Jump to content

Doogee Voyager2 DG310

spyrossss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά, ήρθε με επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 837
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την συσκευη την πουλησα και εκανα επαναφορα ρυθμισεων (δηλαδη το επανεφερα σε εργοστασιακη κατασταση πριν το δωσω), ομως καθε φορα που ανοιγω την συγκεκριμμενη σελιδα και κανω login με το email που ειχα περασει και στο τηλεφωνο εξακολουθει και ψαχνει την συγκεκριμμενη συσκευη. Πως μπορω να αποσυνδεσω την συσκευη που πια δεν εχω απο το email μου ;

Θα μπεις στο https://play.google.com/settings και θα αποεπιλέξεις την συσκευή που δεν θες να εμφανίζεται !

Edited by iliaskap2x

Θα μπεις στο https://play.google.com/settings και θα αποεπιλέξεις την συσκευή που δεν θες να εμφανίζεται !

Ευχαριστω η συσκευη αποσυνδεθηκε.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Γεια χαρά σε όλους!

Προσπαθήσαμε να rootάρουμε το κινητό με τα προγράμματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω αλλά δεν τα καταφέραμε!

Μήπως ξέρει κάποιος κάποιον άλλον τρόπο να γίνει root;

Και κάτι ακόμη.... Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και σύρεις το δάχτυλό σου προς τα πάνω ενεργοποιείται!

Υπάρχει τρόπος να μην συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Χωρίς Νερό Μπορώ...

Χωρίς Εσένα Όχι!!!

Γεια χαρά σε όλους!

Προσπαθήσαμε να rootάρουμε το κινητό με τα προγράμματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω αλλά δεν τα καταφέραμε!

Μήπως ξέρει κάποιος κάποιον άλλον τρόπο να γίνει root;

Και κάτι ακόμη.... Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και σύρεις το δάχτυλό σου προς τα πάνω ενεργοποιείται!

Υπάρχει τρόπος να μην συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Kingo root πανευκολο και μονιμο

Kingo root πανευκολο και μονιμο

Το έκανα και με το kingo root αλλά δεν πέτυχε!

Δοκίμασα και με το kingo root και με το root genius και με το root σΚ; που το εικονίδιο είναι η άγκυρα...

Αλλά τίποτα...

Γι'αυτό ρώτησα αν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει το root..

Και για ποιο λόγο δεν γίνεται;

Αν ξέρει κάποιος και μπορεί ας απαντήσει!

Σας ευχαριστώ!!

Χωρίς Νερό Μπορώ...

Χωρίς Εσένα Όχι!!!

Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του κινητού στην ασφάλεια και να τικαρεις την επιλογή άγνωστες πηγές και στο επιλογές για προγραμματιστές να τικαρεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb.κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό σου κ ξανά δοκίμασε να το ρουταρεις. Πες μας αν πέτυχε.

Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του κινητού στην ασφάλεια και να τικαρεις την επιλογή άγνωστες πηγές και στο επιλογές για προγραμματιστές να τικαρεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb.κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό σου κ ξανά δοκίμασε να το ρουταρεις. Πες μας αν πέτυχε.

Έχω τικάρει και τις δύο επιλογές που ανέφερες φίλε μου..

Μόνο επανεκκίνηση δεν έκανα... Θα κάνω και θα ξαναπροσπαθήσω να το rootαρω και θα σας πω νέα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Χωρίς Νερό Μπορώ...

Χωρίς Εσένα Όχι!!!

Γεια σας!!

Πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητο πριν 2-3 μερες και η καμερα εχει προβλημα!

Οταν παω στην καμερα και παταω για να γυρισει στην μπροστινη κολλαει ολη η εφαρμογη και δεν γυρναει ποτε!

Και μετα οταν παω να ξαναμπω λεει ¨Δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τη φωτογραφικη μηχανη" και δεν ανοιγει καθολου!!

Αυτο το προβλημα το εμφανισε απο την πρωτη φορα που μπηκα στην καμερα και πατησα για να γυρισει στην μπροστινη!

Τι μπορει να φταιει? Τι μπορω να κανω?

Πλζ βοηθηστε με αν μπορειτε γιατι καιγομαιιι :p :lol:

Προσπάθησε να κατεβάσεις απο το play store αλλη εφαρμογή για να τραβάς φωτογραφίες (γράψε camera photo και θα σου βγάλει μπόλικα).Δοκίμασε την εναλλαγή κάμερας απο την καινούρια εφαρμογή. Αν δε σου κάνει πρόβλημα σημαίνει πως έχει θέμα η εφαρμογή μαμά της κάμερας. Την απεγκαθιστάς και κρατάς αυτή που σου δουλεύει. Αν δε δουλεύει και με τις άλλες εφαρμογές τότε βάζεις με flashtool μια άλλη rom μήπως και φτιάξει. Αν δεν πάλι τότε έχεις 100% πρόβλημα στην κάμερα. Αλλά για εμένα κατα 90% είναι θέμα εφαρμογής ή rom οπότε μην αγχωνεσαι.

Κατεβασα την εφαρμογη που ειπες αλλα παλι κανει το ιδιο ακριβως πραγμα και σε αυτην :(

Το δευτερο μου εξηγεις λιγο τι ειναι γιατι ειμαι ασχετη? :p

Κατεβασα την εφαρμογη που ειπες αλλα παλι κανει το ιδιο ακριβως πραγμα και σε αυτην :(

Το δευτερο μου εξηγεις λιγο τι ειναι γιατι ειμαι ασχετη? :p

Σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις rom στο κινητό.Δηλαδή εκδοση android.Φυσικά όταν κάνεις κάτι τέτοιο οτιδήποτε μέσα στο κινητό διαγράφεται...

Απο εδώ μπορείς να κατεβάσεις την rom σου

http://www.needrom.com/download/stock-rom-5/

Και διάβασε εδώ μόνο το πρώτο post του gevstavros για το πως γίνεται...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

όσοι το έχετε, ποια η άποψή σας για το κινητό; σκέφτομαι την αγορά του, αξίζει;

τίμιο τηλεφωνο κατα τη γνώμη μου. Προφανως θα υπήρχαν οικονομίες, για να βγει αυτή η τιμή, αλλά προκυπτει ενα αξιοπρεπες σύνολο

Μόλις το παρέλαβα σήμερα. Το κινητό είναι απίστευτα καλό για την τιμή του.Ορμάτε. Τα μόνα μείον είναι το όχι τόσο δυνατό φλας και η ποιότητα της κάμερας.Αλλά για την τιμή του ακόμα και αυτά είναι τέλεια!!!.Η οθόνη πραγματικά πολύ καλή.Σαν να βλέπεις hd ειναι.

Εχει ερθει και σε μενα καμμιά 10ρια μερες (στο ταχυδρομείο), αλλά θα το παρω αυριο στα χερια μου και θα γραψω εντυπωσεις

Θα το έχει εδω αύριο στις 13:00 για 50 κομμάτια στην τιμή των 29.99 ευρώ !!! Όποιος θέλει μπορεί να κυνηγήσει την τύχη του : http://www.efox-shop.com/Promotions/christmas-2014/

Κράτας πατημένα συγχρόνως το Power button μαζί με το volume down ή volume up (Δε θυμάμαι ποιό απο τα 2, δοκίμασέ το) και τα αφήνεις όταν τραβήξει φωτό.