Jump to content

Xiaomi Mipad

Saleakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα έτσι δεν ειναι?Και μια ωρα ειναι πολύ καλά!!Ρίχνεις λιγάκι την χρονισμό του και είσαι κομπλε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 946
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λεω να κανω λιγη ακομα υπομονη, μπας και πεσει η τιμη λιγο κατω απο 300 δολλαρια για το 64αρι. Λέτε ή μπαααα;;; :P

Αλλά ναι ρε παιδια, οπως ειπε και ενας παραπανω, γραψτε ενα μικρουλι ριβιουλι......

Καλησπερα διαβασα σε ξενο φορουμ οτι αν παιζεις καποιο παιχνιδι πανω απο 1 ωρα ζεσταινεται και αρχιζουν τα κολληματα (lag)

το εχει διαπιστωθει κανεις αυτο ?

Αναφερθηκε για το Trine 2

λοιπον επειδη επαιξα με το trine 2 να αναφερω οτι μετα απο ενα 15λεπτο ζεσταινεται αρκετα,κατι πρεπει να φτιαξουν οσο αφορα αυτο το θεμα στα επομενα τους update αλλιως το gaming κομματι παει λιγο ακυρο .

οσο αφορα την αξιολογηση μου σχετικα

η δικη μου συσκευη ειναι 16gb ,η ρομ ειναι ατελης ακομα ,οχι κατι το αρνητικο αλλα δεν εχει την πληρη πινελια ,σαν να ειμαστε beta tester ενα πραμα,πχ δεν μπορω να δικαιολογησω οτι κρασαρε με την καρτα μνημης που του βαλα 16gb και οτι μια εβλεπε την καρτα στο pc και μια οχι ,αυτο καπως λυθηκε οταν την φορμαρα αλλα παλι θεωρω αδικαιολογητη την φασαρια ,πχ ειμαι power user και ξερω αλλα καποιος αλλος τι θα εκανε?

επισης τα update αν δοκιμασεις να τα κανεις ota συνηθως κολλαει το progress bar και κατανταει σπαστικο.

οπως αναφερα και ποιο πανω σε graphics intensive θερμαινεται υπερβολικα

το πλαστικο ωραιο εμφανισιακα αλλα γεμιζει δακτυλιες,θηκη οπωσδηποτε

η οθονη του δικου μου δεν εχει light bleed και εχει καλες γωνιες θεασης

η μπαταρια του κραταει παρα πολυ και το wifi εχει καλο σημα εκει που το one μου δεν εβρισκε γραμμη

απο ταχυτητα παει αρκετα γρηγορα

μειονεκτημα για μενα ακομα ισως οτι απουσιαζουν custom rom

αποψη μου αν ειναι να το παρει κανεις ας περιμενει ακομα λιγο να μειωθουν τα παιδικα bugs και μετα το παιρνει,αν το μετανιωσα παλι θα ελεγα οτι μερικως ναι διοτι βιαστικα και κατα καποιο τροπο εκαναν αρπακτη στη ραχη μου (never again ibuygou,) .

Edited by dragonmaster

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Εγω για παιχνιδια εχω το Ps Vita μου,δεν θα πολυασχοληθω με το mipad για αυτα.Για ολα τα υπολοιπα που το χρειαζομαι,ταινιες,μουσικη,βιβλια,κομικ,μου ειναι υπεραριστο.τωρα περασα και το vuze και κατεβαζει σφαιρα τορεντακια.

Η αρχικη ρομ οντως ειναι πολυ απλοικη,ευχομαι και ελπιζω να διορθωθει αυτο με την miui 6.Και να βγαλουν και κανα app

της προκοπης για τις καμερες του mipad που ειναι παντως εκπληκτικες

.

Καλησπερα. 2 ερωτησεις μονο.

1) η τελευταια ρομ ελληνικη που βλεπω στο miui.gr ειναι η 3.20. Αλλα δν βλεπω πουθενα λινκ για to mi pad. Εχει για ολα τα αλλα κινητ; εκτος απαυτο. Που παω?

2) επειδη δν εχω pc για να κανω ρουτ μεσω vroot, πρεπει να φλασαρω rooted rom ? Ειναι η μονη διεξοδος για μενα ε?

Ευχαριστω

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5868-4-8-15-Xiaomi-Hongmi-Mi-Pad-miuiandroid-com/

Στην ROM συμπεριλαμβάνονται τα Google Apps.

H ROM είναι Multilanguage και περιλαμβάνει και τα Eλληνικά...

Περιμένω και γω το δικό μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

Edited by GKako

το 16 το χει τωρα το Pandawill 270usd

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

το 16 το χει τωρα το Pandawill 270usd

Αν δεν το χτυπήσεις μέσα στο πρώτο λεπτό (πολύ δύσκολο) από την στιγμή που ξεκινά το deal,τότε άμεσα θα πάει στα 280 με αυξητικές τάσεις όσο περνάει η ώρα μέχρι να κλειδώσει σε ένα standard ποσό.

edit: Κλείδωσε στα 276

Edited by GKako

276 έχει τώρα.

Στα 270 ευρώ το είχα στο καλάθι αλλά το μετάνιωσα.

Δολάρια θες να πεις.Εγώ το είχα πάρει στα 259$ με χρήση κουπονιού από το ίδιο site.Για κάτι λιγότερο από 200€ πιστεύω είναι καλή αγορά.

Εντωμεταξύ δεν είναι και η καλύτερη περίοδος γιατί το € κινείται πτωτικά έναντι του $

Edited by GKako

Και εγώ κοντά στο 200αρι νομίζω είναι μία καλή τιμή για το 16αρι.

Στην Κίνα κυκλοφόρησε επίσημα στα 1500 γουαν (~245$) το 16άρι οπότε θεωρώ όποιος το αγοράσει αυτή την περίοδο κάτω από 200€ είναι καλά.Εννοείται σε λίγους μήνες θα πέσει κι άλλο και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και αναβαθμισμένη έκδοση με GPS και 3G - LTE.

Ρε παιδια ποια ρομ να βαλω που ναναι ηδη ρουταρισμενη ετοιμη? Αδ απαντησει καποιος που ξερει. Με λινκ αν ειναι ευκολο

και επισης,καθε φορα που λαμβανω updates μεσω της ρουταρισμενης ρομ το ρουτ παραμενει ετσι??

Ευχαριστω πολυ

Αν βρεις rootαρισμένη,καλώς.Αν όχι τι σε χαλάει να το rootάρεις μετά;

Κατέβαζεις το vroot και εκτελείς την διαδικασία εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging mode.

http://www.mgyun.com/en/getvroot

Αν βρεις rootαρισμένη,καλώς.Αν όχι τι σε χαλάει να το rootάρεις μετά;

Κατέβαζεις το vroot και εκτελείς την διαδικασία εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging mode.

http://www.mgyun.com/en/getvroot

Δν με Χαλαει απλα δν εχω pc και θα αργησω να βρω

Ας απαντήσει κάποιος που το έχει παραλάβει τότε. ;)

Αν δεν έχεις pc φίλε μου πως θα την βάλεις την ρομ?Ποιο εύκολο νομίζω οτι ειναι να το ρουταρεις σε ενα νετ καφε πχ παρά να κατεβάσεις νεα ρομ....

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αν δεν έχεις pc φίλε μου πως θα την βάλεις την ρομ?Ποιο εύκολο νομίζω οτι ειναι να το ρουταρεις σε ενα νετ καφε πχ παρά να κατεβάσεις νεα ρομ....

Κατεβαινει μεσω browser δν υπαρχει θεμα την κανω rename κ την περναω. Γινεται το χω ψαξει

γεια σας!ηρθε κ σε μενα σημερα το τερατακι αλλα δεν τους ειπα να βαλουν ευροπαικο φορτιστη...ελεγα θα εβαζαν καθως το εστειλαν ελλαδα...τι κανω τωρα?μπορω να χρησιμοποιησω αλλο φορτιστη απο nokia π.χ. η να το στειλω πισω?

γεια σας!ηρθε κ σε μενα σημερα το τερατακι αλλα δεν τους ειπα να βαλουν ευροπαικο φορτιστη...ελεγα θα εβαζαν καθως το εστειλαν ελλαδα...τι κανω τωρα?μπορω να χρησιμοποιησω αλλο φορτιστη απο nokia π.χ. η να το στειλω πισω?

Δοκίμασε να προμηθευτείς έναν αντάπτορα ;)

[ATTACH]48707[/ATTACH]

Κατέβασα την 4.8.15 από miui.gr αλλά δεν έχει ελληνικά. Τελικά ποιά είναι η τελευταία ελληνική ; Μήπως υπάρχει κάπου και η τελευταία original Άγγλο-κινεζική;

Κατέβασα την 4.8.15 από miui.gr αλλά δεν έχει ελληνικά. Τελικά ποιά είναι η τελευταία ελληνική ; Μήπως υπάρχει κάπου και η τελευταία original Άγγλο-κινεζική;

Για δες εδω:

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5870-4-8-8-Xiaomi-Hongmi-Mi-Pad-GTV-3-19-0/

Πάντως αναφέρει ότι η 4.8.15 είναι Multilanguage και περιλαμβάνει ελληνικά

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5868-4-8-15-Xiaomi-Hongmi-Mi-Pad-miuiandroid-com/

Προσφορά στα 279$ στο antelife:

http://www.antelife.com/xiaomi-mipad-mi-pad-android-4-4-miui-v5-nvidia-tegra-k1-quad-core-2-2ghz-2gb-ram-16gb-rom-7-9-inch-retina-coring-gorilla-glass-3-ogs-screen-6700mah-battery.html

Edited by GKako

Multilanguage αλλά δεν έχει ελληνικά. Σήμερα παρέλαβα από vickmall. Εξαιρετικό μαγαζί σε όλα. Μου άλλαξαν ένα xiaomi note που είχα παραγγείλει και είχε θέμα κιτρινίλας στην οθόνη. Σε 4(!) μέρες είχε φτάσει Αθήνα με Singapore post αλλά είχα πέσει στην αργία του δεκαπενταύγουστου. Ακόμα δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά πράγματα, αλλά φαίνεται πραγματικά καλή επιλογή.

Αχρειαστος ειναι μιας και φορτιζει με οποιοδηποτε φορτιστη.Εγω το εχω φορτισει απο το λαπτοπ με το usb του,απο φορτιστη σαμσουνγκ,απο χταποδι ενος φιλου των 3 ευρω.