pgetsopoulos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Με γυαλί μπρος πίσω, δεν το λες και το πιο ανθεκτικό κινητό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μαλλον θα πρω το Ζ1 εχω μαζεψει τα χρηματα.Ειναι καλο?Ανθεκτικο? Πάρτο και δεν θα μετανιώσεις..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια στο σκρουτζ εχει το Ζ1 compact και το Z1 honami.Ποιο ειναι το καλυτερο?Γιατι τωρα μπερδευτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια στο σκρουτζ εχει το Ζ1 compact και το Z1 honami.Ποιο ειναι το καλυτερο?Γιατι τωρα μπερδευτηκα. Δεν έχουν μεγάλες διαφορες σε specs.Οπότε εξαρτάται από το αν προτιμάς τις 5 ίντσες η τις πιο μαζεμένες 4.3.Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο γιατί βλέπω τις τελευταίες μέρες πέφτουν πολύ οι τιμές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δηλαδη το Ζ1 πεταει?Θελω αυτο με τις 5 ιντσες.To Honami δεν ειναι αυτο?Θελει προσοχη ομως γιατι ειναι γυαλινο:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δηλαδη το Ζ1 πεταει?Θελω αυτο με τις 5 ιντσες.To Honami δεν ειναι αυτο?Θελει προσοχη ομως γιατι ειναι γυαλινο:cry: Ναι πετάει.:) Και ναι, αυτό είναι. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και τα αλλα παιδια.Και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι 16 χρονων και ειμαι λιγο περιεργος με τις λεπτομερειες. Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποια καλη θηκη γι'αυτο το κινητο?Να παρω και θηκη και προστασια οθονης?Γιατι στο σκρουτζ καποιοι λενε οτι το γυαλι του φθειρετε πολυ ευκολα.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και τα αλλα παιδια.Και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι 16 χρονων και ειμαι λιγο περιεργος με τις λεπτομερειες. Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποια καλη θηκη γι'αυτο το κινητο?Να παρω και θηκη και προστασια οθονης?Γιατι στο σκρουτζ καποιοι λενε οτι το γυαλι του φθειρετε πολυ ευκολα.Ευχαριστω. Έχει ειδική μεμβράνη που σου βγάζει την πίστη για να την βγάλεις... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και τα αλλα παιδια.Και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι 16 χρονων και ειμαι λιγο περιεργος με τις λεπτομερειες. Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποια καλη θηκη γι'αυτο το κινητο?Να παρω και θηκη και προστασια οθονης?Γιατι στο σκρουτζ καποιοι λενε οτι το γυαλι του φθειρετε πολυ ευκολα.Ευχαριστω. Θηκες ψαξε ποια θα σου αρεσει και σε τι στυλ. Υπαρχουν παρα πολλες και διαφορετικες σε αυτο το μοντελο. βαλε του και μια προστασια οθονης (μην αφαιρεσεις αυτη που εχει!!) και νομιζω δεν θα χεις θεμα.. Εγω το εχω γυμνο τελειως και δεν εχει το παραμικρο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Οκ.Ευχαριστω πολυ.Το παραγγελνω αυριο μεθαυριο απο Phonegallery. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ναα το παρω απο Καιζερστορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Οκ.Ευχαριστω πολυ.Το παραγγελνω αυριο μεθαυριο απο Phonegallery. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ναα το παρω απο Καιζερστορ? Αν εισαι Αθηνα γιατι δεν πας απο το καταστημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ειμαι απο αλιβερι οποτε αναγκαστικα πρεπει να το παραγγειλω.Εχουν εγγυηση ετσι?Απλα ρωτησα για να δω ποιο ειναι το καλυτερο μαγαζι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ειμαι απο αλιβερι οποτε αναγκαστικα πρεπει να το παραγγειλω.Εχουν εγγυηση ετσι?Απλα ρωτησα για να δω ποιο ειναι το καλυτερο μαγαζι.:p Η εγγύηση ισχύει κανονικά για δύο χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια τις ζελατινες που εχει το Ζ1 τις βγαζω η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts