Jump to content

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών

bill_viper
 Κοινοποίηση

Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?  

600 members have voted

1. 1. Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?

• Gel
      297
    • Κερί
      96
    • Αφρός
      83
    • Άλλο
      124

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εβαλα extensions αλλα επειδη μου τα εχει κολλησει με σιλικονη στη ριχζα με πονανε,μου ειπαν οτι αμα μακρυνουν λιγο θα ειναι οκ ,εχει βαλει κανεις?

ξερω καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω αλλα εχετε να μου προτεινετε κατι για περισσσοτερη διαρκειa??

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Εγώ δε βάζω τίποτα. Με ενοχλεί αφάνταστα η αίσθηση του λιγδιασμένου μαλλιού... Πολύ σπάνια να βάλω κανένα κερί New Wave. Το μαλλί μου είναι πολύ ατίθασο και δεν επιδέχεται κανένός είδους styling. Πρέπει να γίνω κομμωτής νομιζω για να τα βγάλω πέρα μαζί του. :( Έχω και ένα φτήνια κερί "Μασούτης" που το χρησιμοποιώ μόνο τις πρώτες μέρες μετά το κούρεμα γιατί τα μαλλιά μου πετάνε εκείνες τις μέρες... Το σανό πιο εύκολα τιθασεύεται...

Εγω λιγο ζελε βαζω αλλα τελευταια πολυ τριχα πεφτει ρε παιδια...Μηπως να το κοψω κι αυτό?

βρε οι τρίχες σου πέφτουνε επειδή έχουμε αλλαγή καιρού και διότι το φθινόπωρο είναι η εποχή που πέφτουνε οι περισσότερες.

αν λούζεις καλά το μαλλί σου και καθαρίζει η τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής δεν ἐχεις πρόβλημα.

βέβαια αρκεί να μην σου λείπει από τον οργανισμό σου το σιδηράκι!:ninja:

εξαρταται και απο το τι ζελε βαζει...

φαντασου να πνιγεις κα8ημερινα την τριχα με οποιοδηποτε τζελ,που ουτε την τριχα θρεφει,ουτε την αφηνει να αναπνεει.παει η τριχα...μεταναστευει στο πατωμα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εξαρταται και απο το τι ζελε βαζει...

φαντασου να πνιγεις κα8ημερινα την τριχα με οποιοδηποτε τζελ,που ουτε την τριχα θρεφει,ουτε την αφηνει να αναπνεει.παει η τριχα...μεταναστευει στο πατωμα

Υπάρχουν Jel που θρεφουν τις τρίχες και τις αφήνουν να αναπνέουν;! Sorry αλλά εμένα αυτά μου ακούγονται τρικ προώθησης προϊόντων! Αντε να τη θρέφει καλά (που αν θέλουμε το πιστεύουμε :blink: ) Να τα αφήνει να αναπνέουν;! Είναι δυνατόν από τη στιγμή που καλύπεις πλήρως κάτι με ζελατινοειδές υλικό αυτό να αναπνέει; Ακόμη κι αν ισχύει πάντως, τα μαλλιά αναπνέουν πολύ καλύτερα αν δε βάλεις τίποτα πάνω τους! :lol:

Gel παλιοτερα (Schwarzkopf Osis), κερι τωρα (L'Anza Urban Elements)

και φυσικα λουσιμο και το βραδυ πριν να κοιμηθω. :O

• 3 weeks later...

Παιδιά μπορεί να σας φανεί λίγο κουλή η ερώτηση.... Πως φτιάχνετε τα μαλλιά σας? Δηλ, βρεγμένα /στεγνά μαλλιά, τα ανακατώνετε κ ότι βγει?

Όταν τα είχα κόψει πριν απο κανα χρόνο, μου σηκώνονταν (τα μαλλιά) τέλεια. Εδώ κ κανα 6μηνο όμως, δν σηκώνονται σωστά.....

Κάτι τρέχει...

New Wave - Massive plastic elastic,καλο,φευγει κ ευκολα,δεν φαινετε λες και εχεις βαλει την Αρτα κ τα Γιαννενα στο κεφαλι σου,οσο πιο κοντο το μαλι τοσο καλυτερα το κραταει,τωρα που εχει ψιλογινει αφανα το μαλλι μου βαζω και αυτο,ολοι μπουφο με φωναζουν στη φαμιλια:lol: :lol: δε βαριεσαι...θα αφησω και γενια να τη δω far west:lol: :p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Έχω μπούκλες οπότε το καλύτερο είναι ο αφρός. Δεν έχω κάποιο σταθερό... μια παίρνω fructis μια wellaflex...
Destiny found.

pilos kai ase tous allous na se rwtane ti exeis balei sto malli kai einai toso theiko!:p

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

pilos kai ase tous allous na se rwtane ti exeis balei sto malli kai einai toso theiko!:p

Συμφωνω! Ελπιζω μονο να εννοεις της Wella κι οχι κανονικο :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

wella for ever...και συγκεκριμενα..

high hair

Punk Chic

strong controll

pasta mate

matt paste

ενας πηλος ειναι αυτος :p

τελειος..και αρκετες οι φορες που με ρωτησαν τι βαζω ;)

δοκιμαστε το !!!!!

ΤΙΜΗ:12 €

ti pisteyete oti enai kalytero gia mpoukloto mali??? exo dokimasei diafora kai anti na moy ginontai kalytera sgoyrainoyn akoma pio poly mono o pilos kati kanei. eseis ti moy proteinete?

ti pisteyete oti enai kalytero gia mpoukloto mali??? exo dokimasei diafora kai anti na moy ginontai kalytera sgoyrainoyn akoma pio poly mono o pilos kati kanei. eseis ti moy proteinete?

τι ακριβως 8ελεις να τα κανεις?να ισιωσουν?

γιατι δεν ρωτας καποιον κομμωτη ?:)

τι να πούν και αυτοί οι καημένοι,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά σε μερικές περιπτώσεις.:lol:Και σε εμένα έτσι είναι.Δεν ισιώνουν με τίποτα.Τι προτείνετε?Ποια προιόντα κάνουν για σγουρα μαλλιά και ποιά τα ισιώνουν?;)

τι να πούν και αυτοί οι καημένοι,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά σε μερικές περιπτώσεις.:lol:Και σε εμένα έτσι είναι.Δεν ισιώνουν με τίποτα.Τι προτείνετε?Ποια προιόντα κάνουν για σγουρα μαλλιά και ποιά τα ισιώνουν?;)

L'OREAL Heat-Activated Straightening Cream

Specially developed for use with straightening irons and hairdryers:

* helps and improves straightening

* gives a long lasting silky result

* aslo helps to protect the hair

With thermo-protect technology

http://boots.com/images/product/1056037/ehero.jpg

L'OREAL Heat-Activated Straightening Cream

Specially developed for use with straightening irons and hairdryers:

* helps and improves straightening

* gives a long lasting silky result

* aslo helps to protect the hair

With thermo-protect technology

http://boots.com/images/product/1056037/ehero.jpg

Tο εχει παρει κανενας να μας πει αν κανει δουλεια?

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

εβαλα extensions αλλα επειδη μου τα εχει κολλησει με σιλικονη στη ριχζα με πονανε,μου ειπαν οτι αμα μακρυνουν λιγο θα ειναι οκ ,εχει βαλει κανεις?

ξερω καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω αλλα εχετε να μου προτεινετε κατι για περισσσοτερη διαρκειa??

Τα expensions να μακρύνουν;

:D :lol: :lol: :lol:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Τα expensions να μακρύνουν;

:D :lol: :lol: :lol:

πουφ χαζούλής είσαι; εννοεί οι δικές της τρίχες.

έβαλα εγώ κοριτσάρα.

λοιπόν

όταν σου έβαλε τις τούφες και τις κόλλησε με σιλικόνη τις πίεσε με τα δάχτυλα της να κολλήσει καλύτερα. μετά τράβηξε την τούφα για να δει αν θα βγεί δηλαδή αν κόλλησε καλά.

σωστά;

εγώ έβαλα φούξια και μωβ extensions από μη φυσική τρίχα.

μου έκανε αυτό που σου περιέγραψα παραπάνω.

πόνεσε λιγάκη αλλά τώρα είαμ ιοκ.

λογικά θα σεπονάει από το τράβηγμα άντε για κανα 10 λεπτο μετά.

πόσο διάστημα τις έχεις και σε πονάει ακόμη; και τί χρώμα έβαλες;

ΓΙα περισσότερη διάρκεια:

1) πάντως να ξέρεις οτι πρέπει να προσέχεις την μαλακτική κρέμα που θα βάζεις στα μαλλιά σου, να μην πάει στο σημείο που κολλήσανε για να μην γλυστρίσει η τούφα και φύγει. είτε αμέσως είτε σε συντομότερο διάστημα από οτι θα έφευγε κανονικά.

2) αν είναι φυσική τρίχα τότε δεν έχεις πρόβλημα με το νερό. εμένα που δεν είναι φυσικής τρίχας, δεν μπορώ να βάλω και πολύ ζεστό νερό για να μην φθαρεί.

3) αν χρησιμοποιείς πιστολάκι για να στεγνώσεις μαλλιά, προσέχεις να μην είναι καυτό και να μην πέφτει και πολύ ώρα επάνω στα εξτένσιον για να μην καούνε και μυρίζουνε.

δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

:rolleyes:

Tο εχει παρει κανενας να μας πει αν κανει δουλεια?

to eixa dokimasei to kalokairi poy ta isiona kai eimoun poly eyxaristhmenh...

Γεια σας

Θα ήθελα να μου πείτε όποιος ξέρει για την μεταμόσχευση μαλλιών και μάλιστα μιλάμε για 2η επέμβαση. Είμαι 43 χρονών και είχα κάνει πέρσι περίπου τέτοιο χρόνο και σε τώρα πήγα σε άλλες εταιρείες και φυσικά όλοι μίλαγαν για τα λάθη της πρώτης. Αυτή που είχα κάνει πήγα και φυσικά μου είπε ότι η 2η πάντα καλύπτει και άλλη επιφάνεια και φυσικά τις ατέλειες τις 1ης. Η πρώτη είναι αρκετά πιο φτηνή, κατά 1800 Ε. φτηνότερα!!! Η 2η μίλαγε για τέλειο αποτέλεσμα....και πάει λέγοντας. Σας ρωτώ φίλοι μου, αν έχετε κάνει 2η επέμβαση και πόσο ευχαριστημένοι είσαστε. Την κάνατε στην ίδια, ή σε διαφορετική εταιρεία;;; Εμένα τώρα μου μίλησαν για 1200 τριχοθυλάκια.... Εσείς πόσα περίπου έχετε κάνει;;;;;;;;

hi! exo sgouro mali kirios otan megalonei......otan einai kontokoyremeno boro na to sikono me gel...otan megalonei kai valo gel, ginetai boykla...ti boro na xrisimopiiso gia na fenetai kai na menei isio???

ti akrivos kanei o pilos kai ti o afros?

proteinete kati me marka....

Σήμερα τα μαλλιά μου είναι χάλια :(

Να μην μπορώ να τα κάνω τίποτα πρωί πρωί! Αλλά καλά να πάθω αφού χτες δεν τα στέγνωσα και κοιμηθήκα με βρεγμένα μαλλιά, λογικό είναι...

Καινούριο χτένισμα :lol: :lol:

Όσοι το είδαν όμως τους άρεσε :lol: :lol:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]