Saleakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ έβαλα και τις 2 cm11 που κυκλοφορούν από μια μέρα να σου πω την αλήθεια δεν είδα κάποια bug αλλά έβαλα την δικιά του μου άρεσε περισσότερο την official εβαλες φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcstefan7 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 χθες ηρθε το κινητο δεν εχω προλαβει ακομα να δοκιμασω καλα ειναι λιγο νωρίς ακόμη για καλες custom χωρις bug νομιζω ασε που ειναι και και κινεζικες οι πιο πολλες και αντε να βγαλεις ακρη στα κινεζικα forum. παντως μολις βγει καλη cm ή miui rom θα το βγαλω σιγουρα το nubia os δεν μου αρεσε και πολυ λιγο που το δουλεψα. Miui εχει βγεί!! Εύχομαι να ασχοληθούν οι ντιβ και να βγάλουν την LiquidSmooth για το Ζ7 μαξ βασισμένη στο δέντρο της CM(καλύτερα να είναι οφισιαλ CM για να χει γίνει καλη δουλεία)...Πιστεύω είναι η καλύτερη ρομ που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μπορεί κάποιος αν δεν τον κάνει κόπο,με την στοκ ROM να δοκιμάσει αν λειτουργεί σωστά το Viber σε μηνύματα και σε κλήσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μπορεί κάποιος αν δεν τον κάνει κόπο,με την στοκ ROM να δοκιμάσει αν λειτουργεί σωστά το Viber σε μηνύματα και σε κλήσεις;; μια χαρα λειτουργει με την ρομ την οποια ηρθε, multilanguage ειναι, δεν εχω πειραξει τιποτα ακομα, θα το αφησω λιγο ετσι και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Το μικρόφωνο του πώς είναι;Δηλαδή οι άλλοι σε ακούν καλά και από μια απλή κλήση και από το Viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 καλύτερα μην χρησιμοποιείται το zip για το partition ακόμη το κατέβασα το link μου νομίζω μου δημιούργησε πρόβλημα δεν μπορώ να δω τις σιμ καθόλου. δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή είναι χαλασμένο το κινητό πρώτα έκανα το partition και μετά έβαλα τις sim στο κινητό οπότε μπορεί να ήταν χαλασμένο εξ αρχής αν και υποπτεύομαι ότι φταίει αυτό. έψαξα στο ίντερνετ και ψάχνω για λύση κάποιος στο xda ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα μαζί μου βρήκα κάτι οδηγίες να φτιάξω πάλι τα partition αλλά είναι κινέζικα θα επιστρέψω αν βρω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 καλύτερα μην χρησιμοποιείται το zip για το partition ακόμη το κατέβασα το link μου νομίζω μου δημιούργησε πρόβλημα δεν μπορώ να δω τις σιμ καθόλου. δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή είναι χαλασμένο το κινητό πρώτα έκανα το partition και μετά έβαλα τις sim στο κινητό οπότε μπορεί να ήταν χαλασμένο εξ αρχής αν και υποπτεύομαι ότι φταίει αυτό. έψαξα στο ίντερνετ και ψάχνω για λύση κάποιος στο xda ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα μαζί μου βρήκα κάτι οδηγίες να φτιάξω πάλι τα partition αλλά είναι κινέζικα θα επιστρέψω αν βρω κάτι Κάνε μια επανεκκίνηση και βάλε το άλλο αρχείο η κάνε πάλι εγκατάσταση τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μα μέσα στο zip που μας έδωσες είχε 2 άλλα zip το ένα για να μεγαλώσεις το partition και το δεύτερο για να το επαναφέρεις....Το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δεν βλεπω να το πειραζω οταν ερθει,το πολυ-πολυ να το ρουταρω μονο,μια χαρα μου φαινεται οπως το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 δοκίμασα 3 διαφορετικές rom τουλάχιστον cm11,official, miui σε καμία δεν λειτουργούν οι sim δοκίμασα το δεύτερο zip το πρώτο που έκανα ήταν αλλά τίποτα πάλι δοκίμασα και με fastboot με official αλλά πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 από ποιο μαγαζί το είχες αγοράσει αδερφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) δοκίμασα 3 διαφορετικές rom τουλάχιστον cm11,official, miui σε καμία δεν λειτουργούν οι sim δοκίμασα το δεύτερο zip το πρώτο που έκανα ήταν αλλά τίποτα πάλι δοκίμασα και με fastboot με official αλλά πάλι τίποτα Μην ειναι κλικαρισμενο το λειτουργια πτησης και δεν λειτουργουν? τις εβλεπε στην αρχη?Οταν το παρελαβες>? Edited October 30, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Για κανε μια μετάφραση αυτό και δες το μήπως σε βοηθήσω να βγάλεις άκρη.... http://www.muzisoft.com/shuaji/81567.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) daydream έκανα partition και μετά έβαλα σιμ στο κινητό οπότε δεν γίνεται να ξέρω tigreos έχω κανει κάποια πράγματα απο αυτό το tutorial περιμένω να κατέβει το αρχείο είναι 744mb αλλά κατεβαίνει αργά Edited October 30, 2014 by abrac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις και θα το διορθώσεις με τον οδηγό που σου έδωσα... εντωμεταξύ τo partition το άλλαξε και ο άλλος φίλος αλλά δεν είχε τέτοιο πρόβλημα με της SIM :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις και θα το διορθώσεις με τον οδηγό που σου έδωσα... εντωμεταξύ τo partition το άλλαξε και ο άλλος φίλος αλλά δεν είχε τέτοιο πρόβλημα με της SIM :X http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/help-unbrick-zte-nubia-z7-mini-t2914842/post56221359#post56221359 αυτός έπαθε περίπου το ιδιο αλλά δεν έμπαινε στο Bluetooth τα αρχεία αυτα τα έχω και εγώ, τα έκανε backup μόνο του στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ναι μόνο που αυτός στο XDA μετά το partition είχε πρόβλημα με το Wifi και το bluetooth και όχι με τις SIM.Νομίζω ότι δεν είναι ίδια περίπτωση με την δικιά σου αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 κάπου είχα δει έναν οδηγό και έλεγε να κάνεις backup πριν κάνεις αλλαγές στα partition βλακεία μου που δεν έκανα backup στα partition όχι σε cwm μέσω recovery αν βρεθεί κάποιος να έχει το z7 max και κάνει ένα backup και το ανεβάσει ίσως με βοηθήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ο οδηγός που σου έδωσα κάνει ολικό format στο κινητό και επαναφέρει και τα partition δεν θα χρειαστείς backup από άλλο.Το θέμα είναι να βγάλεις άκρη από την μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) έχει κατέβει το μισό αρχείο θα θέλει καμιά ώρα σίγουρα ακόμη για να δούμε http://bbs.nubia.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=314106&extra=&ordertype=2&page=1 εδώ είναι ο ίδιος οδηγός από το official site. Edited October 30, 2014 by abrac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 http://bbs.nubia.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=314106&extra=&ordertype=2&page=1 εδώ είναι ο ίδιος οδηγός από το official site. Πάλι στα κινέζικα είναι :( αυτό είναι το πρόβλημα στην μετάφραση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδια που μπορω να βρω την official 1.41 με αγγλικά/κινεζικα ? και αυτο το capture στα toggles τι ακριβως κανει; το απενεργοποιω αλλα δεν βλέπω καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδια που μπορω να βρω την official 1.41 με αγγλικά/κινεζικα ? και αυτο το capture στα toggles τι ακριβως κανει; το απενεργοποιω αλλα δεν βλέπω καποια διαφορα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5716985#post5716985 Επίσης, xposed για στοκ ρομ: bbs.nubia.cn/thread-187165-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5716985#post5716985 Επίσης, xposed για στοκ ρομ: bbs.nubia.cn/thread-187165-1-1.html ευχαριστω φιλε, ωραιος ο οδηγος, να ρωτησω κατι αλλο, πρεπει να περαστει custom recovery για να βαλω την official? αλλος τροπος δεν υπαρχει ; γιατι παρελαβα ακριβως οπως περιγραφεις, με multilanguage rom, με gapps, και με root το οποιο αν και υπαρχει superuser εγκατεστημενος δεν βλεπω να δουλευει, σαν να μην εχει γινει σωστα το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 είναι custom οι multilanguage με τις οποίες έρχονται τα τηλέφωνα, δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ update, οπότε μόνο με CWM μπορείς να το κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts