kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Απλά recovery έκανα. Με το Sp tools δεν κατάφερα κάτι, το ίδιο πραγμα γίνεται. Έβαλα με twrp την 1447 του vickmall και ξαναάρχισε να κάνει restart. Δίνει εγγύηση το to2c με κάποιο τρόπο? Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να κάνεις εσύ για να σώσεις την κατάσταση στο τηλέφωνο σου αυτό είναι το φλασάρισμα συμβατής rom με το SP flash tool και μάλιστα σε firmware upgrade mode. Τώρα εσύ λες ότι δεν κατάφερες κάτι με το SP tools. Αν λοιπόν τα έχεις κάνει όλα όπως πρέπει και δεν γίνεται τίποτα εγώ δεν μπορώ να προτείνω τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bousounis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να κάνεις εσύ για να σώσεις την κατάσταση στο τηλέφωνο σου αυτό είναι το φλασάρισμα συμβατής rom με το SP flash tool και μάλιστα σε firmware upgrade mode. Τώρα εσύ λες ότι δεν κατάφερες κάτι με το SP tools. Αν λοιπόν τα έχεις κάνει όλα όπως πρέπει και δεν γίνεται τίποτα εγώ δεν μπορώ να προτείνω τίποτε άλλο. Έχω κατεβάσει τη 1447 που έχεις προτείνει με το sp tools. Με το deview έχω σβήσει τον preloader και απλά όταν συνδέω το κινητό στη usb για να εγκαταστήσει πάλι τον preloader αφού εγκαταστήσω ξανά τους drivers ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης και ενώ εγκαθιστά τη ''νέα συσκευή usb'' ακούγεται ο ήχος της αποσύνδεσης και μετά μου αναγνωρίζει το mt65xx και συνεχίζει. μπορώ να κατεβάσω κάπου έτοιμο preloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Και όμως, πριν αρκετά post έχω γράψει αυτό --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5811083#post5811083Τι είναι αυτό πάλι φίλε kandilak; Έχει σχέση με την rom/φλασάρισμα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια χρονια πολλα! Οταν μπαινει 4G το δειχνει επανω αριστερα? Γραφει 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αυτό το tempered glass που γράφετε πολλοί, είναι μεμβράνη προστασίας; Και αν ναι που μπορώ να βρω (ας μου στείλετε και ένα link προτίμησης) γιατί Ελλάδα αμφιβάλλω αν υπάρχει για την ώρα κάπου αφού έχω ψάξει και για θήκη και μεμβράνη σε μερικά καταστήματα αρμόδια αλλά τίποτα. Υ.Γ. Το τηλέφωνο έχει μεμβράνη πάνω φορεμένη αλλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη και πόσο θα κρατήσει, όμως παράπονο... Ναι, μεμβράνη προστασίας ειναι τζαμενια. Σιγα μην υπηρχε Ελλάδα. Εγω το πηρα απο vickmall πακετο με αυτη. Αυτη που εχει απ'τη μανα του ειναι χαλια και χανει και πολυ σε αναλυση ειναι κριμα.. Τι είναι αυτό πάλι φίλε kandilak; Έχει σχέση με την rom/φλασάρισμα κλπ; Αστα, αμα δεν ειναι για σενα, τι τα σκαλιζεις... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχω κατεβάσει τη 1447 που έχεις προτείνει με το sp tools. Με το deview έχω σβήσει τον preloader και απλά όταν συνδέω το κινητό στη usb για να εγκαταστήσει πάλι τον preloader αφού εγκαταστήσω ξανά τους drivers ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης και ενώ εγκαθιστά τη ''νέα συσκευή usb'' ακούγεται ο ήχος της αποσύνδεσης και μετά μου αναγνωρίζει το mt65xx και συνεχίζει. μπορώ να κατεβάσω κάπου έτοιμο preloader?οπότε δεν μπήκες κάν στην διαδικασία να δοκίμασεις να συνέχισεις με το φλασάρισμα στο SP flash tool σωστά? Για δοκίμασε να κάνεις το φλασάρισμα του TWRP να δούμε αν θα το κάνει κανονικά. Χωρίς να ξαναπειράξεις drivers όυτε να απεγκατστήσεις τίποτα. Απλά φόρτωσε το scatter file στο sp flash tool , πάτα download και σύνδεσε το τηλέφωνο χωρίς μπαταρία. Αν σουν βγάλει το πράσινο OK κάνε και την διαδικασία με την rom. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια χρονια πολλα! Οταν μπαινει 4G το δειχνει επανω αριστερα? Γραφει 4G? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5876109#post5876109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bousounis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 οπότε δεν μπήκες κάν στην διαδικασία να δοκίμασεις να συνέχισεις με το φλασάρισμα στο SP flash tool σωστά? Για δοκίμασε να κάνεις το φλασάρισμα του TWRP να δούμε αν θα το κάνει κανονικά. Χωρίς να ξαναπειράξεις drivers όυτε να απεγκατστήσεις τίποτα. Απλά φόρτωσε το scatter file στο sp flash tool , πάτα download και σύνδεσε το τηλέφωνο χωρίς μπαταρία. Αν σουν βγάλει το πράσινο OK κάνε και την διαδικασία με την rom. Δοκίμασα να κάνω ακριβώς ότι είπες. Συνέδεσα το κινητό αφού εγκατέστησα τους σωστους drivers και preloader όπως υπέδειξες και αφού πάτησα ότι έπρεπε και download στο sp flash tool. Εκεί όμως δε μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν ξεκινάει τη διαδικασία. απλά περιμενα για 25-30 λεπτά χωρίς να ξεκινησει καν. έχω καταλαβει πως γίνεται η διαδικασία. ξαναφλάσαρα πριν λίγο με twrp και άνοιξε, αλλά και την προηγούμενη φορά που το έκανα ενώ το χρησιμοποιούσα κόλλησε και αρχισε να κάνει απανωτά restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Δοκίμασα να κάνω ακριβώς ότι είπες. Συνέδεσα το κινητό αφού εγκατέστησα τους σωστους drivers και preloader όπως υπέδειξες και αφού πάτησα ότι έπρεπε και download στο sp flash tool. Εκεί όμως δε μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν ξεκινάει τη διαδικασία. απλά περιμενα για 25-30 λεπτά χωρίς να ξεκινησει καν. έχω καταλαβει πως γίνεται η διαδικασία. ξαναφλάσαρα πριν λίγο με twrp και άνοιξε, αλλά και την προηγούμενη φορά που το έκανα ενώ το χρησιμοποιούσα κόλλησε και αρχισε να κάνει απανωτά restart.Πάτησες Download και μετά σύνδεσες το τηλέφωνο ή όπως ήταν συνδεδεμένο ξεκίνησες την διαδιακασία? Το ότι ξαναφλάσαρες από TWRP γιατί μου το λες? Πόσο σίγουρος είσαι ότι τα έχεις κάνει όλα όπως περιγράφονται? Η έκδοση του Sp flash tool που χρησιμοποιείς είναι η ίδια με αυτή που έχω σε κάθε οδηγό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bousounis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πάτησες Download και μετά σύνδεσες το τηλέφωνο ή όπως ήταν συνδεδεμένο ξεκίνησες την διαδιακασία? Το ότι ξαναφλάσαρες από TWRP γιατί μου το λες? Πόσο σίγουρος είσαι ότι τα έχεις κάνει όλα όπως περιγράφονται? Η έκδοση του Sp flash tool που χρησιμοποιείς είναι η ίδια με αυτή που έχω σε κάθε οδηγό? Είμαι σίγουρος ότι τα κάνω όλα ακριβώς όπως περιγράφεις. το οτι ξαναφλασάρισα με twrp στο λέω γιατί μου είπες να το δοκιμάσω. κατά τα άλλα ότι είπες έχω κάνει κατα γράμμα. το sp flash tool που προτείνεις εσύ στους οδηγούς σου κατεβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Είμαι σίγουρος ότι τα κάνω όλα ακριβώς όπως περιγράφεις. το οτι ξαναφλασάρισα με twrp στο λέω γιατί μου είπες να το δοκιμάσω. κατά τα άλλα ότι είπες έχω κάνει κατα γράμμα. το sp flash tool που προτείνεις εσύ στους οδηγούς σου κατεβασα. Εγώ δεν είπα να φλασάρεις με το TWRP. Είπα να φλασάρεις το TWRP με το SP flash tool. Λυπάμαι που δεν έγινα κατανοητός. Δυστυχώς αυτό που φοβάμαι είναι ότι δεν είναι το μόνο στο οποίο δεν έγινα κατανοητός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Οταν μπουταρει το τηλ. εχει 1500+ ελευθερη μνημη, αλλα οταν ανοιξω διάφορες εφαρμογές και περασει η μερα, ακομα και καθαρισμα μνήμης να κανω μενουν 1100-1200 ελευθερα.. Εχω αφησει μονο browser στην ignore list, ενω ολα τα άλλα ειναι στο greenify και στη λιστα των μη auto-start. Απλα βλεπω καποιες εφαρμογες, που ανοιγουν μονες τους (διαχειριστης επαφων, google play services, theme center) που δε μου δίνει επιλογή να τις βγαλω απο autostart, μάλλον λογω system apps. Το theme center αμα το παγωσω θα επηρεασει κατι; Επισης εχω βαλει το textra για μηνύματα, αλλα ολο βαζω να γινει προεπιλεγμενη εφαορμογη και ολο παλι το ζηταει.. Απο που αλλού το επιλεγω; Κάτι για τη δική μου περίπτωση; 1)theme center, διαχειριστης επαφων, στοκ μηνυματα, πως μπορώ να τα εμποδισω για auto-start? 2)τη στοκ εφαρμογή μηνύματα γιατί δε μπορώ να τη βρω πουθενα να την παγωσω; ειναι ιδια εφαρμογή με τις επαφες; 3)που επιλεγω τις προεπιλεγμένες εφαρμογές; 4)πως οριζω συντομεύσεις στις μπουρμπουλήθρες της lockscreen; 5)δεν εχω power manager, πως κανω calibration τη μπαταρία; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Κάτι για τη δική μου περίπτωση; 1)theme center, διαχειριστης επαφων, στοκ μηνυματα, πως μπορώ να τα εμποδισω για auto-start? 2)τη στοκ εφαρμογή μηνύματα γιατί δε μπορώ να τη βρω πουθενα να την παγωσω; ειναι ιδια εφαρμογή με τις επαφες; 3)που επιλεγω τις προεπιλεγμένες εφαρμογές; 4)πως οριζω συντομεύσεις στις μπουρμπουλήθρες της lockscreen; 5)δεν εχω power manager, πως κανω calibration τη μπαταρία; -1)Μπορείς να δοκιμάσεις με το clean master. Προτείνω να μην τα πειράξεις. -2)Απαγορεύεται!!! -3)Αν δεν το έχεις κάνει πριν , όταν κάνεις μια λειτουργία στο τηλέφωνο την οποία μπορούν να την κάνουν περισσότερες από μια εφαρμογές σου βγαζει επιλογή με ποια θες να συνεχίσεις και μπορείς να επιλέξεις αυτό να γίνεται πάντα. Απο την διαχέιριση εφαρμογών μπορείς να κάνεις εκκαθάριση προεπιλογής για μια εφαρμογή. Επειδή φαντάζομαι ότι ενδιαφέρεσαι για την εφαρμογή μηνυμάτων δες το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5813700#post5813700 -4)Δεν νομίζω ότι μπορείς αλλά δεν παίρνω και όρκο. Πιθανόν βγάζει τις ποιο συχνά χρησιμοποιούμενες. -5)Το "Διαχείριση ενέργειας" στις ρυθμίσεις είναι το power manager στις dev εκδόσεις της VibeUI. Εγκατέστησε το https://www.dropbox.com/s/n8d1k0kfqe23mru/com.lenovo.powercenter.apk?dl=0 και θα έχεις το inteface του power manager που ξέρεις. Το power consumption δεν εμφανίζει την λίστα με τις ενεργοβόρες εφαρμογές. Αυτή θα την βρεις στο "Διαχείρηση ενέργειας" στο μενού ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2015 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλη Χρονια σε ολους ευχομαι!!! Θα κανω την κλασσικη ερωτηση που κανει ο καθε νεος!! Μολις πηρα το Lenovo A806 και θελω να αλλαξω την ROM του και να βαλω την 1447...Μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου που να εχει τα βηματα??Ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλη Χρονια σε ολους ευχομαι!!! Θα κανω την κλασσικη ερωτηση που κανει ο καθε νεος!! Μολις πηρα το Lenovo A806 και θελω να αλλαξω την ROM του και να βαλω την 1447...Μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου που να εχει τα βηματα??Ευχαριστω πολυ!!!! θα το κάνεις ή έτσι --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5843833#post5843833 ή έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 Σημ. Για την 1η περίπτωση έχε υπόψιν σου και το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5871493#post5871493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) -Εγώ πάντως που το δοκίμασα στο να ενεργοποιήσω και τα τρία (3), ενεργοποιώντας μόνο το πρώτο π.χ. ενεργοποιούνται και τα υπόλοιπα. Σε εσένα δεν συμβαίνει αυτό; -Πέρα από αυτό όμως δεδομένου πως και τα τρία (3) είναι στο ON είδες πράγματι διαφορά στην διάρκεια και το συνιστάς; Ναι έχεις δίκιο. Δεν είχα δει, ότι επιλέγονται όλα μαζί ή κανένα. Το κινητό το πήρα 19/12, με την φόρτιση δεν έβγαζε ολόκληρη μέρα (10 -12 ώρες με λίγες κλήσεις, λίγο surfing και βάλε βγάλε λίγες εφαρμογές) μέχρι και τις 2/1 που το φόρτισα έτσι. Έκτοτε με το ίδιο δούλεμα και προχθές μάλιστα με κάψιμο 2-3 φορές Rom χωρίς σύνδεση σε Η/Υ, βγάζει και παραπάνω από 48 ώρες. Το DU Battery το χρησιμοποίησα γιατί ήταν προ-εγκατεστημένο στην 9432 του Vickmall. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές που κάνουν κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο, αλλά εγώ αυτό ξέρω...:) Edited January 8, 2015 by Pavlos_P Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια καλησπερα και απο εμενα...εχω το λενοβο α806 απο το καλοκαιρι..ειχα τα κλασικα θεματα στην αρχη μεχρι π μ εστειλαν οι φιλοι μασ μια βελτιωμενη rom..σε γενικεσ γραμμεσ ολα καλα,εκτοσ απο το κολλημα π τρωει το κιν.οταν το φορτιζεισ..αν δεν κανεισ καθαρισμο με π.χ το DU τουλαχιστον μια φορα την μερα δεν τραβαει..anyway εβαλα στο κιν του ξαδερφου μ την 1447.και ειναι πολυ ευχαριστημενοσ...λεω να βαλω την 1501....ξερει κανεισ τιποτα?την δουλεωψε κανεισ?ευχαριστω και καλεσ γιορτεσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακουστεί αφελές..! :O Αφού ζητάμε το κινητό να έρθει ρουταρισμένο, που σημαίνει ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο, για πιο λόγο ζητάμε παράλληλα από τους Κινέζους να απεγκαταστήσουν τις κινέζικες εφαρμογές..; Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας..; :confused: Επειδή είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία μου (από vickmall) τί θα πρέπει να τους τονίσω για να μην έχω θέματα με το κινητό όταν έρθει..;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Δεν είχα δει πριν αν ήταν τσεκαρισμένα. Όπως και να έχει έχουν επιλογή και μπορείς να κάνεις κι ένα από τα τρία. Το κινητό το πήρα 19/12, με την φόρτιση δεν έβγαζε ολόκληρη μέρα (10 -12 ώρες) με λίγες κλήσεις, λίγο surfing και βάλε βγάλε λίγες εφαρμογές μέχρι και τις 2/1 που το φόρτισα έτσι. Έκτοτε με το ίδιο δούλεμα και προχθές μάλιστα με κάψιμο 2-3 φορές Rom χωρίς σύνδεση σε Η/Υ, βγάζει και παραπάνω από 48 ώρες. Το DU Battery το χρησιμοποίησα γιατί ήταν προ-εγκατεστημένο στην 9432 του Vickmall. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές που κάνουν κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο, αλλά εγώ αυτό ξέρω...:)Δεν είμαι σίγουρος τι έκανες και βελτίωσες την διάρκεια της μπαταρίας σου. Είμαι όμως σίγουρος πως ούτε κα συ ξέρεις. Αυτό που λες δεν ισχύει με το Du battery. Fast charge-Full charge-Trickle charge είναι οι τρεις φάσεις φορτίσης και συμβαίνουν με την σειρά που τις γράφω. Δεν γίνεται να επιλέξεις να κάνεις trickle charge μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακουστεί αφελές..! :O Αφού ζητάμε το κινητό να έρθει ρουταρισμένο, που σημαίνει ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο, για πιο λόγο ζητάμε παράλληλα από τους Κινέζους να απεγκαταστήσουν τις κινέζικες εφαρμογές..; Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας..; :confused: Επειδή είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία μου (από vickmall) τί θα πρέπει να τους τονίσω για να μην έχω θέματα με το κινητό όταν έρθει..;;) Ναι μπορείς και μονος σου, δεν ειναι αναγκη να ζητήσεις τπτ Δεν είμαι σίγουρος τι έκανες και βελτίωσες την διάρκεια της μπαταρίας σου. Είμαι όμως σίγουρος πως ούτε κα συ ξέρεις. Αυτό που λες δεν ισχύει με το Du battery. Fast charge-Full charge-Trickle charge είναι οι τρεις φάσεις φορτίσης και συμβαίνουν με την σειρά που τις γράφω. Δεν γίνεται να επιλέξεις να κάνεις trickle charge μόνο. Ισχυει.. Επισης μπορειτε να παρετε εναν πιο μικρο φορτιστή, πχ 500mA και ετσι να κανετε την αργη φαση του DU battery αποξαρχης.. Edited January 7, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2015 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Οταν κατεβαζουμε με βαση τον οδηγο αναβαθμισης, και αντιγραφουμε το αρχειο rar με την νεα ROM στην sd card κανουμε unzip οταν το αντιγραψουμε στο κινητο ή το αφηνουμε συμπιεσμενο μεσα στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) το κατεβαζεισ ειναι zip...το κανεισ αντιγραφη στην sd Edited January 7, 2015 by tresierra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2015 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 το κατεβαζεισ ειναι zip...το κανεισ αντιγραφη στην sd Και το αφηνω ζιπαρισμενο μεσα ?? για ολα τα αρχεια κανω το ιδιο? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν λεει στο 6ο βημα να πατησουμε το recovery_twrp.img ποιο απο ολα??εχει καποια που γραφουν oppo και στη συνεχεια το recovery_twrp.img.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ναι τα αφηνεισ zip..για το βημα 6 δεν ξερω εγω το κανω spflash......σορυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2015 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Λοιπον εκανα και εγω την αναβαθμιση...Το μενου δε γινεται να γινει ελληνικο?ελληνικα εγιναν μερικες μονο εφαρμογες στην οθονη του υπολογιστη...Κατι ακομα, κατι εφαρμογες που ειναι στα κινεζικα να τις σβησω?Και καποιο φακελοι με κινεζικα γραμματα και μεσα εχει εφαρμογες κανονικες τι παιζει?αλλαζει?Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σας πριζω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ποια ρομ εβαλεσ?καλο ειναι να μην σβησεισ τισ κινεζιεσ..κατεβασε το προγραμμα π λεει κατω κατω στον οδηγο αναβαθμισησ και δεσ τι παιζει...εγω εβαλα την 1501...τωρα την βλεπω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια ρομ εβαλεσ?καλο ειναι να μην τισ σβησεισ...κατεβασε το προγραμμα π λεει στον οδηγο εγκαταστασησ...localemore....εγω εβαλα την 1501 και την βλεπω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts