tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) καλησπερα παιδια μου ηρθε το τηλ. απο το to2c και ειναι multilanguge και ελληνικα..και λεει μεσα πληροφοριες nubia ui v.9.5.0 ...4.4.2 android.....αριθμος εκδοσης :nx505 JMB_A.....kernel:3.4.0-perf-g288a0d1...nubia@swlab-1t037#1....και εχει και εφαρμογη για το to2c........Τελικα ποια ρομ φοραει δεν εχω καταλαβει ,,φοραει stock η custom??και αν ειναι custom ποια ειναι??την εχει κανεις αλλος να μου πει αν πηγαινει καλα η custom??ειναι και ρουταρισμενο απο οτι ειδα....ρωταω αν ειναι να την αφησω η αλλιως να βαλω την stock,,,,και αν βαλω την stock την τελευταια θελει ολα full wipes?? Και εμένα με την ίδια rom μου ήρθε από το ίδιο κατάστημα είναι πολύ φορτωμένη rom η συγκεκριμένη οπότε πας άμεσα για την Stock v1.50. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα γιατί εγώ σε συνεργασία με την Smartdigi Team θα κάνουμε μια Rom με Ελληνικά και πολύ ελαφριά,είναι στην Beta φάση τώρα. Να πω και με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Smartdigi Team που δέχτηκαν να ασχοληθούν και με το δικό μας κινητό. :) Όσοι θέλετε να μαθαίνετε ποιο γρήγορα νέα από την Smartdigi Team για το κινητό μας κάντε μια εγγραφή εδω : http://www.smartdigi.gr/live/ Edited December 16, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Και εμένα με την ίδια rom μου ήρθε από το ίδιο κατάστημα είναι πολύ φορτωμένη rom η συγκεκριμένη οπότε πας άμεσα για την Stock v1.50. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα γιατί εγώ σε συνεργασία με την Smartdigi Team θα κάνουμε μια Rom με Ελληνικά και πολύ ελαφριά,είναι στην Beta φάση τώρα. Να πω και με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Smartdigi Team που δέχτηκαν να ασχοληθούν και με το δικό μας κινητό. :) Όσοι θέλετε να μαθαίνετε ποιο γρήγορα νέα από την Smartdigi Team για το κινητό μας κάντε μια εγγραφή εδω : http://www.smartdigi.gr/live/ Οποτε αναμενω κι εγω,η smartdigi διαβαζω εχει κανει πολλα για την μινι εκδοση,ας ασχοληθει και με εμας λιγο Edited December 16, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Οποτε αναμενω κι εγω,η smartdigi διαβαζω εχει κανει πολλα για την μινι εκδοση,ας ασχοληθει και με εμας λιγο Δεν είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με όλα τα κινητά,θέλουν και το κάνουν τα παιδιά και μετά από δικιά μου παρότρυνση γιατί δεν έχουν το κινητό μας σαν συσκευή ώστε να μπορούν να κάνουν δοκιμές,οπότε η μην περιμένετε να κάνουν και παπάδες αλλά θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Να λέτε και ένα ευχαριστώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με όλα τα κινητά,θέλουν και το κάνουν τα παιδιά και μετά από δικιά μου παρότρυνση γιατί δεν έχουν το κινητό μας σαν συσκευή ώστε να μπορούν να κάνουν δοκιμές,οπότε η μην περιμένετε να κάνουν και παπάδες αλλά θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Να λέτε και ένα ευχαριστώ. ;) κακως το πηρες στραβα,με καλη προθεση το ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Η αληθεια είναι ότι εχουν κανει καλη δουλεια και σε άλλες συσκευες όπως και το Kingzone K1 turbo που είμαι κατοχος.......θα ηταν βεβαια ευχης εργο να ασχοληθουν με την συσκευη μας όταν με το καλο βγει η Lollipop......η ρομ που εχουν βγαλει για το Mini φιγουραρι στα περισσοτερα φορουμ με τις καλυτερες κριτικες....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) tigreo εσενα μηπως σου ηρθε με ελλατωμα στο πισω καπακι εκει που ειναι η τρυπα για το ηχειο..γυρω γυρω απο την τρυπα αριστερα και δεξια ειναι σηκωμενο το πλαστικο στις ακρες..θα ανεβασω φωτο να δεις....η αν εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο που θα δειτε...Τοτε να περιμενω για την ρομ που λετε.. Edited December 16, 2014 by olympiakos προσθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 tsiglas και daydream59 εσας μηπως σου ηρθε με ελλατωμα στο πισω καπακι εκει που ειναι η τρυπα για το ηχειο..γυρω γυρω απο την τρυπα αριστερα και δεξια ειναι σηκωμενο το πλαστικο στις ακρες..θα ανεβασω φωτο να δεις....η αν εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο που θα δειτε...Τοτε να περιμενω για την ρομ που λετε.. Ναι είναι σηκωμένο και δεν είναι ελάττωμα έτσι είναι από κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 tigreos σου εχω στειλει πμ. απαντα αν μπορεις και σε αυτα που γραφω...και να καταλαβεις επιασα και εστειλα μηνυμα στο to2c για το θεμα του καπακιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) tigreos σου εχω στειλει πμ. απαντα αν μπορεις και σε αυτα που γραφω...και να καταλαβεις επιασα και εστειλα μηνυμα στο to2c για το θεμα του καπακιου Κακός έτσι είναι και σε εμένα σε εκείνο το σημείο αν δεν με πιστεύεις ας το τσεκάρει και κάποιος άλλος. Γράψε μου την ερώτηση σου εδώ ώστε να τα βλέπουν και οι άλλοι αυτά που λέμε είναι χρήσιμα. Edited December 16, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) αφου ειναι ετσι σε πιστευω.. για να βαλω την στοκ 1,50 θελει full wipes???και το recovery που εχει μεσα να αφησω??αα και πως μπαινουμε στο recovery με τι κουμπια συνδιασμων? Edited December 16, 2014 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 αφου ειναι ετσι σε πιστευω.. για να βαλω την στοκ 1,50 θελει full wipes???και το recovery που εχει μεσα να αφησω?? Tην recovery που έχει όπως σου ήρθε λογικά είναι η stock εκτός και αν την άλλαξες εσύ.... 1)Αν είναι η stock recovery τότε κατεβάζεις από εδώ την Stock v1.50. 2)Την βάζεις στον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού. 3)Μετά μπαίνεις recovery κρατώντας πατημένο το power και το volume+ μαζί. 4)Μετά κάνεις full wipes και μετά install την Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ναι δεν πειραξα τιποτα....αα δηλαδη δεν την βαζουμε στην καρτα μνημης που εχω βαλει....??και με τις καρτες σιμ καπου διαβασα σε οτι για να δουλευει το 4g πρεπει να βαλουμε την σιμ που θελουμε για 4g στην δευτερη υποδοχη ειναι αληθεια αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ναι δεν πειραξα τιποτα....αα δηλαδη δεν την βαζουμε στην καρτα μνημης που εχω βαλει....??και με τις καρτες σιμ καπου διαβασα σε οτι για να δουλευει το 4g πρεπει να βαλουμε την σιμ που θελουμε για 4g στην δευτερη υποδοχη ειναι αληθεια αυτο? Και στα δυο sim slot υποστηρίζει 4G απλά στο πρώτο μετά από κάθε επανεκκίνηση χάνει της ρυθμίσεις και πρέπει να της ξανά βάλεις εσύ (*δεν είναι κάτι τραγικό μια επιλογή είναι ) ενώ στο δεύτερο δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση. (*Preferred network type και να βάλεις China Unicom.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 τη ρομ δηλαδη δεν την βαζουμε στην καρτα μνημης που εχω βαλει.... αλλα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου??...αυτο πρεπει να γινεται με ολες τις ρομ δηλαδη να μπαινουν στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 τη ρομ δηλαδη δεν την βαζουμε στην καρτα μνημης που εχω βαλει.... αλλα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου??...αυτο πρεπει να γινεται με ολες τις ρομ δηλαδη να μπαινουν στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου?? Όταν έχεις το stock recovery ναι,αν βάλεις κάποιο custom recovery μπορείς να την βάλεις και στην εξωτερική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ευχαριστω tigreos για τις απαντησεις σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Τίποτα.Πάντως εγώ στην θέση σου θα περίμενα μέχρι να βγει η rom που ετοιμάζουμε με την Smartdigi team θα αξίζει πολλά περισσότερα από της stock και λύνει και το πρόβλημα με το 4G. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 οποτε λες να περιμενω να βγει??ξερεις χρονοδιαγραμα ποτε περιπου??αν ειναι να μην καθομαι να μπαινοβγαζω ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Όχι δεν ξέρω ακριβώς να σου πω.....Η επιλογή δική σου. Edit: Μόλις πληροφορήθηκα ότι αύριο θα βγει η πρώτη Rom με βάση την stock v1.50 από την Smartdigi team για το κινητό μας. :) Edited December 16, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 οποτε tigreos αυριο αμα εχεις νεωτερα ανεβασε κανα λινκ για την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα, η rom ανέβηκε > http://www.needrom.com/download/nubia-z7-max-build-1-01-1-50-multilang/ :) Για ερωτήσεις και support επικοινωνήστε μαζί μας στο http://www.smartdigi.gr/live/NubiaZ7Max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Καλημέρα, η rom ανέβηκε > http://www.needrom.com/download/nubia-z7-max-build-1-01-1-50-multilang/ :) Για ερωτήσεις και support επικοινωνήστε μαζί μας στο http://www.smartdigi.gr/live/NubiaZ7Max Χαλια η καταστασηεκανα τα πρωτα βηματα,δεν εμπαινε στο ρικοβερυ,τωρα κανω ρισετ,το τηλεφωνο εκλεισε και δεν ανοιγει,καμια βοηθεια?Στην επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μενει κλειστο?Σε αλλα κινητα γινοταν αμεσως,εδω εχει κλεισει και δεν ξερω τι να κανω Edited December 17, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κακός έτσι είναι και σε εμένα σε εκείνο το σημείο αν δεν με πιστεύεις ας το τσεκάρει και κάποιος άλλος. Γράψε μου την ερώτηση σου εδώ ώστε να τα βλέπουν και οι άλλοι αυτά που λέμε είναι χρήσιμα. Δεν μου φαίνεται για ελάττωμα, τα "ποδαράκια" λογικά είναι για να μην φιμώνεται το ηχείο οταν ακουμπάει σε ισια επιφάνεια ;) Εχω την συσκευή 15 ήμερες, (αγορά από to2c) δεν είδα με πια ρόμ ήρθε αλλά μου ζήτησε update και αναβάθμισε σε 1.40 τώρα βγάζει μήνυμα αναβάθμισης για την 1.41, την κατεβάζω αλλά για κάποιο λόγο βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση :wacko: Τώρα σχετικά με τα προβλήματα που διάβασα εδω, δεν έχω θέμα με της επαφές (όνομα επίθετο) όπως ήρθαν απο Google λειτουργούν άψογα, όπως και το διπλό tap για το ξύπνημα της οθόνης που λειτουργεί υποδειγματικά!!! :) @Smartdigi Ευχαριστούμε για την υποστήριξη της συσκευής!!! Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Σαν μερικως ασχετος με αλλαγες ρομ ξεκινησα μιας και εχω αλλαξει δυο φορες σε προηγουμενες συσκευες να βαλω την ρομ που ανεβασε σημερα ο smartdigi,εκανα σωστα ολα τα βηματα,,,,αλλα,οταν το recovery file ειναι λανθασμενο δεν νομιζω ακομα κι ενας πεπειραμενος να ειχε περισσοτερη επιτυχια,το κινητο μπλοκαρε,δεν ανοιγε,οταν ανοιγε δεν πηγαινε σε recovery και πολλα αλλα δυσαρεστα,ζητησα απο τα παιδια να με βοηθησουν και επαιρνα μονο απαντησεις 3-4 λεξεων το πολυ,μου εδωσαν το νεο ρικοβερυ και προσπαθησα,με τις μονολεκτικες απαντησεις δεν βγαζεις συμπερασμα,αν κανεις κατι καντο καλα η μην το κανεις καθολου,ξερω θα πειτε"που πας ρε καραμητρο"αλλα το φορουμ δεν ειναι μονο για ειδικους,ειναι και για ολους εμας τους υπολοιπους,τελικα τοεπανεφερα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και εφαγα ολο το πρωινο να το σεταρω και παλι,κακως δοκιμασα,δεν το ξανακανω.Τουλαχιστον ας βαλουν τα σωστα αρχεια να μην μπλεξουν και αλλοι στο ιδιο προβλημα Edited December 17, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα recovery έγινε ένα λάθος από την Smartdigi Team και ανέβασε λάθος recovery με την rom. Τώρα από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τις σωστές recovery οι οποίες είναι τρεις μια η STOCK μια η CWM και μια η TWRP.Την STOCK την δίνω απλά για να υπάρχει σε περίπτωση που την χρειαστείτε.Οι άλλες δυο είναι Customs recoverys και μπορείτε να βάλετε όποια θέλετε λειτουργούν άψογα.Εγώ προτιμώ την TWRP λόγο ομορφιάς. Stock Recovery CWM v6.0.5.0 TWRP 2.8.1.0 (Material Design) Η εγκατάσταση γίνετε μέσα από το android και για τις τρεις αυτές recovery με αυτό το πρόγραμμα Rashr: Rashr V2.1.1 Η μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το Play store. Rashr Play Store 1)Οδηγίες ξε-συμπιεζετε την recovery της αρεσκείας σας. 2)Μέσα στον φάκελο υπάρχει ένα αρχείο με κατάληξη ( ιmg ) το αντιγράφουμε στον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού. 3)Εγκαταστούμε Rashr και το τρέχουμε,επιλέγουμε Recovery from storage μας ανοίγει ένα άλλο παράθυρο εκεί θα επιλέξουμε το το αρχείο ( ιmg ) που βάλαμε στον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού.Αφού το επιλέξουμε μας ρωτάει αν θέλουμε να το εγκαταστήσουμε πατάμε Yes,Please. Εννοείτε πως για να γίνει αυτήν η διαδικασία πρέπει να είμαστε ROOT. Edited December 17, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts