djalexb Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis (15 Νοέ. 2004 , 16:24) Παιδια...το κινητο ειναι απιστευτο...εχω παθει την πλακα μου...ειμαι κανονικα internet και βλεπω σελιδες html και οχι πια WAP! AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Προσπαθω να γραψω reply απο το ΝΟΚΙΑ μου τωρα στο forum...αλλα μου βγαζει ενα error message οτι και καλα φταιει ο browser... Παντως ειναι φοβερο να μπορεις να δεις σελιδες στο internet κανονικα, και οχι μεσο WAP! pou na evlepes to communicator 9210i to opoio einai kinhto tou 98... Ekei na deis browsing!!! Lew na to parw to kinhtaki... mias kai den exw ayth th stigmh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evi1604 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ....θέλει κι αυτή το photofusion της και θα στρώσει. Τι ειναι photofusion;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Eftyxismenos katoxos 6260 molis 2 wrwn anazhta: 1. Tis rythmiseis GPRS gia TIM 2. Programmata pou doulevoun sto 6260 (Poia einai ta must kai pou tha ta vrw) 3. Engage Games (Pou tha ta vrw "agorasmena") 4. Thn katanohsh sas kai thn ameristh symparastash.. THANKS IN ADVANCE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Evi1604 (16 Νοέ. 2004 , 16:20) Τι ειναι photofusion;;; Εφαρμογη επεξεργασιας φωτο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (16 Νοέ. 2004 , 17:31) Eftyxismenos katoxos 6260 molis 2 wrwn anazhta: 1. Tis rythmiseis GPRS gia TIM 2. Programmata pou doulevoun sto 6260 (Poia einai ta must kai pou tha ta vrw) 3. Engage Games (Pou tha ta vrw "agorasmena") 4. Thn katanohsh sas kai thn ameristh symparastash.. THANKS IN ADVANCE Kαλοριζικο το κινητο φιλε Minotavrs :) 1.http://www.nokia.com/nokia/0,,32863,00.html 2. Δες εδω τι κυκλοφορει,http://my-symbian.com/main/index.php για να παρεις μια ιδεα. Εφαρμογές symbian 7,0 3.n-gage Games βρισκεις στο irc Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 exei vgei telika xexoristi efarmogi gia na paizei to kinito stereofonika ta mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crAss (16 Νοέ. 2004 , 20:35) exei vgei telika xexoristi efarmogi gia na paizei to kinito stereofonika ta mp3? Οχι δεν υπαρχει κατι Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (15 Νοέ. 2004 , 16:47) Eξακριβωμένο από εσένα φίλε killing_you2;; Sοrry που επιμένω απλά διάβασα σε ξένα forum ότι δε παίζει (από παρουσίασεις χρηστών) "and the worst thing of all, NONE OF MY NGAGE GAMES WORKED ON THIS PHONE ! maybe thats why i hate it...no ngage games". Τεσπα εύχομαι εσύ να έχεις δίκιο απλά και το 7610 έχει την ίδια ram αλλά δε παίζει απόλυτα όσα και το 6600. Ρε παιδιά και σήμερα που ρώτησα σε καταστήματα ακόμα έλειψη μου λένε ότι έχει, πότε θα έρθει το ρημάδι πια;; εχω δοκιμάσει τα παιχνίδια!! και τα παιχνίδια που έπαιζε το 6600 τα παίζει, ακόμα και παιχνίδια που δεν επαιζε το 7610 (οπως το ashen) αυτό τα παίζει! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Παιδια επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6260 θα θελα να ξέρω αν μπορεί να μπεί η MMC κάρτα μου απο το 3650 ή μήπως όχι επειδή το 6260 παίρνει την πιό μικρή? Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerios (16 Νοέ. 2004 , 23:05) Παιδια επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6260 θα θελα να ξέρω αν μπορεί να μπεί η MMC κάρτα μου απο το 3650 ή μήπως όχι επειδή το 6260 παίρνει την πιό μικρή? Thanks ιδια απαντηση με το 7610,δυστυχως οχι . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 exw na anakinosw to eksis h ksaderfi mou doulebi ston germano (8essaloniki) to afentiko ths thn enimerose oti den 8a ksanaferoune 6260 giati to apesire h nokia ! thn eipa na rotisi to logo pou to apesire h nokia molis mou pei 8a sas enimerosw Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 (16 Νοέ. 2004 , 23:51) exw na anakinosw to eksis h ksaderfi mou doulebi ston germano (8essaloniki) to afentiko ths thn enimerose oti den 8a ksanaferoune 6260 giati to apesire h nokia ! thn eipa na rotisi to logo pou to apesire h nokia molis mou pei 8a sas enimerosw Kαλά από τέτοια ακούω ένα σωρό... Το κινητάκι λοιπόν ήρθε επιτέλους, η nokia παρέλαβε και από αυτή τη εβδομάδα θα βρίσκεται στα περισσότερα σημεία πώλησης. Κάποια nokia shops ήδη το φέρανε όπως αυτό του Χαλανδρίου που έφερε αρκετά κομμάτια και χθες και σήμερα. Και έτσι εδώ και μερικές ώρες είμαι και εγώ ένας ακόμα κάτοχος!!! Είχα πει να μη το πάρω αλλά με πρίξε ένας φίλος να το πάρουμε μαζί και έτσι το πήρα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ μπερδεμένες, σαν το πρώτo μου smart που είναι μπορώ να πω ότι έχω χαθεί... η ποιότητα του από κοντά δείχνει μέτρια αλλά φαίνεται η πλαστικούρα. Βασικά επειδή πρώτη φορά παίρνω αναδιπλούμενο το πρόβλημα μου είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί νιώθω χαμένος στα κουμπιά του. Από οθόνη άψογη και η κάμερα δείχνει ικανοποιητική μέχρι τώρα. Τώρα μορφοποιώ την 512 καρτούλα και ανησυχώ γιατί έχει κλείσει ώρα και ακόμα τίποτα. Περισσότερες εντυπώσεις αύριο βράδυ που θα το έχω βάλει να φορτίσει και θα καταλάβω και τίποτα. Πήρα και ένα card-reader από τη voda και είμαι κομπλέ πλέον. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (17 Νοέ. 2004 , 00:16) Πρώτες εντυπώσεις πολύ μπερδεμένες, σαν το πρώτo μου smart που είναι μπορώ να πω ότι έχω χαθεί... Kαλοριζικο το 6260 φιλε pan82 και οτι θες εδω ειμαστε ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Re paidia bohthsteme ligo den mou doulevei to pc suite (apo to cd egatastashs) me to mobileaction ma-620 irda adaptor enw to blepei san syskebh mou to emfanizei grey -apenergopoihmeno- sto help leei oti afto symbainei logo asymabtothtos. Akrivws to idio mou kanei kai me to teleftaio pc suite 6.4.8 pou katevasa apo to site ths nokia sto section 6260 pc suite . kamia lysh ston kahmeno den mporw na anevasw tis epafes mou SOS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (17 Νοέ. 2004 , 01:13) Re paidia bohthsteme ligo den mou doulevei to pc suite (apo to cd egatastashs) me to mobileaction ma-620 irda adaptor enw to blepei san syskebh mou to emfanizei grey -apenergopoihmeno- sto help leei oti afto symbainei logo asymabtothtos. Akrivws to idio mou kanei kai me to teleftaio pc suite 6.4.8 pou katevasa apo to site ths nokia sto section 6260 pc suite . kamia lysh ston kahmeno den mporw na anevasw tis epafes mou SOS... Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τυχον firewall programms. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (17 Νοέ. 2004 , 01:20) Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τυχον firewall programms. Ta exw kleisei ola alla mataia ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (17 Νοέ. 2004 , 08:35) Ta exw kleisei ola alla mataia ... Για δοκιμασε να κατεβασεις απο το site της εταιριας (http://www.mobileaction.com) καινουργιους drivers. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Φιλε Minotavrs θα σου συνιστουσα να μη χρησιμοποιεις το Mobile Action IrDA adapter, και να πεταχτεις μια στιγμη στο Πλαισιο και να παρεις κατι το οποιο εμενα προσωπικα μου εχει λυσει πραγματικα τα χερια! Κανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ με το κινητο μου, και ποιο γρηγορα! Τι να παρεις; Ενα USB Bluetooth Adapter! Eιναι ενα μικρο μπλε USBακι και δεν ειναι πολυ ακριβο. Λεγετε Bluetooth USB Dongle. Ειναι της Mobile Action επισης. Ακολουθησε το link για λεπτομεριες: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=739&Catalog_Id=10&Product_Id=154076&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=14 Ειναι το ποιο ευχρηστο πραγμα που εχω αγορασει ποτε! Μεταφερω με απιστευτη ταχυτητα τα παντα απο το κινητο μου στον υπολογιστη, και πισω! Videακια, ΜΡ3, αρχεια διαφορα, προγραμματα που κατεβαζω απο το internet, κανω πολυ γρηγορο synchronization, και εχεις πλεον στον υπολογιστη σου και Bluetooth! Π.χ. μετεφερα απο το X70 με Βluetooth στον υπολογιστη μου τα τηλεφωνα μου, ο οποιος το εκανε update στο Outlook Express, και μετα εκανα synchronize το ΝΟΚΙΑ με τον υπολογιστη μου, και μεσα σε 5 λεπτα ειχα μεταφερει 250 τηλεφωνα απο το Χ70, στον υπολογιστη, στο ΝΟΚΙΑ! Μου εχει λυσει πραγματικα τα χερια! Το συνιστω ανεπιφυλακτα ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Ρε γμτ πως βλέπω πόσα μυνήματα έχω στείλει? Κάπου θυμάμαι το είχα βρει παλιότερα στο menu!...ή κάνω λάθος? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (17 Νοέ. 2004 , 15:18) Ρε γμτ πως βλέπω πόσα μυνήματα έχω στείλει? Κάπου θυμάμαι το είχα βρει παλιότερα στο menu!...ή κάνω λάθος? :/ Χωρις εφαρμογη τριτου κατασκευαστη δεν νομιζω να μπορεις να δεις κατι τετοιο. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αυτο μονο στα SonyEricsson... ;) Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis (17 Νοέ. 2004 , 14:47) Φιλε Minotavrs θα σου συνιστουσα να μη χρησιμοποιεις το Mobile Action IrDA adapter, και να πεταχτεις μια στιγμη στο Πλαισιο και να παρεις κατι το οποιο εμενα προσωπικα μου εχει λυσει πραγματικα τα χερια! Κανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ με το κινητο μου, και ποιο γρηγορα! Τι να παρεις; Ενα USB Bluetooth Adapter! Eιναι ενα μικρο μπλε USBακι και δεν ειναι πολυ ακριβο. Λεγετε Bluetooth USB Dongle. Ειναι της Mobile Action επισης. Ακολουθησε το link για λεπτομεριες: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=739&Catalog_Id=10&Product_Id=154076&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=14 Ειναι το ποιο ευχρηστο πραγμα που εχω αγορασει ποτε! Μεταφερω με απιστευτη ταχυτητα τα παντα απο το κινητο μου στον υπολογιστη, και πισω! Videακια, ΜΡ3, αρχεια διαφορα, προγραμματα που κατεβαζω απο το internet, κανω πολυ γρηγορο synchronization, και εχεις πλεον στον υπολογιστη σου και Bluetooth! Π.χ. μετεφερα απο το X70 με Βluetooth στον υπολογιστη μου τα τηλεφωνα μου, ο οποιος το εκανε update στο Outlook Express, και μετα εκανα synchronize το ΝΟΚΙΑ με τον υπολογιστη μου, και μεσα σε 5 λεπτα ειχα μεταφερει 250 τηλεφωνα απο το Χ70, στον υπολογιστη, στο ΝΟΚΙΑ! Μου εχει λυσει πραγματικα τα χερια! Το συνιστω ανεπιφυλακτα ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Phga sto plaisio kai peira to Tornado usb bluetooth adapter ths mobileaction eixe teleiwsei kai gia kaoma mia fora h KANTEMOBLOGIA ME katatrexei. Den paizei me tipota eno blepei thn syskevh den mporw na kanw transaction .. Mallon tha to paw pisw kai tha perimenw na erthei to mobileaction Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Παρε τηλεφωνο σε αλλο πλαισιο...ολο και καποιο θα το εχει! ΤΟΣΑ πολλα υπαρχουν...καπου θα το βρεις. Παρε στο κεντρικο τηλεφωνο, αυτο που εχει το site και θα σου πουν που υπαρχει... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Πάντως εγω δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να πάρει το 6260,είναι τρομερά δυσχρηστο,τα μόνα θετικά στοιχεία που διεπίστωσα εγώ είναι το ραδιόφωνο του και η απεικόνιση των νέων εικονιδίων του μενου του,επίσης είναι πολύ γρήγορο στην πλοήγηση και εκτέλεση ενεργειών.Χάθηκε να βάλουν μαζί με όλα τα πλήκτρα και ένα σωστο πολυπλήκτρο και τα άλλα ειδικά πληκτρα,χώρος υπήρχε πάντως,από σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής - αθλια-λυπούμαι που το λέω πάντως.Κάτι τους ξέφυγε εκεί,πιστεύω πως μόνο η αρχική περιέργεια ώθησε πολλούς στην απόκτηση του,μετά και εφόσον κριθεί συγκριτικά με άλλα series60(6600,7610,3650...)επικρατεί μεγάλη απογοήτευση λόγω της δυσχρηστίας του(Αποψη μου εκφράζω,χωρίς παρεξήγηση)και της διαπίστωσης ότι πέρα από τον συμβιβασμό της μπαταρίας(γνώρισμα επίσης series 60)υπαρχει πλέον και η δυσχρηστία και μη πλήρη εκμετάλλευση του παντοδύναμου λειτουργικού του που κατα τα άλλα είναι και τρομερά ευέλικτο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Eγώ από χθες παλεύω να μορφοποιήσω αυτή τη ρημάδα κάρτα των 512ΜΒ που από το κινητό μου βγάζει ότι είναι κατεστραμένη και στη μορφοποίηση περιμένεις ώρες και απλά έχει κολλήσει, σήμερα περίμενα ένα τρίωρο και τελικά έβγαλα τη μπαταρία πάλι. Από το pc με τον card-reader τη βλέπει και τη μορφοποιεί κανονικά και μάλλον τώρα τη πήρε και το κινητό αφού δε βγάζει κατεστραμένη και έβαλα να τη μορφοποιήσει και δείχνει να κάνει όντως αφού ανάβει και ο φωτισμός όταν πατάς κάποιο κουμπί ενώ τις προηγούμενες φορές είχε κολλήσει και δεν έκανε τίποτα. Εντυπώσεις δεν αποκόμισα μιας και όλο με τη κάρτα ασχολούμαι. Γενικά μου φαίνεται ένας χάος ενώ σήμερα κάπως άρχισα να συνηθίζω το "αναδιπλούμενο". Έβαλα και το sonic που χώραγε στη 32άρα και δε μπορώ να πάιξω γιατί δεν υπάρχει πλήκτρο να πηδάει ρε παιδιά;; Κατά τ' αλλα από φώτο στην οθόνη του άψογες ενώ από ήχοι ένα τρίξιμο όταν ακούς δυνατά υπάρχει στους περισσότερους ήχους. Τα midi τα παίζει πολύ σιγά οπότε μάλλον wav και mp3 λέει να χρησιμοποιείς. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts