Jump to content

galaxy s5 ή note 3;

dandal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή συσκευής όταν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και διαβάζω και καλά λόγια και για το LG g3

Ποιά είναι τα συν και τα πλην των συσκευών;

Note 3 κατευθειαν!Πολύ καλυτερο και ποιο ποιοτικό..Το s5 το γεμισαν με αχρηστα features(πχ αισθητηρας καρδιακων παλμων,αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωματων που τις μισες φορες δεν δουλευει κλπ...)

s5 με διαφορα,το note 3 phaphlet καθαρα...s5 παιρνει και update συνεχεια.,και πολυ δυνατο απο το note
I Want To Believe

Φίλε μου και οι δυο συσκευές είναι κορυφαίες. Εξαρτάται από το τι ακριβώς ζητάς. Αν μπορείς να δεχθείς το μέγεθος του note 3 τότε για μένα τουλάχιστον είναι μονόδρομος. Αν σου πέφτει μεγάλο στα χέρια τότε παίρνεις το S5.

Εγω τώρα κάτοχος του Note 3 εδω και 6 μήνες διαπίστωσα πως έκανα την καλύτερη επιλογή. :lol:

Όχι πως το G3 είναι άσχημο αλλά διαβάζω διάφορα που ακούγονται για αυτό και ίσως να μην το αγόραζα ακόμα. Θα το άφηνα να κυκλοφορήσει λίγο ακόμα για να δω όλα του τα κουσούρια.

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Το μόνο που μπορεί να σε αποτρέψει από την αγορά του note είναι το μέγεθος , αν και πλέον οι δυνατές συσκευές βγαίνουν στις 5.5 ίντσες.

Samsung galaxy s21+

Φίλε θα σου πω και εγώ την γνώμη μου σαν πρώην κάτοχος του Note 3 Ν9005 θα σου το πρότεινα με κλειστά ματιά, αρκεί να σε βολεύει το μέγεθος μιας και η 5.7 ίντσες ειναι πολλές για μια μέτρια προς κανονική παλάμη στο κρατημα(εγώ για αυτό το έδωσα πριν λίγες ημέρες)! Το μόνο σίγουρο που μπορώ να σου πω ειναι ότι το είχα σχεδόν 3 μήνες και δεν μου έκανε το παραμικρό κόλλημα, ήταν ταχύτατο και η μπαταρία του με ανοιχτό wifi, 3G και Bluetooth με κανονική χρήση με έβγαζε μιάμιση μέρα (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω για τα δικά μου δεδομένα χρήσης πάντα, τηλέφωνα Ίντερνετ, social, emails, και λίγες φωτο).

Τωρα όσο για το Samsung S5 δεν το εχω δουλέψει και δεν εχω άποψη.

Διάβασα στο φόρουμ οτι στο s5 έχουμε κάποια που θερμαίνονται υπερβολικά πίσω στο καπάκι και ένα τρίξιμο οταν είναι στο δυνατό ο ήχος κλήσης.Για το note3 δεν είδα κάτι ανησυχητικό ή μπορεί να μου ξεφεύγει κάτι...:wacko: