AirYankos Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Άλλη μια ερώτηση για το ίδιο κινητό. Ενώ έχω κάποια MB ίντερνετ από την Q δεν μπορώ να συνδεθώ. Συνδέομαι μόνο με Wifi. Τι δεν πάει καλά άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Πρόσθεσε APN της Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Αν θυμάμαι καλά κάπου αναφέρθηκε οτι για dara με την Q χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημένο και το roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Σωστά, αλλά αν έχεις σωστο APN σε ρωτάει για το roaming και το ενεργοποιεί αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirYankos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Για κάντε τον κόπο ρε παιδιά και στείλετε τις ρυθμίσεις του apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Για κάντε τον κόπο ρε παιδιά και στείλετε τις ρυθμίσεις του apn Τα στοιχειώδη βρε παιδιά... http://www.myq.gr http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JABAikanos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγώ το πήρα από Aliexpress 80.29$ αλλά έκανε 50 μέρες να έρθει! Το καλοκαίρι που είχα παραγγείλει κάτι συσκευές από aliexpress είχαν έρθει σε 2 εβδομάδες! Είναι πραγματικά πολύ γρήγορο και μέχρι τώρα δεν έχει κωλώσει πουθενά. Τις λίγες φορές που δοκίμασα το GPS έκανε γύρω στο λεπτό να λοκάρει (ισως η συγκεκριμένη παρτίδα να εχει καποιο θεματάκι με το GPS) Υπερθέρμανση δεν παρατήρησα, ακόμα και όταν έτρεχα βαριές εφαρμογές ή όταν μιλούσα με ανοιχτή ακρόαση. Launcher δεν άλλαξα, μια χαρά μου φαίνεται ο μαμίσιος. Το μόνο που έκανα ήταν να φτιαξω ένα φακελο και να βάλω μεσα τις αχρηστες εφαρμογες για να μην πιάνουν χώρο (σέρνοντας το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο δημιουργείται αυτόματα φακελος. Μονο που πρέπει να γίνει γρήγορα η μετακίνηση γιατί διαφορετικά το ένα εικονίδιο παραμερίζει το άλλο) Αν αντέξει 1-2 χρόνια θα έιναι τρομερο value for money Παράθεση Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirYankos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Οκ τα κατάφερα! Τώρα δουλεύουν όλα... Ψάχνομαι για θήκη. Έχω την εντύπωση ότι έχει το ίδιο κόψιμο με το Galaxy S5, ή ιδέα μου είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Οκ τα κατάφερα! Τώρα δουλεύουν όλα... Ψάχνομαι για θήκη. Έχω την εντύπωση ότι έχει το ίδιο κόψιμο με το Galaxy S5, ή ιδέα μου είναι; Καμία σχέση, μόνο το πίσω καπάκι που μοιάζει με μπάλα του γκολφ μοιάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγώ παρήγγειλα αυτή http://www.banggood.com/Clear-Protective-Back-Case-For-DOOGEE-DG310-p-946631.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγώ παρήγγειλα αυτή http://www.banggood.com/Clear-Protective-Back-Case-For-DOOGEE-DG310-p-946631.html πολυ ωραια..την παραγγειλα κι εγω...θεεεεεενκς!!:D EDIT: Κάνα τζαμακι παιζει πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Έχω πάρει την ίδια θήκη από merimobile και την ίδια με τη στάμπα από banggood (όπου παρά τη δυνατότητα επιλογής στέλνουν τυχαίο σχέδιο). Το κακό είναι πως είναι σκληρό πλαστικό και οι δύο, ούτε σιλικόνη, ούτε TPU. Με μία πτώση του κινητού, η γωνία ράγισε. Για την τιμή της βέβαια και δεδομένου πως δεν έχει κυκλοφορήσει άλλη, δεν το θεωρώ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πωλουνται τα παρακατω για οποιον ενδιαφερεται: Θηκη για το κινητο μαυρου χρωματος ( εικονα 1 & εικονα 2) καθως και screen protetctors - 3 τμχ. (εικονα 3) Λογω προβληματος του κινητου το οποιο επεστρεψα μου μεινανε αυτα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 πολυ ωραια..την παραγγειλα κι εγω...θεεεεεενκς!!:D EDIT: Κάνα τζαμακι παιζει πουθενα? φοβάμαι πολύ από ότι δείχνει η φωτογραφία δεν είναι από σιλικόνη , από πλαστικό ,με την τοποθέτηση στο κινητό , η αφή δεν θα ανταποκρίνεται σωστά . Μακάρι να μην είναι έτσι:(:(:( .Μου έτυχε σε αλλο κινέζικο το bluboo x1 που ήταν δώρο νόμιζα στην αρχή οτι ήταν με ελλάτωνα το κινητο .Τελικά ήταν απο την θήκη Και για του λόγου το αληθές άσε το κινητο σε ένα τραπέζι χωρίς να το πιάνεις , μόνο δούλεψε με τα δάκτυλα σου την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Η θηκη δειχνει να πιανει απο πισω και στα πλάγια. Τι σχεση εχει η αφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά το παρήγγειλα για μια φιλη μου χθες απο to2c. Ελπίζω να της αρέσει γιατί εμένα με ενθουσίασε. Μια ερώτηση μόνο. Το gps είπατε πως κλειδώνει γρήγορα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί. Το λειτούργησε κανείς σε πλοήγηση;;; Σας δείχνει στην σωστή θέση συνέχεια η σας βγάζει κάνα 500 μέτρα παραπέρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά το παρήγγειλα για μια φιλη μου χθες απο to2c. Ελπίζω να της αρέσει γιατί εμένα με ενθουσίασε. Μια ερώτηση μόνο. Το gps είπατε πως κλειδώνει γρήγορα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί. Το λειτούργησε κανείς σε πλοήγηση;;; Σας δείχνει στην σωστή θέση συνέχεια η σας βγάζει κάνα 500 μέτρα παραπέρα;;; Το GPS δουλεύει άψογα, γρήγορα και με ακρίβεια. Δοκιμασμένο με Sygic speedometer και Navfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μηπως ξερετε πως επαναφέρουμε την συσκευη σε εργοστασιακη κατασταση ; η συσκευη είναι 2 εβδομάδων περιπου αλλα είναι μεγαλη για το χερι του γυιου μου και προκειται να πουληθεί. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μηπως ξερετε πως επαναφέρουμε την συσκευη σε εργοστασιακη κατασταση ; η συσκευη είναι 2 εβδομάδων περιπου αλλα είναι μεγαλη για το χερι του γυιου μου και προκειται να πουληθεί. Θα μπεις: Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Θα μπεις: Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Σχετικά με τον εντοπισμό του τηλεφώνου ... γιατί δεν χρησιμοποιείς το Android Device Manager ? https://www.google.com/android/devicemanager Δεν χρειαζεται εφαρμογή και υποστηριζεται απο τη Google ... οτι και αν σημαίνει αυτό ! Την συσκευη την πουλησα και εκανα επαναφορα ρυθμισεων (δηλαδη το επανεφερα σε εργοστασιακη κατασταση πριν το δωσω), ομως καθε φορα που ανοιγω την συγκεκριμμενη σελιδα και κανω login με το email που ειχα περασει και στο τηλεφωνο εξακολουθει και ψαχνει την συγκεκριμμενη συσκευη. Πως μπορω να αποσυνδεσω την συσκευη που πια δεν εχω απο το email μου ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Big brother is watching :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Απ'όσο ξέρω θα σε βρει όταν θα είναι online κάπου συνδεδεμένη η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Απ'όσο ξέρω θα σε βρει όταν θα είναι online κάπου συνδεδεμένη η συσκευή. Μα δεν θελω να την βρω η να με βρει !!! Θελω να την αποσυνδεσω απο εμενα και να συνδεσω την καινουργια συσκευη οταν την παραλαβω. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μα δεν θελω να την βρω η να με βρει !!! Θελω να την αποσυνδεσω απο εμενα και να συνδεσω την καινουργια συσκευη οταν την παραλαβω. Ε πες το..... https://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=el&answer=2407656#2407656 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts