FREAK_OF_NATURE Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 το χαμομηλι οπως και το λεμονι κανουν δουλεια μετα απο χρονια εφαρμογης... το οξυζενε κανει,αλλα προσεχε μην το παρακανεις..καλυτερα να πας σε ενα κομμωτηριο να σου τα κανουν οπως πρεπει.. τωρα αν ρωτας για το αν ειναι καλο για την υγεια του τριχωτου της κεφαλης ειναι αλλο κεφαλαιο.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 το χαμομηλι οπως και το λεμονι κανουν δουλεια μετα απο χρονια εφαρμογης... το οξυζενε κανει,αλλα προσεχε μην το παρακανεις..καλυτερα να πας σε ενα κομμωτηριο να σου τα κανουν οπως πρεπει.. τωρα αν ρωτας για το αν ειναι καλο για την υγεια του τριχωτου της κεφαλης ειναι αλλο κεφαλαιο.. Ναι βασικά με ενδιαφέρει και αυτό... Δεν έχω πρόβλημα με τα μαλλιά μου, δόξα το Θεό.. δυνατά είναι, χωρίς τριχόπτωση κτλ.. Απλά μη δημιουργήσω πρόβλημα απο εκεί που δεν υπάρχει :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Εχω να κουρευτώ 2 μήνες γιατί αποφάσισα να το μακρύνω; Να το αφήσω έτσι ή πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία; Ανάλογα το μαλλί.Τις περισσότερες φορές απαιτείται επίσκεψη στο κομμωτήριο γιατί αλλιώς γίνονται χάλια. Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, ήδη είμαι στον 1.5 μήνα αλλά φοβάμαι ότι αν πάω στην κομμώτρια θα της πω να τα πάρει με τη μηχανή πάλι να τελειώνουμε :p Κι άντε και πάω για να...προετοιμάσει το τοπίο, εγώ που δεν έχω αποφασίσει ακόμη πως θέλω να τα κάνω? :cry: Όχι τίποτα άλλο, μετά από 8 χρόνια που έχω να τα δω λίγο πιο μεγάλα δε θυμάμαι καν πως γίνονται...ευτυχώς είναι ίσια Να της πάω μια φωτογραφία του Ζακ Έφρον να τελειώνουμε?:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, ήδη είμαι στον 1.5 μήνα αλλά φοβάμαι ότι αν πάω στην κομμώτρια θα της πω να τα πάρει με τη μηχανή πάλι να τελειώνουμε :p Κι άντε και πάω για να...προετοιμάσει το τοπίο, εγώ που δεν έχω αποφασίσει ακόμη πως θέλω να τα κάνω? :cry: Όχι τίποτα άλλο, μετά από 8 χρόνια που έχω να τα δω λίγο πιο μεγάλα δε θυμάμαι καν πως γίνονται...ευτυχώς είναι ίσια Να της πάω μια φωτογραφία του Ζακ Έφρον να τελειώνουμε?:p Δεν υπάρχουν και πολλών ειδών τρόποι να μακρύνεις τα μαλλιά σου.4-5 είναι οι βασικοί τρόποι αν δε κάνω λάθος.Διαλέγεις και παίρνεις.Τώρα για τη φωτογραφία..δεν είναι κακή ιδέα.Θα τους διευκολύνεις κιόλας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 οταν λες 4-5 τροποι να μακρυνεις τα μαλλια σου τι ακριβως εννοεις; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_Slayer Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Οποτε φτιαχνω τα μαλλια μου χρησιμοποιω μονο gel.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 οταν λες 4-5 τροποι να μακρυνεις τα μαλλια σου τι ακριβως εννοεις; Εννοώ 4-5 κουρέμματα μακριών μαλλιών.Εντάξει ίσως να είναι και περισσότεροι:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ρε παιδιά στέκες για τα μαλλία που πουλάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ξερετε καναν αφρο που να ισωνει τα μαλλια ?Μου εχει σπασει τα νευρα το μαλλι μου απο την μια μερια ειναι σχεδον ολισιο και απο την αλλη κανει κατι περιεργα!!Και ειμαι εσχος και χρειαζομαι κατι για να το ισιωσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ρε παιδιά στέκες για τα μαλλία που πουλάνε; Sta hondos. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Ξερετε καναν αφρο που να ισωνει τα μαλλια ?Μου εχει σπασει τα νευρα το μαλλι μου απο την μια μερια ειναι σχεδον ολισιο και απο την αλλη κανει κατι περιεργα!!Και ειμαι εσχος και χρειαζομαι κατι για να το ισιωσω!! και εγώ χρειάζομαι γιατί και τα δικά μου είναι κάπως παρόμοια κατασκεαυσμένα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 και εγώ χρειάζομαι γιατί και τα δικά μου είναι κάπως παρόμοια κατασκεαυσμένα.;) o isiotikos afros den kanei tipota. se katastimata kallyntikon tha vreite isiotiki krema mallion, kanoun teleia ti douleia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 εμενα τα μαλλια μου ειναι ισια μπροστα και πολυ σπαστα πισω!:blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ti prepei na bazeis prin h meta to isiwma gia na mhn frizaroyn ta mallia kai na paramenoyn leia ektos apo keri?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ti prepei na bazeis prin h meta to isiwma gia na mhn frizaroyn ta mallia kai na paramenoyn leia ektos apo keri?? Ξέρω τι μπορείς να βάζεις πριν το ίσιωμα..Σιλικόνη στις άκρες..Έτσι δεν φριζάρουν ή δεν ανοίγουν..Για μετά μόνο το κερί ξέρω σε στερεή ή και σε υγρή μορφή.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ξέρω τι μπορείς να βάζεις πριν το ίσιωμα..Σιλικόνη στις άκρες..Έτσι δεν φριζάρουν ή δεν ανοίγουν..Για μετά μόνο το κερί ξέρω σε στερεή ή και σε υγρή μορφή.. an balw silikonh ,meta mporw na ta isiwsw me sidero h mono me pistolaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Μια φίλη έβαψε τα μαλλιά της χθές μελί και αντι να βγει το χρώμα που ήθελε της βγήκαν κόκκινα!! τώρα έχει φρικάρει και θέλει να τα βάψει πάλι σήμερα καστανά σκούρα. Κάνει να τα βάψει τόσο γρήγορα? Η κομμώτρια χθές χρησιμοποίησε ένα ξέβγαλμα χρώματος όχι ντεκαπάζ και η βαφή που θέλει να βάλει σήμερα η φίλη μου είναι φυτική απο φαρμακεία. παρακαλώ απαντήστε γιατί ουρλιάζει !! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Μια φίλη έβαψε τα μαλλιά της χθές μελί και αντι να βγει το χρώμα που ήθελε της βγήκαν κόκκινα!! τώρα έχει φρικάρει και θέλει να τα βάψει πάλι σήμερα καστανά σκούρα. Κάνει να τα βάψει τόσο γρήγορα? Η κομμώτρια χθές χρησιμοποίησε ένα ξέβγαλμα χρώματος όχι ντεκαπάζ και η βαφή που θέλει να βάλει σήμερα η φίλη μου είναι φυτική απο φαρμακεία. παρακαλώ απαντήστε γιατί ουρλιάζει !! κάνει να τα βάψει διότι είναι πιο σκούρο χρώμα αυτό που θέλει να κάνει + φυτική βαφή. αλλά να ξέρει ότι έτσι και αλλιώς το κόκκινο θα φαίνεται ακόμη εσωτερικά στα μαλλιά της. δεν θα φύγει με την πρώτη Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Που πουλάνε αντρικές κορδέλες για τα μαλλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 σε μικρομαγαζα με κοκαλακια,στα χοντος σεντερ,μεχρι και σε λαικες εχω δει.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Σας αρέσουν?Πια η γνώμη σας?Πιστεύετε πως πραγματικά αποθεί τις γυναίκες? (και οχι απο θεμα "απλησιας ή βρώμας, υπάρχουν και τρόποι να διατηρηθούν καθαρές οι τζίβες) Που υπάρχει κομμωτίριο στην Αθηνα που κανουνε τζίβες ή Rasta? Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Σας αρέσουν?Πια η γνώμη σας?Πιστεύετε πως πραγματικά αποθεί τις γυναίκες? (και οχι απο θεμα "απλησιας ή βρώμας, υπάρχουν και τρόποι να διατηρηθούν καθαρές οι τζίβες) Που υπάρχει κομμωτίριο στην Αθηνα που κανουνε τζίβες ή Rasta? yparxoun polla kommwthria sthn perioxh ths kypselis.douleyoun afrikanoi kai eidikeuontai sta rasta kai genikotera sta extentions kai sta kotsidakia.oi times einai poly prosites:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Εμένα προσωπικά μου αρέσουν κ γι' αυτό έχω κάνει rasta 3 φορές εως τώρα.. Κ έχω σκοπό να ξανακάνω κάποια στιγμή.. Από άποψη καθαριότητας δεν έχει διαφορά με το κανονικό μαλλί. Εγώ λουζόμουν με την ίδια συχνότητα που το κάνω κ τώρα που είμαι άνευ rasta :p Όλες τις φορές πήγα στην Κυψέλη που προαναφέρθηκε αλλά οδό δεν πολυθυμάμαι.. Κάτι με νησιά ήταν πάντως..:wacko::wacko: Έχω την εντύπωση πως ήταν κοντά στο Ιταλικό ινστιτούτο αλλά δεν παίρνω κ όρκο..:O Να έχεις πάντως υπόψιν ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Εγώ είχα χτυπήσει 6ωράκια αλλά εξαρτάται από το μήκος κ την πυκνότητα που θα επιλέξεις.. Αυτά από μένα!! Προτείνω να το δοκιμάσεις κ να μας στείλεις κ φωτογραφία...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 poso peripou kostologite mia tziva? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 xrisimopoio to got2be to kitrino. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts