Alex_tz Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Από nokia έως 200 ευρώ πιο είναι το καλύτερο??? Από Nokia θα σου έλεγα να περιμένεις και το 730 γιατί δεν υπάρχουν ακόμα πολλά x30 x35 κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 εγω λεω να παρεις το m2 Ναι αλλα εχει απαισια αναλυση οθονης. εγω το κινητο το θελω για να ακουω μουσικη και να την απολαμβανω . να βγαζω καλες φωτο για fb και για την παρεα γενικα. να μπορεις να στειλεις μηνυματα και να παρεις τηλεφωνα χωρις προβληματα και να μην κολλαει καθολου και να εχει πολυ χωρο αποθηκευσης. να ειναι μεγαλο αλλα οχι τεραστιο 4,5 ιντσες ας πουμε να εχει μπροστινη πισω καμερα και φλας. και εγγραφη βιντεο και φωνης να ειναι hd . ολα αυτα τα εχει το m2 απλα εχει απαισια αναλυση οθονης το οποιο ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Sony και χωρίς κολλήματα ειδικά σε αυτά τα λεφτά είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxatz Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μιλάς εκ πείρας η έχεις ακούσει φίλε μου; επίσης η συζήτηση για κάποιον νομοταγη πολίτη σε κράτος που παρανομεί είναι αστεία εκτός από off topic εκτός αν προτείνεις να πηγαίνουμε εθελοντικά να ανοίγουμε εμείς τα πακέτα μας αντί του τελωνη επίσης όπως σωστά είπαν τα παιδιά προτάθηκε ένα πολύ καλό τηλέφωνο σε καλή τιμή που είδες υποδείξεις για παρανομία; Αυτη η συζητηση εχει πολυ πλακα ειναι αυτο που λενε <<ολοι εχουν μια γνωμη και την λενε>> για να κλεινει το θεμα ας μας πει ο αγαπητος σε ποιο σημειο παρανομο οταν αγοραζω κατι απο το εξωτερικο; Ολοι πληρωνουμε οτι μας ζητουν, δεν νομιζω καποιος να του ζητηθηκε να πληρωσει φορο και δεν πληρωσε. Τωρα α) αν το κρατος για λογους που εμεις δεν γνωριζουμε μας επιτρεπει να αγοραζουμε απο τριτες χωρες χωρις να πληρωνουμε φορους, β) αν το κρατος για λογους που εμεις δεν γνωριζουμε επιτρεπει να γιννεται λαθρεμποριο πετραιλαιου γ)αν το κρατος επιτρεπει για λογους που εμεις δεν γνωριζουμε να υπαρχουν πολιτες του ανεργοι κατα παραβαση του συνταγματος και αλλα πολλα που κανει το κρατος υπαρχουν λογοι που εμεις αλλα και εσυ <<νομιμε>> φιλε δεν γνωριζεις. Υ.Γ. Σου προτεινω την λυση του φιλου να πηγαινεις εσυ ο ιδιος και να ανοιγεις το δικο σου δεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 στα 200 ευρώ κανένα sony δεν θα σε καλύψει δυστυχώς :p True story :lol::lol: Έτσι μου ρχεται να πάω να παραδοθώ :wacko: :lol::lol::lol::lol: Στο θέμα τώρα αν ο φίλος θέλει ντε και καλά σόνυ (που δεν προτείνω) ας μιλήσουμε μέσω πμ αν θέλει να αγοράσει το δικό μου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts