Jump to content

Επιλογη κινητου

tolis98
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με γυαλί μπρος πίσω, δεν το λες και το πιο ανθεκτικό κινητό

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μαλλον θα πρω το Ζ1 εχω μαζεψει τα χρηματα.Ειναι καλο?Ανθεκτικο?

Πάρτο και δεν θα μετανιώσεις..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια στο σκρουτζ εχει το Ζ1 compact και το Z1 honami.Ποιο ειναι το καλυτερο?Γιατι τωρα μπερδευτηκα.

Δεν έχουν μεγάλες διαφορες σε specs.Οπότε εξαρτάται από το αν προτιμάς τις 5 ίντσες η τις πιο μαζεμένες 4.3.Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο γιατί βλέπω τις τελευταίες μέρες πέφτουν πολύ οι τιμές τους.

Δηλαδη το Ζ1 πεταει?Θελω αυτο με τις 5 ιντσες.To Honami δεν ειναι αυτο?Θελει προσοχη ομως γιατι ειναι γυαλινο:cry:

Ναι πετάει.:) Και ναι, αυτό είναι. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και τα αλλα παιδια.Και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι 16 χρονων και ειμαι λιγο περιεργος με τις λεπτομερειες.

Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποια καλη θηκη γι'αυτο το κινητο?Να παρω και θηκη και προστασια οθονης?Γιατι στο σκρουτζ καποιοι λενε οτι το γυαλι του φθειρετε πολυ ευκολα.Ευχαριστω.

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και τα αλλα παιδια.Και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι 16 χρονων και ειμαι λιγο περιεργος με τις λεπτομερειες.

Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποια καλη θηκη γι'αυτο το κινητο?Να παρω και θηκη και προστασια οθονης?Γιατι στο σκρουτζ καποιοι λενε οτι το γυαλι του φθειρετε πολυ ευκολα.Ευχαριστω.

Έχει ειδική μεμβράνη που σου βγάζει την πίστη για να την βγάλεις...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Θηκες ψαξε ποια θα σου αρεσει και σε τι στυλ. Υπαρχουν παρα πολλες και διαφορετικες σε αυτο το μοντελο.

βαλε του και μια προστασια οθονης (μην αφαιρεσεις αυτη που εχει!!) και νομιζω δεν θα χεις θεμα.. Εγω το εχω γυμνο τελειως και δεν εχει το παραμικρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ.Ευχαριστω πολυ.Το παραγγελνω αυριο μεθαυριο απο Phonegallery.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ναα το παρω απο Καιζερστορ?

Οκ.Ευχαριστω πολυ.Το παραγγελνω αυριο μεθαυριο απο Phonegallery.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ναα το παρω απο Καιζερστορ?

Αν εισαι Αθηνα γιατι δεν πας απο το καταστημα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειμαι απο αλιβερι οποτε αναγκαστικα πρεπει να το παραγγειλω.Εχουν εγγυηση ετσι?Απλα ρωτησα για να δω ποιο ειναι το καλυτερο μαγαζι.:p

Ειμαι απο αλιβερι οποτε αναγκαστικα πρεπει να το παραγγειλω.Εχουν εγγυηση ετσι?Απλα ρωτησα για να δω ποιο ειναι το καλυτερο μαγαζι.:p

Η εγγύηση ισχύει κανονικά για δύο χρόνια.