Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου πει κάποιος πως δεν φαίνονται τα κινέζικα δίπλα απο τον αριθμό που σε καλεί/καλείς?Πέρασα την 45 δεν θυμάμαι τώρα πως γίνεται,ευχαριστώ

και για ποιο λογο καποιος να ζητησει το κιν χωρις το κουτι του? οσοι το πηραν ποσο ειναι ο μεσος χρονος παραδοσης με free shipping? γτ ερχονται και γιορτες και βλεπω να πληρωνω express.. :D:D
Για όσους ρωτάνε περί αποστολής με ή χωρίς το κουτί.....

https://www.youtube.com/watch?v=QEUvzh99dVA

Με κούριερ και προπαντώς DHL το τελωνείο (+50 Ε περίπου) δεν το γλιτώνεις.

Singapoure Post και σε ~20 μέρες το'χεις.

Εγώ πάντως τους είπα να το ανοίξουν το κουτί και να το ελέγξουν για τη σωστή λειτουργία του(software + hardware).

Edited by immortal207

Μόλις πέρασα την AOSP 2.0

Σαφώς πιο "ελαρφιά" στο μάτι του χρήστη. Όλα είναι όσο πιο απλά μπορεί να τα ζητήσει κάποιος. Antutu 31.600+ χωρίς τίποτα πάνω του, άσχημα δεν το λες, αλλά τόσο έβγαζε η 1443 αφού την είχα βαρύνει κι από μόνος μου.

Οι οδηγίες εγκατάστασης απλές. Έκανα και το back up για το ΙΜΕΙ το οποίο όμως δε μου χρειάστηκε.

Γενικά όλα κομπλέ, αν βγει κάτι στο μέλλον θα ειδοποιήσω ενώ θα παρακολουθώ για άλλους που μπορεί να κάνουν το ίδιο βήμα :)

Λεει οτι εχει το nova launcher πανω.. εχει και την αναζητηση της google στην αρχικη σελιδα? Γιατι αυτο εγω δεν θελω να υπαρχει..

αδερφε μηπως εχεις αλλη ROM? εγω εχω την 1441...εσυ? Επισης υπαρχει τροπος να βλουμε μονο το regular font και να το κανουμε import?

Εκανα update το theme center και μου εβγαλε καιι μενα τις γραμματοσειρες σε εικονιδια με κινεζικους χαρακτηρες. Μου εχει επιλεγμενο το εικονιδιο σε μαυρο φοντο που εχει και σενα. Τωρα αν δεν λυθει το προβλημα δοκιμασε γραμματοσειρες.

Καταρχην απο λαθος σου ειπα οτι εχω την 1441. Την 1443 εχω και δεν εκανα κανενα update στα προγραμματα αυτα. απο την αρχη ηταν ετσι.

Μετα το update σου χαλασε η γραμματοσειρά?

Ερωτηση προς οσους εχουν την 1443...παρατειρω καθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλεφωνω απο υπνο, ειτε με διπλοπατημα στην οθονη ειτε με το κουμπι "power" υπαρχει μια αισθητη καθυστέρηση στο να αναψει η οθονη και να φορτωσει τα μπαλονια. Το εχει αλλος αυτο???

Edited by kkmspm

Καταρχην απο λαθος σου ειπα οτι εχω την 1441. Την 1443 εχω και δεν εκανα κανενα update στα προγραμματα αυτα. απο την αρχη ηταν ετσι.

Ερωτηση προς οσους εχουν την 1443...παρατειρω καθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλεφωνω απο υπνο, ειτε με διπλοπατημα στην οθονη ειτε με το κουμπι "power" υπαρχει μια αισθητη καθυστέρηση στο να αναψη η οθονη και να φορτωσει τα μπαλονια. Το εχει αλλος αυτο???

Αρκετή θα έλεγα !!!

Ερωτηση προς οσους εχουν την 1443...παρατειρω καθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλεφωνω απο υπνο, ειτε με διπλοπατημα στην οθονη ειτε με το κουμπι "power" υπαρχει μια αισθητη καθυστέρηση στο να αναψη η οθονη και να φορτωσει τα μπαλονια. Το εχει αλλος αυτο???

max 2 δευτερόλεπτα. Αν και ο χρόνος σε μένα τουλάχιστον διαφέρει ανάλογα με το πόσο πιο πριν το είχα κλειδώσει.

Και μενα 1 με 2 το πολυ....πολυ δεν ειναι? Καλο ειναι να μας πουν και αλλοι για να αποκλεισουμε οτι δεν εχουμε πειραξει κατι στις ρυθμισεις....

max 2 δευτερόλεπτα. Αν και ο χρόνος σε μένα τουλάχιστον διαφέρει ανάλογα με το πόσο πιο πριν το είχα κλειδώσει.
Σωστά !!!!

Οχι δεν χαλασε βλεπω οτι ειναι οκ οπως ηταν πριν το update. Βεβαια μου εβγαλε update και η γραμματοσειρα με το εικονιδιο σε μαυρο βοντο που ειναι επιλεγμενο σε σενα αλλα φοβαμαι να το κανω update μηπως χαλασει.

Η 1443 που εχεις ειναι dev ή st ?

Edited by Teo010

καλημέρα σε όλους, παιδιά να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το dispute στο paypal ?

Επειδή είχα κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο και δεν διορθώνονταν με τις οδηγίες σας το έστειλα πίσω να το φτιάξουν,έχω τις εξής ερώτησεις

1. να κάνω dispute στο paypal μέχρι να το πάρω?

2. μπορώ να το ανακαλέσω μετά?

3.θα έχω κάποιο πρόβλημα με τον πωλητή? (με ενημέρωσε με email ότι θα το διορθώσει)

Εαν τυχόν γνωρίζει κάτι κάποιος ευχαριστώ

Λεει οτι εχει το nova launcher πανω.. εχει και την αναζητηση της google στην αρχικη σελιδα? Γιατι αυτο εγω δεν θελω να υπαρχει..

Ε χωρίς launcher δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να 'χεις κινητό. Εγώ τ' άλλαξα αυτά.

Ερωτηση προς οσους εχουν την 1443...παρατειρω καθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλεφωνω απο υπνο, ειτε με διπλοπατημα στην οθονη ειτε με το κουμπι "power" υπαρχει μια αισθητη καθυστέρηση στο να αναψει η οθονη και να φορτωσει τα μπαλονια. Το εχει αλλος αυτο???

Και εμένα αργούσε, γι' αυτό τον λόγο ξανα πέρασα την 9432

Και εμένα αργούσε, γι' αυτό τον λόγο ξανα πέρασα την 9432

Απο το lenovo theme center άλλαξα screen lock και έβαλα ενα χωρίς μπαλόνια και ανοίγει αμέσως,τα κινέζικα δίπλα απο τον αριθμό που καλεί δεν εχω μπορέσει να τα βγάλω ακόμα,μπορείτε να βοηθήσετε?Ευχαριστώ

Απο το lenovo theme center άλλαξα screen lock και έβαλα ενα χωρίς μπαλόνια και ανοίγει αμέσως,τα κινέζικα δίπλα απο τον αριθμό που καλεί δεν εχω μπορέσει να τα βγάλω ακόμα,μπορείτε να βοηθήσετε?Ευχαριστώ

Ναι αλλα χωρις μπαλονια δεν εχει παιχνιδακι ε???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα το δοκιμασω!

Βλέποντας σήμερα κάποια βίντεο στου αδελφού μου το Lenovo είδα ότι τα 720p βίντεο τα αποθηκεύει σε 3gp μορφή και δεν αλλάζει σε άλλη μορφή. Έχει την 9432. δεν θα έπρεπε να είναι σε MP4?

Δεν το έχει προσέξει κανείς σε τι μορφή είναι τα βιντεο?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

κανονικά αυτόν αν τον ελέγξουν δεν θα έχει πρόβλημα επειδή πουλάει προϊόν χωρίς CE και προσφέρει εγγύηση 1 έτος ενώ είναι 2 στην Ευρωπαϊκή ένωση; btw είχα δει και εγώ έναν θεούλη που πουλούσε 250 euro και έλεγε χρόνος παράδοσης 15 με 30 μέρες

Πλάκα μας κάνει αυτός??????

Κατι τετοια βλεπουν μερικοι και ζητανε για μτχ 180 ευρω...:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν το έχει προσέξει κανείς σε τι μορφή είναι τα βιντεο?

Ειναι οντως σε 3gp αλλα δεν βρισκω ποιο ειναι το προβλημα. Στην επιλογη Fine τραβαει 6MB για 3" με πολυ καλη ποιοτητα. Για mp4 φανταζομαι μπορεις να βαλεις αλλο video rec software ;)

πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=rubberbigpepper.lgCamera (δε την εχω δοκιμασει...)

Edited by kkmspm

[ATTACH]52740[/ATTACH]

Μου στειλανε και φωτο απο το vickmall

και εμενα!!!προφανως το κανουν σε ολους!καλο!αρχιζεις να συνηθιζεις στην ιδεα οτι πλησιαζει

2 πραγματάκια για AOSP 2.0:

1. Το SuperSU είναι στα κινέζικα μετά το flash όπως λένε στο XDA. Το θεωρώ ειρωνικό αν κάτσει κάποιος να σκεφτεί ότι έκανα αυτή τη διαδικασία να ξεφύγω απ' τους κινέζους :lol: Παρόλά αυτά, υπάρχει τρόπος αλλαγής του όπως είδα, απλά δε βρίσκω χρόνο. Το zip που δίνει ο kandilak πάντως δυστυχώς δε μου κάνει.

2. Έχω θέμα όταν συνδέω το κινητό με usb στο PC. Βλέπει το internal storage που χρησιμοποιω κυριώς, σαν CD-drive. Έψαξα να βρω τυχόν λύση γενικά για android συσκευές που το παθαίνουν αλλά τίποτα. Δεν ασχολήθηκαν με τον developer, πάλι λόγω έλλειψης χρόνου.

Γενικότερα από τη λειτουργία του κινητού είμαι αρκετά ευχαριστημένος έτσι όπως είναι. Τα καταλαβαίνω όλα(με εξαίρεση τον SuperSU που κάνω grant:p), τα αλλάζω όλα όπως θέλω και σκοπεύω να μελετήσω Xposed για να τα 'χω όλα στα μέτρα μου.

Αν υπάρχει λύση για το 1. και 2. μη διστάσετε :O

παιδια καλησπερα...

καποιο λινκ με αλλες ρομ εχετε μηπως? πηρα τη συσκευη αλλα δε μου πολυαρεσει το ui

σορρυ αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες δε μπορω να τις διαβασω ολες οποτε οποιος μπορει να βοηθησει ας κανει ενα ψυχικο...

παιδια καλησπερα...

καποιο λινκ με αλλες ρομ εχετε μηπως? πηρα τη συσκευη αλλα δε μου πολυαρεσει το ui

σορρυ αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες δε μπορω να τις διαβασω ολες οποτε οποιος μπορει να βοηθησει ας κανει ενα ψυχικο...

Να καθήσεις και να τις διαβάσεις ΟΛΕΣ τις σελιδες !!!!!!!!

......κακομαθημένε......:p