Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Geia xara pedia eimai enas news katoxos enos 6260 edw kai 2 bdomades sxedon kai opos panta klasika oloi oi neoi exoun apories... :rolleyes:

Se genika plesia eimai poli eyxaristimenos me to kinito toso se litourgies oso kai se emfanisi ( design ) alla paratirisa to e3eis kai exw mia pio geniki aporia...

Ta koumpia ta opia briskonte sthn o8oni apo katw (navigation buttons) sto kinito mou paratirisa oti einai kapos xalara kai pigenoun aristera de3ia (elafros) kata thn diarkia pou ta xrisimopio.... exw lipon ayth thn aporia mipos einai kati prob. kateskebastiko sto diko mou montelo h genika paei etsi se ola.... :worry:

thnx

Ξέρει κανείς αν το 6260 μπορεί να διαβάζει αρχεία word-excell-power point?Κι αν ναί σε τι ποιότητα,ειδικά τα power point....?

iparhei to quick office pu kata tin gnomi mu ta vgazei se arketa kali piotita se shesi me to megethos tis othonis tu kinitu

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Καλησπέρα!

Αγόρασα μια καινούργια κάρτα μνήμης και έχω μια απορία

Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω απο την παλιά κάρτα τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στην καινούργια; Το μόνο που αντέγραψα ήταν εικόνες, μουσική και βίντεο. Τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν.

Θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσω εκ νέου;

Καλησπέρα!

Αγόρασα μια καινούργια κάρτα μνήμης και έχω μια απορία

Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω απο την παλιά κάρτα τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στην καινούργια; Το μόνο που αντέγραψα ήταν εικόνες, μουσική και βίντεο. Τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν.

Θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσω εκ νέου;

Mε εναν card reader θα μπορεσεις να αντιγραψεις ολο το περιεχομενο της παλιας καρτας στην καινουργια ,αφου πρωτα εχεις κανει αντιγραφη την παλια καρτα στο pc σου και εχοντας διαλεξει στο pc να φαινονται τα hidden files & folders.

Ετσι θα εχεις την δυνατοτητα να κανεις copy την παλια στην καινουργια καρτα.

Aλλιως ,θα πρεπει να περασεις τις εφαρμογες απο την αρχη.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σε ευχαριστώ nervous για την άμεση απάντηση

Αγόρασα και ένα card reader, μάλιστα αυτόν χρησιμοποίησα για να κάνω την αντιγραφή αλλά δεν είχα βάλει να φαίνονται τα κρυμμένα files.

Μήπως ξέρει κανείς ποιό δοκιμασμένο eticamcorder δουλεύει για το συγκεκριμένο τηλέφωνο? είχα το 3650 και είχα το πρώτο τράβηξα μερικά βιντεάκια αλλά τώρα με το 6260 δεν μπορώ να τα δώ. Καμιά ιδέα;

Ναστε καλά

• 2 weeks later...

Kalimera paidia mia erwthsh na kanw exw to problima prospa8o na sinxroniso to 6260 me ir me pc me ma 620 alla gia kapio logo diskola entopizonte oi iperi8res prepi na kanw akrobatika me to kinito kai ka8isteri iperbolika h metafora ton opion arxeiwn metafero... tis idies iperi8res xrisomopiousa kai me to palio mou nokia kai den ixa kana tetio prob... exei sinantisi kaneis kati paromio h exei kaneis kamia idea th mporei na fteei ???

thnx

Έτσι είναι σε όλα τα ΝΟΚΙΑ 6260 που έχω δει!Προσωπικά είχα μια εμπειρία 3 μηνών με ένα 6260 και η αλήθεια είναι οτι καθυστερει ΚΑΙ να στειλει δεδομενα στο PC αλλά και να πάρει δεδομενα από PC.

Πέρισυ το Δεκεμβριο πήρα με πριμοδότιση ένα ΝΟΚΙΑ 6260 το οποίο όπως προανέφερα το χρησιμοποίησα 3 μηνες.

 iPhone 3G S⃣

Hi! Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα μνήμης για το 6260 κ θα ήθελα τις εμπειρίες σας.

ποιές κάρτες είναι συμβατές με το 6260;

οι dual voltage είναι;

σκέφτομαι συγκεκριμένα την παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=666&Catalog_Id=10&Product_Id=278822&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=14

TRANSCEND Dual Voltage 512RS-MMC

τι λέτε;

Thanx!

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Hi! Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα μνήμης για το 6260 κ θα ήθελα τις εμπειρίες σας.

οι dual voltage είναι;

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=666&Catalog_Id=10&Product_Id=278822&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=14

τι λέτε;

Thanx!

Οι καρτες που ειναι συμβατες με το 6260 ειναι οι rs mmc και dv-rs-mmc(mmc-mobile)!Σου προτεινω dv rs mmc για μελλοντικη χρηση, ταιριαζει στις περισσοτερες συσκευες!Εγω εχω την trancend αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Παναγιώτης

Thanx! κ η μεταφορά των εγκατεστημένων εφαρμογών πώς μπορεί να γίνει από τη μία κάρτα στην άλλη χωρίς card reader? αν κανω backup την παλιά κάρτα μέσω pcsuite k μετά restore στη νέα, θα δουλέψει;

κ κάτι ακόμα,αν δε σας πειράζει...

Κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει κάποιον PDF reader στο 6260?

δοκιμάζω το acrobat μα δεν εγκαθίσταται. μου βγάζει installation complete μα το πρόγραμμα δεν υπάρχει πουθενά, ούτε έχει μειωθεί ο ελεύθερος χώρος της κάρτας.

το PDF+ μόλις πάω να ανοίξω ένα PDF που έχω στην κάρτα, κλέινει.

το Netfront μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη για να ανοίξει το κείμενο. το κείμενο είναι 1ΜΒ, στην κάρτα υπάρχουν ελεύθερα 10ΜΒ κ στο τηλέφωνο άλλα 5.5ΜΒ!

Thanx again!

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

dina απ'οτι θυμαμαι το pdf+ ειναι σχετικα παλια εφαρμογη και ισως για αυτο δεν τρεχει στο 6260.

Το adobe reader που ειχε βγαλει η ιδια η adobe ηταν για τα κινητα με Symbian OS v8.0a ισως για αυτο δεν σου ετρεχε.

Το τελευταιο που λες δεν το εχω δοκιμασει ποτε και δεν ξερω γιατι δεν σου ετρεχε.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

οι dual voltage είναι;

τι λέτε;

Thanx!

Πάντως η Dual Voltage RS-MMC Kingston 512 MB που δοκίμασα στο Nokia 6260 δε δούλευε σωστά και μετά από επικοινωνία με την Kingston την επέστρεψα στο κατάστημα απ' όπου την αγόρασα. Αντ' αυτής πήρα την απλή και φθηνή APACER RS MULTIMEDIA CARD 512MB (http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=186783) η οποία και δουλεύει άψογα.

κ κάτι ακόμα,αν δε σας πειράζει...

Κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει κάποιον PDF reader στο 6260?

δοκιμάζω το acrobat μα δεν εγκαθίσταται. μου βγάζει installation complete μα το πρόγραμμα δεν υπάρχει πουθενά, ούτε έχει μειωθεί ο ελεύθερος χώρος της κάρτας.

το PDF+ μόλις πάω να ανοίξω ένα PDF που έχω στην κάρτα, κλέινει.

Εγω πάντως το pdf+ χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα..

Συγκεκριμένα την έκδοση "pdfplus_v136-XiMPDA".

Αν θες δως μου το mail σου να στο στείλω..

"Δεν υπάρχει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις κάτι σωστά,

αλλά πάντα υπάρχει ο χρόνος για να προσπαθήσεις ξανά..!!"

:baby:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ 6260 ΤΟΥ(ΟΠΩΣ:ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ(ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΩΝ midi,sis και jar ΜΕΣΩ BLUETOOTH KAI ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ) ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ PREVIEW TOY MYPHONE?ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ 6260 ΤΟΥ(ΟΠΩΣ:ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ(ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΩΝ midi,sis και jar ΜΕΣΩ BLUETOOTH KAI ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ) ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ PREVIEW TOY MYPHONE?ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ?

και τα δυο που λες ειναι γλωστο γιατι γινεται. το πρωτο γιατι δεν υπαρχει η επιλογη για αποθηκευση των μηνυματων στην καρτα μνημης, το οποιο λυνεται με την εφαρμογη MsvDriveE και το δευτερο γιατι ειναι κλειδωμενα τα συγκεκριμενα αρχεια λογω πνευματικων δικαιωματων που επισης λυνεται με εφαρμογη και δε θα'χεις κανενα προβλημα.:)

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑΤΗ ΒΡΩ?(ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑΤΗ ΒΡΩ?(ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

οπως εχουμε ξαναπει...http://www.iphone-forum.org, κανεις register και log in και μετα ψαχνεις και κατεβαζεις οτι χρειαστεις;)

Xerei kaneis pou mporw na vrw se PDF i kati to manual tou kinitou?

Μιλας για το user manual ,ετσι?

Μα φυσικα που αλλου : στην σελιδα της νοκια

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,60829,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα!

Ρε παιδιά ένα προβλημα...

Όταν έχω συνδεδεμένο το Handsfree (ΟΧΙ Bluetooth) και αφού έχω πατήσει το πράσινο για να ξεκινήσω τη κλήση το τηλέφωνο κάνει reset 9 στις 10 φορές!

Το έχετε ξανακούσει?

Σημειωτέον...με αναβάθμιση λογισμικού πάλι δεν διορθώθηκε! :confused:

Παιδιά, πως γίνεται να μην ανοίγει η κάμερα όταν στρίβω το τηλ; γιατί θέλω να χρησ άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες κλπ και μέτά γίνεται μπέρδεμα

Ευχαριστώ