immortal207 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το κουπόνι του e-fox ισχύει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το κουπόνι του e-fox ισχύει ακόμα? Νομιζω όχι,το λέει και στο νήμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Η καλυτερη τιμη ειναι στο gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Το πήρα 64.90 Efox Για τα λεφτά του καλο λοκαρε GPS εντος λεπτου εντος σπιτιου ενα προβλημα εχει φουσκαλιτσα και κοκκο σκονης ΚΑΤΩ απο τη οθονη εχω αφαιρεσει screen protectors/tempered glass Καποια ιδεα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6034597#post6034597 Edited March 24, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ζητησα βοηθεια απο το efox για την κακη κατασκευη του κινητου με το θεμα με τις φουσκαλιτσες και ειπαν να μ δωσουν κουπονι 5Ε..... τι προτεινετε? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σίγουρα εχεις βγάλει την προστασία οθόνης? Το λέω γιατί δεν φαίνεται οτι φοράει, εγώ όταν το παρέλαβα έβγαλαν το πρωτο φιλμ και απο κάτω είναι η προστασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Σίγουρα εχεις βγάλει την προστασία οθόνης? Το λέω γιατί δεν φαίνεται οτι φοράει, εγώ όταν το παρέλαβα έβγαλαν το πρωτο φιλμ και απο κάτω είναι η προστασία exei 2πλη προστασια!! φιλμ και απο κατω την προστασια?? θα το κανω εννοειται Edited March 27, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Everything OK It was a dual layer screen protector that has the problem. Removed and no problems! Thank you for your kind support Case closed Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αλλά γιατι την εβγαλες, τώρα για να ξανά βάλεις σίγουρα θα εχεις περισότερες φουσκάλες :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Παιδιά γειά, το παράγγειλα σήμερα από Bangood UK Warehouse 81€ δεν το πρόλαβα από efox, για το root διάβασα, για το Partition διάβασα, τα MTKdroidtools και το SPflash tools τα παίζω στά δάκτυλα λόγω 3 tablet με ΜΤΚ , τώρα η ερώτηση μου για recovery του εχει βάλει κανείς αναφέρετε πρίν για CWM, αλλά το link ειναι dead, λέτε να το αφήσω καμμιά μέρα να πάρω το τελευταίο update και μετά να το ρουτάρω? από ρομ από οτι διαβάζω καλή ειναι να μην ασχοληθώ με custom? xposed framework εχει βάλει κανείς ειναι κάποια modules που μου εχουν γίνει απαραίτητα σε οτι συσκευές εχω. Επίσης και το link μέ τους drivers δεν δουλέει, εχω τους drivers γιά τους mediatek αλλά δεν ξέρω γι αυτό αν κάνουν, αν υπάρχουν link για drivers και recovery.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited March 25, 2015 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδιά γειά, το παράγγειλα σήμερα από Bangood UK Warehouse 81€ δεν το πρόλαβα από efox, για το root διάβασα, για το Partition διάβασα, τα MTKdroidtools και το SPflash tools τα παίζω στά δάκτυλα λόγω 3 tablet με ΜΤΚ , τώρα η ερώτηση μου για recovery του εχει βάλει κανείς αναφέρετε πρίν για CWM, αλλά το link ειναι dead, λέτε να το αφήσω καμμιά μέρα να πάρω το τελευταίο update και μετά να το ρουτάρω? από ρομ από οτι διαβάζω καλή ειναι να μην ασχοληθώ με custom? xposed framework εχει βάλει κανείς ειναι κάποια modules που μου εχουν γίνει απαραίτητα σε οτι συσκευές εχω. Επίσης και το link μέ τους drivers δεν δουλέει, εχω τους drivers γιά τους mediatek αλλά δεν ξέρω γι αυτό αν κάνουν, αν υπάρχουν link για drivers και recovery.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μου φενεται οτι το φθηνοτερο ειναι του gerabest μαζι με κουπονι στα 70$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) exω ενα προβλημα με το wifi μετα από λιγη ωρα συνδεσης, ενώ μοιαζει να ειναι συνδεδεμενο, αυτο δεν ειναι και πρεπει να κανω επανεκκινηση του router/transpoder του τηλεφωνου για να συνδεθει ξανα στο δικτυο. πρακτικα αποσυνδεεται συνεχεια ενω φαίνεται συνδεδεμενο καποια εξηγηση? Καποια βοηθεια? Εχω κανει ολα ta updates Edited March 26, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 exω ενα προβλημα με το wifi μετα από λιγη ωρα συνδεσης, ενώ μοιαζει να ειναι συνδεδεμενο, αυτο δεν ειναι και πρεπει να κανω επανεκκινηση του router/transpoder του τηλεφωνου για να συνδεθει ξανα στο δικτυο. πρακτικα αποσυνδεεται συνεχεια ενω φαίνεται συνδεδεμενο καποια εξηγηση? Καποια βοηθεια? Εχω κανει ολα ta updates μου το έκανε και σε μένα έκανα επαναφορά συστήματος τίποτα . Έβγαλα την μπαταρία και την sim για μερικά δευτερόλεπτα , και όλα o,k προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Στο δικο μου αν μείνει το wifi για κάποια ωρα ανοιχτό χωρίς να μπω στο ίντερνετ μου το κανει και σε εμένα αλλά με επανεκκίνηση του wifi όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Και σε εμένα το ίδιο θέμα με το Wifi. Και μάλιστα το ίδιο γίνεται και στο Jiayu G2F της γυναίκας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πρεπει να είναι θέμα ΜΤΚ γιατί έτσι κανει και το htm της γυναίκας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν είναι θέμα ΜΤΚ αλλά ρύθμισης του wifi.Αν προσέξατε το κάνει και σε άλλη μάρκα,όπως και στο δικό μου Lenovo A806. Μπείτε στις ρυθμίσεις του και διορθώστε το να είναι συνέχεια ανοιχτό. Και μια ερώτηση....αξίζει να το πάρω από εδώ http://www.shopon.gr/doogee-dg-310-black.html? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ΠΑΙΔΕΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ της οθονης αφης? ειναι λιγο..αγαρμπη η οθονουλα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Νεα ROM SM619B_W_DG_A26(DG310)_KK_V0.16.2_S0317 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Νεα ROM SM619B_W_DG_A26(DG310)_KK_V0.16.2_S0317 1.Πως ξέρεις οτι αυτή είναι καινούργια rom?? 2. Αν οντως ειναι καινουρια ROM, πως περναμε αυτη τη ρομ φιλε?? Edited March 30, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Απο το επίσημο site; Πως ξέρεις οτι αυτή είναι καινούργια rom, απο τον αριθμός της ; ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ εχω αυτη με τις αναβαθμίσεις,https://drive.google.com/file/d/0B-eEVUUoOlT4VGVxdmVXWjJoYzQ/edit Edited March 31, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Απο το επίσημο site; Πως ξέρεις οτι αυτή είναι καινούργια rom, απο τον αριθμός της ; ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ εχω αυτη με τις αναβαθμίσεις,https://drive.google.com/file/d/0B-eEVUUoOlT4VGVxdmVXWjJoYzQ/edit αυτη η αναβαθμιση δεν περναει με ΟΤΑ??? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αυτή που έχω εγώ δεν ξέρω αν είναι τελευταία, την πέρασα με flash tool και μετα καποιες αναβαθμίσεις απο το συστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) ξερουμε teλικα ποια ειναι η τελευταια ROM toυ κινητου?? Edited March 30, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Νεα ROM SM619B_W_DG_A26(DG310)_KK_V0.16.2_S0317 ειναι με την τελευταια ενημερωση που εφτιαξε καποιο θεμα με την καμερα, αν εχετε κανει ενημερωσεις αυτοματα το ιδιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts