mi3s Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ρε παιδιά τα μαλλιά μου μπροστά είναι πολύ σγουρά,και πίσω ίσια και δε φαίνεται ωραίο αυτό,επίσης είναι αρκετά μακριά για αγοριού.Τι θα προτείνατε ως προιόν για το ίσιωμα?Ίσως κάτι μετά το λούσιμο για να ισιώνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ρε παιδιά τα μαλλιά μου μπροστά είναι πολύ σγουρά,και πίσω ίσια και δε φαίνεται ωραίο αυτό,επίσης είναι αρκετά μακριά για αγοριού.Τι θα προτείνατε ως προιόν για το ίσιωμα?Ίσως κάτι μετά το λούσιμο για να ισιώνουν? garnier fructis long & strong(μη περιμενεις θεαματικα αποτελεσματα):) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ναι βρε! έχε υπόψη μάλιστα οτι η λακ μετά το πιστολάκι καίει τα μαλλιά. βέβαια όταν βάζεις πρώτα αφρό και μετά λακ εκεί να δεις πως σκάνε. δεν αναπνεόυνε καθόλου! να βάζεις και μάσκα ενυδατική θρεπτική. κάνε εναλλαγές. ανα λουσιμο! Ε; Ισχυει αυτο; Ολα τα κομμωτηρια αυτο κανουν...:blink: Τα ταλαιπωρω τι να κανω αλλα με ταλαιπωρουν κι αυτα...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ρε παιδιά τα μαλλιά μου μπροστά είναι πολύ σγουρά,και πίσω ίσια και δε φαίνεται ωραίο αυτό,επίσης είναι αρκετά μακριά για αγοριού.Τι θα προτείνατε ως προιόν για το ίσιωμα?Ίσως κάτι μετά το λούσιμο για να ισιώνουν? αν η τριχα ειναι κατω απο 10 εκατοστα δοκιμασε λιγο πηλο για να ισιωσουν τα μπροστινα. ετσι ισιωνω κ εγω τα πισω που ειναι σε τετοιο μηκος. αν ειναι πολυ μακρυα κ δν χρησιμοποιεις ζελεδες κ πηλους πες σε καποιον να στα ισιωσει με πιστολακι+βουρτσα μετα το λουσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Να και το δικό μου πρόβλημα.Ενώ τα μαλλιά μου δεν είναι πολύ μακριά δε μπορώ να τα ελέγξω με τίποτα.Θέλω τα μπροστινά να ειναι σηκωμένα και τα πλάι και τα πίσω κάτω αλλά λίγο ανακετεμένα.Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι είναι αρκετά "βαριά" κι έτσι τα μπροστινά δε κάθονται πάνω με τίποτα και πέφτουν,με αποτέλεσμα απο μπροστά να φαίνονται μεν ωραία αλλά απο το πλάι όχι.Ουσιαστικά προσπαθώ να κάνω ένα look σα τον Beckham αλλά με μαύρο μαλλί.:p Έχω δοκιμάσει κάμποσα ζελέ αλλα αποτέλεσμα είδα μόνο όταν τα μαλλιά ήταν αρκετά κοντά.Οποιαδήποτε πρόταση/βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 λακ για ογκο φανατικα! Βρε Μαράκι...εγώ όποτε έχω δοκιμάσει να τους δώσω όγκο με λακ, εκείνη την ώρα είναι μια χαρά και μετά απο λίγο πέφτουν και είναι τα χάλια τους! Πατικόνονται κιόλας και είναι αστα να πάνε... Δεν ξέρω τι φταίει...μήπως είναι βαρύ το μαλλί μου ή κάτι δεν κάνω καλά?? Παράθεση Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Βρε Μαράκι...εγώ όποτε έχω δοκιμάσει να τους δώσω όγκο με λακ, εκείνη την ώρα είναι μια χαρά και μετά απο λίγο πέφτουν και είναι τα χάλια τους! Πατικόνονται κιόλας και είναι αστα να πάνε... Δεν ξέρω τι φταίει...μήπως είναι βαρύ το μαλλί μου ή κάτι δεν κάνω καλά??Πριν την λακ λιγο αφρο και καλο στεγνωμα με το πιστολακι με το κεφαλι αναποδα...Και μετα λακ...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Εγώ πάλι το μόνο που βάζω στα μαλλιά μου είναι αφρός για μπούκλες..Το μαλλί μου είναι σπαστό άρα ανάλογα με το πως το θέλω ή βάζω αφρό για να τα κάνω μπούκλες ή τα ισιώνω με το πιστολάκι... Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους αφρούς για μπούκλες και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και ιδιαίτερα ευχαριστημένη από μερικούς.. Έχετε να προτείνετε κανέναν εσείς? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 με την λακ ρε παιδια δε σας πιανει φαγουρα? για το δικο μου μαλλι ενα μπουκαλι δε φτανει,και μετα εχω τρομερη φαγουρα-ανεξαρτητως μαρκας η μονη που δε μου εφερνε συμπτωματα κνισμου ειναι της avon αλλα εκεινη μυριζε φρουτιλα.. φαγουρα? τσου.. εξαρταται βεβαια και τι ποσοτητα βαζεις, η αν εισαι αλλεργικη σε καποιο συστατικο. εγω βαζω παντα μετα το ισιωμα και ειμαι οκ, μου κρατανε και 4 μερες ;-) αν βαλω στο φυσικο μου μαλλι χωρις να το ισιωσω γινεται πολυ 80's (με την κακη εννοια) Βρε Μαράκι...εγώ όποτε έχω δοκιμάσει να τους δώσω όγκο με λακ, εκείνη την ώρα είναι μια χαρά και μετά απο λίγο πέφτουν και είναι τα χάλια τους! Πατικόνονται κιόλας και είναι αστα να πάνε... Δεν ξέρω τι φταίει...μήπως είναι βαρύ το μαλλί μου ή κάτι δεν κάνω καλά?? και μενα ειναι βαρυ το μαλλι και πεφτει κατευθειαν. γι αυτο παντα στεγνωμα και λακ με το κεφαλι κατω (η κομμωτρια μου το ειπε) α, ξεχασα να το πω και κρεπαρισμα φανατικα (αλλα οχι τοσο που να μοιαζω ξεμαλλιασμενη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Εγώ πάλι το μόνο που βάζω στα μαλλιά μου είναι αφρός για μπούκλες..Το μαλλί μου είναι σπαστό άρα ανάλογα με το πως το θέλω ή βάζω αφρό για να τα κάνω μπούκλες ή τα ισιώνω με το πιστολάκι... Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους αφρούς για μπούκλες και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και ιδιαίτερα ευχαριστημένη από μερικούς.. Έχετε να προτείνετε κανέναν εσείς? Organics δοκιμασε... Εγω παντως εχω δοκιμασει οτι αφρο υπαρχει(:p ) και εχω κατασταλαξει και χρησιμοποιω Wellaflex τον τελευταιο ενα χρονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Organics δοκιμασε... Εγω παντως εχω δοκιμασει οτι αφρο υπαρχει(:p ) και εχω κατασταλαξει και χρησιμοποιω Wellaflex τον τελευταιο ενα χρονο. Χμμ..κάτσε να τον δοκιμάσω και αυτόν γιατί δεν θυμάμαι αν τον έχω δοκιμάσει ή όχι..Ευχαριστώ sofaki... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι:Ξέρει κανείς κανένα καλό κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη για περιποίηση σε αυτούς που μακραίνουν τα μαλλιά τους και θέλουν να τα μακρύνουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο?Εδώ κοντά σε μένα δεν υπάρχει κανένα καλό:( Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 δεν καταλαβα τι 8ελεις να πεις.... τι συγκεκριμενο τροπο? τοσα κομμωτηρια -επωνυμα και μη- εχει η πολη μας... σε ποια περιοχη ψαχνεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 δεν καταλαβα τι 8ελεις να πεις.... τι συγκεκριμενο τροπο? τοσα κομμωτηρια -επωνυμα και μη- εχει η πολη μας... σε ποια περιοχη ψαχνεις? Τούμπα,κέντρο.Κάποιο καλό επώνυμο ή μη ψάχνω που να καταλάβει πως ακριβώς θέλω να τα μακρύνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 γειτονακι μου εισαι... εσυ ξερεις πως 8ες να τα μακρυνεις?:P τι να σου πω...πανε νικολας,στην χαριλαου εχει μια καλη κοπελιτσα(την γεματουλα) ο αδερφος μου αυτην προτιμαει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 γειτονακι μου εισαι... εσυ ξερεις πως 8ες να τα μακρυνεις?:P τι να σου πω...πανε νικολας,στην χαριλαου εχει μια καλη κοπελιτσα(την γεματουλα) ο αδερφος μου αυτην προτιμαει Γειτονάκι έ,σε ποια περιοχή είσαι;Ε καλά άμα δεν ήξερα και πώς θέλω να τα μακρύνω θα ψαχνόμουν ακόμη:rolleyes: Είναι καλή αυτή η κοπελίτσα?Τη ξέρει τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ψήνομαι τον τελευταίο καιρό για ισιωτική ρε παιδιά. Αν τελικά κάνω θα πρέπει να βάζω στα μαλλιά μου μετά μάσκες και διάφορα άλλα ενυδατικά κ.τ.λ.? (Αν φυσικά μου έχει μείνει καμιά τρίχα μετά:X ) Λέτε να πάω στου νίκολας που είναι και μεγάλη αλυσίδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Και ισιωτικη να κανεις θα πρεπει μετα απο καθε μπανιο να τα ισιωνεις παλι. Απλα ισιωνουν πολυ πιο ευκολα. Δεν θα στο προτεινα. Και μενα με ειχε πιασει τρελα να κανω παλιοτερα(που δεν ειχα συμβιβαστει με την αφανα μου ακομα) αλλα 2 στα 3 κομμωτηρια που πηγα να ρωτησω τιμες κ.τ.λ. μου ειπαν οτι δεν μου το κανουν γιατι εχω πολυ ωραιο μαλλι. Κατι πρεπει να μας πει αυτο ε.:lol: :p :X :ninja: Οσο για τα Νικολας οχι. Και παλι οχι. Μοστρα, ευγενεια και σου ερχεται ενα 50αρι χωρις να προλαβεις να καταλαβεις απο που. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Τι είδους μαλλί έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Είναι σπαστό και όχι πολύ μακρύ μπορώ να πω. Δλδ λίγο πάνω απ' τους ώμους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Είναι σπαστό και όχι πολύ μακρύ μπορώ να πω. Δλδ λίγο πάνω απ' τους ώμους. Κάνε μια δοκιμή και άμα σ'αρέσουν καλώς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Αν δεν μου γίνουν extra crispy θα μ' αρέσουν σίγουρα γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία το πιστολάκι τώρα με τις ζέστες (είμαι και ψιλοκουλάδι) καταλαβαίνεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Κατάλαβα;) Εγώ πάλι θέλω να τα μακρύνω με φράτζα μπροστά-εμένα ευτηχώς είναι ίσια από φυσικού:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Εχω να κουρευτώ 2 μήνες γιατί αποφάσισα να το μακρύνω; Να το αφήσω έτσι ή πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 ηθελα γιατι τα ισια μαλλια θεωρουνται τοσο ωραια:confused::rolleyes: :) εμενα το μαλλι μου ειναι κυματιστο και ειναι πολυ ομορφο!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts