Jump to content

Το Outlook Express μου κόβει τα mail!!!

SNikolaidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ένα παράξενο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε στο Outlook Express, αφότου έβαλα το SP2 (σε XP Pro):

Όταν γράφω ένα email σε plain text μορφή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύτως.

Όταν όμως γράφω σε html μορφή, και είναι κάπως μεγαλούτσικο, το mail, κατά την αποστολή του, κόβεται έτσι ξαφνικά!!!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως, το κομμένο mail, αν το σώσω σε text μορφή, υπάρχει ολόκληρο!!! Φυσικά, ο παραλήπτης, το παίρνει και το διαβάζει κουτσουρεμένο!!! :wacko: :blink:

Και θέλω να τονίσω πως το πρόβλημα το παρατήρησα προχτές, λίγες μέρες αφότου έβαλα το SP2 επάνω στο σύστημα... :confused:

Έχει κανείς άλλος συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ίδια μου έκανε κι εμένα το Outlook 2003 και το πέταξα (μαζί με ολόκληρο το Office 2003) μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο. Είχε γίνει εκνευριστικό.

Κάποια νέα πατέντα της Microcrap υποψιάζομαι. Άλλο ένα από τα πολλά "features" που έχει προσθέσει στο SP2 και στις νέες εκδόσεις του crapware της.

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SNikolaidis (30 Σεπ. 2004 , 17:10)

Να ένα παράξενο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε στο Outlook Express, αφότου έβαλα το SP2 (σε XP Pro):

Όταν γράφω ένα email σε plain text μορφή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύτως.

Όταν όμως γράφω σε html μορφή, και είναι κάπως μεγαλούτσικο, το mail, κατά την αποστολή του, κόβεται έτσι ξαφνικά!!!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως, το κομμένο mail, αν το σώσω σε text μορφή, υπάρχει ολόκληρο!!! Φυσικά, ο παραλήπτης, το παίρνει και το διαβάζει κουτσουρεμένο!!! :wacko: :blink:

Και θέλω να τονίσω πως το πρόβλημα το παρατήρησα προχτές, λίγες μέρες αφότου έβαλα το SP2 επάνω στο σύστημα... :confused:

Έχει κανείς άλλος συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα; :worry:

Ή άλλο ένα κόλπο για να αγοράζεις Office... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (30 Σεπ. 2004 , 15:18)

το πέταξα (μαζί με ολόκληρο το Office 2003)

.

Και τζαμπα αγορασες το office ???εξαλου κανει και αλλες ποιο σημαντικες δουλειες το office

Επειδή με HTML μπορεί να εκτελεστούν "κακά" προγράμματα αλλά και εικόνες σε HTML είναι ένας καλό τρόπος για να επιβεβαιώνεται από τον spammer μια διέυθυνση,στο Outlook Express με SP2 εμποδίζεται η εκτέλεση του.

Τώρα μόνο plain text.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet ( 1 Οκτ. 2004 , 00:25)

Επειδή με HTML μπορεί να εκτελεστούν "κακά" προγράμματα αλλά και εικόνες σε HTML είναι ένας καλό τρόπος για να επιβεβαιώνεται από τον spammer μια διέυθυνση,στο Outlook Express με SP2 εμποδίζεται η εκτέλεση του.

Τώρα μόνο plain text.

Συγνώμη δηλαδή, και αποφασίζει να το "κόψει" όπου του καπνίσει; Και γιατί δεν λένε τίποτε; Γιατί δεν είναι επιλεκτικό; Ε τους καραγκιόζηδες... τώρα, έτσι μου'ρχεται να αλλάξω mailer... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν ψάχνετε στη Knowledge Base της Microsoft; Ίσως να υπάρχει κάποια λύση.

f00k MS products re paidia!!!

Browser: Firefox

E-mail/NEws: Thunderbird

h ola mazi se mia souita efarmogwn thn MOZILLA sketo :)

epishs gia OFFICE yparxei kai to OPENOFFICE.org

petaxte to vary ki ashkwto gia th mnhmh OFFICE me tis 50000424200243 trypes ...

kai oi pio proxwrhmenoi as perasoun kai se allo leitourgiko opws LiNuX!!

To θέμα του topic, είναι το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο φίλος SNikolaidis. Απαντήσεις του στυλ κάνε format ή βάλε linux δεν βοηθούν. Υπάρχουν άλλα topics γι'αυτά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (30 Σεπ. 2004 , 19:52)

Και τζαμπα αγορασες το office ???εξαλου κανει και αλλες ποιο σημαντικες δουλειες το office

Τι έκανα; Αγόρασα πρόγραμμα της Microcrap; Ποτέ των ποτών.

Το trial 30 ημερών ήταν.

this signature is under heavy construction

• 2 months later...

Λοιπόν παιδιά πιστεύω οι προσευχές μας εισακουστήκαν μέχρι την Microsoft ! Κυκλοφόρησε σχετικό update για το outlook express το οποίο διορθώνει το κόψιμο των μεγάλων μνημάτων σε μορφή html όπως έχετε αναφέρει πιο πάνω. Το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ και εχθές πήγα στο windows update και είδα ένα update για το outlook και το κατέβασα και μετά το κλασικό restart δοκίμασα να στείλω ένα τεράστιο κείμενο με το outlook και εστάλη επιτυχώς χωρίς κανένα κόψιμο . Σχετικές πληροφορίες για την έκδοση του update θα βρείτε στο Windows Update και η ονομασία του update ειναι : Cumulative Update for Outlook Express for Windows XP (KB887797) .

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

χα χα απίστευτο, χτες πριν στείλω το αντίστοιχο μήνυμα δεν υπήρχε τίποτα στo windows update και σήμερα... λέτε να διαβάζει myphone ο κύριος Bill και να έσπευσε να μας εξυπηρετήσει??? ;)