MUSICMANIAC Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ωχ να ψαξω στο google τι ειναι και πως γινεται αυτο; Ευχαριστω παντως!!:) Δεν χρειάζεται να ψάξεις στο google. Βαζεις την micro sd σε ένα card reader το τοποθετείς στον υπολογιστή, ανοίγεις το εικονίδιο ο υπολογιστής μου, βλέπεις την κάρτα σαν δίσκο, δεξί κλίκ επιλέγεις διαμόρφωση, επιλέγεις γρήγορη διαμόρφωση ως fat32, πατάς το ο.κ και είσαι έτοιμος! Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ευχαριστώ! Τα κατάφερα τελικά. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχει πάρα πολλές από αυτές τις σπαστικές εφαρμογές τύπου ram booster / antivirus σαν εφαρμογές συστήματος και δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να τις έχει. Πάγωσα μερικές με το security, ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα. Επίσης, εκείνο το player's tutorial που δεν έδειχνε τίποτα στην 9432 και είχα απορία τι είναι, το πάτησα μόλις άνοιξα τη συσκευή και μου έδειχνε κάποια πράγματα, αλλά τώρα δε μου δείχνει τίποτα όπως και στην προηγούμενη ρομ. Κατα τ' άλλα μια χαρά, ευχαριστώ παίδες. Όταν γυρίσεις το τηλέφωνο πάλι στα αγγλικά, θα μπορέσεις να ξαναδείς το player's tutorial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dloger Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλημέρα, Έχω αγοράσει τον εν λόγω τηλέφωνο από τους πρώτους και ότι προβλήματα είχα τα έλυσα διαβάζοντας το post και ακολουθώντας τους οδηγούς του Kandilak τον οποίο και ευχαριστώ πολύ. Τον τελευταίο καιρό έχω την VibeUI_V2.0_1447_7.39.1_DEV_A806 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος γενικά με το τηλέφωνο αλλά μάλλον το μάτιασα και τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα. 1. Τελευταία και χωρίς να αλλάξει κάτι μου παραπονιούνται ότι κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο κατευθείαν βγαίνει τηλεφωνητής με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Στο security έχω απενεργοποιήσει το anti spam αλλά τίποτα. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία; 2. Στα μηνύματα μου (με contact manager) βγάζει συνεχώς ότι έχω ένα νέο αδιάβαστο μήνυμα με ένδειξη "Hidden sender address" το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στα sms. Γκουγλάροντας βρήκα ότι μάλλον είναι Bug του Android και έχει να κάνει με τα ΜΜS. Για κάποιο λόγο υπάρχει ένα ΜΜS στο inbox folder του contact manager που πρέπει να σβήσω χειροκίνητα. Μήπως ξέρει κανένας που υπάρχει αυτός ο φάκελος και σε τι μορφή αποθηκεύεται το ΜΜS; 3. Και μια ερώτηση. Μπορώ να περάσω την VibeUI_1447_Dev_Multilanguage ή την μαμίσια 1501 DEV χρησιμοποιώντας τον "ανώδυνο" οδηγό του kandilak; Χωρίς δηλαδή να χάσω ρυθμίσεις και εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Όταν γυρίσεις το τηλέφωνο πάλι στα αγγλικά, θα μπορέσεις να ξαναδείς το player's tutorial. Χαχα, όντως, ό,τι να 'ναι. :lol: Αν έχω καταλάβει σωστά όταν επέλεξα από το mobileuncle tools να μπουτάρω το twrp σύμφωνα με τον οδηγό, αυτό αντικατέστησε το default recovery του κινητού, ή κάνω λάθος; Edited January 11, 2015 by occam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis16 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά....Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο του κινητού.....Ενώ το βάζω στο αθόρυβο μετά από 10 sec αρχίζει να χτυπάει με ήχο....Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrfeasGR Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά το δικό μου είχε έρθει με την stock rom την οποία και δοκίμασα για καμιά βδομάδα και έπειτα φλάσαρα την 1447 MultiRootPlay όπου και πάλι έπρεπε να τα κάνω το fix των fonts, όπως και μόνο το τελευταίο βήμα από τον οδηγό "Fix για την σωστή εμφάνιση των επαφών στις κλήσεις...." να απενεργοποιήσω δηλαδή το "Display number's location" και στο "Number match bits" να επιλέξω "By 7" έτσι ώστε να λειτουργούν όλα ομαλά. Έχω παρατηρήσει ότι στα accounts που βρίσκονται μέσα στις ρυθμίσεις, μου εμφανίζει της Lenovo το SYNCit, το οποίο κρασάρει κάθε φόρα που το επιλέγω για να ανοίξει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεφορτωθούμε απο εκεί; Και επίσης, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε με την MultiRootPlay ότι πλέον στο φλάς δεν λειτουργεί ο σενσορας και μένει ανοιχτο αν το ξεχάσεις ή αν το έχεις στην τσέπη σου .. κατι που δε γίνονταν με την στοκ rom. Το app που ευθύνεται γιαυτό ειναι το NotificationCenterPlus, το οποίο όπως βλεπεται και στο screenshot είναι σε εκδοση beta :X σκεύτομαι να βάλω το notificationcenterplus.apk της 1447... έχετε καμία ιδέα για fix? :) Edited January 11, 2015 by OrfeasGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Καλημέρα, 3. Και μια ερώτηση. Μπορώ να περάσω την VibeUI_1447_Dev_Multilanguage ή την μαμίσια 1501 DEV χρησιμοποιώντας τον "ανώδυνο" οδηγό του kandilak; Χωρίς δηλαδή να χάσω ρυθμίσεις και εφαρμογές. Για την 1447 multi δες το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 στο τέλος μπαίνεις στο TWRP και κάνεις restore μόνο τα data από το backup που πήρες στο βήμα 7 του οδηγού. Για την 1501 ένα ισχύει κανονικά ο οδηγός αναβάθμισης και μετά το πρώτο μπουτάρισμα στην rom, μπαίνεις πάλι σε TWRP και κάνεις restore μονο τα data από το backup που έχεις πάρει. Edited January 11, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλημέρα, Έχω αγοράσει τον εν λόγω τηλέφωνο από τους πρώτους και ότι προβλήματα είχα τα έλυσα διαβάζοντας το post και ακολουθώντας τους οδηγούς του Kandilak τον οποίο και ευχαριστώ πολύ. Τον τελευταίο καιρό έχω την VibeUI_V2.0_1447_7.39.1_DEV_A806 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος γενικά με το τηλέφωνο αλλά μάλλον το μάτιασα και τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα. 1. Τελευταία και χωρίς να αλλάξει κάτι μου παραπονιούνται ότι κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο κατευθείαν βγαίνει τηλεφωνητής με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Στο security έχω απενεργοποιήσει το anti spam αλλά τίποτα. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία; 2. Στα μηνύματα μου (με contact manager) βγάζει συνεχώς ότι έχω ένα νέο αδιάβαστο μήνυμα με ένδειξη "Hidden sender address" το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στα sms. Γκουγλάροντας βρήκα ότι μάλλον είναι Bug του Android και έχει να κάνει με τα ΜΜS. Για κάποιο λόγο υπάρχει ένα ΜΜS στο inbox folder του contact manager που πρέπει να σβήσω χειροκίνητα. Μήπως ξέρει κανένας που υπάρχει αυτός ο φάκελος και σε τι μορφή αποθηκεύεται το ΜΜS; 3. Και μια ερώτηση. Μπορώ να περάσω την VibeUI_1447_Dev_Multilanguage ή την μαμίσια 1501 DEV χρησιμοποιώντας τον "ανώδυνο" οδηγό του kandilak; Χωρίς δηλαδή να χάσω ρυθμίσεις και εφαρμογές. Ναί μπορείς. Σου παραθέτω τα βήματα που μου έδωσε ο kandilak λίγο αλλαγμένα γιατί η δικιά μου ήταν διαφορετική περίπτωση. Αν έχεις το TWRP recovery θα μπεις και θα πάρεις backup όπως περιγράφεται και στον οδηγό αναβάθμισης (κάνε update ότι google applications έχουν ενημέρωση στο playstore και μετά πάρε το backup). Πρόσεξε σαν χώρο αποθήκευσης του backup να επιλέξεις την εξωτερική microSD card (αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις μία). Θα φλασάρεις την 1447 dev multi σύμφωνα με τον οδηγό. Μετά θα μπείς στο TWRP, θα επιλέξεις Restore και θα επίλέξεις μόνο το data για να γίνει restore. Τα αρχεία σου φωτό, έγγραφα κ.λ.π δεν επηρεάζονται. Ας με διορθώσει ο kandilak αν έχω κάνει κάπου λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την 1447 multi δες το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 στο τέλος μπαίνεις στο TWRP και κάνεις restore μόνο τα data από το backup που πήρες στο βήμα 7 του οδηγού. Για την 1501 ένα ισχύει κανονικά ο οδηγός αναβάθμισης και μετά το πρώτο μπουτάρισμα στην rom, μπαίνεις πάλι σε TWRP και κάνεις restore μονο τα data από το backup που έχεις πάρει. Συγνώμη kandilak! Την ώρα που απάντησες έγραφα και εγώ την απάντηση και δέν το είδα! Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναί μπορείς. Σου παραθέτω τα βήματα που μου έδωσε ο kandilak λίγο αλλαγμένα γιατί η δικιά μου ήταν διαφορετική περίπτωση. Αν έχεις το TWRP recovery θα μπεις και θα πάρεις backup όπως περιγράφεται και στον οδηγό αναβάθμισης (κάνε update ότι google applications έχουν ενημέρωση στο playstore και μετά πάρε το backup). Πρόσεξε σαν χώρο αποθήκευσης του backup να επιλέξεις την εξωτερική microSD card (αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις μία). Θα φλασάρεις την 1447 dev multi σύμφωνα με τον οδηγό. Μετά θα μπείς στο TWRP, θα επιλέξεις Restore και θα επίλέξεις μόνο το data για να γίνει restore. Τα αρχεία σου φωτό, έγγραφα κ.λ.π δεν επηρεάζονται. Ας με διορθώσει ο kandilak αν έχω κάνει κάπου λάθος. Εχω απαντήση λίγο πριν. Καλά το λες για το update τον google applications (το ξέχασα αυτό). Δεν πρέπει να κάνει όλα τα βήματα του οδηγού. Παραλείπονται τα βήματα που αφορούν τα gapps και το multilanguage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Εχω απαντήση λίγο πριν. Καλά το λες για το update τον google applications (το ξέχασα αυτό). Δεν πρέπει να κάνει όλα τα βήματα του οδηγού. Παραλείπονται τα βήματα που αφορούν τα gapps και το multilanguage. Σωστά!!! Ο οδηγός διαφέρει από 1447 st με 1447 dev multilanguage. Και πάλι συγνώμη! Έπεσε η απάντηση μου ακριβώς μετά την δικιά σου! Ο δαίμων του χρονομέτρου! Edited January 11, 2015 by MUSICMANIAC Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dloger Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Εχω απαντήση λίγο πριν. Καλά το λες για το update τον google applications (το ξέχασα αυτό). Δεν πρέπει να κάνει όλα τα βήματα του οδηγού. Παραλείπονται τα βήματα που αφορούν τα gapps και το multilanguage. Σωστά!!! Ο οδηγός διαφέρει από 1447 st με 1447 dev multilanguage. Και πάλι συγνώμη! Έπεσε η απάντηση μου ακριβώς μετά την δικιά σου! Ο δαίμων του χρονομέτρου! Ok, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παρατήρησα το εξής: Επειδή πρίν λίγες μέρες στήν δουλειά μου δεν είχα τον φορτιστή του τηλεφώνου και το φόρτισα (κλειστό) με έναν φορτιστή samsung 850maAh και το τηλέφωνο κράτησε σχεδόν 30% παραπάνω! Λόγω επαγγέλματος ξέρω ότι η αργή φόρτιση επιμηκύνει την ζωή και την απόδοση μιάς μπαταρίας άσχετα αν είναι μολύβδου, νικελίου , υδριδίου, λιθίου κ.λ.π Η αργή φόρτιση κρατάει παραπάνω φυσικά. Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis16 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά....Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο του κινητού.....Ενώ το βάζω στο αθόρυβο μετά από 10 sec αρχίζει να χτυπάει με ήχο....Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReVoM Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδιά είχα πολύ κακή εντύπωση απ'την μπαταρία με vibe 1447 και ψαχουλέυοντας λίγο στο Power Manager είδα στα ποσοστά το smart rotation να καίει με ποσοστό 95.7% απ'τα άλλα apps προφανώς το έκλεισα μιας που δεν μου χρησιμεύει και ιδιαίτερα και περιμένω να δω αλλαγές. Δεν είναι λίγο χαζό να καίει τόσο πολύ μπαταρία ένα τέτοιο app? Εντωμεταξύ έπεφτα για ύπνο με πχ 40% και ξύπναγα και είχε 10 χωρίς καθόλου χρήση. Τι να πω; Είναι το μόνο αρνητικό στο κινητό μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Λέω και εγώ να πάρω το A 806 από vickmall. Για να τα συνοψίσουμε : Τους ζητάω european charger, να είναι rooted, να έχει την τελευταία rom , την 1447 multilanguage, να μου εγκαταστήσουν playstore και ggapk, και να διαγράψουν τις κινέζικες εφαρμοφές από μέσα;; Σωστά;; Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Με την τελευταία rom θα είναι κομπλέ έτσι; ? Δε νομίζω να έχουν παραμείνει προβλήματα ; Επίσης στις πρώτες σελίδες του θέματος διάβασα ότι έχει περιορισμό 70 χαρακτήρων στα μηνύματα στα ελληνικά, ισχυεί αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάτι, να μουτο επισημάνετε πριν το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Με textra μου στέλνει 160. Δε χρειάζεται να τους ζητήσεις τπτ από αυτά, θα τα κάνουν έτσι κιαλλιως. Ίσως μόνο το ρουτ για να είσαι σίγουρος γιατί είναι σημαντικό. Το smart rotation είναι γνωστό, αν έκανες αναζήτηση θα το έβρισκες σίγουρα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδιά είχα πολύ κακή εντύπωση απ'την μπαταρία με vibe 1447 και ψαχουλέυοντας λίγο στο Power Manager είδα στα ποσοστά το smart rotation να καίει με ποσοστό 95.7% απ'τα άλλα apps προφανώς το έκλεισα μιας που δεν μου χρησιμεύει και ιδιαίτερα και περιμένω να δω αλλαγές. Δεν είναι λίγο χαζό να καίει τόσο πολύ μπαταρία ένα τέτοιο app? Εντωμεταξύ έπεφτα για ύπνο με πχ 40% και ξύπναγα και είχε 10 χωρίς καθόλου χρήση. Τι να πω; Είναι το μόνο αρνητικό στο κινητό μέχρι στιγμής. Απο το power manager μπορείς να επιλέξεις ποιές εφαρμογές θα κοιμούνται όταν δεν υπάρχει λόγος να είναι ενεργές! Ψάξου λίγο εκεί καθώς και ποιές εφαρμογές δεν θες να ανοίγουν απο μόνες τους. Εγώ πέφτω για ύπνο και οταν ξυπνάω η μπαταρία εχει πέσει 1%. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους. Λέω και εγώ να πάρω το A 806 από vickmall. Για να τα συνοψίσουμε : Τους ζητάω european charger, να είναι rooted, να έχει την τελευταία rom , την 1447 multilanguage, να μου εγκαταστήσουν playstore και ggapk, και να διαγράψουν τις κινέζικες εφαρμοφές από μέσα;; Σωστά;; Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Με την τελευταία rom θα είναι κομπλέ έτσι; ? Δε νομίζω να έχουν παραμείνει προβλήματα ; Επίσης στις πρώτες σελίδες του θέματος διάβασα ότι έχει περιορισμό 70 χαρακτήρων στα μηνύματα στα ελληνικά, ισχυεί αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάτι, να μουτο επισημάνετε πριν το αγοράσω. Ζητάς root + 1447 multilanguage και φορτιστή. Tο playstore υπάρχει στην multi οπότε κατεβάζεις όποια εφαρμογή της google εσυ θέλεις. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξεις όπως ΕΣΥ θέλεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Εδώ θα είμαστε όλοι για όποια βοήθεια χρειαστείς. Έχουμε τους οδηγούς του kandilak και την εμπειρία όσων το έχουν πιο πολύ καιρό απο εμάς! ΕΝΑ να θυμάσαι! Πάντα να ακολουθείς πιστά τους οδηγούς που έχουν φτιάξει για εμάς πρίν απο εμάς αυτοί που ασχολούνται, ξέρουν, έχουν πάθει και έχουν μάθει, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία την οποία μας δίνουν απλόχερα για να μήν μπλέξουμε εμείς οι υπόλοιποι σε δύσκολα μονοπάτια!!! (Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ) Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Συνεχιζει να μου κλεινει το no led κ να μην δεχομαι συνεχεια ειδοποιησεις ... Ψαχνω τις εφαρμογες μην κ εχω ενεργοποιησει κατι αλλα δεν βρισκω τιποτα ! Tελικα μου το κλεινει η λειτουργια με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου home,οταν καθαριζουμε την ram...:mad: Aκομα δεν βρηκα γιατι δεν δεχομαι ειδοποιησεις fb-messenger κλπ,πρεπει να τ ανοιξω εγω για να δω τις ειδοποιησεις ... τα 2 email που χω βαλει στην εφαρμογη 'ηλ.ταχυδρομειο' της 9432 φαινεται να δουλευει καλα .. Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Tελικα μου το κλεινει η λειτουργια με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου home,οταν καθαριζουμε την ram...:mad: Aκομα δεν βρηκα γιατι δεν δεχομαι ειδοποιησεις fb-messenger κλπ,πρεπει να τ ανοιξω εγω για να δω τις ειδοποιησεις ... τα 2 email που χω βαλει στην εφαρμογη 'ηλ.ταχυδρομειο' της 9432 φαινεται να δουλευει καλα .. Κάνε μια επανεκκίνηση και μην ξαναπατήσεις την εκκαθάριση της ram. Δες αν σου έρχονται ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλύτερα να περάσεις τη 1447 και αν η μεμβράνη είναι αυτή που είχε από την αρχή, να τη βγάλεις.Εγώ που (για την ώρα) που δεν έχω να βάλω κάποια άλλη ή και καλύτερη μεμβράνη και έχω την μεμβράνη όπως μου έχει έρθει το κινητό (το έχω ένα μήνα τώρα) και δεν έχω δει κάνα πρόβλημα θα πρέπει να την αφαιρέσω και να το αφήσω "γυμνό" μέχρι να παραγγείλω απ' έξω με θήκη γιατί θα έχω μετά πρόβλημα στην οθόνη με την αφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Tελικα μου το κλεινει η λειτουργια με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου home,οταν καθαριζουμε την ram...:mad: Aκομα δεν βρηκα γιατι δεν δεχομαι ειδοποιησεις fb-messenger κλπ,πρεπει να τ ανοιξω εγω για να δω τις ειδοποιησεις ... τα 2 email που χω βαλει στην εφαρμογη 'ηλ.ταχυδρομειο' της 9432 φαινεται να δουλευει καλα .. Το ίδιο πρεπει να συμβαίνει και με fb και τα άλλα messenger. Πήγαινε security, speed up, και βάλε όλες αυτές τις εφαρμογές στην ignore list. Πάλι από το security, βάλτες να ανοίγουν με το bootαρισμα της συσκευής. Θα έχεις κάποια παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας, αλλά αφου τις χρησιμοποιείς δεν έχεις άλλη λύση. Εξάλλου αν τα έχουμε όλα κλειστά, τι το πήραμε το smartphone :lol::lol: Edit: Αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου, έχοντας την 1447 του vickmall, χωρίς να έχω καταφέρει να εγκαταστήσω exposed και greenify. Είδα το ποστ του kandilak για εγκατάσταση του exposed, αλλά δεν καταλαβαίνω τις οδηγίες του λινκ από το xda... Ίσως να μας κάνατε ακόμα ένα βιντεο οδηγό, φανταστικέ kandilak :O Edited January 11, 2015 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) A, τοτε θα δουλεψουν μαλλον, αλλα δεν ξερω σιγουρα. Παρε ενα backup πριν και επιστρεφεις αν χρειαστει. Αλλα αν ειναι να το κανεις, μην το κανεις οπως λες χωρις wipe, αλλα παρε ενα backup μονο τα data, περνα τη ρομ κατα τα γνωστα και μετα κανε restore το data.Επειδή δεν θυμάμαι ποια rom έχω περάσει, δηλαδή την 1447 st ή την 1447 multilanguge, πως μπορώ να δω ποια έχω μέσα από το κινητό; Να σημειώσω, αν παίζει ρόλο γιατί σαν κάτι να διάβασα αν έχω καταλάβει καλά, πως έχω playstore αν η st δεν διαθέτει ενώ διαθέτει η multilanguage, οπότε αυτή έχω..! Επίσης κάτι σημαντικό μιας και διάβασα καμιά 10αρια σελίδες και μου έπεσαν μαζεμένα γιατί τέσσερις (4) μέρες ήμουν εκτός... Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν έχω κρατήσει το backup που είχα κάνει για να περάσω την 1447 που έχω τώρα αλλά δεν ξέρω και αν μου είναι χρήσιμη να τη έχω κιόλας, αλλά θα το τσεκάρω σε λίγο για σιγουριά και καλύτερα αν δεν την έσβησα φυσικά, θέλω να μου πείτε πως γίνεται και αν γίνεται να κάνω backup αυτήν τώρα όπως είναι και να την αποθηκεύσω στην micro-sd που είναι και άδεια συν της άλλης. Αν θυμάμαι καλά η εφαρμογή που είχαν κάνει backup αρχικά την stock rom ήταν η TWRP αλλά δεν νομίζω να την έχω μέσα από το να την κατεβάσω. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που μπορώ να κάνω την δουλειά αυτήν μέσα από την rom που τώρα έχω ή προτείνεται-ε να γίνει η δουλειά μόνο με την TWRP; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις που δεν κατάφερα να βρω απάντηση διαβάζοντας το θέμα: -τρόπος ποιο εύκολος για εναλλαγή 2g σε 3g από το Mobileuncle υπάρχει; Με το gravity box βάζεις κουμπί στις γρήγορες ρυθμίσεις. Αλλά από ότι κατάλαβα το gravity box δεν τρέχει στη συσκευή. -Όποτε κλείνω το gps με το κουμπί στις γρήγορες ρυθμίσεις, μου κλείνει και τη τοποθεσία. Έχει βρεθεί κάποια λύση να είναι ανεξάρτητα; -Γενικά με την εύρεση τοποθεσίας έχω θέμα, ούτε η lenovo weather ούτε άλλες weather apps καταφέρνουν να με βρουν. Ανοίγω gps, ανοίγω location... τίποτα. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Ευχαριστώ-Είναι τόσο απλό πίστεψε με...--> https://www.youtube.com/watch?v=6QyUNd0T57c! -Από έμπειρο χρήστη που δεν θυμάμαι ποιον ακριβώς, είχε πει πως το lenovo weather έχει πρόβλημα οπότε κατέβασε ένα weather widget από το Play Store. Προσωπικά έχω το Weather & Clock Widget που θεωρώ και καλύτερο! -Σιγουρέψου πρώτα πως "πιάνει" το gps, βγες έξω πρώτα σε ανοιχτό χώρο για να είσαι σίγουρος..! Edited January 11, 2015 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Η TWRP είναι η recovery, δεν έχει πάει πουθενά. Θα μπεις από σβηστό τηλέφωνο πατώντας και τα 3 πλήκτρα μαζί, volume up +down+power είτε από mobileuncletools. Backup παίρνεις οποτεδήποτε και πάντα πριν από κάθε πειραγμα. Για τα άλλα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5885336#post5885336 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Η TWRP είναι η recovery, δεν έχει πάει πουθενά. Θα μπεις από σβηστό τηλέφωνο πατώντας και τα 3 πλήκτρα μαζί, volume up +down+power είτε από mobileuncletools. Backup παίρνεις οποτεδήποτε και πάντα πριν από κάθε πειραγμα. Για τα άλλα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5885336#post5885336Για να βγάλουμε μια άκρη... -Αν θες απάντα μου αρχικά σε αυτό --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5885681#post5885681 μιας και σε εσένα απευθυνόμουν! - Αυτό που μόλις έκανα είναι το υπογραμμισμένο, έπειτα πάτησα το backup, επέλεξα την sd card ως χώρα αποθήκευσης του backup, δεν κλίκαρα τα δύο κουτάκια από κάτω και έκανα switch to backup το οποίο και έγινε επιτυχώς. Στο τέλος πάτησα reboot και το τηλέφωνο επανήλθε στην κανονική του κατάσταση όπως πριν το backup οπότε και μια χαρά! Έκανα κάτι λάθος; Backup δεν έγινε η rom που αυτήν την στιγμή τρέχει το τηλέφωνό μου δηλαδή την 1447; -Πώς μπορώ να δω ποια 1447 έχω, αν δηλαδή είναι η st ή τελευταία η multilanguage την οποία και θέλω να έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 1.Αν βλέπεις καλά, δεν είναι ανάγκη να τη βγάλεις, δε χρειάζεται να στο πω εγώ. Εμένα όταν ήρθε, η εργοστασιακή ήταν σατέν (γυαλιστερή+ματ) και έχανε σε ανάλυση. Είχε και άλλη μία μέσα, δεν την έχω βάλει, μάλλον θα είναι καλή. 2. Δεν έκανες τπτ λάθος. Έγινε backup όλο το σύστημα μαζί, Ρομ +εφαρμογές +ρυθμίσεις, ακριβώς όπως είναι όλα τη δεδομένη στιγμή. 3.Ρυθμίσεις >σχετικά με το τηλέφωνο > πληροφορίες συσκευής Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts