Jump to content

Sony Xperia Z

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο το αδιαβροχο,

αν δεν 8ελει λογο μεγε8ους αυτο να παει σε αυτο

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/LG-Nexus-5-Black-LGD821-AGRCBK.htm

η αυτο

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-S-III-Metallic-Blue-GT-I9300MBDEUR.htm

μαχιμουν 350€

κοντα στιν 5ιντσες μονο απο Ελλαδα

αυτο το αδιαβροχο,

αν δεν 8ελει λογο μεγε8ους αυτο να παει σε αυτο

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/LG-Nexus-5-Black-LGD821-AGRCBK.htm

η αυτο

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-S-III-Metallic-Blue-GT-I9300MBDEUR.htm

μαχιμουν 350€

κοντα στιν 5ιντσες μονο απο Ελλαδα

:X . τωρα μας τρέλανες

καλησπέρα... έχω galaxy s4 mini και σκέφτομαι να το ανταλλάξω με το xperia z.. αξίζει τον κόπο?? τι μου προτείνεται εσείς?? πιο είναι καλύτερο από θέμα μπαταρίας και λειτουργικού?

καλησπέρα... έχω galaxy s4 mini και σκέφτομαι να το ανταλλάξω με το xperia z.. αξίζει τον κόπο?? τι μου προτείνεται εσείς?? πιο είναι καλύτερο από θέμα μπαταρίας και λειτουργικού?

Με 2gb ram και 3050 mAh μπαταρία θα το έπαιρνα σαν τρελό. Προχθές το ανακάλυψα γιατί θέλω να το κάνω δώρο στην ανηψιά μου και είχε κολλήσει με το Xperia M2. Άλλαξε όμως γνώμη :D

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Με 2gb ram και 3050 mAh μπαταρία θα το έπαιρνα σαν τρελό. Προχθές το ανακάλυψα γιατί θέλω να το κάνω δώρο στην ανηψιά μου και είχε κολλήσει με το Xperia M2. Άλλαξε όμως γνώμη :D

2300mah πρέπει να έχει το Xperia z.

2300 έχει και δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να δώσεις το S4 mini. Δωστο και πάρε το Ζ να ευχαριστηθείς κινητό γιατί με το Samsung δεν νομίζω να έχει γίνει μέχρι τώρα

Tο z ειναι σαφως καλυτερη συσκευη απο το s4 mini(πριν απο 1 χρονο ηταν ναβαρχιδα,αρα εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα),αλλα δεν ξερω αν θα αναβαθμιστει σε νεοτερη εκδοση android(λογω παλαιου hardware),και ακομη και αν αναβαθμιστει δεν ξερω αν θα μπορει να την ''αντεξει'' δηλαδη να μην κολλαει,να μην τελειωνει η μπαταρια γρηγορα κλπ ... :O

Tο z ειναι σαφως καλυτερη συσκευη απο το s4 mini(πριν απο 1 χρονο ηταν ναβαρχιδα,αρα εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα),αλλα δεν ξερω αν θα αναβαθμιστει σε νεοτερη εκδοση android(λογω παλαιου hardware),και ακομη και αν αναβαθμιστει δεν ξερω αν θα μπορει να την ''αντεξει'' δηλαδη να μην κολλαει,να μην τελειωνει η μπαταρια γρηγορα κλπ ... :O

Φυσικά και μπορεί να αντέξει νεώτερη αναβάθμιση.Snapdragon S4 Pro και 2GB RAM έχει.

Εγω ειχα διαβασει οτι απο την 4.3 ειχαν αρχισει τα lag,μακαρι η sony να δωσει αναβαθμιση και μακαρι να την σηκωσει το κινητο γιατι ειναι ενα εξαιρετικο κινητο και ειδικα στην τιμη που ειναι σημερα ειναι μια καταπληκτικη επιλογη,εγω παντως που θελω σιγουρες αναβαθμισεις δεν θα το προτιμουσα σημερα,γιατι ερχεται σε λιγοτερο απο 1 μηνα το z3 και εννοειται οτι θα σταματησουν να το υποστηριζουν ωστε να πουλησουν τα καινουρια μοντελα...