Jump to content

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών

bill_viper
 Κοινοποίηση

Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?  

600 members have voted

1. 1. Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?

• Gel
      297
    • Κερί
      96
    • Αφρός
      83
    • Άλλο
      124

Recommended Posts

Σίγουρα το σίδερο δεν καίει τα μαλλιά; Μου είπε η μάνα μου ότι μια φορά που είχε προσπαθήσει τα έκαψε:p

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σίγουρα το σίδερο δεν καίει τα μαλλιά; Μου είπε η μάνα μου ότι μια φορά που είχε προσπαθήσει τα έκαψε:p

Αν προσπάθησε με του σιδερώματος, λογικό είναι.. xP

Αμα το αφησε καπως παραπανω λογικο ειναι.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

η συχνη χρηση κουραζει το μαλλι.δημιουργει ψαλιδα και ατροφια στην τριχα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μπα δεν θα κάνω πολύ συχνή χρήση, μια φορά τη βδομάδα καλά είναι. Μια χαζή ερώτηση: Πως θα ξεχωρίσω όμως αν τα έκαψα;:p

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

• 3 weeks later...

παιδιά να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει.

έχω μαύρα μαλλιά και θέλω να βάλω εξτένσιονς, θα πρέπει να μου τα λούσουν πρώτα ή πας και στο επιτόπου στα βάζουν? αυτα δίνουν όγκο έτσι? βάζεις οσο θέλεις ή είναι στάνταρ? πέρνει αρκετό χρόνο η διαδικασία όλη και απο λεφτά τι λέει? είναι πολλά?

Don't give up! :!:

παιδιά να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει.

έχω μαύρα μαλλιά και θέλω να βάλω εξτένσιονς, θα πρέπει να μου τα λούσουν πρώτα ή πας και στο επιτόπου στα βάζουν? αυτα δίνουν όγκο έτσι? βάζεις οσο θέλεις ή είναι στάνταρ? πέρνει αρκετό χρόνο η διαδικασία όλη και απο λεφτά τι λέει? είναι πολλά?

απο οσο ξερω δεν χρειαζετε να λουστεις πριν πας.βαζεις οσα θες εσυ αν κα ι θα σου προτεινουν στο κομμωτηριο και μετα αποφασιζεις εσυ. Υπαρχει η τρεσα που ειναι μια λουριδα και απλα τα μεγαλωνει το μακρος τους και η τουφα τουφα που δινει ογκο. Η τρεσα ειναι πιο οικονομικη η τουφα λιγο τσουχτερη.κανε μια ερευνα παντως για τις τιμες μην πας καρφι σε ενα. Η τρεσα θα σου παρει περιπου 30-1 ωρα η τουφα αρκετη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

που παω???

όγκο θέλω οπότε πάμε για τουφα, αλλά δεν γίνεται να κάνω έναν συνδιασμο απο τούφα και τρέσα μαζί? λίγο απο το καθένα..όταν λες τσουχτερή τιμή τι εννοείς? πόσο πάει δηλαδή?

όγκο θέλω οπότε πάμε για τουφα, αλλά δεν γίνεται να κάνω έναν συνδιασμο απο τούφα και τρέσα μαζί? λίγο απο το καθένα..όταν λες τσουχτερή τιμή τι εννοείς? πόσο πάει δηλαδή?

Η τρέσα εχει περίπου 100 και τα εξτενσιον ειναι περιπου 3 ευρώ η τούφα αν βάλεις εσύ 100 για παράδειγμα αντε να σου κοψουν κατι υπολογισε 200 τα εξτενσιον και 100 μια φθηνη τρεσα το λιγοτερο 300 θα σου βγει:X!!Εχει και κατι αλλο αλλα μονο για οταν πιάνεις τα μαλλια σου ειναι ουρα που δίνει όγκο...

Η ξεδέρφη μου είχε παρει και δεν της βγηκε πολυ 80ευρω αλλα αν το θες για μονημο μάλλον δεν σου κάνει!!

Και κατι αλλο αν πάρεις τρέσα δεν σου χρειάζονται εξτένσιον...Δίνει όγκο...

Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC]

!!Εχει και κατι αλλο αλλα μονο για οταν πιάνεις τα μαλλια σου ειναι ουρα που δίνει όγκο...

αυτό θέλω !!:D π'οσο έχει ξέρεις?!?! :)

αυτό θέλω !!:D π'οσο έχει ξέρεις?!?! :)

Λέγεται ουρα και εχει γυρω στα 80 αν την βρεις σε προσφορα αλλα παραπάνω απο 100 δεν νομίζω να κανει!!Μιλάμε για φυσική τρίχα έτσι?

re paidia se kapos makria mallia ti einai kalitero na bazeis gia na ta stroneis pilo; me gel kai keri ginonte xalia

Οταν λες να τα στρώνεις τι εννοείς?Ποσο μακρυα είναι περίπου?

Ίσια ή σγουρα?

re paidia se kapos makria mallia ti einai kalitero na bazeis gia na ta stroneis pilo; me gel kai keri ginonte xalia

αν εχω καταλκαβει σωστα τι εννοεις να σου πω πως εγω βαζω ζελε σε ολα τα μαλλια αλλα επειδη εχω σπαστα μαλλια και η ουρα που εχω πισω σγουραινει βαζω μονο εκει πηλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

einai isia sxedon alla sto telos kanei ena tsaf kai einai enoxlitiko.ayto les me pilo isionei;episeis skeftomai na kano araioma gia otan louzomai fountonoun kai eimai san ton loudoviko:lol:

einai isia sxedon alla sto telos kanei ena tsaf kai einai enoxlitiko.ayto les me pilo isionei;episeis skeftomai na kano araioma gia otan louzomai fountonoun kai eimai san ton loudoviko:lol:

Πιστεύω πως με πιστολάκι και μετα με λιγο λακ θα ειναι μια χαρα...

Αν δεν μπορεις με πιστολάκι τοτε μαλλον με πηλο..

ανετα ισιωνει με πηλο! βαλε λιγο στο χερι σου κ πιασε την ουρα κ τραβα τη!

εμενα ειναι σχεδον ολη σγουρη κ γι αυτο βαζω τη μανα μου να τα ισιωνει με το πιστολακι κ μετα βαζω πηλο για να ισιωσω το ΄τσαφ΄ !

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι τρίχες μου είναι κάπου 8 εκ. σίγουρα ισιώνουν με το σίδερο;

οι τρίχες μου είναι κάπου 8 εκ. σίγουρα ισιώνουν με το σίδερο;

Καλυτερα μην το κανει με σιδερο...

Γιατι δεν χρησιμοποιεις πιστολακι ή κατι αλλο με το σιδερο και θα καψεις τα μαλλια σου και δεν θα καθονται ωραια:wink:

Καλυτερα μην το κανει με σιδερο...

Γιατι δεν χρησιμοποιεις πιστολακι ή κατι αλλο με το σιδερο και θα καψεις τα μαλλια σου και δεν θα καθονται ωραια:wink:

μη νομίζεις ότι δεν έχω προσπαθήσει... Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι σαν το Νεύτονα:lol:... Προσπάθησε κ η μάνα μου... http://classic.motown.com/images/local/umgartists/8394c9d0-f118-4d5d-87b4-b30afca20ce5.jpg :(

μόνο με την κομότρια ήταν ίσο σαν πράσο για 2μισι εβδομάδες:)

gel κομμωτηρίου ότι καλύτερο και 3 μέρες έχει κρατήσει ε μετά δε λέει λούσιμο και μετά ξανά gel;)
Hip Hop.

gel κομμωτηρίου ότι καλύτερο και 3 μέρες έχει κρατήσει ε μετά δε λέει λούσιμο και μετά ξανά gel;)

για μένα πήγαινε; Αν ναι τέτε θα σ πς ότι έχω φράτζα κ δν πολυλέει να βάζω ζελέ...

μη νομίζεις ότι δεν έχω προσπαθήσει... Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι σαν το Νεύτονα:lol:... Προσπάθησε κ η μάνα μου... http://classic.motown.com/images/local/umgartists/8394c9d0-f118-4d5d-87b4-b30afca20ce5.jpg :(

μόνο με την κομότρια ήταν ίσο σαν πράσο για 2μισι εβδομάδες:)

:lol::lol::lol:...

Εχεις καμια γνωστη που να εχει μασια??

Ξερεις τι ειναι??Αν οχι ισιωναει τα μαλλια σαν σιδερο αλλα ειναι καλυτερο και θα σου τα κρατησει πιο πολυ απο οτι το πιστολακι...

:lol::lol::lol:...

Εχεις καμια γνωστη που να εχει μασια??

Ξερεις τι ειναι??Αν οχι ισιωναει τα μαλλια σαν σιδερο αλλα ειναι καλυτερο και θα σου τα κρατησει πιο πολυ απο οτι το πιστολακι...

μασιά; τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.

μασιά; τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.

Μασια ειναι μια συσκευη που χρησιμοποιηται για να ισιωνει τα μαλλια..

http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MODULE=bce/application/node&NodeBranch=N_N0000000001_N0000000135_N1000000022_N1000000038

Μπες εδω για να δεις...Ειναι καταστημα που τα πουλαει...

Εγω εχω και ισιωνει πολυ ευκολα τα μαλλια...!!