Jump to content

galaxy s5 η lg g2

fili
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Θα με βοηθησετε να επιλεξω; Θα μου κανουν δωρο ενα κινητο αξιας μεχρι 500€ (μεσω ιντερνετ). Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο. Διαβασα πολλα εδω στο φορουμ. Τεινω προς g2 καθως διαβαζοντας και καποια συγκριτικα ειναι ελαφρως καλυτερο(?). Με ενδιαφερει ομως πολυ η καμερα και το gps και σκεφτομουν μηπως να παρω το s5 και ως πιο καινουριο κινητο. Ειναι και η διαφορα της τιμης που θα την αξιοποιησω σε αξεσουαρ. Ολοι εκτος φορουμ μου λενε samsung ασυζητητι. Εδω παλι διαβαζω τα καλυτερα για το lg. Για g3 δε σκεφτομαι λογω μεγεθους. Περιμενω τη γνωμη σας. Ευχαριστω.

Έχεις δει από κοντά το g3 και το s5? Το s5 είναι δυνατό τηλέφωνο αν δεν σε νοιάζει σχεδιαστικά και το knox τότε σαφώς πας για s5... Αλλά για δες το από κοντά, δες και το g3 από κοντά και θα καταλάβεις!

Ποιό G3 και ΠΡΆΣΙΝΑ άλογα το G2!

Tο S5 το έχω χειριστεί και λαγκάρει.....:down:

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Ποιό G3 και ΠΡΆΣΙΝΑ άλογα το G2!

Tο S5 το έχω χειριστεί και λαγκάρει.....:down:

+1 και από μενα, g3 μεν πανέμορφο άλλα έχει θέματα (λάθος συνδυασμός hardware), s5 ο ναιιιιιιιι λαγκαρει!! (όσο περίεργο και αν ακούγετε) και μάλλον το g2 είναι καλύτερο και από τα δυο (32 gb έκδοση βέβαια, γιατί έκδοση με 10 gb δεν φταίει ούτε για την καλημέρα)

Όντας χρόνια Samsung ακιας.... χώρις να έχω κάποιο πρόβλημα θα πήγαινα δαγκωτό στο G3. Για μένα που με ενδιαφέρει αρκετά η κατανάλωση μπαταρίας και δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με έναν φορτιστή εκεί και μόνο εκεί...!
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Όντας χρόνια Samsung ακιας.... χώρις να έχω κάποιο πρόβλημα θα πήγαινα δαγκωτό στο G3. Για μένα που με ενδιαφέρει αρκετά η κατανάλωση μπαταρίας και δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με έναν φορτιστή εκεί και μόνο εκεί...!

lag πολυ στο g3 λογω οθονης ομως...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

lag πολυ στο g3 λογω οθονης ομως...

Φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, όπως επίσης και το θέμα φωτεινότητας της οθόνης. Θέμα δύο ρυθμίσεων είναι, και μετά το G3 γίνεται το απόλυτο android κινητό σήμερα :cool:

Αν τα χρήματα ήταν θέμα, θα πρότεινα G2 (best vfm πρόταση σήμερα), αν όμως μπορείς να πας λίιιγο παραπάνω, το G3 είναι το καλύτερο. Στο G2 μόνο 32αρα έκδοση, στο G3 μπορείς να τη βγάλεις και με την 16αρα άνετα, λόγω υποδοχής microSD ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Samsung Galaxy S5 ΔΑΓΚΩΤΟ!!!
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Αφού είναι δώρο προτίμησε το s5 που είναι λίγο καλύτερο.Αν το πλήρωνες εσύ δε άξιζε με τίποτα η διαφορα χρημάτων.

Ακριβως ετσι σκεφτομαι. Αν δεν ηταν δωρο θα επαιρνα lg. Σας ευχαριστω πολυ ολους!

S5 και απο εμενα, g3 εγω το αποκλειω για φετος!για το g2 δεν εχω λογια...htc m8 για αλλη μια φορα το καλυτερο κινητο of the world
I Want To Believe