Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 8 Οκτ. 2004 , 06:34)

Mythozz, προσπάθησε να του βάλεις, σε παρακαλώ και μία κανονική MMC. Να δούμε, πρώτον, αν μπορεί να τις διαβάσει και δεύτερον, μπορεί να κλείσει το πίσω κάλυμμα. Στο 7610 έχω τοποθετήσει αρκετές MMC και τις διαβάζει χωρίς κανένα πρόβλημα, όμως δεν μπορεί να τοποθετηθεί η μπαταρία στην θέση της και να κουμπώσει το πίσω μέρος του καλύμματος. Ο μηχανισμός λειτουργίας του 6260 όμως τελείως διαφορετικός.

Αν μπορεί να διαβάσει MMC, και κλείνει και το καπάκι, τότε, τις δέχεται κανονικά. Επίσης, σε συνδιασμό με το hotswap, θα είναι οτι πιο εύχρηστο στον συγκεκριμένο τομέα.

Αλήθεια, μιας και το έφερε ο λόγος... Δεν μας είπες εντυπώσεις απο την λειτουργία του Hotswap. Είναι το πρώτο series 60, μαζί βέβαια με το n-Gage QD, με την συγκεκριμένη δυνατότητα και πάντα ήμουν περίεργος να διαπιστώσω πόσο καλά λειτουργέι. Τι διαδικασία χρειάζεται για να γίνει η αφαίρεση της κάρτας μνήμης;

1) Hot swapping είναι δύσκολο να γίνει μιας και η κάρτα είναι μέσα στο κινητό, και σε επαφή με την μπαταρία. Αν έχει λεπτά χέρια μπορείς να την αφαιρέσεις με την μπαταρία τοποθετημένη και σε λειτουργία, αλλά για τα δικά μου δάκτυλα ήταν κάπως δύσκολο. Εν τέλει ναι hot swapping υποστηρίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα απο όσο παρατήρησα. Κανονική MMC χωράει να κάτσει στις επαφές φυσικά, δεν χωράει όμως σε μήκος μιας και η πλάτη της RS-MMC ακουμπάει σχεδόν ακριβώς με την πλάτη της μπαταρίας. Ετσι όταν μπαίνει η MMC ακουμπάει αρκετά πάνω στην μπαταρία και έτσι δεν μπαίνει σε οριζόντια θέση για να κλείσει η υποδοχή, αλλά και το εξωτερικό κάλυμα. Ξεχάστε τις MMC. Δεν πρόκειται να φανούν χρήσιμες, εκτός και αν τις κολλήσετε με σιλοτέιπ παρέα με το εξωτερικό κάλυμμα. :p Δεν θα λειτουργήσουν με καμία περίπτωση με λίγα λόγια.

Για να αφαιρεθεί η μνήμη, ακοίγεις το εξωτερικό κάλυμμα, και αν έχεις ένα λεπτό πλαστικό, ή νύχια, τραβάς προς τα επάνω την θήκη της RS-MMC. Δύσκολα θα βγει επάνω και θα τραβήξεις την καρτούλα...

2) Σε browser mode εχει όλες τις δυνατότητες της κάμερας αν πρώτα φυσικά την έχεις ενεργοποιήσει. ο viewfinder είναι όπως σε όλα τα smartphones κανονικά... γεγονός που όπως ανέφερα κάνει ΣΧΕΔΟΝ αδύνατη τη σωστή λήψη μιας φωτογραφίας αφού ΚΑΜΕΡΑ και οθόνη κάνουν γωνία 90 μοιρών... Ελεος... :down: Οσο για zoom, ε 2x εχει σε μεγάλη ανάλυση... μην περιμένετε μεγαλύτερο. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 8 Οκτ. 2004 , 06:18)

Εχω διαβασει ολα τα ποστς απο την αρχη...

Ξερετε τι δεν μπορω να καταλαβω?

Ψαχνετε να βρειτε σ'ενα τηλεφωνο, πραγματα, τα οποια υπαρχει τηλεφωνο που μπορει να κανει.

Αυτο ειναι το 6230.

Τι κι αν ειναι series 40?

Οποιος θελει μπορει να το συγκρινει με το 6260.

Το μονο που δεν εχει ειναι οι εφαρμογες των series 60.

Απο κει και περα,ΟΛΑ οσα αναφερετε,τα κανει πολυ καλυτερα απο το 6260!

Εσυ φιλε Mythozz που απ'οτι καταλαβα ειναι και η δουλεια σου

τι θα ειχες να πεις ? (ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αμερόληπτα, και επειδή δεν είμαι και γνωστός για τη συμπάθειά μου στα Nokia Smartphones, θα πω πως λειτουργικά το 6230 προσφέρει πάρα πολλά που δεν προσφέρει το 6260. Πρακτικά όμως το λειτουργικό του 6260 έχει όλες τις δυνατότητες για να καλύψει έναν χρήστη ΑΛΛΟΥ είδους απο αυτόν που θα πάρει το 6230. :)

Αν ήθελα ένα πλήρες κινητό τηλέφωνο με κάποιο ΟΡΙΟ όμως στην ευελιξία και τις προοπτικές του, θα έπαιρνα το 6230. Αν ήθελα ένα δύσχρηστο smartphone με προκλητικό design, μεγάλες διαστάσεις αλλά ένα ΜΑΜΑΤΟ λειτουργικό, θα έπαιρνα το 6260. :)

Ασχετο, αλλά κανένα απο τα 2 δε θα πάρω. Θα πάρω το Χ700 που έχει όλα όσα και το 6260... και είναι τουλάχιστον εύχρηστο. :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

δε ξερω τι να κανω ειμαι σε διλλημα αξιζει αραγε το κινητο αυτο?η να περιμενω το 6630 που ετσι κι αλλιως θα το παρω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

kalimera singer diafono mazi sou dioti to 6230 ektos oti den einai series 60 h kamera tou einai aisxri exei tin xeiroteri eikona eno sto 6600 h sto 6260 einai safos kalytera! ti les??

Εμενα μου βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες.Ειδικα με την αναβαθμιση απο 3.15 σε 4.28.Τωρα μαλιστα εχει βγει και η 4.43 που θα εχει απεριοριστο χρονο ληψης βιντεο :cool:

Αλλωστε VGA καμερα δεν εχει κ το 6260? μην ξεχνας (απ'οτι διαβασα σε προηγουμενα ποστς)οτι η αναλυση του 6260 "πεφτει" οταν το πορτακι ειναι γυρισμενο σε συγκεκριμενη θεση....αλλα αυτο διορθωνεται...μ'ενα στραβολαιμιασμα μπορεις κ συ καλλιστα να βγαλεις μια φωτο 640Χ480.

Ε όχι φίλε δε μπορώ να συγκρίνω ένα series 60 με μεγάλη και ευκρινή οθόνη με ένα 6230 που έχει οθόνη απλά και μόνο σαν δείγμα. Εδώ και με το Κ700 που έχουν τουλάχιστον την ίδια ανάλυση οθόνης και πάλι η ζυγαριά κλίνει προς το 6260 γιατί πολύ απλά όποιος θέλει ένα τέτοιο τηλέφωνο το θέλει επειδή κατά κύριο λόγο είναι symbian, οπότε αν λες το μόνο που δεν έχει είναι οι εφαρμογές των series 60, είναι σα να λες πάρε έναν υπολογιστή και είναι μια χαρά το μόνο που δεν έχει είναι windows...

Ατυχες το παραδειγμα σου φιλε μου...εως και ασχετο θα ελεγα.

εγω σου ειπα να συγκρινεις τις λειτουργιες του 6230 με του 6260 και εννοουσα τις ΚΟΙΝΕΣ!!! αλλοιως τι αλλο να συγκρινεις?Αυτο θα πει αλλωστε και η λεξη "συγκριση".

Λοιπον τι θες να συγκρινουμε? την οθονη ? ναι εχεις δικιο.ειναι μικρη οντως!

σ'ολα τα υπολοιπα που εχουν κοινα τα δυο τηλεφωνα,υπερτερει το 6230.

Γιατι δεν το παραδεχεσαι?

Πηγαινε στη σελιδα της νοκια κ δες.

Πατησε την επιλογη "συγκριση τηλεφωνων" και μετα το ξανασυζηταμε.

Εγω διαλογο θελω να κανω-ουτε πορωμενος ειμαι ουτε ισχυρογνομων!!!

agaphte fil den mporeis na sigkrineis ta duo tilefona diladi 6230 me 6260 to ena einai smartphone kai to allo ena aplo tilefono. alloste to 6230 exei display size 128*128 eno to 6260 176*208. Ti na kaneis me autin tin mikri othonitsa?? Sizitisi kanoume alla kai na kanoume sigkrisi me omoia tilefona!!
Life is beautiful!:lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 8 Οκτ. 2004 , 15:44)

Αμερόληπτα, και επειδή δεν είμαι και γνωστός για τη συμπάθειά μου στα Nokia Smartphones, θα πω πως λειτουργικά το 6230 προσφέρει πάρα πολλά που δεν προσφέρει το 6260. Πρακτικά όμως το λειτουργικό του 6260 έχει όλες τις δυνατότητες για να καλύψει έναν χρήστη ΑΛΛΟΥ είδους απο αυτόν που θα πάρει το 6230. :)

Αν ήθελα ένα πλήρες κινητό τηλέφωνο με κάποιο ΟΡΙΟ όμως στην ευελιξία και τις προοπτικές του, θα έπαιρνα το 6230. Αν ήθελα ένα δύσχρηστο smartphone με προκλητικό design, μεγάλες διαστάσεις αλλά ένα ΜΑΜΑΤΟ λειτουργικό, θα έπαιρνα το 6260. :)

Ασχετο, αλλά κανένα απο τα 2 δε θα πάρω. Θα πάρω το Χ700 που έχει όλα όσα και το 6260... και είναι τουλάχιστον εύχρηστο. :p

Σ'ευχαριστω για την παραθεση σου...Ηθελα απλως να συμπληρωσω πως εντελει ο,τι κανει το 6230 το κανει σωστα κ χωρις προβληματα.

επισης παιδες να πατε να κατεβασετε τη νεα εκδοση του pc suite (v6.4).

Διορθωνει σχεδον ολα τα προβληματα ασυμβατοτητος!!! :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red ( 8 Οκτ. 2004 , 16:09)

agaphte fil den mporeis na sigkrineis ta duo tilefona diladi 6230 me 6260 to ena einai smartphone kai to allo ena aplo tilefono. alloste to 6230 exei display size 128*128 eno to 6260 176*208. Ti na kaneis me autin tin mikri othonitsa?? Sizitisi kanoume alla kai na kanoume sigkrisi me omoia tilefona!!

προσπαθησε λιγακι να μπεις στο πνευμα μου κ ξεκολλησε λιγο απο αυτον τον τροπο σκεψης.

ΟΙ λειτουργιες του 6230,γινονται σωστοτερα απ' του 6260?

ναι ή οχι?

κ εν πασει περιπτωσει αυτα που θελεις να κανεις ,στα κανει σωστα? Αν ναι , τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα...

Εμενα μου τα κανει οσα θελω κ πολυ σωστα.

Αρα κατσε κ σκεψου γιατι θελεις ενα τετοιου ειδους τηλεφωνο?

Δε σου φτανουν τα καθημερινα προβληματα,θες να βαλεις κι αλλους μπελαδες στο κεφαλι σου???

ego sumfono mazi sou einai ti eidous anagkes exeis kai psaxneis ego pou eixa to 6600 kai eixa valei polles efarmoges den eixa kanena provlima. pisteuo duskola tha afina tin katigoria ton symbian alloste eimai ok den eixa kathimerina provlimata!
Life is beautiful!:lol:

παιδια δεν ανοιγεται κανενα vs στους διαξιφισμους?εδω θελουμε να μαθουμε κανενα νεο για το κινητο κι οχι αν το φτωχο series 40 ειναι καλυτερο απο το ηγετικο και παντοδυμανο series 60 ολοι ξερουμε πιο ειναι καλυτερο οποτε καλυτερα να το πατε στους διαξιφισμους το θεμα

παντως η καμερα του 6260 πρεπει να ειναι λιγο παλουκι αλλα συνηθειο ειναι ολα πιστευω

telika MMC i RS-MMC pernei??To bluetooth einai kleidomeno nai i ohi(diladi gia apostoli sis,midi kt)l???kai telika me apps pano apo 160mb se horitikotita antexei to kinito mpories na valeis pragma i soy leei memory full ktl??
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 8 Οκτ. 2004 , 15:44)

στην αρχή (μαρτιο!!) ήθελα και εγώ να πάρω το χ700. για πέρασμα απο το 3650 σε χ700 ήταν μια χαρα. δεν μπορεις όμως να λές οτι το χ700 εχει ολλα οσα και το 6260 και να το θάβεις χαρην ευχρηστίας.

το χ700 ειναι κυριολεκτικά ενα 6600 με "ισως" καλύτερη οθόνη και σε clamshell μορφη.

το χ700 θα έχει τουλάχιστον 100 ευρώ διαφορά απο το 6260 χωρις να εχει κάτι το καινοτομικόν σε σχεση με αυτο.

το χ700 είναι απλά ενα πανέμορφο series 60 χωρίς τιποτα παραπάνω.

το 6260 ειναι ενα "πλήρες" series 60, ομορφο μεν δυσχρηστο και "μεγαλο" δε...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 ( 8 Οκτ. 2004 , 17:06)

1.telika MMC i RS-MMC pernei??

2.To bluetooth einai kleidomeno nai i ohi(diladi gia apostoli sis,midi kt)l???

3.kai telika me apps pano apo 160mb se horitikotita antexei to kinito mpories na valeis pragma i soy leei memory full ktl??

1.RS-MMC 100%

2.Mythozz, αυτό ξεχάσαμε όντως να στο ρωτήσουμε. :D

3.Σε αυτό το ερώτημα, Γιάννη δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει κανείς. Είσαι ο μόνος, απο όσους ξέρω, που εγκαθιστά ότι εφαρμογή υπάρχει. :rolleyes: Μόλις σου φέρω την 512, θα μας απαντήσεις εσύ ο ίδιος σε αυτό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 8 Οκτ. 2004 , 18:41)

ξερει κανενας αν το 6260 παιζει n-gage παιχνιδια???

Λογικά, ότι πάιζει το 7610, θα πάιζει και αυτό. Δεν αλλάζει κάτι.

Επίσης Mythozz, κάνε έναν κόπο, εγκατέστησε το application manager και πες μας στα πόσα Mhz τρέχει ο επεξεργαστής του και πόση είναι η ελεύθερη RAM.

Μα καλά, κανένας άλλος απο δω μέσα δεν το έχει πάρει το τηλεφωνάκι; Τον τρελάναμε τον άνθρωπο. :D :p

mirrorofsorrow μήπως μπορείς να μου ανεβάσεις το application manager στο konstantinos_beis@hotmail.com?

Υ.Γ. Βλέπω και Myphone Staff από χθες:)! Και εις ανώτερα! (Υ)

kalhspera se ola ta meloi.shmara piga pira po ta kentrika tis nokia sth 8essaloniki to 6260 sta 384,68 . to kinito einai apsogo apo oles tis apopis apla 8elei ligo na to ma8is sthn xrisi tou kai meta eisai ok egw to exew sini8isi kiolas .to kinito perni tis rs mmc mporis na balis omos kai tis kanonikes tis mmc me thn dia fora omos oti prepi na thn kratas me to daxtilo sou etsi oste na akoumpaei ta siderakia egw to dokjimasa kai doulebi mia xara.exei trela pragmata to kinito to bt kai oi yperi8res einai fisika kseklidotes ta plastika meroi tou kinitou einai arketa kala genika einai telio to mono pou den mou arese einai otan trabas video me to kinito kai meta patas na to dis tote to videaki psilosernete kai afto einai poli spastiko .se siggrisi tora me to 6230 to 6230 den exei na zilepsi apolitos tipota to kinito afto to exw kai to latrebw kani ta panta 8es kamera 8es sta8erotita einai to mono kinito siras 40 opou 8a tou ebaza 10 me tono.pame pali sto 6260 :) Exw zbisi oti den 8elw apo to kinito kai h mnimi tou exei paei st 7,5mb mesa sthn karta exei kati efarmoges an 8imame kala tis opies tis exw zbisi giati den me endieferan emena toulaxiston opos kai apo to kinito kapies efarmoges afta pros to paron a thn mnimi mporis na thn bgalis opote 8es se enimeroni kiolas otan anigis to kapaki oti 8a termatistoun oi litourgies ths karta kai to an eimai sigouros oti 8a thn bgalw e patas nai kai thn bgazis :) afta pros to paron kalo diabasma :)
[/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 8 Οκτ. 2004 , 18:41)

ξερει κανενας αν το 6260 παιζει n-gage παιχνιδια???

Λογικα θα παιζει οτι και το 6600/7610

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Όντως κανείς δε το πήρε το κινητό;; Εγώ περιμένω μήπως το φέρει η vodafone επειδή έχω επιδότηση. Σήμερα ρώτησα και μου είπαν ότι το περιμένουν μέσα στο μήνα αλλά δε ξέρουν τίποτα ακόμα. Επίσης επειδή ρώτησα και για το 7610 που το διαφημίζει τελευταία συνεχώς σαν vodafone live συσκευή μου είπε ότι υπάρχει και σε κανονική έκδοση στην ίδια τιμή, οπότε αισιοδοξώ ότι ίσως και το 6260 πέρα από live το φέρει και σαν απλή συσκευή αφού live δε το κόβω.

Μythozz να σε κουράσω κι εγώ λίγο με κάποιες λεπτομέρειες;;

edit: Επιτέλους και νέος χρήστης, φίλε word1983 αν μπορείς απάντησε και εσύ στις απορίες μου... Μεγειά το κινητάκι φίλε μου!!

1.Άμα έχεις μια κλήση ενώ είναι τελείως κλειστό μπορείς να το ανοίξεις να δεις ποιος είναι ή αναγκαστικά με το άνοιγμα θα απαντήσει στη κλήση;;

2.Τελικά στο camera mode αν έχεις κλήση τι παίζει;; Το απορρίπτει μόνο του;

3.Βίντεο έχει μόνο σε μικρή ανάλυση όχι και σε μεγάλη όπως 6600/7610 σωστά;

4.Όταν το έχεις κλειστό με γυρισμένη την οθόνη προς τα έξω και το χρησιμοποιείς, μπορείς ας πούμε να ανοίξεις λίγο το folder (ορθή γωνιά στο περίπου) και να πατήσεις κάποιο νούμερο -θες ας πούμε να πληκτρολογήσεις ένα-δυο γράμματα μόνο- ή είναι ανενεργό το πληκτρολόγιο και πρέπει αναγκαστικά να περιστρέψεις την οθόνη και τρέχα γύρευε;;

5. Όταν λες είναι ξεκλείδωτο το ΒΤ και οι υπέρυθρες, εννοείς σε όλα; Δηλαδή δοκίμασες να στείλεις μία φώτο ή ένα midi στο 6230 σου;; Τα στέλνει χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο τρίτο πρόγραμμα;; Έλεγξε και για ΒΤ και για υπέρυθρες αν μπορείς.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

lipon pan82

1-mporis esy na balis an 8eleis to kinito molis anigi to portaki na apantas sthn klisi pou se pernoune ala mporis kai na to apenergopihsis exw to exw energopihmeno .

2-afto 8a se gelaso den to exw dokimasi nomizw oxi pantos :)

3-h analisi tou video sto pc einai opos kai tou 6230 diladi otan blepeis to video h o8oni pou pezi einai mikri me to programa ths nokia panta tora an pezi kai me ala den ksero.

4 -opos kai na exeis girismeni thn o8oni mporis na kanis oti 8es

5-estila kai video kai eikona kai hxo sto 6230 kai to anti8eto xoris kanena apolitos problima kai xoris kapio programa .

elpizw na boh8isa episis 8a portaro kai 4 fotobrafies 2 apo to 6230 kai 2 apo to 6260 gia na dite ti a8lia nixterini lipsi exei to 6260 :)

[/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 ( 8 Οκτ. 2004 , 20:17)

5-estila kai video kai eikona kai hxo sto 6230 kai to anti8eto xoris kanena apolitos problima kai xoris kapio programa .

elpizw na boh8isa episis

Φυσικά και βοήθησες αρκετά, αλλά επειδή αυτό είναι σημαντικό και πρωτόγνωρο για series 60 (μετά και την αναβάθμιση του 6600), μιλάμε για αποστολή και μέσω υπερύθρων και μέσω ΒΤ;; Άρα είναι ξεκλείδωτα όλα , εντύπωση μου κάνει πάντως και εύχομαι να μη κλειδωθούν με κάποια μελλοντική αναβάθμιση (όπως στο 6600). Μου κάνει εντύπωση γιατί η ίδια η nokia είχε ανακοινώσει ότι λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων όλα τα νέα της μοντέλα θα είναι κλειδωμένα για την αποστολή συγκεκριμένων αρχείων. Τι να άλλαξε;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 ( 8 Οκτ. 2004 , 20:17)

8a portaro kai 4 fotobrafies 2 apo to 6230 kai 2 apo to 6260 gia na dite ti a8lia nixterini lipsi exei to 6260 :)

Αχ μη μου κάνεις τέτοια, η nokia ένα καλό έχει στη κάμερα το night mode, ο mythozz είπε ότι είναι όπως του 6600. Γιατί τόσο άθλιο, αναμένουμε φώτος με βαρία καρδιά... :(

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κωσταντίνε, σ'ευχαριστώ καταρχήν για τις ευχές σου. Στο έστειλα το application manager.

Φίλε word1983, καλορίζικο το καινούριο σου κινητάκι. Θα μπορούσες να εγκαταστήσεις το προαναφερθέν πρόγραμμα να μας πείς τις επιδόσεις τις συσκευής; Όπως επίσης και το SysInfo που μας παρέχει μια πληθώρα πληροφοριών. Αν δεν τα έχεις, πες μου. Οκ;

kai stelni kai perni kai me yperi8res kai me bt tora an alaksi se ali anaba8misi afto den to ksero basika proti fora to akouw afto !! xalia me thn nixterini to 6260 :( to video pou trabaei kai h nixterini lipsi einai xaliaaaaa an kai afta htane kala tote 8a eitane 100% apsogo .to 6230 einai pantos 100% to telio kinito siras 40 :)
[/sIGPIC]