billphone Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ε για αυτο.θα εχεις πολλα κολληματα με αυτη.ειδικα με τα googleapps Με το error 963 βρήκες άκρη τελικά; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλημέρα. Ψάχνωντας για το Mipad2 , βρήκα στο Banggood ότι το στέλνει σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Την μαμίσια και μια δικιά του , που έχουν βγάλει το χαρτονένιο κουτί και το έχουν βάλει τυλιγμένο σε σελοφάν μέσα σε ένα κουτί απο φελιζολ (κάποιος ανέφερε ότι υπάρχε πρόβλημα υγρασίας). Θα ήθελα απο κάποιους φίλους που το έχουν πάρει , αν είναι εύκολο, να αναφέρουν απο ποιο κατάστημα το πήραν και πως τους ήρθε (συσκευασία) και αν υπάρχει καμιά φώτο (αν έχουν τραβήξει απο την συσκευασία).Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και θέλω να δω το μέγεθος της συσκευασίας (για ευνόητους λόγους) καθώς και την προστασία της συσκευασίας. Ευχαριστώ Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 και εγώ από το banggood το πήρα , με την 'σικε ' συσκευασία . Αλλα το αγόρασα πριν καμία εβδομάδα , οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ το πείρα από το gearbest. Το είχε σε προφορά εκείνη την ημέρα 217 ευρώ την έκδοση με τα windows και στο banggood έβγαινε πάλι 217 αλλά το πείρα από το gearbest γιατί το ήθελα στο κουτί του και όχι σε φελιζολ.Tην αλλη εβδομάδα μάλλον θα το παραλάβω. Στο gearbest σου στέλνουν και μια φωτογραφία με το δέμα πριν το στείλουν. Έτσι μου το έχουν στείλει. http://s23.postimg.org/tyhn35nt3/Mipad2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Με το error 963 βρήκες άκρη τελικά; Ναι μετά από πολύ κόπο. Τελικά θέλει να φλασαρεις την τελευταία αγγλοκινεζικη και μετά να περάσεις την τελευταία ελληνική. Και μόνο από twrp, όχι από τον updater Στάλθηκε από το HT3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως το πήρα από geekbuying σε εξαιρετική συσκευασία Στάλθηκε από το HT3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλημέρα. Ψάχνωντας για το Mipad2 , βρήκα στο Banggood ότι το στέλνει σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Την μαμίσια και μια δικιά του , που έχουν βγάλει το χαρτονένιο κουτί και το έχουν βάλει τυλιγμένο σε σελοφάν μέσα σε ένα κουτί απο φελιζολ (κάποιος ανέφερε ότι υπάρχε πρόβλημα υγρασίας). Θα ήθελα απο κάποιους φίλους που το έχουν πάρει , αν είναι εύκολο, να αναφέρουν απο ποιο κατάστημα το πήραν και πως τους ήρθε (συσκευασία) και αν υπάρχει καμιά φώτο (αν έχουν τραβήξει απο την συσκευασία).Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και θέλω να δω το μέγεθος της συσκευασίας (για ευνόητους λόγους) καθώς και την προστασία της συσκευασίας. Ευχαριστώ Από Geekbuying με την αυθεντική συσκευασία Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Καλησπέρα , στο mi pad 2 αυτο που κλειδώνουν τα πλήκτρα για μην πατιούνται κατά λάθος ενώ παίζουμε παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο που βρίσκεται ? Edit : εντάξει το βρήκα . Edited April 22, 2016 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι; τι αναβάθμιση έχει γίνει στο mi pad 2? Αλλάξανε τον επεξεργαστη και το μείωσαν 1mm στο πάχος; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι; τι αναβάθμιση έχει γίνει στο mi pad 2? Αλλάξανε τον επεξεργαστη και το μείωσαν 1mm στο πάχος; Comparison Mi Pad Vs Mi Pad 2 Xiaomi Mi Pad vs Mi Pad 2 Comparison: What’s Changed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 συνολικα, ποιο ειναι vfm; το 1 ή το 2; για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 συνολικα, ποιο ειναι vfm; το 1 ή το 2; για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις To 1. Sent from my MI PAD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 συνολικα, ποιο ειναι vfm; το 1 ή το 2; για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις Εγώ έχω το 2 και είχα και το 1 στην κατοχή μου. Θα σου πρότεινα το 2ο. Είναι λίγο πιο σβελτο. Το καταλαβαίνεις σε πολλά σημεία. Έχει όμως τα μικρό κολληματακια του, αλλά εκεί που κάνει τη διαφορά είναι στο μέταλλο. Άλλη αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 και εγώ παρέλαβα το 2 χθες και λιώνω στα twrp roms κτλ . Από banggood μέσα σε μόλις 17 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχει θέμα με την rom (Android) ή παίζει απευθείας χωρίς μοντες; η αγορά αξίζει; θέλει σκαλισμα; (συγνώμη δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα) Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχει θέμα με την rom (Android) ή παίζει απευθείας χωρίς μοντες; η αγορά αξίζει; θέλει σκαλισμα; (συγνώμη δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα) Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω θέματα, μόνο ότι πολλές εφαρμογές στο play store σου λέει ότι δεν είναι συμβατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 θέλει σίγουρα σκάλισμα , δεν παίζει καλά από το κουτί του . απλά θα σημειώσω οτι δεν έχει καν play store όταν ερχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Με τις εφαρμογές που αναφέρθηκε ότι δεν είναι συμβατές, για τι ποσοστό μιλάμε; δηλαδή 1 στις 3, 1 στις 10, 1 στις 100; απλά για να καταλάβω... Γιατί αν δεν μπορείς να κάνεις χρήση συχνών και δημοφιλών εφαρμογών / παιχνιδιών, όσο διάθεση και να έχω να ασχοληθώ και να του περάσω άλλη rom κτλ... Δεν θα έχει νόημα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Με τις εφαρμογές που αναφέρθηκε ότι δεν είναι συμβατές, για τι ποσοστό μιλάμε; δηλαδή 1 στις 3, 1 στις 10, 1 στις 100; απλά για να καταλάβω... Γιατί αν δεν μπορείς να κάνεις χρήση συχνών και δημοφιλών εφαρμογών / παιχνιδιών, όσο διάθεση και να έχω να ασχοληθώ και να του περάσω άλλη rom κτλ... Δεν θα έχει νόημα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να σου πω εγώ ένα 20% αυτών που ήθελα να περάσω δεν ήταν συμβατες. Με την μανισια ρομ. Αν βάλεις ελληνική δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 θέλει σίγουρα σκάλισμα , δεν παίζει καλά από το κουτί του . απλά θα σημειώσω οτι δεν έχει καν play store όταν ερχετε Το δικό μου από banggood είχε playstore κανονικά πάντως και αν κάποιος δεν θέλει δεν νομίζω να είναι απαραίτητο το να περάσει άλλη rom Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 έχω βάλει την stable αγγλο-κινεζικη ( βέβαια δω και 2-3 μέρες μόνο ) και δεν έχω κανένα παραπονο/προβλημα P.s. antutu είχα γύρω στο 85000 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ενα MiPad 2 δωράκι για την μάνα...Το έχω βρει στο Aliexpress από Eternal Τeam στα $163.Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί?Με τι tracking το στέλνουν? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ενα MiPad 2 δωράκι για την μάνα...Το έχω βρει στο Aliexpress από Eternal Τeam στα $163.Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί?Με τι tracking το στέλνουν? Το πηρα εγω απο εκει με tracking SG. Το εστειλαν γρηγορα. Εχει global rom με gapps αλλά εχει καποια κολληματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 ενα λινκ; δε μπορω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ενα λινκ; δε μπορω να το βρω http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mipad-MI-Pad-2-Intel-Atom-X5-Full-Metal-Body-Tablet-PC-7-9/32550276647.html?spm=2114.01010208.3.1.tiHyUA&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_4_10037_10017_10021_507_10033_10022_10032_10020_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=9bfb3cf0-4c01-491d-a683-a34e7d80f069 Το πηρα εγω απο εκει με tracking SG. Το εστειλαν γρηγορα. Εχει global rom με gapps αλλά εχει καποια κολληματακια Εσύ το ζήτησες το SG post ή το έβαλαν απο μόνοι τους?Την ελληνική την έβαλες?Μηπως τα κολλήματα είναι απο εκεί?Εκτός και αν πιστεύεις ότι είναι hardware. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με error 963 από το play store; Αν κλείσω το tablet το βράδυ και το ανοίξω το πρωί η ώρα που δείχνει είναι η ώρα που το έκλεισα το βράδυ και πρέπει να μπω στο ίντερνετ για να διορθωθεί. Είμαι με την την stable αγγλο-κινεζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts