daidalus0084 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημερα σκεφτομαι και εγω να προχωρησω στην αγορα του ειμαι μεταξυ αυτου και του thl t6s.... θελω να κανω καποιες επιπλεον ερωτησεις. 1) η απουσια led notification ξεπιερνιεται με καποιο αλλο τροπο? πχ υπαρχει κατι για να ειδοποιει οπτικα οταν εχεις κλησεις και μυνηματα? 2) η καμερα ειναι καλη σε συνθηκες ημερας? 3) η ρομ καθεται καλα η εχει bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. August 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Φιλε μου. Απο οσο ξερω υπαρχουν προγραμματα για τα notification led. Η καμερα σε φως ημερας.ειναι καλη τηρουμενων των αναλογιων του οτι ειναι 3,1 mp. Bug δεν εχω δει Ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Το πήρα και εγώ πριν 10 μέρες για την γυναίκα μου.΄ Τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο φίλος πιο πριν. Η μπαταρία του δεν βγαίνει ή έτσι μου φαίνεται , γιατί δεν έχει κάποια εσοχή για να την πιάσω. Αν εξαιρέσεις την μπαταρία και το φλας , το κινητό αξίζει τα λεφτά του. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος πως μπορώ να το ρουτάρω ? Edited August 28, 2014 by tre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δοκίμασε το framaroot και αν δεν σου δουλέψει δοκίμασε το root genius. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. August 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το πήρα και εγώ πριν 10 μέρες για την γυναίκα μου.΄ Τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο φίλος πιο πριν. Η μπαταρία του δεν βγαίνει ή έτσι μου φαίνεται , γιατί δεν έχει κάποια εσοχή για να την πιάσω. Αν εξαιρέσεις την μπαταρία και το φλας , το κινητό αξίζει τα λεφτά του. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος πως μπορώ να το ρουτάρω ? Κανεις λάθος, η μπαταρια βγαίινει και βγαίνει και εύκολα, εχει μια εγκοπούλα, δεν ειναι δύσκολο:D, μην το φοβάσαι. Δεν παθαίνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το παρέλαβα και γω. Μια χαρά μου φάνηκε, αλλά το χρησιμοποίησα λίγο. Μόλις δύο μέρες! Η μπαταρία του κράτησε 27 ώρες, αλλά με μικρή σχετικά χρήση. Λογικά, αν κάποιος το φορτίζει κάθε βράδυ, δε θα έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αυτο που μου κανει περιεργο με το κινητο ειναι, οτι πχ σε εναν φορτιστη αυτοκινητου δεν φορτιζει και σε εναν htc κανονικο φορτιστη που εχω, ενω αλλα κινητα φορτιζουν χωρις προβλημα!!!! Με τον φορτιστη του, με ενα thl και εναν samsung που δοκίμασα φορτίζει κανονικά. Αρα δεν εχει προβλημα η φορτιση, λετε να εινια καμια ρυθμιση? υπάρχει τέτοια ρύθμιση? Απλα μου φαινεται παραξενο για αυτο το γραφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εγώ δε δοκίμασα καν το δικό του φορτιστή, αλλά άλλους δύο που είχα και δούλεψε μια χαρά και με τους δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Και εγώ το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το μόνο περίεργο που είδα με τη φόρτιση, είναι αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω. Δηλαδή, όταν είναι κλειστό και το βάλεις να φορτίσει, αυτό αυτόματα ξεκινάει, σα να το άνοιξες από το on/off διακόπτη. Στην ουσία δε γίνεται να το έχεις να φορτίζει και να είναι κλειστό. Περίεργο μεν, αλλά δε θα το έλεγα και πρόβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αυτο ειναι μια ρυθμιση μεσα απο το μενου. Καπου λεειεπιλογες για προγραμματιστες. Λεγεται fast reboot με αυτο ξεκιναει γρηγορα αλλα και ανοιγει οταν μπει ο φορτιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. November 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τελικα κανεις αλλος να εχει παρει το κινητο? Επαναφερω το θεμα για αυτους που θελουν ενα απλο κινητο που να μπορουν ομως να κανουν τα βασικα πραγματα, τηλεφωνα, internet, games κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλημερα σε ολους. Επαναφερω το θεμα διοτι το κινητο μου επεσε και επαθε ενα ταρακουλο, ακουγεται να ανοιγει αλλα η οθονη την εχει ακουσει, δειχνει κατι γραμμες στο κατω μερος και ενα λευκο χρωμα στο επανω. Κατι θα εγινε απο μεσα λογικα. Αν δεν βρω λυση , που λογικα δεν θα βρω, αν καποιος θελει να του στειλω τουλαχιστον το πισω μερος και την μπαταρια, ισως χρειαστουν σε καποιον κατοχο. Θα ενημερωσω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλημερα σε ολους. Επαναφερω το θεμα διοτι το κινητο μου επεσε και επαθε ενα ταρακουλο, ακουγεται να ανοιγει αλλα η οθονη την εχει ακουσει, δειχνει κατι γραμμες στο κατω μερος και ενα λευκο χρωμα στο επανω. Κατι θα εγινε απο μεσα λογικα. Αν δεν βρω λυση , που λογικα δεν θα βρω, αν καποιος θελει να του στειλω τουλαχιστον το πισω μερος και την μπαταρια, ισως χρειαστουν σε καποιον κατοχο. Θα ενημερωσω. Ευχαριστω. Εύχομαι να βγάλεις άκρη και να το φτιάξεις! Αν δεν τα καταφέρεις, ενδιαφέρομαι εγώ. Να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts