Jump to content

Xiaomi Mipad

Saleakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Security Center για το Mipad: http://en.miui.com/thread-205879-1-1.html

Το δοκίμασα και παίζει. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες (εγκαταστηστε πρωτα ολα τα .apk και μετά απο recovery φλασαρετε το zip)

• Απαντήσεις 946
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όποια Rom και να βάλεις θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας δοκίμασε το APKPure APK για αυτές τις εφαρμογές. Δεν ξέρω για τους άλλους εγώ στα βαριά παιχνίδια έχω προβλήματα.

Προς το παρόν είμαι με την 6.4.7 και περιμένω μπας και κάνει κάτι η xiaomi και μας δώσει καμία καινούργια Rom με MIUI 8.

Εγώ πάντως που δεν παίζω βαριά παιχνίδια είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόκριση αλλά και την απίθανη ποιότητα κατασκευής. Έχω περάσει την ελληνική developer 6.4.7 αφού είχα αλλάξει σε αγγλοκινέζικη stable σχετικά εύκολα, και τώρα είμαι με 6.4.28 και περιμένω την καινούρια με miui8

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι το tablet γενικότερα πως τα πάει; είναι smooth ή lagαρει; επίσης από αυτονομία τι παίζει; πόσο sot σας δίνει; ευχαριστώ

Εγώ πάντως που δεν παίζω βαριά παιχνίδια είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόκριση αλλά και την απίθανη ποιότητα κατασκευής. Έχω περάσει την ελληνική developer 6.4.7 αφού είχα αλλάξει σε αγγλοκινέζικη stable σχετικά εύκολα, και τώρα είμαι με 6.4.28 και περιμένω την καινούρια με miui8

6.4.7 και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ούτε error 963 ούτε το παραμικρό άλλο πρόβλημα.

Το έχω κάνει κι ένα Twrp backup και θα αργήσω πολύ να το πειράξω.

Με την 6.4.7 παίζει ΤΈΛΕΙΑ

Καλησπέρα. Σε σχέση με το 1 που δεν είδα να κολλάει σε κάποιο παιχνίδι, το 2 πολλές φορές lagαρει στιγμιαία σε πολλά παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι software το θέμα.

Και γω stable έχω αγγλοκινεζικη και ψάχνομαι απεγνωσμένα για αλλαγή. Να πάω δλδ σε αυτήν την ελληνική; Έχουμε θέμα με το play store με αυτή;

6.4.7 και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ούτε error 963 ούτε το παραμικρό άλλο πρόβλημα.

Το έχω κάνει κι ένα Twrp backup και θα αργήσω πολύ να το πειράξω.

Με την 6.4.7 παίζει ΤΈΛΕΙΑ

...Και γω stable έχω αγγλοκινεζικη και ψάχνομαι απεγνωσμένα για αλλαγή. Να πάω δλδ σε αυτήν την ελληνική; Έχουμε θέμα με το play store με αυτή;

6.4.7 is the best!

Όπως λέει και ο φίλος μου ο dith77: "Πάντως εγώ κι ο Μιπάντιος ο Δέυτερος τα χουμε μιλήσει και τα χουμε συμφωνήσει, ...δε με ενοχλει αυτος, δεν τον πειράζω κι εγω... 6.4.7 FTW μέχρι νεοτέρας " :lol::lol:

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

6.4.7 is the best!

Όπως λέει και ο φίλος μου ο dith77: "Πάντως εγώ κι ο Μιπάντιος ο Δέυτερος τα χουμε μιλήσει και τα χουμε συμφωνήσει, ...δε με ενοχλει αυτος, δεν τον πειράζω κι εγω... 6.4.7 FTW μέχρι νεοτέρας " :lol::lol:

Σωστός ο φίλος σου

Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα μετά από ενασχόληση 6/7 ωρών και flash μιας ντουζίνας ρομ :lol::lol::lol:

Παλικάρια εσέις που έχετε περάσει την ελληνική 6,4,7 μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ενώ ακολούθησα πιστά τον οδηγό περνώντας αρχικά dev rom κινέζικη , έκανα install όλους τους drivers από τα links που είχε ο οδηγός και μετά άνοιξα το command center και έδωσα τις απαιτούμενες εντολές. Όταν μπήκα σε fastboot και ζήτησα να ξεκλειδώσω, πάτησα YES αλλά εξαφανίστηκαν τα γράμματα και το κουνελάκι πλεον κόπηκε στη μέση. Έχει κανά 20λεπτο και δεν κάνει κάτι.

Ο οδηγός μιλάει στη συνέχεια ότι θα μείνει κολλημένο για αρκετή ώρα στο 99% κτλ και θα γίνει επανεκκίνηση στην MIUI. Για την ώρα βλέπω το σήμα του fastboot κομμένο στη μέση. Τι γίνεται λάθος; πρέπει να πατήσω κάτι εγώ τώρα γιατί γράμματα δεν βλεπω αν ολοκληρώθηκε κάτι.

καντο παλι απο την αρχη.με την τριτη μου πετυχε....

Το έκανα και άλλες φορές και πάντα μου κόβεται το κουνελάκι . Την τελευταία φορά είπα να μην δώσω σημασία και πάτησα την επόμενη εντολή για εγκατάσταση του twrp και στο command center μου έβγαλε Success!

Όταν όμως τώρα πατάω reboot fastboot μου ανοίγει το ταμπλέτ με το μήνυμα Bootloader error code 03.

Έπρεπε να κρατούσες πατημένο το πλήκτρο power για κάποια δευτερόλεπτα και θα έκανε restart το tablet. Ήταν φυσιολογικό αυτό πού έκανε.

Τώρα είναι φυσιολογικό να έχεις το 03 error και θα φύγει μόλις βάλεις την ελληνική.

Άνοιξε το tablet σύνδεσε το με τον υπολογιστή και περνά το αρχείο με την Rom. Μετά πάνε στην εφαρμογή updater και επέλεξε το αρχείο για αναβάθμιση και τελείωσε.

Έπρεπε να κρατούσες πατημένο το πλήκτρο power για κάποια δευτερόλεπτα και θα έκανε restart το tablet. Ήταν φυσιολογικό αυτό πού έκανε.

Τώρα είναι φυσιολογικό να έχεις το 03 error και θα φύγει μόλις βάλεις την ελληνική.

Άνοιξε το tablet σύνδεσε το με τον υπολογιστή και περνά το αρχείο με την Rom. Μετά πάνε στην εφαρμογή updater και επέλεξε το αρχείο για αναβάθμιση και τελείωσε.

Ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς σε πιο βήμα να πατούσα το power γιατί νομίζω δεν λέει κάτι ο οδηγός. Το μόνο που θυμάμαι είναι σε ένα βήμα πρέπει να πατάω volume Up για να κάνει επανεκκίνηση αφού του γράψεις και την εντολή.

Ε, εκεί μετά μου βγάζει μήνυμα για το error code 03.

Όταν πατήσεις yes στο ξεκλειδωμα το unlock γίνεται σχεδόν στιγμιαία και όταν κόπηκε η εικόνα στήν μέση μπορούσες να κρατήσεις πατημένο το power button.

Τελικά την πέρασες; Από το play σου κατεβενουν εφαρμογές ή έχεις το 963 error.

Όταν πατήσεις yes στο ξεκλειδωμα το unlock γίνεται σχεδόν στιγμιαία και όταν κόπηκε η εικόνα στήν μέση μπορούσες να κρατήσεις πατημένο το power button.

Προσπάθησα να κάνω και αυτό που μου είπες αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι το install failed. Νομίζω είναι λογικό γιατί δεν έχει περαστεί το TWRP recovery. Πάει να μου φλασάρει με τo μανίσιο recovery.

Θα ξαναπροσπαθήσω ξανά από την αρχή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που γίνεται το λάθος. Μήπως με teamviewer θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τη λύση. Έχω σκάσει.

Κατέβασε αυτό και αποσυμπίεσε το στον υπολογιστή.

Βαλε το tablet σε fastboot mode να βλέπεις το κουνελάκι δηλαδή και τρέξε το install_TWRP.bat.Θα περάσει μόνο του το TWRP και θα το ξεκινήσει μόνο του.

Κατέβασε αυτό και αποσυμπίεσε το στον υπολογιστή.

Βαλε το tablet σε fastboot mode να βλέπεις το κουνελάκι δηλαδή και τρέξε το install_TWRP.bat.Θα περάσει μόνο του το TWRP και θα το ξεκινήσει μόνο του.

Καλημέρα. Το ταμπλετ ειναι σε κατάσταση Bootloader Error code 03 οπότε να υποθέσω είναι ξεκλείδωτο απλά με τον ανεπίσημο τρόπο; (αυτό έχω καταλάβει από το διάβασμα που έχω κάνει.)

Έχουμε και λέμε. Έχω την beta 6.5.26 και πάω ρυθμίσεις και ενεργοποιώ το USB debugging και Enable oem unlock. Παω στον φάκελο αφού έχω κανει αποσυμπίεση όπως μου είπες και με shift πατάω να ανοίξει το CMD του φακέλου. Συνδέω με USB το τάμπλετ και δίνω την εντολή Fastboot devices. Μου βγάζει κανονικά τον κωδικό συσκευής και δίπλα γράφει device.

Δίνω εντολή adb reboot bootloader και μπαίνω σε fastboot. Πατάω την εντολή install_TWRP.bat και μου πάει στο μενού Error code 03. Πατάω Volume up για να προχωρήσω. Αυτή τη φορά μου βάζει σε μενού του TWRP οπότε και πατάω Install. Βρίσκω την ελληνική μέσα από το μενού και την κάνει Install. Μου βγάζει όμως το μήνυμα ότι δεν έχει βρει το αρχείο MD5 αλλά την ολοκληρώνει.

Περάστηκε κανονικά η ROM!! Θα δω πιο μετά τι προβλήματα έχω και θα σε ενημερώσω γιατί τώρα πρέπει να φύγω από το σπίτι.

Για αρχή μου έβγαλε μήνυμα ότι η Gallery stopped....

Το ευχαριστώ είναι λίγο αδερφέ μου. Πάντως το σημαντικό είναι που περάσαμε τη TWRP. Από wipes δεν έκανα τίποτα. Τι να κάνω;

Δυστυχώς έχω θέμα με την εφαρμογή της συλλογής (μόλις ανοίγω το pad μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή τερμάτισε) και το πρόβλημα του Playstore 963 error.

Υπάρχουν λύσεις σε αυτά τα 2;

Και σου είπα αν ήσουν εντάξει με την stable μην κάνεις την διαδικασία θα έχεις πρόβλημα. Υπαρχή λύση και για τα δυο αλλά είναι λίγο δύσκολο αν δεν ξέρεις και δεν το κάνεις σωστά μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Και σου είπα αν ήσουν εντάξει με την stable μην κάνεις την διαδικασία θα έχεις πρόβλημα. Υπαρχή λύση και για τα δυο αλλά είναι λίγο δύσκολο αν δεν ξέρεις και δεν το κάνεις σωστά μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Τα προβλήμα ήταν ότι δεν μπορούσα να παίξω ούτε καν παιχνίδια, κολλώντας στιγμιαία ο επεξεργαστής (έτσι δείχνει δλδ) και κάτι έπρεπε να κάνω σε ένα ταμπλετ διακοσίων πενήντα ευρώ. Είχε αναφερθεί ότι ήταν θέμα ROM.

Εν τω μεταξύ έχω κάνει τον οδηγό για το 963 αλλά τζίφος.

Γνωρίζουμε ότι όλες οι ελληνικές έχουν το ίδιο πρόβλημα με το play store;

Μιας και το ταμπλετ το έχω φέρει και για γνωστό που θέλει ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα μενού, υπάρχει κάποια multi που να μην έχει σοβαρά θέματα;

Οι οδηγοί που βρίσκεις δεν δουλεύουν και μόνο προβλήματα δημιουργούν στους νέους χρηστές που δεν γνωρίζουν και γενικά οι οδηγοί από το site pου ακλουθείς για μένα δεν είναι σωστοί.

Το πρόβλημα το απόκτησες γιατί ξεκλείδωσες τον bootloader. Δεν έχει να κάνει με την Rom αλλά με το ότι άλλαξε το partition. Από την στιγμή που το απόκτησες όποια Rom και να βάλεις θα το έχεις. Τώρα για να λύσεις πρέπει να φλασαρεις το userdata.img από Native android (μια φορά γίνεται και διορθώνετε οριστικά το πρόβλημα) και μετά θα μπορείς να έχεις όπια rom θέλεις.

Υπάρχει και μια απλή λύση αν δεν θέλεις να μπλέξεις είναι να χρησιμοποιείς το apkpure αντί για το playstore.

Αν αποφασίσεις να κάνεις το πρώτο πες μου να σου γράψω οδηγίες.

Edited by kos

Οι οδηγοί που βρίσκεις δεν δουλεύουν και μόνο προβλήματα δημιουργούν στους νέους χρηστές που δεν γνωρίζουν και γενικά οι οδηγοί από το site pου ακλουθείς για μένα δεν είναι σωστοί.

Το πρόβλημα το απόκτησες γιατί ξεκλείδωσες τον bootloader. Δεν έχει να κάνει με την Rom αλλά με το ότι άλλαξε το partition. Από την στιγμή που το απόκτησες όποια Rom και να βάλεις θα το έχεις. Τώρα για να λύσεις πρέπει να φλασαρεις το userdata από Native android (μια φορά γίνεται και διορθώνετε οριστικά το πρόβλημα) και μετά θα μπορείς να έχεις όπια rom θέλεις.

Υπάρχει και μια απλή λύση αν δεν θέλεις να μπλέξεις είναι να χρησιμοποιείς το apkpure αντί για το playstore.

Αν αποφασίσεις να κάνεις το πρώτο πες μου να σου γράψω οδηγίες.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Τώρα κατάλαβα τί γίνεται.

Θα ακολουθήσω αρχικά την πρώτη λύση. Αν μπορείς στείλε μου οδηγίες.

Υ. Γ με την 6.4.7 με 2-3 επανεκκίνησεις δεν δουλεύει το Home button. Ενώ ακούγεται ο ήχος ότι το πατάς δεν σε πάει στο Home.

Επίσης στην αρχική οθόνη χάνονται οι εφαρμογές. Δεν τις εμφανίζει έως ότου πατήσεις κάπου στην οθόνη και ως δια μαγείας τις βλέπεις. Κάτι δεν πάει καλά.

Edited by Stakantzi

Καλησπέρα, ήρθε το tablet, έβαλα την τελευταία stable και playstore με τον google installer. Μετά έφαγα μερικές ώρες από την ζωή μου μέχρι, τυχαία, να το κάνω να κατεβάζει από το store και είπα να το δουλέψω. Φυσικά έχω φρικάρει με το που κλείνει κάθε λίγο και λιγάκι διάφορες εφαρμογές, κυρίως background μουσική π.χ Spotify, ενώ τρέχουν. Διάβασα ότι αν βγάλεις μια εφαρμογή Whetstone από την Rom, τότε το πρόβλημα λύνεται. Ο τρόπος να γίνει αυτό είναι είτε με root την αφαιρεις είτε αν έχεις twrp φλασαρεις μια Rom αφού την έχεις βγάλει από το zip Δεν έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Aν ακολουθήσω την ανεπίσημη διαδικασία υπάρχει πρόβλημα ; Αυτοί οι οδηγοί π.χ

http://en.miui.com/thread-200068-1-1.html

https://xiaomi.eu/community/threads/instruction-how-to-flash-twrp.30787/

εφαρμόζονται σε stable ή μόνο σε dev ; Βασικά πολύ θα με βόλευε αν μπορούσα να βγάλω εύκολα το Whetstone από την Rom που ήδη έχω μήπως στρώσει... και δεν το κάνω φρισμπι.

Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια.

Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Και αίτηση για ξεκλείδωμα να κάνεις το unlock tool δεν δουλεύει με το mipad 2. Μόνο με εντολή το ξεκλειδώνεις ή για να μην παιδεύεσαι κατεβάζεις το WinDroid Toolkit v3.1 και τα κάνει μόνο του αλλά μετά θα έχεις 963 error στο play.

Εγώ είμαι αυτός που τους είπα να σβήνουν τον φάκελο Whetstone από το zip και να το φλασάρουν μετά. Δοκίμασε αυτό να κάνεις αλλά μάλλον δεν θα αφήσει το recovery της xiaomi να φλασάρεις.

Επειδή είναι και καινούργιο αν δεν πιάσει το προηγούμενο περνά την προηγούμενη stable όπως είναι που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα με το Whetstone δεν χάνεις και τίποτα ουσιώδεις.

Edited by kos