nikoleon Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Τα vodafone shops δεν το έχουν φέρει ακόμα αν δεν κάνω λάθος. Για σύνδεση στο vodafone 60 ρίξε μια ματιά στο http://www.plaisio.gr, προς το παρόν όμως ο server του είναι down... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Κ εμενα το ΟΤΕShops μου ειπε απο Δευτερα το φερνουν...Δευτερα απογευμα το πηρα! Την προηγουμενη βδομαδα ειχα παει σε εναν Γερμανο ενως φιλου και επαιξα αρκετη ωρα με το δικο του 6260, και ενα S700. Εκει ηταν που αποφασισα τελικα να παρω το 6260 γιατι στο S700 αξιζει ΜΟΝΟ η καμερα που ειναι απιστευτη οντως...αλλα συνολικα το 6260 ειναι καλυτερο και απο πλευρας λογισμικου, και γρηγορο ειναι οταν γραφεις μηνυματα, και για μενα η καμερα δε μετραει τοσο. Ποιο πολυ θελω να εχω συνολικα ενα καλο κινητο. Οποτε... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 η θηκη του 6260 νοκια μετα απο ποσο καιρο θα ερθει? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Ρε παιδια συγχωρεστε με αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω 27 σελιδες και θελω να ρωτησω κατι για το 6260. -Για να μιλησεις σε εισερχομενη κλιση πρεπει να το ..."ξεδιπλωσεις" ? -Καρτα μνημης εχει και αν ναι ποσα ΜΒ??? -Ringtones mp3 δεχεται??? -Θηκη ζωνης εχει ερθει για το κινητο ή μηπως κανει καποια απο αλλο Nokia ??? -Η οθονη ειναι οσο μεγαλη φαινεται ??? -Αυτονομια σαν του 6600 ??? Οποιος μπορει ας μου απαντησει.Ευχαριστω. :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 8 Νοέ. 2004 , 16:20) Ρε παιδια συγχωρεστε με αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω 27 σελιδες και θελω να ρωτησω κατι για το 6260. -Για να μιλησεις σε εισερχομενη κλιση πρεπει να το ..."ξεδιπλωσεις" ? -Καρτα μνημης εχει και αν ναι ποσα ΜΒ??? -Ringtones mp3 δεχεται??? -Θηκη ζωνης εχει ερθει για το κινητο ή μηπως κανει καποια απο αλλο Nokia ??? -Η οθονη ειναι οσο μεγαλη φαινεται ??? -Αυτονομια σαν του 6600 ??? Οποιος μπορει ας μου απαντησει.Ευχαριστω. :) :) :) 1) Αν το έχεις με την οθόνη γυρισμένη προς τα έξω όχι, αλλιώς ναι. 2) Ναι, 32 ΜΒ. 3) Ναι. 4) Μάλλον όχι, αλλά σίγουρα θα του ταιριάζει η οριζόντια θήκη του 3650. Θα "πλέει" όμως λίγο μπρος-πίσω. 5) Ναι, μεγάλο τηλέφωνο, μεγάλη οθόνη. 6) Ναι. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Μπορεις δηλαδη να μιλησεις στο Browse Mode ε;; Ρε σεις ποτε θα ερθει ξανα;;; Θελω να το παρω! ΑΝΤΕΕΕ!! Ξερει κανεις κανενα νεο; Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoleon ( 8 Νοέ. 2004 , 14:56) 1) Αν το έχεις με την οθόνη γυρισμένη προς τα έξω όχι, αλλιώς ναι. 2) Ναι, 32 ΜΒ. 3) Ναι. 4) Μάλλον όχι, αλλά σίγουρα θα του ταιριάζει η οριζόντια θήκη του 3650. Θα "πλέει" όμως λίγο μπρος-πίσω. 5) Ναι, μεγάλο τηλέφωνο, μεγάλη οθόνη. 6) Ναι. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τι εννοεις : Αν το έχεις με την οθόνη γυρισμένη προς τα έξω όχι, αλλιώς ναι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 8 Νοέ. 2004 , 17:43) Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τι εννοεις : Αν το έχεις με την οθόνη γυρισμένη προς τα έξω όχι, αλλιώς ναι. η οθονη κανει πληρη περιστροφη.δηλ. οπως το βλεπεις οταν ειναι κλειστο,το αντιθετο δηλ. με την οθονη προς τα εξω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 To κινητό παραμένει ακόμα άφαντο αφού σήμερα που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει η nokia να στείλει ούτε κομμάτι αφού υπάρχει έλλειψη από έξω αλλά μέσα στη βδομάδα μάλλον θα έρθει και πάλι. Ιδιαίτερα θετικό review από http://www.allaboutsymbian.com που χαρακτηρίζει το κινητό κορυφαίο. Μερικές παρατηρήσεις του "It takes all the best features of the previous phones and adds some new twists (literally) of its own to end up as the best Symbian phone you can buy at the moment, and maybe, the best Smartphone you can buy." "Is it better than any other Smartphone out there? Well it’s certainly the best Series 60 phone I have used, and, although it pains me to say it, it's far better than the MPX200 (not as stylish though)." η ολοκληρωμένη παρουσίαση http://www.allaboutsymbian.com/features/viewarticle.php?id=119 Εγώ βλέπω να το παίρνω το τηλεφωνάκι και μέχρι το 2005 που θα βγει το 3230 βλέπουμε... Ίσως βγάλει και κανένα άλλο πιο ομορφούτσικο τηλεφωνάκι ως τότε η nokia γιατί το 3230 σε αυτό το τομέα ψιλοπάσχει ιδίως μπροστά στο 6260 που δείχνει ιδιαίτερα πολυτελές!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Eμενα μου αρεσουν τα clamshell phones...γιαυτο δε με εντυπωσιαζει το 3230. Δεν εχω την απαιτηση να βγαζει καλες φωτο το κινητο...αφου ειναι...κινητο! Αντε να δουμε ποτε θα ερθει. Εμενα μου ειπαν απο την αλλη βδομαδα στα σιγουρα... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 9 Νοέ. 2004 , 10:17) Αντε να δουμε ποτε θα ερθει. Εμενα μου ειπαν απο την αλλη βδομαδα στα σιγουρα... Αυτό με την άλλη βδομάδα το ακούω εδώ και 4 εβδομάδες απλά είναι μια κοινότυπη απάντηση γι' αυτούς ούτε που ξέρουν πότε θα έρθει. Βασικά το 3230 δείχνει ιδιαίτερα ψευτοκατασκευή αλλά υπερτερεί σε δυνατότητες αλλά το θέμα είναι ότι αργεί να έρθει γιατί δε μπορεί κάποιος να διαβεβαιώσει ότι θα έρθει το Γενάρη και όχι το Φλεβάρη ή το Μάρτιο αφού όλοι οι μήνες ανήκουν στο Q1. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Παιδιά και στην Κύπρο έχουν τελειώσει!Θα φέρουν είπαν!Δε ξέρω πότε!Ελλάδα πόσο τα δίνουν??Εδώ 600 ευρώ τελική(350 λίρες)από νοκια shop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 9 Νοέ. 2004 , 15:24) Παιδιά και στην Κύπρο έχουν τελειώσει!Θα φέρουν είπαν!Δε ξέρω πότε!Ελλάδα πόσο τα δίνουν??Εδώ 600 ευρώ τελική(350 λίρες)από νοκια shop! Πόσο;;;; 600 €;;; Ήμαρτον, εδώ κάνει 385€ στη nokia και από 400-420€ σε άλλα καταστήματα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 € 362 σε ΟΤΕShop...αντε να τους ερθει! Το θελωωωωω... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 9 Νοέ. 2004 , 16:17) € 362 σε ΟΤΕShop...αντε να τους ερθει! Το θελωωωωω... http://www.ote-shop.gr/business/mob_nok6260.htm 362,70€ αλλά χωρίς ΦΠΑ δηλαδή 428€ τελική, αρκετά ακριβό εκτός κι αν έχεις επιδότηση. Αλήθεια ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας ήδη κάτοχος του 6260 παιχνίδια n-gage στο κινητό;; Διάβασα στο howardsforum το παρακάτω και με χάλασε... "and the worst thing of all, NONE OF MY NGAGE GAMES WORKED ON THIS PHONE ! maybe thats why i hate it...no ngage games" Αλήθεια ισχύει αυτό;; Ε τι δηλαδή να μην απολαμβάνουμε και μερικά n-gage games και μεις στο κινητό μας... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Εχω €110 επιδοτηση. Ημουν μεταξυ του 6260 και του S700...αλλα θα παρω το ΝΟΚΙΑ γιατι το S700 ειναι λιγο ακυρο τηλεφωνο...απλα μονο καλες φωτος βγαζει! Κατα τ’αλλα ειναι ιδιο με το Κ700! Δε μου απαντησατε ομως...μπορεις να απαντησεις τηλεφωνημα, και να μιλησεις κανονικα οταν το τηλεφωνο ειναι σε browse mode? Εχει κανενας κανενα videaki τραβηγμενο απο 6260; Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Τηλεφώνησα σήμερα στο Nokia Shop της Κηφισιάς και μου είπαν ότι έχουν παραγγείλει και ίσως να το έχουν και αυτή την εβδομάδα. Anyway, όποιος το πετύχει σε Nokia Shop ας ποστάρει να μας ενημερώσει, ιδιαιτέρως δε αν το έχουν φέρει και σε μαύρο χρώμα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Υπαρχουν προγραμματα για full οθονη στη φωτογραφια του καλουντος και για αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιαου οπως στο 6600 για το 6260 ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (10 Νοέ. 2004 , 15:41) Υπαρχουν προγραμματα για full οθονη στη φωτογραφια του καλουντος και για αυτοματο κελιδωμα πληκτρολογιαου οπως στο 6600 για το 6260 ??? Όχι ακόμα, αναμένεται σύντομα να βγουν και οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των ήδη υπάρχοντων προγραμμάτων από 7610/6600 συμβατές και με το 6260, ακόμα τίποτα όμως... :( Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 9 Νοέ. 2004 , 17:27) Εχω €110 επιδοτηση. Ημουν μεταξυ του 6260 και του S700...αλλα θα παρω το ΝΟΚΙΑ γιατι το S700 ειναι λιγο ακυρο τηλεφωνο...απλα μονο καλες φωτος βγαζει! Κατα τ’αλλα ειναι ιδιο με το Κ700! Δε μου απαντησατε ομως...μπορεις να απαντησεις τηλεφωνημα, και να μιλησεις κανονικα οταν το τηλεφωνο ειναι σε browse mode? Εχει κανενας κανενα videaki τραβηγμενο απο 6260; φυσικά και μπορείς. εγώ πάντα έτσι μιλούσα. με καλούσαν το γύρναγα ανάποδα και αποδεχόμουν την κλίση (με το πολυπλήκτρο και όχι με το πράσινο γιατί ήταν καλυμμένο από την οθόνη). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 eho video apo 6260 alla einai megalo den mporo na to anevaso,opoios to thelei as moy steilei to email toys,einai 3mb!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Τα wallpapper για να καλυπτουν ολη την οθονη τι μεγεθος πρεπει να εχουν ???? Ευχαριστω. :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juanito Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (10 Νοέ. 2004 , 17:18) Τα wallpapper για να καλυπτουν ολη την οθονη τι μεγεθος πρεπει να εχουν ???? Ευχαριστω. :) :) :) 174x132 Παράθεση mobile is my middle name Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 9 Νοέ. 2004 , 17:27) Εχω €110 επιδοτηση. Ημουν μεταξυ του 6260 και του S700...αλλα θα παρω το ΝΟΚΙΑ γιατι το S700 ειναι λιγο ακυρο τηλεφωνο...απλα μονο καλες φωτος βγαζει! Κατα τ’αλλα ειναι ιδιο με το Κ700! Δε μου απαντησατε ομως...μπορεις να απαντησεις τηλεφωνημα, και να μιλησεις κανονικα οταν το τηλεφωνο ειναι σε browse mode? Εχει κανενας κανενα videaki τραβηγμενο απο 6260; καλες? :lol: :lol: :lol: Εγω μαι φορα το ειδα κ ηταν πραγματικα ΠΟΛΥ ασχημες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος juanito (10 Νοέ. 2004 , 15:32) 174x132 Ευχαριστω.Αυτο οταν η φωτο ειναι "κατακορυφη".Οταν ομως ειναι "οριζοντια" για να μην παραμορφωνεται και να καλυπτει το δυνατον μεγαλυτερο μερος της οθονης ποσο πρεπει να ειναι ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts