Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θέλετε να με ακούσετε βάλτε mokee rom v4 το τηλ είναι σφαίρα και το interface είναι πανέμορφο το έχω πει και κάποιες σελίδες πίσω

Αν θέλετε να με ακούσετε βάλτε mokee rom v4 το τηλ είναι σφαίρα και το interface είναι πανέμορφο το έχω πει και κάποιες σελίδες πίσω

απο φωτο πως παει ? και γενικα bugs ? gapps περιλαμβανει ? ειναι root ?

επιβεβαιωνω οτι η εκδοση 5.0.21 του youtube παιζει στην οfficial 1.41, ευχαριστω τον φιλο που το υπεδειξε :)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

το παρέλαβα και εγώ σήμερα.. Του πέρασα μια κινέζικη ρομ μαζί με google framework απο PA (το δουλευωα στ oppo ) παίζει μια χαρ το youtube στην τελευταια εκδοση και όλα ειναι μια χαρά. Το μόνο θέμα ήταν οτι είχε μονο κινέζικο πληκτρολόγια αλλα έβαλα ενα απο το play store. λινκ γ τν ρομ http://www.romzj.com/rom/22793.htm

εδω ειναι μερικα δειγματα απο φωτο και βιντεο για οποιον θελει να κατεβασει να παρει μια γευση: https://mega.co.nz/#!pQkEBDBR!_jCY5wW3yIneekaI-E-QaHnkEsqiXKNjCySeAvVcRSA

Υποστηρίζει video call;Εννοώ όχι με 3G ή Wifi αλλά από τον πάροχο κινητής... Edited by tigreos

gestures παίζουν;

double tap βασικά για να ανοίγεις την οθόνη

http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=it&u=http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/&prev=search

Εδώ θα βρείτε πολλά πράγματα για το τηλέφωνο και μια ρομ που από ότι λένε πάει πολύ καλά του BB72 (γράφει για 1.38 αλλά έχει κάνει full Update στην 1.41...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

gestures παίζουν;

double tap βασικά για να ανοίγεις την οθόνη

Όχι έχει μόνο για να κλείνεις την οθόνη διπλό χτύπημα στο κεντρικό κουμπί

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει της διαδικασία αναβάθμισης (σχετικά απλά γιατι είμαι αρχάριος χρήστης!!) από v.9.29 σε 1.41 ..να σημειώσω ότι είμαι stock rom και όχι root...!!

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει της διαδικασία αναβάθμισης (σχετικά απλά γιατι είμαι αρχάριος χρήστης!!) από v.9.29 σε 1.41 ..να σημειώσω ότι είμαι stock rom και όχι root...!!

Ψάξε λίγο πιο πίσω έχω γράψει οδηγίες

Το παρελαβα σημερα,πρωτη εντυπωση αριστη,οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου απο Κινα wifi k gps αμεσο,πολυ γρηγορο,ομορφη οθονη,ηρθε ρουταρισμενο τελικα,δεν θα το πειραξω,φωτογραφικη δεν δοκιμασα ακομα.αντουτου 42800 Edited by daydream59

Η φωτογραφική είναι λιγάκι απογοήτευση έχει προβλήματα με την εστίαση αλλά και σε ποιότητα δεν είναι ότι καλύτερο,είμαι με Stock Rom v1.41 όχι multilanguage.

Επίσης αν με βοηθούσε κάποιος να βρω πως κάνουμε βίντεο κλήση θα του ήμουν υπόχρεος.

http://s13.postimg.org/pvmvnkmur/Screenshot_2014_11_12_09_12_43.jpg

Edited by tigreos

Η φωτογραφική είναι λιγάκι απογοήτευση έχει προβλήματα με την εστίαση αλλά και σε ποιότητα δεν είναι ότι καλύτερο,είμαι με Stock Rom v1.41 όχι multilanguage.

Επίσης αν με βοηθούσε κάποιος να βρω πως κάνουμε βίντεο κλήση θα του ήμουν υπόχρεος.

http://s13.postimg.org/pvmvnkmur/Screenshot_2014_11_12_09_12_43.jpg

βαλε την lenovo camera που ειπε ενας φιλος κατι ποστ πριν, πολυ καλυτερα αποτελεσματα

βαλε την lenovo camera που ειπε ενας φιλος κατι ποστ πριν, πολυ καλυτερα αποτελεσματα

Το δοκίμασα ελαφρώς καλύτερα αλλά όχι όπως θα έπρεπε....Μάλλον θα περιμένουμε το επόμενο Update μπας και το βελτιώσουν λίγο το θέμα.

Παιδιά καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι.

Του πέρασα την cm11,όλα πάρα πολύ καλά,αλλά δεν μπορώ να βρω πως πηγαίνω σε μία από τις εφαρμογές που έχω ήδη ανοίξει.Στα προηγούμενα τηλέφωνά μου πχ πατούσα παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί ή το δεξί-αριστερό και μπορούσα να διαλέξω σε ποια ήδη ανοιχτή εφαρμογή να μεταβώ ή ποια να κλείσω.Τώρα όμως δεν γίνεται αυτό με όποιο και από τα τρία ΄΄κουμπιά΄΄ κι αν πατήσω παρατεταμένα. Σημειωτέον,έχω εγκαταστήσει το cccleaner αλλά ούτε και αυτό βοηθά να πηγαίνω στις ανοιχτές εφαρμογές.

Αποτέλεσμα,είναι πολύ κουραστικό όταν έχεις 100+ εφαρμογές να πρέπει να ψάχνεις στην ΄΄επιφάνεια εργασίας΄΄ να βρεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή για να την ξανανοίξεις.

Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.

Του πέρασα την cm11,όλα πάρα πολύ καλά,αλλά δεν μπορώ να βρω πως πηγαίνω σε μία από τις εφαρμογές που έχω ήδη ανοίξει.Στα προηγούμενα τηλέφωνά μου πχ πατούσα παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί ή το δεξί-αριστερό και μπορούσα να διαλέξω σε ποια ήδη ανοιχτή εφαρμογή να μεταβώ ή ποια να κλείσω.Τώρα όμως δεν γίνεται αυτό με όποιο και από τα τρία ΄΄κουμπιά΄΄ κι αν πατήσω παρατεταμένα. Σημειωτέον,έχω εγκαταστήσει το cccleaner αλλά ούτε και αυτό βοηθά να πηγαίνω στις ανοιχτές εφαρμογές.

Αποτέλεσμα,είναι πολύ κουραστικό όταν έχεις 100+ εφαρμογές να πρέπει να ψάχνεις στην ΄΄επιφάνεια εργασίας΄΄ να βρεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή για να την ξανανοίξεις.

Φίλε μου αν κρατήσεις πατημένο το home button ανοίγει τις πρόσφατες εφαρμογές εκτός αν το έχεις αλλάξει από τις ρυθμίσεις στα πλήκτρα έχει όλες τις επιλογές

Φίλε μου αν κρατήσεις πατημένο το home button ανοίγει τις πρόσφατες εφαρμογές εκτός αν το έχεις αλλάξει από τις ρυθμίσεις στα πλήκτρα έχει όλες τις επιλογές

Εχεις δικιο φίλε μου,το έψαξα στο μενού τώρα που με πονήρεψες και το βρήκα!

Να είσαι πάντα κάλα,σ ευχαριστώ πολύ!!

εγώ είμαι ευχαριστημένος με την official 1.41, δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο όμως

2 ερωτήσεις? πως διαγράφω μια προεγκατεστημένη εφαρμογή? όσο κ αν προσπάθησα δεν γίνεται (π.χ. Twitter)

Επίσης, πως μπορώ να εγκαταστήσω απο titanium backup pro εφαρμογές, απο άλλη συσκευή στο z7? θελω απο zopo να εγκαταστήσω μέσω titanium στο νέο μου κινητό!

Ευχαριστω

Πες μας λίγα λόγια για την cm11 πχ για την κάμερα που με την στοκ ρομ υπάρχουν προβλήματα όπως και για ήχο, WiFi, GPS., μπαταρία και γενικά αν πρώτα είδεςττο nubia ui πως σου φάνηκε η αλλαγή σε cm?

Και μια τελευταία ερώτηση η cm έχει Ελληνικά και υποστηρίζει exposed?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2