Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

emena to ixio sta .wav ine IPERVOLIKA dinato :!: sta mp3 metrio. ke exw piasi polla kinita... to megalo - gia mena ine oti den exi mmc-messaging...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αν και δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για να ρωτησεις, τα 2 τηλεφωνα ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Και να που οι περισσοτεροι είχαμε δικιο. Η νεα προταση της ΝΟΚΙΑ ακουει στο ονομα 3230 και αντε τωρα παλι αλλαγη μήπως και καταφέρουμε να κρατησουμε ενα ολοκληρωμενο series 60 τηλεφωνο στα χέρια μας. Και φυσικα ποτέ δεν θα έχουμε αυτη την δυνατότητα γιατι οι καιροι αλλάζουν και ολοενα ενσωματώνονται νεες δυνατοτητες στα πολυτιμα gadget μας αλλα στην προκείμενη περιπτωση βλέπουμε οτι γίνεται βέλτιωση συσκευής (με άλλο βεβαίως look)με άλλο όνομα. και που να κατσεις τώρα να εξηγείς τον siemensakia οτι η νόκια είναι σοβαρη εταιρία με αυτα που κάνει!!!!! και πώς να σε πιστεψει την ώρα που εσυ τον κορόιδευες που του καναν συνέχεια αναβαθμίσεις στην ίδια την συσκευή του. Ενω εσυ περνεις κάθε 4 μήνες νέο τηλέφωνο...........

εχουν να φάνε πολύ κραξιμο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 2 Νοέ. 2004 , 21:15)

Αν και δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για να ρωτησεις, τα 2 τηλεφωνα ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες.

Kαι που ειναι το καταλληλο μερος;

Ας μου πει καποιος σας παρακαλω τι θα επερνε και γιατι;

Μια παρεα ειμαστε, ας βοηθαμε ο ενας τον αλλον...

Το εχει θεσσαλονικη στον Γερμανο (Αριστοτελους και Μητροπολεως)

Το ειδα και δεν μου αρεσε ηποιοτητα κατασκευης και εφυγα , ουτε καν ρωτησα ποσο εχει.

....

Θα με βοηθισει καποιος σας παρακαλω; Τι θα περνατε εσεις;

Εχει flash το 6260;;

Κατι ακομα...βλεπετε ειμαι σε μεγαλο διλλημα...το 6260 εμφανιζει φωτο οταν καποιος σε παιρνει τηλεφωνο;;;

Φλάς δεν έχει. Μπορεί να δεχτεί όμως ένα πρόσθετο αξεσουάρ απο κάτω το οποίο έχει και ξεχωριστή μπαταρία για να μην καταναλώνει αυτή του κινητού.

Φυσικά και μπορείς να δεις τον καλούντα. Όπως και σε όλα τα series 60.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 3 Νοέ. 2004 , 11:32)

Το κατάλληλο μέρος για να συζητάς τέτοια θέματα είναι οι Διαξιφισμοί .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fou ( 3 Νοέ. 2004 , 12:51)

Το εχει θεσσαλονικη στον Γερμανο (Αριστοτελους και Μητροπολεως)

Το ειδα και δεν μου αρεσε ηποιοτητα κατασκευης και εφυγα , ουτε καν ρωτησα ποσο εχει.

Sthn A8hna omws den yparxei pou8ena,h epomenh paralavh einai agnwsto pote 8a ginei.

Proswpika kai emena to kinhto mou fanhke poly "ligo",den proorizetai gia mena ayto pou 8elw na agorasw allwste...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 3 Νοέ. 2004 , 11:32)

Μια παρεα ειμαστε, ας βοηθαμε ο ενας τον αλλον...

6260 βεβαια γιατι ειναι smartphone

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron ( 3 Νοέ. 2004 , 09:02)

Και να που οι περισσοτεροι είχαμε δικιο. Η νεα προταση της ΝΟΚΙΑ ακουει στο ονομα 3230 και αντε τωρα παλι αλλαγη μήπως και καταφέρουμε να κρατησουμε ενα ολοκληρωμενο series 60 τηλεφωνο στα χέρια μας. Και φυσικα ποτέ δεν θα έχουμε αυτη την δυνατότητα γιατι οι καιροι αλλάζουν και ολοενα ενσωματώνονται νεες δυνατοτητες στα πολυτιμα gadget μας αλλα στην προκείμενη περιπτωση βλέπουμε οτι γίνεται βέλτιωση συσκευής (με άλλο βεβαίως look)με άλλο όνομα. και που να κατσεις τώρα να εξηγείς τον siemensakia οτι η νόκια είναι σοβαρη εταιρία με αυτα που κάνει!!!!! και πώς να σε πιστεψει την ώρα που εσυ τον κορόιδευες που του καναν συνέχεια αναβαθμίσεις στην ίδια την συσκευή του. Ενω εσυ περνεις κάθε 4 μήνες νέο τηλέφωνο...........

εχουν να φάνε πολύ κραξιμο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

ας περιμενουμε,που ξερεις μπορει να βγει σαν το 6260

εγω το πηρα απο τη cosmote στη γλυφαδα παρε τηλ. στα κεντρικα των καταστηματων και ρωτα που υπαρχει εγω ετσι το εκανα και το εχω απο τη προπροηγουμενη πεμπτη!!!!!!!!!ειναι απλο ρε παιδια!!!απλα λιγο ψαξιμο θελει (βεβαια αν εχεις χρονο μην παρεξηγηθουμε!!!) ;-)

Ευχαριστω πολυ...τελικα το 6260 θα παρω. Τα ειδα και τα 2, ζωντανα! Επαιξα λιγο μαζι τους...και κατεληξα!

Το S700 ειναι ιδιο με το Κ700 απλα εχει καλυτερη καμερα και οθονη! Μενου ΙΔΙΟ ακριβως...!

Το 6260 εχει πολυ περισσοτερες λειτουργιες και πολυ ποιο φθινο!

Τωρα...περιμενω να το φερουν τα καταστηματα γιατι εχει τελειωσει απο παντου!

Nα κανω μια ερωτηση...το 6260 παιζει ηχο ΜΡ3 σαν κυριως ηχο κλησης; Αν θελω ας πουμε να βαλω ενα κομματι ΜΡ3 σαν ηχο να χτυπαει οταν με παιρνουν τηλεφωνο...μπορω; Θα χτυπαει;

Ευχαριστω...

Παίδες, σε μαύρο χρώμα έχει κυκλοφορήσει ή ακόμα?

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 4 Νοέ. 2004 , 20:12)

Nα κανω μια ερωτηση...το 6260 παιζει ηχο ΜΡ3 σαν κυριως ηχο κλησης; Αν θελω ας πουμε να βαλω ενα κομματι ΜΡ3 σαν ηχο να χτυπαει οταν με παιρνουν τηλεφωνο...μπορω; Θα χτυπαει;

Ευχαριστω...

Ναι, οπως ακριβως στα 7610 και 6670 :)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Pedia skeftome sovara na paro to 6260...ALLA !!!....Se ena alo forum vrika ena pou ehi 6260 ke lei oti kani copy stin mmc kapia programata .sis ta kani install stin mmc alla den litourgoun eno ta kani install stin phone memory ke ine mia hara. Lipon mipos afto simveni giati ta programata isos na min ine simvasima me to kinito i aplos den ginete na kanis install stin mmc ???

http://www.danasoft.com/sig/Stitch19.jpg

www.moddincy.com

www.moddincy.com

www.moddincy.com

Μερικά προγράμματα λειτουργούν στη μνήμη τηλεφώνου όποιο κινητό series 60 και αν έχεις. Μερικά που μου έρχονται στο μυαλό τώρα είναι τα pocketcounter και breakthrough. Μήπως προσπάθησε να βάλει κάποιο απο αυτά;

Δεν έχει παρατηρηθεί να έχει το 6260 κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Όλα τα προγράμματα λειτουργούν μια χαρά και στην κάρτα μνήμης αλλά και στην μνήμη του τηλεφώνου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (19 Οκτ. 2004 , 01:48)

gia to 1.eho episynapsi ena zip file me aristero mp3 kai dexi mp3 ean paizoune kai ta 2 kai mporeis na ta akouseis tote ean stereo to mp3 (pragma poy den einai) 2.KANENA Fs-caller doulevei me to 6260 episis kanena CAMERA app den doulevei mono to phillips camcoder douevei to version 1.03 kai 3. to photobase to eho ego full ean to thes steile moy to email soy na sto steilo ok?Einai 1mb se megethos eheis horo sto email soy? Ayta ;) (Kati akoma telika oloi xenerosane yparhoune 3 atoma poy poulane ta 6260 toys sto buy and sell kai fthina prepi na toys vgikan ellatomatika)

Για σου φιλε john74 μηπως μπορεις να μου στειλεις και σε μενα το PHOTOBASE samarpet@germanosnet.gr

Η' να μου πεις απο που μπορω να το κατεβασω;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Piga simera ston germano poy uparxei ston stathmo tou amarousiou kai rwrisa pote tha exoun to tlefwno kai mou eipan pws i nokia tha tous promitheusei thn deutera 8 noemvriou.

Episis mou eipan pws tha to exoun mono se asimi xrwma,enw ta 4 presale tilefwna pou parelavan ta pestrepsan giati eixan provlimata se kamera kai karta mnimis

Egw pantws to 6610i exw ki etsi mou elegan oti exei provlima ktl alla to pira kai den exw kapoio provlima

Opote to 6260 tha to parw opws kai na exei ki as prospathoun na mou pasaroun oti apothema exoun(SE k700,SE t630)