orin2 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 το easy jack και το mobiluck λένε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 το easy jack και το mobiluck λένε τίποτα? το mobiluck οχι. το αλλο ποιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 ένα πρόγραμμα που έχω βρει και κάνει την ίδια δουλειά(δεν εχω περάσει κάποιο από τα 2 στο κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Βοηθεια παιδια! Πως κανεις hard format στο 6260;; Ευχαριστω! Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 αα, τοσες φορες δεν τα'χουμε πει; :) "3", "*", "πρασινο πληκτρο κλησης" και το ανοιγουμε ταυτοχρονα χωρις να τα αφησουμε. edit: μπορεις να κανεις και αναζητηση βεβαια. οκ, οπως και να'χει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Συνεβει κατι και επρεπε να το κανω τωρα...δεν ειχα ωρα να ψαξω 100 σελιδες posts! Ετσι δεν ειναι; To προσπαθισα...αλλα δε κανει...μου ζηταει το ΡΙΝ. Απο κλειστο κινητο...παταω το πληκτρο κλησης το πρασσινο, το 3 το * και ανοιγω το κινητο...συγχρονος, και δε κανει format. Kανω κατι λαθος; Ακυρο...το εκανα! Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ...........οταν κανουμε format σβηνονται και οι επαφες της καρτας sim????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ...........οταν κανουμε format σβηνονται και οι επαφες της καρτας sim????????? αν εισαι σιγουρος οτι ειναι στη σιμ(γιατι κανονικα αποθηκευονται στη μνημη τηλ.), οχι, δε σβηνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 αν εισαι σιγουρος οτι ειναι στη σιμ(γιατι κανονικα αποθηκευονται στη μνημη τηλ.), οχι, δε σβηνονται. για καλο και για κακο τα αποθηκευσα και στη σιμ και εκανα backup στο pc ....... ενταξει παντος ολα..... ευχαριστω πολυ...!!!!!!!!!!! --------------- μηπως ξερετε καμια εφαρμογη για το κινητο που μπορει να δεκτει εκτος απο θεματα .sis και αλλους τυπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 αν ρωτας για θεματα αλλων κινητων, οχι δεν υπαρχει κατι. υπαρχουν βεβαια και το smartlauncher και sysiconz που βαζουν θεματα ή κατι τετοιο υποτιθεται σε series 60 αλλα ειναι για παλιοτερα κινητα που δεν επαιρναν θεματα και δε στα συνιστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 αν ρωτας για θεματα αλλων κινητων, οχι δεν υπαρχει κατι. υπαρχουν βεβαια και το smartlauncher και sysiconz που βαζουν θεματα ή κατι τετοιο υποτιθεται σε series 60 αλλα ειναι για παλιοτερα κινητα που δεν επαιρναν θεματα και δε στα συνιστω ;) ενοω προγραμμα μου να μπορει να ανοιξει θεματα τυπου .thm και να τα εγκαταστησει στο 6260 ή ακομα και να τα μετατρεψει απο .thm σε .sis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 ενοω προγραμμα μου να μπορει να ανοιξει θεματα τυπου .thm και να τα εγκαταστησει στο 6260 ή ακομα και να τα μετατρεψει απο .thm σε .sis Tα θεματα που λες ειναι για ericsson (πχ κ750) και τα ανοιγεις με αναλογο προγραμμα, Sony Ericsson Themes Creator, δεν μπορουν να μετατραπουν σε αλλο ειδος. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Καλησπερα,ηθελα να κανω 4 ερωτησεις σχετικα με το 6260: 1.Αν διατιθεται ακομα για συνδεση συμβολαιου 2.Γνωριζοντας οτι εχει καμερα VGA,υπαρχει καποιο προγραμμα βελτιωσης της,οπως π.χ.το 6600; 3.Υπαρχει smartfilter ή Blacklist για ανεπιθυμητες κλησεις; 4.Επειδη δεν εχει τυχει να ασχοληθω ως τωρα με Νοκια(με εξαιρεση το 6310i) και δη smartphone Nokia,μπορω να βαλω οποιοδηποτε προγραμμα απο series 60 ή και να ειναι απο symbian 7; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Καλησπερα,ηθελα να κανω 4 ερωτησεις σχετικα με το 6260: 1.Αν διατιθεται ακομα για συνδεση συμβολαιου ayrio tha to parei h kopela mou apo vodafone, 206 euro sto programma 120, ara yparxei akoma. Mia kai thelo na ths to ftiakso ligo, kai ego exo nokia 6630 exo kai ego merikes erotisoules: 1)pairnei aples mmc, h dv?? 2)kykloforane kati mmc plus, kanoun gia to sygekrimeno kinhto?? 3)themes, games kai programms pernei ta idia tou nokia 6630?? thanx paides :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Για να απαντήσω συνοπτικά και στους δύο, το κινητο παίρνει RS-MMC είτε απλές είτε dual voltage, αυτές οι plus δε ξέρω ποιες είναι. Προγράμματα υπάρχουν απίστευτα πολλά για όλες τις χρήσεις (και θέματα, παιχνίδια, blacklist κλπ) και τα περισσότερα είναι κοινά με τα περισσότερα smartphone (όπως το 6630), υπάρχουν μερικές ασυμβατότητες όσον αφορά τα προγράμματα της κάμερας αλλά σε πολλά υπάρχουν ειδικές εκδόσεις για 6260! Το καλύτερο μακράν είναι το Photorite SP που υποστηρίζει πλήρως το κινητό και βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από την προεγκατεστημένη εφαρμογή και φυσικά υπάρχουν και πολύ καλές εφαρμογές για λήψη βίντεο που από μόνο του βγάζει ελεεινά. Γενικότερα το κινητό είναι smartphone και series60 αυτό τα λέει όλα, οπότε πλήρως παραμετροποιήσιμο και με πληθώρα εφαρμογών για όλα τα γούστα. Ελπίζω να σας κάλυψα!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Kalwshrthes sto club des 1 selida pio pisw thn lysh pou mou proteine enas filos. Eixa akrivws to idio problhma kai to elusa me to kolpaki pou peigrafete parakatw sou kanw anadhmosiefsh to post gia na mhn psaxneis. DOULEVEI GIA OLA TA BLUETOOTH kai as leei gia to ma700 ------------------------------------------------------------------------------ Καταρχάς θα πρέπει να κατεβάσουμε μερικά αρχειάκια : 1: Τους drivers της Widcomm (IBM Widcomm Bluetooth USB Drivers (Widcomm version 1.4.3.4) από ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbb...es/bthwxp1o.exe (προσοχή. το αρχείο είναι 20mb περίπου). 2: Πηγαίνουμε εδώ και κατεβάζουμε : Το αρχείο btfiles.exe Το αρχείο btwusb.inf Aρχίζουμε την εγκατάσταση Πριν κάνουμε οτιδήποτε βγάζουμε όποιους τυχών drivers του ma700 έχουμε εγκαταστήσει στις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες στο σύστημά μας . Ξεσυνδέουμε το ma700 από την usb θύρα. Διπλό κλικ το αρχείο bthwxp1o.exe και αφού επιλέξετε next , accept , next , next , θα έχετε τα αρχεία του driver της Widcomm στο C:\Drivers\WIN\BDCACT Διπλό κλικ τι αρχείο που κατεβάσατε το btfiles.exe πατάτε install και έχετε και τα patched αρχεία στο C:\Drivers\WIN\Patch Πάμε τώρα στο c:\Drivers\WIN\BDCACT κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο setup.exe . Πατάμε συνέχει next , και σε προπομπή που θα βγάλει για το driver signature πατάμε ok . Πατάμε finish και η εγκατάσταση τελειώνει . Από τον task manager των windows τερματίζουμε τα BTTray.exe και btwins.exe , πάμε στον φάκελο C:\Drivers\WIN\Patch , κάνουμε copy τα αρχεία BTTray.exe , και BTStackServer.exe , και τα κάνουμε paste στον φάκελο C:\Program Files\IBM\Bluetooth Software αντικαθιστώντας τα είδη υπάρχων αρχεία . Πάμε τώρα στο c:\windows (ή winnt)\system32 , βρίσκουμε το αρχείο wbtapl.dll και του κάνουμε rename σε wbtapl.old . Κάνουμε copy από το C:\Drivers\WIN\Patch το αρχείο wbtapl.dll και το κάνουμε paste στο c:\windows\system32 . Κάνουμε ένα restart το pc μας και μόλις φορτώσουν τα windows βάζουμε το bluetooth ( αυτό το καταραμένο ma700 ) στην usb . Τα windows θα ψάξουν να βρουν driver για το ma700. Λογικά θα βρούνε από μόνα τους κάποιους και θα τους εγκαταστήσουν. Δεν πρόκειται να δουλέψουν όμως . Αν σας ζητήσουν να επιλέξετε εσείς τους drivers που θέλετε, επιλέξτε το inf αρχείο που κατεβάσατε στην αρχή ( btwusb.inf ). Κάντε την εγκατάσταση , κάντε ένα restart το pc και είστε έτοιμοι. ( θα καταλάβετε ότι όλα είναι εντάξει από το μπλε εικονίδιο στην μπάρα των windows δίπλα από το ρολόι. Το σηματάκι του bluetooth θα είναι άσπρο ). Στην περίπτωση που τα windows έχουν εγκαταστήσει από μόνα τους τους δικούς τους drivers τότε θα πρέπει να πάτε από το control panel – system – hardware - device manager , να επιλέξετε το ma700 , να κάνετε δεξί κλικ πάνω του , να διαλέξετε properties - driver – update driver , istall from a list or specific location (advanced) , next , διαλέγουμε το αρχείο inf που έχουμε κατεβάσει και προχωράμε στην εγκατάσταση. Αυτό ήταν φίλοι μου. Το bt μας είναι έτοιμο να δουλέψει. Σε περίπτωση που δεν δουλεύει , έχετε παραλείψει κάποιο βήμα η δεν κάνατε ακριβός ότι γράφω. Το έχω δοκιμάσει σε 4 διαφορετικά pc και τις 4 φορές δούλεψε κανονικά. Αυτός ο τρόπος πιθανόν να ισχύει και με άλλα bt που έχουν πρόβλημα και όχι μόνο για το ma700 . Aυτή η πατεντα παιδια ξέρετε αν πιανει και στο ΜΑ-720 που εχω? Και αν όχι μήπως ξέρει κανεία κάποια άλλη ατέντα ώστε να μπορώ να στείλω αρχεία με δεξί κλικ και όχι με το πρόγραμμα της mobile action? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis147 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 yparxei kapoio site me themes gia to 6260 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Φιλε μου υπαρχει το zedge.no ,mobile9.com Το σημαντικοτερο παντως που πρεπει να ξερεις ειναι οπου βρεις θεματα για το 6600 κατεβασε τα αφοβα,αφου κανουν και για το 6260. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Παιδιά, ένας φίλος μου έχει το 6260 και παραπονιέται ότι όταν βάζει ορισμένους ήχους .amr για ήχο κλήσης, σε όποιο επίπεδο και αν ρυθμίσει την ένταση από το προφίλ, είτε χαμηλά είτε δυνατά, ο ήχος ακούγεται στο μέγιστο. Eίναι κάποιο bug??? Μήπως ο φίλος δεν κάνει κάτι σωστά??? Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση firmware, σε περίπτωση που φταίει αυτό??? Το τηλέφωνο το αγόρασε πρόσφατα, οπότε πιστεύω είναι εντός εγγύησης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παιδιά, ένας φίλος μου έχει το 6260 και παραπονιέται ότι όταν βάζει ορισμένους ήχους .amr για ήχο κλήσης, σε όποιο επίπεδο και αν ρυθμίσει την ένταση από το προφίλ, είτε χαμηλά είτε δυνατά, ο ήχος ακούγεται στο μέγιστο. Eίναι κάποιο bug??? Μήπως ο φίλος δεν κάνει κάτι σωστά??? Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση firmware, σε περίπτωση που φταίει αυτό??? Το τηλέφωνο το αγόρασε πρόσφατα, οπότε πιστεύω είναι εντός εγγύησης. Όχι δυστυχώς τα amr παίζουν απίστευτα δυνατά στο 6260 που δε μπορείς καν να ακούσεις καθαρά τι λένε από την ένταση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Όχι δυστυχώς τα amr παίζουν απίστευτα δυνατά στο 6260 που δε μπορείς καν να ακούσεις καθαρά τι λένε από την ένταση Διορθώνεται με κάποια αναβάθμιση firmware??? Παρεπιπτόντως, ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση firmware?? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Συγχρονιζει με το outlook τα notes-σημειωσεις ή μονο τα τηλεφωνα, ημερολογιο, και εργασιες;;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Διορθώνεται με κάποια αναβάθμιση firmware??? Παρεπιπτόντως, ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση firmware?? Τώρα να σου πω την αλήθεια δε ξέρω γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, εγώ έχω πάντως την 3.0448.0 έχω και θυμάμαι ότι σίγουρα είχε βγει μία ακόμα μετά αλλά σίγουρα εδώ και ένα εξάμηνο που έχω να το χρησιμοποιήσω θα βγει και καμιά πιο νέα. Με αυτή που έχω πάντως είχε διορθωθεί το πρόβλημα με το να κάνει κενά κάθε 5δεύτερα όταν παίζει ένα amr αρχείο τώρα να διορθώθηκε και η ποιότητα μετέπειτα δε ξέρω αλλά γενικά το 6260 δεν είχε και πολύ καλή ηχητική ποιότητα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallx Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 hi 2 all:) θελω να παρω 1 μεταχειρισμενο 6260 plz πειτε μου καποια σημεια που πρεπει να προσεξω οκ ξερω για ιμει και διβασα πιο πανω για στραβες οθονες κατι αλλο? thnx εκ των προτερων:ninja: Παράθεση gimme gimme shelter :ninja: and i've been putting out the fire with gasoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis147 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Φιλε μου υπαρχει το zedge.no ,mobile9.com Το σημαντικοτερο παντως που πρεπει να ξερεις ειναι οπου βρεις θεματα για το 6600 κατεβασε τα αφοβα,αφου κανουν και για το 6260. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts