Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μας λίγα λόγια για την cm11 πχ για την κάμερα που με την στοκ ρομ υπάρχουν προβλήματα όπως και για ήχο, WiFi, GPS., μπαταρία και γενικά αν πρώτα είδεςττο nubia ui πως σου φάνηκε η αλλαγή σε cm?

Και μια τελευταία ερώτηση η cm έχει Ελληνικά και υποστηρίζει exposed?

Από τα λίγα που ξέρω φίλε,μου φαίνεται ως η καλύτερη ρομ που εχω χρησιμοποιήσει σε κινητό με android ως τώρα.Οι φωτογραφίες ημέρας είανι πάρα πολύ καλές,νύχτας μέτρια η κατάσταση.Το κινητό είναι πολύ γρήγορο,σου δίνεται και η δυνατότητα μέσα από την ρομ να αλλάξεις την ταχύτητα του επεξεργαστή.Το gps μέσα στο σπίτι έπιασε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα,το wifi σταθερότατο,δεν κάνει καμία αποσύνδεση.Τα πάντα είναι στα ελληνικά,δεν θυμάμαι να έχω βρει σε κάποια επιλογή τα αγγλικά.Πέρασα την έκδοση ΙΙ και όχι ΙV της ρομ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα σε σχέση με την κινέζικη ρομ είναι οτι δεν υπάρχει επιλογή στο μενού για υπέρυθρες.Το 4g πάει σφαίρα,όταν φυσικά το βρεις...Είναι πολύ παραμετροποιήσιμη και αυτό είναι ένα ακόμα συν της ρομ.Γενικότερα σου δίνει την εντύπωση επίσημης ρομ,δεν είναι σαν τις multilanguage κινέζικες με τα ελληνοαγγλικά και που φαίνονται λίγο πρόχειρες.Και κάτι άλλο που μου αρέσει τέλος είναι πως έχει μεγαλύτερα εικονίδια από την κινέζικη ρομ στην οποία μου βγαίναν τα μάτια να δω τα ονόματα των εφαρμογών.Η μπαταρία με 2 σιμ και ανοιχτό το 3g μέρα-νύχτα μου κρατάει 1,5 μέρα και με εγκατεστημένες γύρω στις 120 εφαρμογές.Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν repartition γιατί τα 2 gb δεν φτάνουν για εφαρμογές.Και ο ήχος του πολύ δυνατός, ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει τελευταία σε κινητό.

Αυτά τα ολίγα φίλε μου,αν δω κάτι άλλο θα ενημερώσω το ποστ.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ μόλις πέρασα την CM11 ΙV αλλά δεν αλλάζει με τίποτα σε 3G η 4G μόνο σε 2G είναι και ενώ έχει επιλογές δεν με αφήνει να την αλλάξω,περίεργο.....

Εγώ μόλις πέρασα την CM11 ΙV αλλά δεν αλλάζει με τίποτα σε 3G η 4G μόνο σε 2G είναι και ενώ έχει επιλογές δεν με αφήνει να την αλλάξω,περίεργο.....

Αν δοκιμαζες φιλε την ΙΙ ?

2 ερωτήσεις? πως διαγράφω μια προεγκατεστημένη εφαρμογή? όσο κ αν προσπάθησα δεν γίνεται (π.χ. Twitter)

Επίσης, πως μπορώ να εγκαταστήσω απο titanium backup pro εφαρμογές, απο άλλη συσκευή στο z7? θελω απο zopo να εγκαταστήσω μέσω titanium στο νέο μου κινητό!

Ευχαριστω

Με titanium μια χαρά μπορείς να απεγκαταστήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θέλεις

Εννοείς εφαρμογές επί πληρωμής; ή εφαρμογές της Zopo?

Κάποιος είχε αναφερθεί σε πρόβλημα με το instagramm στο ανέβασμα φωτογραφιών.... Ας δοκιμάσει να αλλάξει στο μενού φωτογραφιών του instagramm να βάλει off στην υψηλή ποιότητα φωτογραφιών Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Από τα λίγα που ξέρω φίλε,μου φαίνεται ως η καλύτερη ρομ που εχω χρησιμοποιήσει σε κινητό με android ως τώρα.Οι φωτογραφίες ημέρας είανι πάρα πολύ καλές,νύχτας μέτρια η κατάσταση.Το κινητό είναι πολύ γρήγορο,σου δίνεται και η δυνατότητα μέσα από την ρομ να αλλάξεις την ταχύτητα του επεξεργαστή.Το gps μέσα στο σπίτι έπιασε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα,το wifi σταθερότατο,δεν κάνει καμία αποσύνδεση.Τα πάντα είναι στα ελληνικά,δεν θυμάμαι να έχω βρει σε κάποια επιλογή τα αγγλικά.Πέρασα την έκδοση ΙΙ και όχι ΙV της ρομ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα σε σχέση με την κινέζικη ρομ είναι οτι δεν υπάρχει επιλογή στο μενού για υπέρυθρες.Το 4g πάει σφαίρα,όταν φυσικά το βρεις...Είναι πολύ παραμετροποιήσιμη και αυτό είναι ένα ακόμα συν της ρομ.Γενικότερα σου δίνει την εντύπωση επίσημης ρομ,δεν είναι σαν τις multilanguage κινέζικες με τα ελληνοαγγλικά και που φαίνονται λίγο πρόχειρες.Και κάτι άλλο που μου αρέσει τέλος είναι πως έχει μεγαλύτερα εικονίδια από την κινέζικη ρομ στην οποία μου βγαίναν τα μάτια να δω τα ονόματα των εφαρμογών.Η μπαταρία με 2 σιμ και ανοιχτό το 3g μέρα-νύχτα μου κρατάει 1,5 μέρα και με εγκατεστημένες γύρω στις 120 εφαρμογές.Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν repartition γιατί τα 2 gb δεν φτάνουν για εφαρμογές.Και ο ήχος του πολύ δυνατός, ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει τελευταία σε κινητό.

Αυτά τα ολίγα φίλε μου,αν δω κάτι άλλο θα ενημερώσω το ποστ.

Φιλε επειδη περιμένω να ερθει το δικο μου, εχεις καπου να μου πεις, πρωτον που κατεβάζω την ρομ που εχεις, με οδηγιες και το repartition? Για τις υπέρυθρες δεν υπαρχει εφαρμογή για να τις χρησιμοποιησεις?

Με titanium μια χαρά μπορείς να απεγκαταστήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θέλεις

Εννοείς εφαρμογές επί πληρωμής; ή εφαρμογές της Zopo?

Όλα καλά! Έσβησα εφαρμογές συστήματος με du booster.

Gravity box απο ο,τι κατάλαβα δεν υποστηρίζει. Υπάρχει κάποιο άλλο app αντίστοιχο?

Φιλε επειδη περιμένω να ερθει το δικο μου, εχεις καπου να μου πεις, πρωτον που κατεβάζω την ρομ που εχεις, με οδηγιες και το repartition? Για τις υπέρυθρες δεν υπαρχει εφαρμογή για να τις χρησιμοποιησεις?

http://www.androidpit.com/forum/617128/nx505j-nubia-z7-max-root-cwm-recovery-and-cm11-rom-tutorial Αυτό φίλε είναι για ρομ,ρουτάρισμα και recovery.

Για repartition διάβασα τις σελίδες 11,12 αυτού του ποστ που γράφουμε τώρα αλλά κι εδώ http://forum.xda-developers.com/android/help/help-zte-nubia-z7-max-t2832760/page34

Για υπέρυθρες δεν ξέρω κάποια εφαρμογή,καλό είναι που το ανέφερες φίλε μήπως και ξέρει και μας βοηθήσει κάποιο παλικάρι εδώ.

http://www.androidpit.com/forum/617128/nx505j-nubia-z7-max-root-cwm-recovery-and-cm11-rom-tutorial Αυτό φίλε είναι για ρομ,ρουτάρισμα και recovery.

Για repartition διάβασα τις σελίδες 11,12 αυτού του ποστ που γράφουμε τώρα αλλά κι εδώ http://forum.xda-developers.com/android/help/help-zte-nubia-z7-max-t2832760/page34

Για υπέρυθρες δεν ξέρω κάποια εφαρμογή,καλό είναι που το ανέφερες φίλε μήπως και ξέρει και μας βοηθήσει κάποιο παλικάρι εδώ.

Ευχαριστώ φιλε, δηλαδή οι υπέρυθρες δεν λειτουργούν γενικα, ή απο σε αυτην την ρομ που εβαλες?

Ευχαριστώ φιλε, δηλαδή οι υπέρυθρες δεν λειτουργούν γενικα, ή απο σε αυτην την ρομ που εβαλες?

Στην κινέζικη ρομ είχε σίγουρα υπέρυθρες,το χρησιμοποίησα ως τηλεκοντρόλ για τη τηλεόραση και δούλεψε άψογα.Στην cm όμως,αν δεν κάνω λάθος,δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για υπέρυθρες.Άρα λογικά πιστεύω πως με μια εφαρμογή θα δουλέψουν και σ αυτή τη ρομ φίλε...

Η Cm11 σαν μενού & παραμετροποιησεις είναι σαν μια AOSP stock Android η έχει καλούδια (όπως η nubia) να φέρεις το τηλέφωνο στα μέτρα σου? Expose & Gravity box υποστηρίζει? Την cm11 IV edition την δοκίμασες?
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Η Cm11 σαν μενού & παραμετροποιησεις είναι σαν μια AOSP stock Android η έχει καλούδια (όπως η nubia) να φέρεις το τηλέφωνο στα μέτρα σου? Expose & Gravity box υποστηρίζει? Την cm11 IV edition την δοκίμασες?

Εχει αρκετα πραγματακια να την παραμετροποιησεις,πχ την απελευθερωση της μνημης,την ταχυτητα του επεξεργαστη,το προφιλ ενεργειας που θελεις κι αλλα διαφορα τα οποια δεν εχω ανακαλυψει ακομα εξαιτιας της ελλειψης χρονου.

Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς άλλος θέμα με random reboot στο κινητο? Υπάρχει καποιος τρόπος επίλυσης του?

Φλάσαρε την stock v1.41 και θα ησυχάσεις έχει μόνο αγγλικά.Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό.

Λοιπόν,

Κατά πάσα πιθανότητα όταν λάβετε το κινητό σας, θα έρθει ρουταρισμένο, με multilingual rom και με gapps εγκατεστημένα.

Σε αντίθετη περίπτωση ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα για να ρουτάρουμε, να εγκαταστήσουμε CWM, official rom & gapps.

Όλα τα αρχεία που θα χρειαστούμε, τα βρίσκουμε εδώ: https://onedrive.live.com/?cid=ebdf4095e8cfe783&id=EBDF4095E8CFE783!114

Ρουτάρισμα:

Για να ρουτάρουμε το τηλέφωνο θα χρειαστούμε 2 εφαρμογές (apk), το Τowelroot.apk, και το SuperSU Pro v2.0,0.apk.

Τα βάζουμε και τα 2 αρχεία στην κάρτα μνήμης, και με έναν file manager πηγαίνουμε στο path που τα έχουμε και κάνουμε εγκατάση το towelroot και έπειτα το τρέχουμε. Στο interface του towelroot θα δούμε ένα κουμπάκι που γράφει "make it ra1n". Πατάμε και σε λίγα δευτερόλεπτα θα μας πει ότι ρουταρίστηκε επιτυχώς και σε 15 δευτερόλεπτα θα γίνει επανεκκίνηση...

Αφού επανεκκινήσει το κινητό, εγκαθιστούμε το superSU. Καλό είναι να κάνουμε άλλη μια επανεκκίνηση...

Εγκατάσταση CWM:

Αφού έχουμε ρουτάρει το κινητό, θα χρειαστούμε 2 zip αρχεία, το USB_Driver.zip και το cwm nx505j.zip.

Τα βάζουμε σε ένα σημείο στον υπολογιστή μας, ξεζιπάρουμε το πρώτο, και τρέχουμε την exe εφαρμογή. Αυτό θα εγκαταστήσει τους drivers για το κινητό...

Αφού γίνει η εγκατάσταση των drivers, ενεργοποιούμε το USB debugging στο κινητό (Settings -> About phone και κάνουμε ταπ στο "Build number", μέχρι να μας βγάλει ειδοποίηση ότι είμαστε πλέον "developers". Μετά, στο Settings -> More -> Developers options, ενεργοποιούμε το USB debugging)

Ξεζιπάρουμε το δεύτερο ζιπάκι cwm nx505j.zip και μπαίνουμε στο path με τα ξεζιπαρισμένα αρχεία.

Συνδέουμε το κινητο με τον υπολογιστή και αφού αναγνωριστεί, τρέχουμε από το παραπάνω path, το αρχείο "FlashCWM.bat".

Στο Command Prompt των Winblowz που θα εμφανιστεί, θα έχει 2 επιλογές. Πληκτρολογούμε "1" (χωρίς τα "") και πατάμε Enter.

Να έχουμε το νου μας στο τηλέφωνο, γιατί θα χρειαστεί να δώσουμε root access...

Αφού τελειώσει η διαδικασία επανεκκινούμε το κινητό.

Εγκατάσταση τελευταίας official ROM:

Από needrom κατεβάζουμε την ROM

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/09/NX505J-update.zip

Αυτή είναι η έκδοση 1.41.

Αφού έχουμε περάσει την CWM, περνάμε την ROM στην κάρτα μνήμης, σβήνουμε το κινητό, και μπαίνουμε στην CWM.

Για να μπούμε, θα πρέπει να πατήσουμε Volume+ και Power για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να βγει το logo...

Στο μενού της CWM κάνουμε wipe data/factory reset, wipe cache & στο advanced, wipe dalvik cache.

Μετά install zip και επιλέγουμε από το storage1 το ζιπ της ROM και την εγκαθιστούμε...

Επανεκκινούμε το κινητό, το αφήνουμε να ολοκληρωθεί η εκκίνηση (μπορεί να πάρει ορισμένα λεπτά).

Gapps:

Βάζουμε το αρχείο gapps.zip στην κάρτα μνήμης, και μπαίνουμε στην CWM.

Install zip (όπως κάναμε και για την εγκατάσταση της ROM) και επιλέγουμε το αρχείο gapps.zip.

Επανεκκίνηση.

Τέλος.

αδελφε σαν αρχαριος η ολη αυτη διαδικασια μου φαινεται ειλικρινα σαν... κινεζικα!!υποθετω δεν υπαρχει κατι πιο user friendly για να το περασω ε?

Παιδια ας δοκιμασει καποιος που είναι με Official 1.41 την εκδοση του YouTube-5.5.27....διαβασα ότι παιζει 100%......εάν δεν εχει φτιαχτει το πρόβλημα με τα τελευατια update του Youtube!!!!

Από αυριο παραλαμβανω και εγω οποτε θα τα λεμε και συχνοτερα....

Υποψιφιες ρομ για δοκιμη

1.Firmware 1.41 LightMOD από 4pda

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=603266&st=100#entry34351335 (με μεταφραση)

2.ROM 1:38-1.41 Mod By BB72] ZTE Nubia Z7 Max από Androidini

http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html

και πρωτα πολλα φυσικα την Official 1.41.....

Παντως εμενα που ηρθε ρουταρισμενο απο το to2c με ελληνικα ειναι αψογο,και το youtube παιζει πολυ καλα,το κινητο ειναι αλλο πραγμα σε σχεση με κατι αλλα κινεζικα που ειχα ακομα κι απο το τελευταιο huawei 3c,μονο που η ραμτου σε σχεση με εκινο γεμιζει και αφηνει λιγοτερο χωρο σε σχεση μετα 2γιγα του huawei με τις ιδιες εφαρμογες,δεν σκοπευω να τ αλλαξω ρομ,ειναι τελειο οπως ειναι,μια ερωτηση οταν λεει οτι υπαρχουν αναβαθμισεις να τις κατεβαζω η οχι?

Παντως εμενα που ηρθε ρουταρισμενο απο το to2c με ελληνικα αψογο,και το youtube παιζει πολυ καλα,το κινητο ειναι αλλο πραγμα σε σχεση με κατι αλλα κινεζικα που ειχα ακομα κι απο το τελευταιο huawei 3c,μονο που η ραμτου σε σχεση με εκινο γεμιζει και αφηνει λιγοτερο χωρο σε σχεση μετα 2γιγα του huawei με τις ιδιες εφαρμογες,δεν σκοπευω να τ αλλαξω ρομ,ειναι τελειο οπως ειναι,μια ερωτηση οταν λεει οτι υπαρχουν αναβαθμισεις να τις κατεβαζω η οχι?

Επειδή η ρομ που έχεις έχει Ελληνικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι η official κινεζική οποτε ίσως έχει περασμένο Custom recovery και είναι και rout... Αν ισχύουν 1 ή και τα 2

Από τα προηγούμενα τότε και να περάσεις το Update θα σου βγάλει σφάλμα..και ααπλά δεν θα γίνει.... Αν δεν είσαι ρουτ και έχεις και το stock recovery τότε το update θα γίνει κανονικά θα περαστεί η 1.41 η οποία είναι μόνο Αγγλικά και Κινέζικα χωρίς Google play και εφαρμογές της Google γενικά...

Παιδια ας δοκιμασει καποιος που είναι με Official 1.41 την εκδοση του YouTube-5.5.27....διαβασα ότι παιζει 100%......εάν δεν εχει φτιαχτει το πρόβλημα με τα τελευατια update του Youtube!!!!

Την δοκιμασα εγω τελικα (μιας και παρελαβα σημερα το πρωι.....δουλευει μια χαρα.......

Ξεκινησα με backup την ρομ που ηρθε(με Ελληνικα).....

Περασα την Official 1.41 εκανα root-cwm-gapps την δουλεψα κανα 2ωρο...όλα οκ....την εκανα backup

Και τωρα δοκιμάζεται.....

1.Firmware 1.41 LightMOD από 4pda + fullscreen caller patch

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=603266&st=100#entry34351335 (με μεταφραση)

Βασικα προχωρισα με αυτή γιατι εχω ένα κολλημα να θελω οπωσδηποτε η φωτο αυτου που με καλει να είναι fullscreen και όχι αυτό το μικρο

κικλακι όπως είναι στην στοκ....

Την δοκιμασα εγω τελικα (μιας και παρελαβα σημερα το πρωι.....δουλευει μια χαρα.......

Ξεκινησα με backup την ρομ που ηρθε(με Ελληνικα).....

Περασα την Official 1.41 εκανα root-cwm-gapps την δουλεψα κανα 2ωρο...όλα οκ....την εκανα backup

Και τωρα δοκιμάζεται.....

1.Firmware 1.41 LightMOD από 4pda + fullscreen caller patch

Βασικα προχωρισα με αυτή γιατι εχω ένα κολλημα να θελω οπωσδηποτε η φωτο αυτου που με καλει να είναι fullscreen και όχι αυτό το μικρο

κικλακι όπως είναι στην στοκ....

Η 1.41 LightMOD+fullscreen caller patch από ότι διάβασα εκτός από το ότι η φωτο αυτού που καλει να είναι fullscreen έχει και κάποιες αλλαγές στο στο Led ειδοποιήσεων που για εμάς είναι το home.

Εγώ χτες δοκίμασα αυτήν IUNI OS η οποία περιλαμβάνει Root και Google apps όλα,έχω να πω ότι είναι πολύ όμορφη Rom πολύ ποιο γρήγορη και smooth από την stock.(Την φοράω ακόμα)

Επίσης έχω δοκιμάσει και την CM11 4 έκδοση καθαρό android :D αλλά είχα ένα πρόβλημα δεν άλλαζε από 2G σε 3G ή 4G με λίγα λόγια δεν είχα ίντερνετ μέσο της SIM.Κατα τα άλλα και αυτήν πολύ γρήγορη και smooth.

Παιδια αντιμετοπιζει κανεις το θεμα με τα ονοματο των επαφων που όταν εισαι στον καταλογο τα δειχνει αναποδα και όταν εισαι μεσα στην επαφη σωστα???

π.χ.

στον καταλογο - σπιτι, Κωστας (λαθος)

στην επαφη - Κωστας σπιτι (σωστο)

Εχει βρεθει καποια λυση???

Αναφέρομαι σε αυτους που εχουν στοκ 1.41 δεν γνωριζω τι γινεται με CM11....

Παντως το πρόβλημα με την αναγνωριση (παντα σε στοκ 1.41) με τα +30 η χωρις εχω βρει λυση...θα πρεπει να πας σε κάθε επαφη-τηλεφωνικο αριθμο και να σβησεις....

1)αν εχει το +30 και τα κενα που θα διμιουργηθουν μετα την διαγραφη του +30

2)αν δεν εχει +30 τοτε θα πρεπει παλι με edit να σβησεις ολες τις παυλες που βρισκοντε αναμεσα στους τηλεφωνικούς αριθμούς...

Μετα από αυτό σε οποια σιμ και να σας καλουν θα βγαινει κανονικα το ονομα....

Αυτά όλα τα bugs που αναφέρομαι τα εχει η NUBIA LITE 1.41 που εχω βαλει από 4pda......καλο θα ηταν να αναφερει καποιος που είναι σε τελειως στοκ ρομ 1,41 και εχει 2 καρτες σιμ αν συμβαινουν και εκει....

Ναι οι επαφές είναι σορταρισμένες βάσει επιθέτου, χρησιμοποιώ PixelPhone και δεν με έχει απασχολήσει. Δεν έχει και κάποια επιλογή να το αλλάξεις...

Όσο για την αναγνώριση, δεν έχω κανένα θέμα με 2 κάρτες, μία vodafone και μία cosmote...

Βέβαια έχω την 1.41 official όχι του 4pda

Ναι οι επαφές είναι σορταρισμένες βάσει επιθέτου, χρησιμοποιώ PixelPhone και δεν με έχει απασχολήσει. Δεν έχει και κάποια επιλογή να το αλλάξεις...

Όσο για την αναγνώριση, δεν έχω κανένα θέμα με 2 κάρτες, μία vodafone και μία cosmote...

Βέβαια έχω την 1.41 official όχι του 4pda

Και την εργοστασιακη τη την εχεις κανει???Την εχεις παγωσει η διαγραψει???

Και κατι άλλο η ''Συλλογη'' που εχει σας βλεπει μονο φωτο η και βιντεο όπως συμβαινει σε Aosp android???

Και την εργοστασιακη τη την εχεις κανει???Την εχεις παγωσει η διαγραψει???

Και κατι άλλο η ''Συλλογη'' που εχει σας βλεπει μονο φωτο η και βιντεο όπως συμβαινει σε Aosp android???

Δεν πειράζει τις επαφές σου, απλά τις κάνει Display με αυτόν τον τρόπο, τίποτα δεν την έχω κάνει