει αυτο το θεμα και ενδιαφερεται να το αγορασει ας απαντησει η ας μου στειλει προσωπικο μυνημα Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν δεν ειμαι στην σωστη ενοτητα για να πουλησω κατι (δεν το εχω ξανακανει ποτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οπως τα λες, (δεν ξέρω μηπως υποστηρίζει 2g μονο αντι για 3,4g), αλλα το πρόβλημα δεν ειναι οτι πήρες απο κει, αλλα οτι πηρες το 808Τ. (Ομολογώ ότι και εγω ενθουσιαστηκα να το πάρω και αρχικα παρήγγειλα και γω το 808, αλλα το ακυρωσα αμεσως) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagkakia Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Επισης θα ηθελα αν καποιος μπορει να βοηθησει να μου πει ποιος ειναι ο λιγοτερο "επωδυνος" τροπος να το στειλω πισω ωστε να ξερω τι τιμη συμφερει εμενα και τον υποψηφιο αγοραστη να το πουλησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 0 https://www.paypal.eu/returns/ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagkakia Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 0 https://www.paypal.eu/returns/ wow 1000 ευχαριστω:blink:δεν το ηξερα αυτο ...αρα το μονο που θα χρεωθω ειναι οτι μου κρατησει το site που οπως λενε ειναι ενα 15% για restocking and handling εκτος αν τους τουμπαρω οτι ειναι δικο τους λαθος γιατι αυτο που γραφουν στην περιγραφη Unlocked for Worldwide use στου ασχετου το ματι σημαινει οτι ολα θα δουλευουν ρολοι σε καθε χωρα Σορι αν κουραζω με το θεμα μου αλλα και εναν να σωσουμε απο το να την πατησει οπως εγω πιστευω αξιζει ο κοπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γράφεις σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο σωστό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick2002 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους... Χθες παρέλαβα ένα Lenovo A806 από Κίνα (Aliexpress). Στις δοκιμές που έκανα φαινόταν ότι είχε αστάθεια στο σήμα (Cosmote). Τελικά αφού έπαιξα λίγο και το έκλεισα, την επόμενη μέρα δεν μου αναγνώριζε την SIM (!?) Προσπαθώντας να διορθώσω την κατάσταση έκανα Facotry Reset (τι το ήθελα :cry:). Κατάφερα να μην έχω IMEI και όσο για την SIM, ακόμα δεν την βλέπει (αυτή και άλλες 6 που δοκίμασα). Όποιος έχει κάτι να προτείνει είναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ο απεγνωσμένος:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σχετικά με το ΙΜΕΙ, θα βρεις το κατάλληλο οδηγό επαναφοράς στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosmn8 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους... Χθες παρέλαβα ένα Lenovo A806 από Κίνα (Aliexpress). Στις δοκιμές που έκανα φαινόταν ότι είχε αστάθεια στο σήμα (Cosmote). Τελικά αφού έπαιξα λίγο και το έκλεισα, την επόμενη μέρα δεν μου αναγνώριζε την SIM (!?) Προσπαθώντας να διορθώσω την κατάσταση έκανα Facotry Reset (τι το ήθελα :cry:). Κατάφερα να μην έχω IMEI και όσο για την SIM, ακόμα δεν την βλέπει (αυτή και άλλες 6 που δοκίμασα). Όποιος έχει κάτι να προτείνει είναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ο απεγνωσμένος:!: Αυτό που λες, το έπαθα στο προηγούμενο κινητό που είχα πάρει (Jiayu G4S) και το έστειλα πίσω για να πάρω το Α806... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά όλες οι οδηγίες για εγκατάσταση TWRP και για αλλαγή της rom που αναφέρονται για Α806 μπορούνε να γίνουνε και στο Α808; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Oι οδηγιες ναι, τα αρχεια/link των rom κλπ οχι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά όλες οι οδηγίες για εγκατάσταση TWRP και για αλλαγή της rom που αναφέρονται για Α806 μπορούνε να γίνουνε και στο Α808; οι οδηγίες ισχύουν σαν διαδικασίες αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείς rom του A808t. Οι rom που θα βρεις εδώ είναι μόνο για το A806. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (Α) VIBEUI_V2.0_1501_7.80.1_DEV_A806_NK_W_07B8 (Β) VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_A806_NK_W_064D (Γ) VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay παιδια καλησπερα και στα 3 αυτα το bitdefender internet security μου βγαζει ιους ειδικα στο τελευταιο trojan το funweather.apk του lenovo .να το σβησω?(τα αλλα ειναι riskware οχι τπτ ιδιαιτερο) Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο. Ονομάτισα τις 3 εκδόσεις (Α,Β,Γ) για διευκόλυνση και έχω μερικές απορίες, όχι πως τις περνάνε (το φορουμ το καλύπτει άριστα αυτό το θέμα), αλλά ποιά να ζητάμε όταν παραγγέλνουμε γιατί όσο περνάνε οι μέρες υπάρχει πρόοδος στις αναβαθμίσεις της rom. 'Αλλωστε μερικά θέματα μπορούμε άνετα να τα λύσουμε μέχρι 24 Φεβ, που λήγουν οι διακοπές τους. Μέχρι τότε παραγγελίες δεν εκτελούνται. 1. Ποιά είναι η πιο πρόσφατη και επίσημη rom ? 2. Ποιές είναι multi + gapps ? 3. Ποιά να ζητάμε απο εδώ και πέρα ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick2002 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους... Χθες παρέλαβα ένα Lenovo A806 από Κίνα (Aliexpress). Στις δοκιμές που έκανα φαινόταν ότι είχε αστάθεια στο σήμα (Cosmote). Τελικά αφού έπαιξα λίγο και το έκλεισα, την επόμενη μέρα δεν μου αναγνώριζε την SIM (!?) Προσπαθώντας να διορθώσω την κατάσταση έκανα Facotry Reset (τι το ήθελα :cry:). Κατάφερα να μην έχω IMEI και όσο για την SIM, ακόμα δεν την βλέπει (αυτή και άλλες 6 που δοκίμασα). Όποιος έχει κάτι να προτείνει είναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ο απεγνωσμένος:!: Υπάρχει περίπτωση με αλλαγή ROM να διορθώνετε? Το κακό είναι ότι αν προβώ σε κάτι τέτοιο, τότε ίσως το κινητό να μην είναι αποδεκτό για επιστροφή :pig: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα μόλις πήρα το κινητό και του εβγαλα την ζελατίνα που είχε πανω την δικιά του επειδη ηταν πολύ κακη και έχανες τελείως την αισθηση. θα ήθελα να σας ρωτήσω απο την εμπειρία σας αν γενικά αντέχει η οθόνη σε γαρντζουνιές επειδή είδα πως δεν είναι gorrilla glass, η θα πρέπει να του βάλω έστω την προστατευτική ζελατίνα που δίνει δώρο το vickmall για να είμαι καλυμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Απαντάς σχεδόν σε όλα μόνος σου:) Δεν έχει gorilla glass, οπότε κάποια προστασία οθόνης τη θέλει, βάλε τη ζελατίνα που ήρθε δώρο. Εγώ του έβαλα tempered glass και όλα οκ, δεν έχω προβλήματα με την απόκριση του touch που έχουν αναφέρει κάποια μέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts