grichri Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 καλημερα εχω αγορασει ενα DOOGEE DG310 για την γυναικα μου αλλα τις επεσε και εσπασε η οθονη . Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα. εχω παραγγειλει ανταλακτικο , θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως να κανω την αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εγκατέστησε το battery doctor και δες την τάση της μπαταρίας. Αν είναι κοντά στα 4.2v τότε απλώς δεν δείχνει σωστά και θέλει calibration. Μπορεί να γίνει με εφαρμογή αν είναι root ή από το εργοστάσιακο μενού με clear emmc. Θα δοκιμασω να δω την ταση της μπαταριας σε πρωτη φαση, αυτη η εφαρμογη που αναφερεις ποια ειναι? Το κινητο ειναι root. Και με το clear emmc που αναφερεις απο το εργοστασιακο μενου? Δλδ θα επανελθει η μπαταρια αν εχει καποιο θεματακι με την ταση? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δοκιμασω να δω την ταση της μπαταριας σε πρωτη φαση, αυτη η εφαρμογη που αναφερεις ποια ειναι? Το κινητο ειναι root. Και με το clear emmc που αναφερεις απο το εργοστασιακο μενου? Δλδ θα επανελθει η μπαταρια αν εχει καποιο θεματακι με την ταση? Ταση μπαταριας στα 3.7V συμφωνα με το battery dooctor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techshopper Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 @ Thanos_ATH, poulaki1976 και pulsar Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις προτάσεις! Μόλις έρθει το refund θα τα τσεκάρω να αποφασίσω. Διάβασα πάντως πως τα κινητά της doogee θα τα φέρει μια ελληνική εισαγωγική και οι τιμές θα είναι στα ίδια επίπεδα και με 2 χρόνια εγγύηση..!:D Ίσως αυτό μας γλυτώσει από πολύ κόπο και χρόνο, αρκεί να έχουν πράγματι επιτύχει καλές τιμές χοντρικής και να μην έρθουν με διπλάσια τιμή...! Αναμένοντας.. Το thread με την ανακοίνωση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402136 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 καλα κατσε να ερθουνε πρωτα και μετα βλεπουμε με τις τιμες.εγω πιστευω οτι αν για παραδειγμα στην κινα κανει 150 δολλαρια εδω θα το δινουν 150 ευρω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Θα δοκιμασω να δω την ταση της μπαταριας σε πρωτη φαση, αυτη η εφαρμογη που αναφερεις ποια ειναι? Το κινητο ειναι root. Και με το clear emmc που αναφερεις απο το εργοστασιακο μενου? Δλδ θα επανελθει η μπαταρια αν εχει καποιο θεματακι με την ταση? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ταση μπαταριας στα 3.7V συμφωνα με το battery dooctor. Άστο ένα βράδυ να φορτίσει σβηστό και αν δεν φτάσει κοντά στα 4.2V τότε μάλλον έχει πρόβλημα. Μην κάνεις ακόμη τίποτα με το clear emmc. Η εφαρμογή λέγεται battery calibration και σβήνει ένα αρχείο σχετικό με τις ενδείξεις του android για την μπαταρία. Για να λειτουργήσει σωστά η εφαρμογή πρέπει πρώτα να το φορτίσεις όλη νύχτα σβηστό το ανοίγεις και αν έχει φτάσει στα 4.2V και δεν δείχνει 100% τότε κάνεις manual calibration βγάζεις το φορτιστή και κάνεις επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Άστο ένα βράδυ να φορτίσει σβηστό και αν δεν φτάσει κοντά στα 4.2V τότε μάλλον έχει πρόβλημα. Μην κάνεις ακόμη τίποτα με το clear emmc. Η εφαρμογή λέγεται battery calibration και σβήνει ένα αρχείο σχετικό με τις ενδείξεις του android για την μπαταρία. Για να λειτουργήσει σωστά η εφαρμογή πρέπει πρώτα να το φορτίσεις όλη νύχτα σβηστό το ανοίγεις και αν έχει φτάσει στα 4.2V και δεν δείχνει 100% τότε κάνεις manual calibration βγάζεις το φορτιστή και κάνεις επανεκκίνηση. Θα κανω αυτο που μου προτεινεις, ποιο battery calibration να προτιμησω στο google play? Γιατι εχει αρκετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 καλα κατσε να ερθουνε πρωτα και μετα βλεπουμε με τις τιμες.εγω πιστευω οτι αν για παραδειγμα στην κινα κανει 150 δολλαρια εδω θα το δινουν 150 ευρω. Αυτο θα ηταν το αισιοδοξο σεναριο ....... Εκτος ειδικων περιπτωσεων κοντα στα διπλασια θα πρεπει κανεις να υπολογιζει την διαφορα ,,,, ειναι πιο μεγαλα απο το 1$ προς 1€ τα ανελλαστικα κοστη στην ΕU και ακομα πςεισσοτερο στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Θα κανω αυτο που μου προτεινεις, ποιο battery calibration να προτιμησω στο google play? Γιατι εχει αρκετα.... Το Nema το έχω δοκιμάσει και είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techshopper Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Αυτο θα ηταν το αισιοδοξο σεναριο ....... Εκτος ειδικων περιπτωσεων κοντα στα διπλασια θα πρεπει κανεις να υπολογιζει την διαφορα ,,,, ειναι πιο μεγαλα απο το 1$ προς 1€ τα ανελλαστικα κοστη στην ΕU και ακομα πςεισσοτερο στην Ελλαδα. Θα συμφωνήσω.. έχω ήδη βρει doogee σε ελληνικό e-shop ΔΙΠΛΗ τιμή από τη Κίνα... Απλά ελπίζω πως άλλο το e-Shop και άλλο ο εισαγωγέας σε ποσότητες με ειδική συμφωνία με την εταιρία, θα δείξει.. θέλω να πιστεύω τη πηγή του άρθρου, πως οι τιμές θα είναι ανάλογες.. δώστε φθηνά κινητά στον λαό! Που έφτασε το τηλέφωνο να κάνει όσο το μηχανάκι, έλεος! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Άστο ένα βράδυ να φορτίσει σβηστό και αν δεν φτάσει κοντά στα 4.2V τότε μάλλον έχει πρόβλημα. Μην κάνεις ακόμη τίποτα με το clear emmc. Η εφαρμογή λέγεται battery calibration και σβήνει ένα αρχείο σχετικό με τις ενδείξεις του android για την μπαταρία. Για να λειτουργήσει σωστά η εφαρμογή πρέπει πρώτα να το φορτίσεις όλη νύχτα σβηστό το ανοίγεις και αν έχει φτάσει στα 4.2V και δεν δείχνει 100% τότε κάνεις manual calibration βγάζεις το φορτιστή και κάνεις επανεκκίνηση. Το εβαλα σβηστο για φορτιση οπως μου ειπες αλλα δεν φορτισε καθολου αρα προφανως εχει προβλημα η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Έτσι φαίνεται. Στο εργοστάσιακο μενού πρέπει να έχει τεστ για το φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeden Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπερα, το τηλεφωνο παιρνει μια κανονικη και μια mini sim? η παιρνει 2 mini sim? Παράθεση Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μια mini και μια micro. (τη συνηθισμένη και την αμέσως πιο μικρή, ψάξτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Έτσι φαίνεται. Στο εργοστάσιακο μενού πρέπει να έχει τεστ για το φορτιστή. που και πως βρισκω το εργοστασιακο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σβησε το τηλέφωνο, βγαλε τη μπαταρία και μετά ξαναβαλτη. Κράτα πατημένο το volume - και μετά το power. (Μάλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπερα, το τηλεφωνο παιρνει μια κανονικη και μια mini sim? η παιρνει 2 mini sim? http://www.minideal.net/media/catalog/product/cache/1/image/21485b23b2283c8e627b18b7f6f921dc/_/_/__5fdsa7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander123520 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 http://www.minideal.net/media/catalog/product/cache/1/image/21485b23b2283c8e627b18b7f6f921dc/_/_/__5fdsa7.jpg αρα παιρνει δυο κανονικου μεγεθους sim ετσι ? :) Παράθεση πολύ γέλιο :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αυτο που δειχνει η εικονα και ισχυει σε ολα τα νεα Doogee,ειναι οτι η κανονικη SIM (mini-SIM θα την δειτε στα αγγλικα σαιτ) μπαινει οριζοντια απο κατω και απο πανω στα αριστερα μπαινει η microSIM και δεξια η καρτα μνημης microsd. Μια κανονικη και μια micro ειπαμε οτι παιρνει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Cubot S168, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανίσει σαν συσκευή προβλήματα ή είναι αξιόπιστη? Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω κινέζικο και είμαι κάπως επιφυλακτικός.. (Στις 10 σελίδες που διάβασα εδώ, είδα κατά κύριο λόγο θετικά σχόλια, απλά θα ήθελα μία άποψη από όσους διαβάζουν τα φόρουμ του εξωτερικού στα οποία εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Cubot S168, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανίσει σαν συσκευή προβλήματα ή είναι αξιόπιστη? Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω κινέζικο και είμαι κάπως επιφυλακτικός.. (Στις 10 σελίδες που διάβασα εδώ, είδα κατά κύριο λόγο θετικά σχόλια, απλά θα ήθελα μία άποψη από όσους διαβάζουν τα φόρουμ του εξωτερικού στα οποία εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα..) http://forum.xda-developers.com/android/general/doogee-dg310-voyager2-t2837094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techshopper Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 @ Thanos_ATH, poulaki1976 και pulsar Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις προτάσεις! Μόλις έρθει το refund θα τα τσεκάρω να αποφασίσω. Διάβασα πάντως πως τα κινητά της doogee θα τα φέρει μια ελληνική εισαγωγική και οι τιμές θα είναι στα ίδια επίπεδα και με 2 χρόνια εγγύηση..!:D Ίσως αυτό μας γλυτώσει από πολύ κόπο και χρόνο, αρκεί να έχουν πράγματι επιτύχει καλές τιμές χοντρικής και να μην έρθουν με διπλάσια τιμή...! Αναμένοντας.. Το thread με την ανακοίνωση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402136 Επικοινώνησα με την εισαγωγική εταιρία της παραπάνω ανάρτησης και μου απάντησαν πως το Doogee Voyager2 DG310 θα είναι από τον άλλο μήνα (Νοέμβριο δλδ) στα καταστήματα της Ελλάδας με προτεινόμενη τιμή λιανικής 99 ευρώ! Με 2 χρόνια εγγύηση! Αν τα καταστήματα σεβαστούν την προτεινόμενη τιμή, η διαφορά τιμής από Κίνα δεδομένου του ότι θα έχεις εγγύηση, θα είναι ετοιμοπαράδοτο χωρίς να περιμένεις μάταια δυο φορές όπως εγώ να το στείλουν οι Κινέζοι, δεν μπλέκεις με τελωνεία, και θα μπορείς να το δεις και από κοντά πριν το πάρεις είναι λογικότατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Νεοελληναρας mode on Στα 99 θα κανει μπαμ!Οι καφετεριες θα γεμισουν DG310 με την πλατη προς τα πανω,πανω στα τραπεζια μπας και το περασει η γκομενα για S5.:lol: Νεοελληναρας mode off Περα απο την πλακα,αμα η εταιρεια ειναι σοβαρη,εχει μεγαλη διαθεσιμοτητα,οχι οπως τα περισσοτερα eshops που φερνουν 10 κομματια,και μακροπροθεσμα εχει και καλο service θα κανει παταγο. 2καρτο με 4πυρηνο επεξεργαστη και 1GB ram ωστε να κρατησει 1 χρονο ανετα,σχετικα καλη καμερα και κατω απο 100 Ευρω? Χαμος θα γινει! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander123520 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 παρελαβα πριν μερικες ωρες απο vickmall, πολυ καλες θετικες εντυπωσεις, αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι εαν ισχυει το οτι πρεπει να το φορτιζουμε ενα 8ωρο με 9ωρο σταθερο τις 3 πρωτες μερες :worry: Παράθεση πολύ γέλιο :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 παρελαβα πριν μερικες ωρες απο vickmall, πολυ καλες θετικες εντυπωσεις, αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι εαν ισχυει το οτι πρεπει να το φορτιζουμε ενα 8ωρο με 9ωρο σταθερο τις 3 πρωτες μερες :worry: Ποσες ημερες εκανε να σου ερθει; Κοντευουμε τις 20 και ακομη τηλεφωνο δεν βλεπω ...... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techshopper Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ποσες ημερες εκανε να σου ερθει; Κοντευουμε τις 20 και ακομη τηλεφωνο δεν βλεπω ...... @skiace από αυτά που ακούω 25 μέρες είναι ο μέσος χρόνος παραλαβής από Κίνα αυτό τον καιρό. Δεν έχεις Tracking Number στην παραγγελία σου; Αν έχεις δες στο http://www.17track.net/en/result/post.shtml που βρίσκεται. Αν είναι πολλές μέρες κολλημένο κάπου, επικοινώνησε με την εταιρία που το παρήγγειλες και ζήτα τους να το δουν.. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα >> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts