Th3 Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 sonny απο μονο του δεν λέει τίποτα, ποια συσκευή sony μέχρι 200 ευρω σε καλύπτει? Σκεφτηκα για το sony xperia sp επειδη το αναβαθμισαν σε 4.3 και ολα τα μικροπροβληματα διορθωθηκαν. Το μονο που παραμενει αδυναμο αλλα παρολα αυτα δυνατο ειναι το ηχειο. Κοστιζει 200 ευρω εδω που ειμαι στα public και στα seven. Καθως και απο seven το m2 κοστιζει 180 ευρω αλλα σε ασπρο. αν το επαιρνα σε ασπρο καλα θα εκανα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σκεφτηκα για το sony xperia sp επειδη το αναβαθμισαν σε 4.3 και ολα τα μικροπροβληματα διορθωθηκαν. Το μονο που παραμενει αδυναμο αλλα παρολα αυτα δυνατο ειναι το ηχειο. Κοστιζει 200 ευρω εδω που ειμαι στα public και στα seven. Καθως και απο seven το m2 κοστιζει 180 ευρω αλλα σε ασπρο. αν το επαιρνα σε ασπρο καλα θα εκανα ? το sp εχει ενα καρο μικρα προβλιματα που δεν λιθθικαν ποτε θα σου βγαλουν την πιστη και την ψιχολογια (για αυτο κανεις δεν το προτινει ουτε για αστειο αυτο το κινιτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 το sp εχει ενα καρο μικρα προβλιματα που δεν λιθθικαν ποτε θα σου βγαλουν την πιστη και την ψιχολογια (για αυτο κανεις δεν το προτινει ουτε για αστειο αυτο το κινιτο) ποιο μου προτεινεις λοιπον..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 ποιο μου προτεινεις λοιπον..? για αυτο έγραψα και ποιο πριν κανένα sony δεν θα καλύψει της ανανγες σου σε αυτα τα λεφτα....... όπως ειπα εγώ και αρκετοί άλλοι από την ελλαδα μόνο το lg g2 mini μετα αναιβενουμε και αλλο στα χρήματα και πάλη όχι sony............... δύστυχος απο θέμα sony αν θέλεις κάτι ξεκίνα απο τα 300 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 για αυτο έγραψα και ποιο πριν κανένα sony δεν θα καλύψει της ανανγες σου σε αυτα τα λεφτα....... όπως ειπα εγώ και αρκετοί άλλοι από την ελλαδα μόνο το lg g2 mini μετα αναιβενουμε και αλλο στα χρήματα και πάλη όχι sony............... δύστυχος απο θέμα sony αν θέλεις κάτι ξεκίνα απο τα 300 ευρώ Δηλαδη το sony xperia m2 δεν θα καλυπτε τις αναγκες μου? γιατι το βρηκα σε ενα καλο καταστημα 200 ευρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Δηλαδη το sony xperia m2 δεν θα καλυπτε τις αναγκες μου? γιατι το βρηκα σε ενα καλο καταστημα 200 ευρω . τσου.. μέτρια οθόνη σχετικά κακή camera μέτρια απόκριση που γίνεται χειρότερη αν μπουν αρκετές εφαρμογές, μέτρια ποιότητα κατασκευής. Με λίγα λόγια το μόνο που σου θυμίζει Sony είναι το logo της, πέρασαν εποχές όπου ότι και να αγοραζες από την Sony ήταν ποιοτικό και καλό τώρα αν θες κάτι να σου θυμίζει τα παλιά μόνο ναυαρχίδες κοιτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 τσου.. μέτρια οθόνη σχετικά κακή camera μέτρια απόκριση που γίνεται χειρότερη αν μπουν αρκετές εφαρμογές, μέτρια ποιότητα κατασκευής. Με λίγα λόγια το μόνο που σου θυμίζει Sony είναι το logo της, πέρασαν εποχές όπου ότι και να αγοραζες από την Sony ήταν ποιοτικό και καλό τώρα αν θες κάτι να σου θυμίζει τα παλιά μόνο ναυαρχίδες κοιτάς οποτε μου λες οχι sony. samsung? αν και δεν την προτιμω..το κινητο που εχω ειναι samsung. θα ελεγα νοκια αλλα δεν με βολευει καθολου το wp. οποτε το μονο που μενει ειναι μετα lg . τις αλλες μαρκες ουτε τις εμπιστευομαι ουτε τις θελω λογω οτι δεν με βολευουν σαν συσκευη μαλλον. η lg παλια ειχα παρει οταν πρωτοβγηκαν αφης κινητα και χαλασε κατευθειαν και γενικα εχω ακουσει οτι χαλανε ή δεν ειναι καλα. τι λες λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 οποτε μου λες οχι sony. samsung? αν και δεν την προτιμω..το κινητο που εχω ειναι samsung. θα ελεγα νοκια αλλα δεν με βολευει καθολου το wp. οποτε το μονο που μενει ειναι μετα lg . τις αλλες μαρκες ουτε τις εμπιστευομαι ουτε τις θελω λογω οτι δεν με βολευουν σαν συσκευη μαλλον. η lg παλια ειχα παρει οταν πρωτοβγηκαν αφης κινητα και χαλασε κατευθειαν και γενικα εχω ακουσει οτι χαλανε ή δεν ειναι καλα. τι λες λοιπον? Η σαμσουνγκ είναι αυτοκτονία δε αυτά τα λεφτά. Θα το πετάξεις στο τοίχο το κινητό. Η LG φτιάχνει ποιοτηκοτατα κινητά πια, γι αυτό και συνεχώς ανεβαίνουν τα νούμερα της, σε αντίθεση με σονυ και σαμμυ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 οποτε μου λες οχι sony. samsung? αν και δεν την προτιμω..το κινητο που εχω ειναι samsung. θα ελεγα νοκια αλλα δεν με βολευει καθολου το wp. οποτε το μονο που μενει ειναι μετα lg . τις αλλες μαρκες ουτε τις εμπιστευομαι ουτε τις θελω λογω οτι δεν με βολευουν σαν συσκευη μαλλον. η lg παλια ειχα παρει οταν πρωτοβγηκαν αφης κινητα και χαλασε κατευθειαν και γενικα εχω ακουσει οτι χαλανε ή δεν ειναι καλα. τι λες λοιπον? samsung μόνο ακριβά κινητά στα φτηνά είναι αυτοκτονία, lg μεν δεν βγάζει διαμάντια αλλά είναι καλύτερα από τα αλλα δύο για της άλλες μάρκες έχεις άδικο αλλά ποιος είμαι να σε πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 samsung μόνο ακριβά κινητά στα φτηνά είναι αυτοκτονία, lg μεν δεν βγάζει διαμάντια αλλά είναι καλύτερα από τα αλλα δύο για της άλλες μάρκες έχεις άδικο αλλά ποιος είμαι να σε πίσω απο νοκια εχεις να μου προτινεις καποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 απο νοκια εχεις να μου προτινεις καποιο? wp αν θελειςυ ναι έχω αλλά κάπου στα 250 ευρώ όμως το Microsoft lumia 925 (πρωιν Nokia την εξαγόρασε η Microsoft) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ποιο ειναι το καλυτερο λουμια? Τα καλυτερα απο τα πιο ακριβα στα φθηνα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κοιτα επειδη εχω και καποιο κολλημα με τα sony παρολο που αν επαιρνα κατι αλλο δεν θα με χαλουσε καλη προταση το m2. το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχει μεγαλη οθονη αλλα οχι hd. εσυ τι λες? ειναι χαλια η αναλυση της οθονης m2 ? Το m2 εχει ακριβως την ιδια αναλυση με το lg g2 mini απλως εχει 0,1 ιντσα παραπανω και γι'αυτο εχει λιγοτερα ppi(pixels ανα ιντσα.) Το lumia 925 ειναι μια πολύ καλή επιλογη αν πας σε windows phone,ομως κατα την γνωμη μου το καλυτερο windows phone αυτην την στιγμη ειναι το lumia 930 που ομως ξεφευγει πολυ απο το budget σου (599Ε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) @rec Εσείς που προτείνετε Ζιαομι πείτε στον ανθρωπο πως δεν εισάγεται στην Ελλάδα και οποιαδήποτε βλάβη έχει ή προκύψει στην πορεία θα επιβαρυνθεί ο ίδιος με έξοδα αποστολής και οτι θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα χωρίς κινητό. ειδαμε και το υπεροχο service οταν αγορασαμε απο ελλαδα επίσης οτι ελοχεύει ο κύνδηνος τελωνείου ελλαδα συχνα ελλοχευει ο κινδυνος αισχροκερδειας Αντε μαθατε όλοι την παράνομη εισαγωγή και την προτείνετε παντου. η εισαγωγη δεν ειναι παρανομη Απο την ευρωπαική ένωση όχι δεν είναι, απο την Κίνα ναι είναι, σκέψου ο κινέζος για να ξεγελάσει το τελωνείο γραφει έξω απο το κουτί μεταφοράς, δώρο ή επιστροφή απο σερβις ή κηπευτικα εργαλεια για να μην ανοιχτει, αν ανοιχτει θα το πληρώσεις χρυσο...... Ειναι καλή τιμη επειδή κλέβεις το κράτος αλλιως θα έκανε 400 ευρώ και όχι 200 που ζητάει ο άνθρωπος. μην τρομοκρατεις. εχω πληρωσει φορο στο τελεωνειο για κινητα και ηταν 20-35 ευρω. αν αγοραζα ακριβως το ιδιο απο ελλαδα, θα πληρωνα πχ 250 αντι 115 ευρω, αρα καπελο 135 ευρω. προτιμω λοιπον να το φερω απο κινα και να πληρωσω τελωνειο κι ας τσουζει καποιους. Πρότεινα το LG L9II μια μέση λύση, στην αρχη όλες οι συσκευες έχουν υπεραξία για τους ανυπόμονους, νομίζεις δεν είναι καλή επιλογή και πρεπει να στραφει καποιος στην παρανομία? ..... Φίλε μου πιστεψε με είναι εγγληματικό να προτείνουμε τέτοιους μεθόδους, όπως δεν προτείνουμε λινκ με παρανομο λογισμικό δασκαλε που διδασκες, ειμαι 99% σιγουρος πως αν ελεγξω τον υπολογιστη σου θα βρω παρανομο λογισμικο θα ρωτησω και το προφανες που το σκεφτονται ολοι εδω και δεν το λενε ευθεως: εχεις σχεση με καταστημα που πουλαει ελλαδα κινητα. αλυσιδα ή απο skroutz. αν οχι εσυ, καποιος φιλος-γνωστος σου. παντως σχετιζεσαι. εσυ εθιξες το θεμα. ελα πες το μην ντρεπεσαι. δεν κακο. διαλογο κανουμε . . . Edited August 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 λοιπόν παρεπιπτονονος σχετικά με τελωνείο σήμερα ήρθε ένα κινητό για μια φίλη μου (lenovo k910 ) και στο κουτί καταλαθος γράψανε το πραγματικό πόσο στο κατάστημα (235 ευρώ) μαζι με κάτι θήκες κλπ κλπ......... και σήμερα ήρθε χαρτί να πληρώσω τελωνείο............ και ποσό πλήρωσα να δείτε................ εεεεεεεεεεεεεεε ............ εεεεεεε 42 ευρω και 25 λεπτά........... μια χαραααα ακόμη και με το τελωνείο.............. αγορά από την κίνα και ας γίνετε εκτελωνισμός, χίλιες άφορες περισσότερο συμφέρει και ας καίγεται ο κολ.......ς σε μερικούς ;) και νόμιμα και συμφέρει και πάλι χιλες φορές και αντε για Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έτσι μου ρχεται να πάω να παραδοθώ :wacko: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έτσι μου ρχεται να πάω να παραδοθώ :wacko: :lol: :lol: :p Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxatz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινεζικο κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα 1) 2G RAM 2) 5 ιντσες οθονη 3) FHD 1920X1080 4)ΚΑΜΕΡΑ 13 MP 5) 3G KAI 4G (αν ειναι εφικτο και απαραιτητο για Ελλαδα) 6)γρηγορο επεξεργαστη ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Εχω διαβασει πολλα εδω στο forum δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο τους τεχνικους ορους που λετε - λενε οι ειδικοι ή μαλον οι εξειδικευμενοι φιλοι. Παρακαλω επειδη με ενδιαφεροι αμμεσα αναμενω την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Φίλε για να συνοψισουμε μην πάρεις σονυ για κανένα λόγο και με τα λεφτά που δίνεις ούτε σαμσουνγκ. Το σονυ θα σου αρέσει στην αρχή και μετά θα το χιλιομετανιωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 @xxatz θα μπορουσες να ανοιξεις νεο θεμα, δικο σου. προτεινω xiaomi mi3 €212 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxatz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 telefoneri σ ευχαριστω κατ αρχας. θα επιμεινω σε κατι. οταν το παραλαβω χρειαζεται να κανω κατι; Υ.Γ. Δεκτη η παρατηρηση απλα δεν ηξερα οτι γινεται. Θα το ψαξω και την αλλη φορα θα κανω δικο μου θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) telefoneri σ ευχαριστω κατ αρχας. θα επιμεινω σε κατι. οταν το παραλαβω χρειαζεται να κανω κατι; Υ.Γ. Δεκτη η παρατηρηση απλα δεν ηξερα οτι γινεται. Θα το ψαξω και την αλλη φορα θα κανω δικο μου θεμα. μην ανησυχεις, το πιθανοτερο να μεταφερθουν τα σχολια απο τους διαχειριστες, τους ειδοποιησα. αν δειχνει αγγλικα, κανεις κλικ (tap) στο settings, μετα language κ απο τη λιστα διαλεγεις ελληνικα. παντως αν δεν ηθελες τοσο υψηλη αναλυση (σου τρωει και την μπαταρια) υπαρχουν και οικονομικοτερα. το 4G μην το ψαχνεις και πολυ, στην ελλαδα ακομα δεν εδραιωθηκε η χρηση του. Edited August 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έτσι μου ρχεται να πάω να παραδοθώ :wacko: οχ κατάλαβα....... να ματεψω τώρα ξεφορτώνεις από την αποθήκη τα κινητά με το καρότσι :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινεζικο κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα 1) 2G RAM 2) 5 ιντσες οθονη 3) FHD 1920X1080 4)ΚΑΜΕΡΑ 13 MP 5) 3G KAI 4G (αν ειναι εφικτο και απαραιτητο για Ελλαδα) 6)γρηγορο επεξεργαστη ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Εχω διαβασει πολλα εδω στο forum δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο τους τεχνικους ορους που λετε - λενε οι ειδικοι ή μαλον οι εξειδικευμενοι φιλοι. Παρακαλω επειδη με ενδιαφεροι αμμεσα αναμενω την γνωμη σας Αφού ενδιαφέρεσαι για αγορά Κινέζικου κινητού θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες που είναι αποκλειστικά για Κινέζικα κινητά. Λογικά εκεί θα έχεις πιο άμεσα απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αφού ενδιαφέρεσαι για αγορά Κινέζικου κινητού θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες που είναι αποκλειστικά για Κινέζικα κινητά. Λογικά εκεί θα έχεις πιο άμεσα απάντηση. Γεια σου:D εσυ αναμεσα σε μαρκες nokia samsung και nokia τι εχεις να προτινεις? lg δεν θελω..δεν μαρεσει και πολυ παρολο που εχουν καλες καμερες..:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts