Jump to content

Xiaomi Mipad

Saleakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω με stable ειμαι και δεν έχω κάποιο θέμα . οσο για το 963 δες εδω http://en.miui.com/forum-87-1.html έχει μερικά threads

• Απαντήσεις 946
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mipad-MI-Pad-2-Intel-Atom-X5-Full-Metal-Body-Tablet-PC-7-9/32550276647.html?spm=2114.01010208.3.1.tiHyUA&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_4_10037_10017_10021_507_10033_10022_10032_10020_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=9bfb3cf0-4c01-491d-a683-a34e7d80f069

Εσύ το ζήτησες το SG post ή το έβαλαν απο μόνοι τους?Την ελληνική την έβαλες?Μηπως τα κολλήματα είναι απο εκεί?Εκτός και αν πιστεύεις ότι είναι hardware.

Μονοι τους. Δεν εχω αλλαξει ρομ. Βαριεμαι τα σκαλισματα γενικα. Εχει τη multilanguage απο το κινεζοκαταστημα και εκει οφειλονται και τα οποια κολληματα κρασαρισματα.

Δεν μπορώ να βρω διαθέσιμο το Mipad 2 64gb Android Version , σε μαγαζί που εμπιστεύομαι. Vickmall, Geekbuying. Υπάρχει κάποιος που το έχει παραγγείλει τελευταία από αξιόπιστο σαιτ;

Δεν μπορώ να βρω διαθέσιμο το Mipad 2 64gb Android Version , σε μαγαζί που εμπιστεύομαι. Vickmall, Geekbuying. Υπάρχει κάποιος που το έχει παραγγείλει τελευταία από αξιόπιστο σαιτ;

Νομίζω ότι και το Honorbuy θεωρείται αξιόπιστο eshop

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Μετά από αρκετές δοκιμές μόνο με την ελληνική ρομ αξίζει το ταμπλετ. Αλλά και πάλι κάποιες εφαρμογές δεν τις κατεβάζει και αυτός το θεωρώ μείον

Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μετά από αρκετές δοκιμές μόνο με την ελληνική ρομ αξίζει το ταμπλετ. Αλλά και πάλι κάποιες εφαρμογές δεν τις κατεβάζει και αυτός το θεωρώ μείον

Περνά το APKPure και ότι δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το Play κατέβαζε το από εκεί και θα παίρνεις και τα update.

και εγω με stable ειμαι και δεν έχω κάποιο θέμα . οσο για το 963 δες εδω http://en.miui.com/forum-87-1.html έχει μερικά threads

Μόνο το δικό μου χάνει την ώρα τι να πω. Από την πρώτη μέρα που το αγόρασα με όσες rom δοκίμασα έχει πρόβλημα. Για το 963 δεν κατάφερα να βρω λύση δοκίμασα πολλά πράγματα ένα μήνα τώρα αλλά τίποτα.

Edited by kos

Καλημερα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ να τωτησω αυτο που θελω. Σκεφτομαι την αγορα ενος MiPad 2 με Windows 10.

Δεν εχω ομως καταλαβει τι ισχυει με την εγγυηση στην Ευρωπη1 Αν μου χαλασει μεσα στον χρονο που το στελνω για επισκευη; Τα εξοδα αποστολης τα πληρωνω εγω ή η Xiaomi; Εχει service για tablet στην Ευρωπη ή αναγκαστικα παει Κινα;

Αν καποιος ξερει ας με ενημερωσει.

Ευχαριστω

Περνά το APKPure και ότι δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το Play κατέβαζε το από εκεί και θα παίρνεις και τα update.

Ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να περάσω το MI smart home με κανενα τρόπο στο mipad; σε MIUI και δεν περνιέται; Το ωραίο είναι ότι ακόμα και με σκέτο το apk με πετάει στο Playstore, πώς γίνεται αυτό;

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Επίσης ποια είναι η τελευταία CM rom ή η πιο αξιόλογη;

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να περάσω το MI smart home με κανενα τρόπο στο mipad; σε MIUI και δεν περνιέται; Το ωραίο είναι ότι ακόμα και με σκέτο το apk με πετάει στο Playstore, πώς γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά αν σου βγάζει app suspicious κλείσε το wifi πριν πατήσεις εγκατάσταση.

Ναι, τις εγκατέστησε έτσι. Δεν έβγαζε σφάλμα ασφαλείας, απλά με πέταγε στο playstore, ακόμα και με ανεξάρτητο apk. Το smart home όμως δε βρίσκει καμιά συσκευή.. Ίσως είναι θέμα sharing, αλλά αφού είναι ίδιος λογαριασμός.. Συσκευές xiaomi και να μη συνεργάζονται;

Επίσης δεν έχει καθόλου "θεματα" και το security app, έτσι είναι; ρομ 7.3 stable miui.gr.

Η συμπεριφορά του είναι σα να έχει 500MB ram, δυστυχώς.. Μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο μία εφαρμογή, κλείνει όλες τις άλλες (ειδοποιήσεις έρχονται βέβαια). Και δεν έχει το security που μπορείς να το σώσεις, να μην κάνει εκκαθάριση..

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 2 έτσι; Μπορείς να μας πεις τα βήματα;

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 2 έτσι; Μπορείς να μας πεις τα βήματα;

εδω εισαι .απλα θελει πολυ προσοχη .

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12492-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-PAD-2-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Καλημέρα στη παρέα! Εγώ έχω το mipad 2 64gb με των Βιετναμέζων την Ρομ που είναι κατ εμέ ή πιο σταθερή. Έχω και εγώ θέμα με κάποια προγράμματα που δεν είναι συμβατά αλλά μιλάμε για 1-3% ποσοστό. Για το φίλο με 963 πρόβλημα του play store υπάρχει λύση στο φόρουμ της miui.

• 3 weeks later...
Καλημέρα στη παρέα! Εγώ έχω το mipad 2 64gb με των Βιετναμέζων την Ρομ που είναι κατ εμέ ή πιο σταθερή. Έχω και εγώ θέμα με κάποια προγράμματα που δεν είναι συμβατά αλλά μιλάμε για 1-3% ποσοστό. Για το φίλο με 963 πρόβλημα του play store υπάρχει λύση στο φόρουμ της miui.

Επειδή περιμένω ένα 16gb mipad 2 και διαβάζω κάτι για κλειδωμένο boot loader για να περάσει κάποιος την Βιετναμεζικη rom αντί της multilingual-κινεζικης του συνήθως έρχεται το tablet μπορεί να το κάνει κατευθείαν η πρέπει να ξεκλειδώσει bootloader να βαλει άλλη π.χ official και μετσ την custom..... γιατί αν είναι έτσι ιδη κουραστικα

Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Το δικο μου mipad 2 ειχε φτασει με multilingual του καταστήματος που δεν ειναι και οτι καλυτερο. Περασα την official stable αγγλοκινεζικη πολυ ευκολα με το updater, εκανα hard reset και μετα εβαλα playstore με μια απλη εγκατασταση εφαρμογης. Ολα μια χαρα εκτος απο την εφαρμογη gallery που εξακολουθει να ειναι προβληματικη και χρησιμοποιω την quickpic. Edited by ultravox

Ευχαριστώ για την απάντηση. Updater να φανταστώ ότι είναι ενσωματωμένη εφαρμογή της rom που κάνει update στην τελευταία επίσημη. Playstore βάζεις με εγκατάσταση εφαρμογής .apk ;
Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Ευχαριστώ για την απάντηση. Updater να φανταστώ ότι είναι ενσωματωμένη εφαρμογή της rom που κάνει update στην τελευταία επίσημη. Playstore βάζεις με εγκατάσταση εφαρμογής .apk ;

Ακριβως.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13817-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Google-Play-Store-%CF%83%CE%B5-Xiaomi-Mi-Pad-2-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-GAPP/

Edited by ultravox

Στο Mipad 2 πως μπορούμε να περάσουμε από την stable Άγγλο κινέζικη στην ελληνική;

Ειναι καπως δυσκολη διαδικασία και δεν εχω ασχοληθει. Λογικα θα βρεις οδηγιες εδω Xiaomi-Miui.gr

Στο Mipad 2 πως μπορούμε να περάσουμε από την stable Άγγλο κινέζικη στην ελληνική;

Είναι καλό να βάλεις την Αγγλοκινεζικη developer πρώτα γιατί οι ελληνικές είναι μόνο developer δεν έχει βγεί stable. Αν είσαι εντάξει με την stable καλύτερα μείνε εκεί γιατί οι τελευταίες developer που βγήκαν έχουν σοβαρά προβλήματα με την διαχείριση της RAM. Αν είναι να περάσεις κάποια ελληνική περνά την 6.4.7. είναι ή πιο σταθερή.

Είναι καλό να βάλεις την Αγγλοκινεζικη developer πρώτα γιατί οι ελληνικές είναι μόνο developer δεν έχει βγεί stable. Αν είσαι εντάξει με την stable καλύτερα μείνε εκεί γιατί οι τελευταίες developer που βγήκαν έχουν σοβαρά προβλήματα με την διαχείριση της RAM. Αν είναι να περάσεις κάποια ελληνική περνά την 6.4.7. είναι ή πιο σταθερή.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Είμαι πολύ απογοητευμένος με το ταμπλετ. Ενώ το 1ο με τον Tegra k1 δεν κολλούσε πουθενά, τώρα στο 2 πολλές φορές έχω θέμα απόδοσης.

Πολλά παιχνίδια όχι συνέχεια αλλά πολύ συχνά , στιγμιαία αρχίζουν και κολλουν, λες και κουράζεται ο επεξεργαστής. (trafic rider, score hero ) ενώ σίγουρα θα έπρεπε να τα τρέχει νερό. Επίσης βλέπω σειρά σε 720 ανάλυση και καμιά φορά θα χαζοκολλησει και θα μπερδεύεται ο ήχος με την εικόνα....Ότι να ναι ρε παιδιά. Τα αρχεία βίντεο είναι τσεκαρισμένα σε άλλες συσκευές.

Έχω αγγλοκινεζικη stable γιαυτό και σκέφτομαι να πάω αλλού, σε ελληνική ας πούμε γιατί δεν νομίζω να φταίει το hardware. Τι διάολο ποια.

Έχουμε κανέναν Οδηγό να ακολουθήσω;

Δυστυχώς και εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος και αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το αγόραζα.

Τα προβλήματα πιστεύω ότι είναι θέμα software και δυστυχώς η Xiaomi δεν πολύ ενδιαφέρετε για το tablet και δεν το υποστηρίζει.

Εγώ που δοκίμασα τις τελευταίες developer είναι χειρότερες από την stable και για να περάσεις μη επίσημη Rom πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Αν τον ξεκλειδώσεις θα έχεις πρόβλημα με το play store 963 error και δεν θα μπορείς να κατεβάσεις τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσεις αλλά χρειάζεσαι κάποιες γνώσεις και καλό back up.

Έχει εδώ έναν οδηγό αν αποφασίσεις να την περάσεις τελικά.

Δυστυχώς και εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος και αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το αγόραζα.

Τα προβλήματα πιστεύω ότι είναι θέμα software και δυστυχώς η Xiaomi δεν πολύ ενδιαφέρετε για το tablet και δεν το υποστηρίζει.

Εγώ που δοκίμασα τις τελευταίες developer είναι χειρότερες από την stable και για να περάσεις μη επίσημη Rom πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Αν τον ξεκλειδώσεις θα έχεις πρόβλημα με το play store 963 error και δεν θα μπορείς να κατεβάσεις τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσεις αλλά χρειάζεσαι κάποιες γνώσεις και καλό back up.

Έχει εδώ έναν οδηγό αν αποφασίσεις να την περάσεις τελικά.

Ώρες ώρες γίνεται μη χρηστικό το ταμπλετ. Έλεος ρε Xiaomi.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις και με αυτή τη Rom. Ακόμα και στο play store μου βγάζει κάποιες εφαρμογές ότι δεν είναι συμβατες.

Απορώ στα gaming reviews όταν πρωτοβγηκε, γιατί δεν ανέφερε κανείς το πρόβλημα. Όλοι οι YouTubers με άλλη Rom τρέχαν τότε;

Εσύ σε ποια είσαι; τι σκέφτεσαι να κάνεις; πρέπει να οργανωθούμε.